Taas kerran...SM-Liiga Hockey-Night!

  • 368 510
  • 2 615
Tila
Viestiketju on suljettu.

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Menisiköhän tämä pikemminkin vitutusketjun puolelle, mutta jäi taas näkemättä lähes koko HN. Anun miettikääpä sitä -osio oli taas yhtä turha kuin aina ennenkin ja toppi tai pikemminkin viikon floppi herättäi pientä ihmetystä. Sanoiko Mika "Taklauskielto" Saukkonen, että pelirangaistus keihästämisestä oli liioittelua vai kuulinko väärin?
 

DieHard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Ei jessus mitä skeidaa meille tarjoiltiin, järkyttävää katsojan aliarvioimista koko saatanan 15min pläjäys.

Sisältö aivan suolesta, tekninen toteutus todella järkyttävän huono, kaukalonlaitatoimittajat ottaneet esiintymiskoulutusta Matti Nykäseltä, Saukkonen sekoili sanoissaan aivan totaalisesti ja muutenkin se kuuluisa punainen lanka oli aivan jossain muualla kuin studiossa.

Nyt olisi aika pistää palautetta Maikkarille, eihän tollasta voi katella kukaan täysijärkinen!
 

Haamu

Jäsen
Siis oikeasti, kuinka kauan tälläinen perseily voi mtv3:lta jatkua.

Tyytyykö tavallinen tallaaja tällaiseen paskaan?

Ei tässä nykymenossa nimittäin meitä hieman enemmän kiekkoa seuraavia paljon huomioon oteta. Oikeastaan alkaa mennä jo piilovittuilun puolelle. Ohjelma/tekijät antaa itsestään todella amatöörimäisen ja halvan vaikutelman. Tätäkö tässä nyt halutaan? Kelpaako tälläinen scheisse Liigalle?

Vahva ehdokas Pena-Trophy:n saajaksi tämä hn.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Hiili
Menisiköhän tämä pikemminkin vitutusketjun puolelle, mutta jäi taas näkemättä lähes koko HN.

Väärin. Kuuluisi ehdottomasti onnellisuusketjuun. Mitään et missannut ja todennäköisesti Sinua vituttaa huomattavasti vähemmän, kun et koko ohjelmaa nähnyt. Ole onnellinen että missasit.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huono

Alkukankeutta vai mitä lienee, mutta tämä oli kyllä näkemistäni torstain Hockey Nighteista se kaikkein huonoin. Tulosruudussa kun toimittaja uteli Saukkoselta mitä tuleman pitää illan lähetyksessä, niin puupää mainosti Porin pelin lisäksi SaiPan ja HIFKin matsia. Sitten ei jälkimmäisestä nähty kuvan kuvaa kumminkaan, vaikka juuri sillä puupää illan lähetystä mainostikin. Pikkuisen hymyilytti.

Ai niin oli mulla yks juttu vielä. Saukkosen mielestä Tappara-Lukko oli illan rähinäpeli yhdessä Lappeenrannan pelin kanssa. Miettikääpä sitä, että minkä takia? Ainakaan noita tilastoja lukemalla ei Tampereen peliä sellaiseksi voi mieltää...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
klo 22.50-23.00

MTV3+-kanavalla on menossa joku "erilainen" Hockey Night-lähetys.

Hyvää:

- ei Anua ruudussa
- kaikki maalit näytettiin aika rauhalliseen tahtiin
- ei syventäviä juttuja

Huonoa:

- kuva ja ääni olivat aikamoista mössöä
- Lappeenranta jäi tässäkin lähetyksessä väliin
 

Hra Punajuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat HIFK:lle
Pohjanoteeraus

Minä onneton kun luulin, että viime kauden hokinaittilähetyksistä ei voi laittaa huonommaksi. Väärässä olin. Tämän illan ”koosteen” valmisteluun lienee käytetty aikaa max 15 minuuttia. Ala-arvoiset otteluraportit niistä peleistä joista se ylipäätään tuli, lähetyksen pituus ”hieman” ohjelmatiedoissa mainittua lyhyempi, Saukkoselta käsittämätöntä takeltelua, jne.

Entistä enemmän alan vakuuttua siitä, että kyseessä on Liikenne- ja viestintäministeriön sekä MTV3:n yhteinen salaliitto digiboxien leviämisen nopeuttamiseksi.

Punis
 

ilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olipa hysteerisen hauska ohjelma tämäniltainen lähetys. Saukkosen "luontevuus", minimikrofonit, studiossa vallitseva paniikki, Petri Kaijansinkon heiluva olemus, möreä ääninen haastattelija loivat komediapläjäyksen, joka oli hauskempi kuin Speden ja Pertsa Reposen tuotanto yhteensä. Hockey Night - urheiluohjelmien Spinal Tap.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Anu on kingi!!

Jos on The Hockey News jääkiekon raamattu, niin Hockey Night on kyllä jääkiekon Seitsemän Päivää-lehti.

Vielä kun saataisi Juti kommentoimaan maaleja myös näihin torstain HN-lähetyksiin.
"Juu, kyä siinä Sillkreeni laittaa jäätävästi kiakon pörseen."
 
Naurettavaa pelleilyä, tämän iltainen lähetys oli viimeinen pisara!
Miksikö:
-Anu heiluu, niinkuin olisi kuset tulossa housuun
-Anu virnuilee
-Joka lähetyksessä on joku kämmi(tänäänkin pulpahti Kurrin naamaa ruutuun kesken maalikoosteen)
-Flopit ja Topit, huoh, naurettavaa, varsinkin tämän viikon "floppi"
-Maalikoosteet on perseestä, tänäänkään ei näytetty esim. Tapparan maaleja ollenkaan.
-MIETTIKÄÄPÄ SITÄ!! Tästä sanonnasta olen saanut tarpeeksi.

Hyvää illanjatkoa T: Vittuuntunut Lakaisija
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei naurata kyllä yhtään...siis voi käsittämätön mitä PASKAA!!! Siis sanat loppuvat yksinkertaisesti aivan kesken. Ainoa jännitysmomentti on että onko lähetys huono vai todella huono...MTV:n touhu on aivan joka saralla katsojien törkeää aliarvioimista. Miten Maikkarin johto voi sallia tämän!??

Ja missähän ne Lappeenrannan maalit olivat siitä +-lähetyksestä?? "Kaikki maalit Maikkarilla" kusi heti alkuunsa!
Ja ylipäätään minkä takia ei niitä vähäisiäkään maaleja voi näyttää siinä päälähetyksessä, kun kerran sitä lähetysaikaakin mukamas on!?? Ei helvetti!!


MACK
 
Hockey nightissä mtv3:lla
"kaikki 21 maalia nähtävissä mtv3+ lähetyksessä. Ja minä en ainakaan nähnyt kuin 19 maalia ja juuri ne kaksi maalia jotka olisin halunnut nähdä, jätettiin näyttämättä. Eikä nämä mulkut sanoneet halaistua sanaa ottelusta muuten kuin lopputuloksen! Ja valvoin vain, jotta olisin saanut nähdä tämän päähän kohdistuneen taklauksen ja Söderholmin tilanteen.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: hoh hoijaa

Viestin lähetti lakimies
Vittu mitä paskaa.

Ei katso meikäläinen enää HN-lähetyksiä.

Kuten ei aio myöskään meikäläinen katsoa.

Pitäisiköhän tehdä joku adressi jossa vaaditaan vähintään Anu Supposen vaihtoa johonkin toiseen selostajaan ja kenties myös ohjelman panostamiseen? Joku näppärä supliikkimies keksisi varmasti jotain hienoa tuohon adressiin joka sitten voitaisiin toimittaa maikkarille.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti ilja
Olipa hysteerisen hauska ohjelma tämäniltainen lähetys. Saukkosen "luontevuus", minimikrofonit, studiossa vallitseva paniikki, Petri Kaijansinkon heiluva olemus, möreä ääninen haastattelija loivat komediapläjäyksen, joka oli hauskempi kuin Speden ja Pertsa Reposen tuotanto yhteensä. Hockey Night - urheiluohjelmien Spinal Tap.

Totta joka sana :D

Enää puuttuu ainoastaan Leo Silolahden virtuoosimainen vieraskielisten nimien lausunta.

Minäkään en eläissäni ole surkeampaa kiekkolähetystä nähnyt.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Siis ei jumalauta mitä paskaa oli taas HN. Mikä siinä voi olla niin vaikeaa ymmärtää, että useimmat katsojat haluavat nähdä ne KAIKKI maalit jokaiselta paikkakunnalta!! En pysty ymmärtämään, että kolmosen tasoinen tv-kanava voi tuottaa tuollaista sontaa ulos. Todellista amatöörien puuhastelua. Kiireellä tehtyjä raportteja joissa vain osa maaleista näytetään ja Anukin sekoili sanoissa kokoajan.

Otetaan siitä lyhyestä ohjelma-ajasta kaikki hyöty irti ja jätetään ne turhat haastattelut (tässä se sm-liigan johtoon ehdolla oleva hemmo) kokonaan pois. Lisäksi se "miettikääpä sitä" juttu, jolle Anu ja kump. varmaan naureskelevat takahuoneessa että olikin taas ihan saatanan hauskaa.

Siis ihan oikeasti.....puhutaan kuitenkin valtakunnan ykkösurheilun ohjelmasta.
 

MrJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ittellä kävi mielessä tämän digiboksi hässäkän taustat, että josko maikkarilla ois kova kiire saada kokonaan kiekkolähetykset digitaaliselle puolelle ja sitä kautta ulottaa Oulun Kärppien vierasotteluideologia koko kiekkoformaattiin --> maksulliseksi palveluksi (c)anal+ tyyliin?

Tuo teoreemahan ei kylläkään selvitä sitä miksi Anu on niin huono ja päinvastoin kuin TV-/muuta esiintymistyötä tekevät ihmiset, huononee ilta toisensa jälkeen? Jos Anun esiintymisvarmuus tuo 'miettikääpä sitä' ja epäonnistuneita altakulman kameraan katseita, mitä homma on, sanotaan kolmen vuoden kuluttua??

Hitto ostetaan nelosen mainosaikaa ja se valtakunnan ykkös mainosmediaksi, ni niillä ois varaa ostaa koko höskä ja tarjota 'jotain ihan muuta'.

Oikeesti. Tänään jäi lähetys näkemättä, eilen pystyin katsomaan Anua 10 sekuntia. Otin kellosta aikaa.
 

STim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, JYP
Karseaa...

En malta olla avaamatta sanaista arkkuani.
En ole koskaan nähnyt yhtä huonoa Hockey Night lähetystä.
Käsittääkseni ohjelmalle varattu lähetys aika oli 20min. eli 22.30-22.50. Tämä ohjelma alkoi noin. 22.33 (tottakai ymmärrän mainokset) ja päättyi jo 22.44. Siis mitä helv. tätä en ymmärtänyt. Vai johtuiko aikainen päättymis ajankohta siitä että "tulossa ollut" huippu raportti ottelusta Saipa-HIFK jäi kokonaan pois?

Ei hymyilytä digi-boxin omistajaakaan. Plussan lähetys olisi voinut onnistuakin, mutta kun kuva vaan sattui olemaan aika hirveätä pikselimössöä mikä taas pudotti tämänkin ohjelman arvosanan todella alas.

Edit: typo
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Mitä hittoa se Anu koko ajan vilkuili sivulleen? Pyörikö siellä kello, pornoleffa vai jotain muuta hämäävää. Sekoili sanoissa jatkuvasti. Amatööri, esiintymisvarmuus ja "karisma" uppotukin luokkaa.
 

DieHard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Anu katsoi millon ilmestyy grafiikkaa ruudulle jotta voisi vähän rentoutua ja lukea vapautuneesti suoraan paperista.
 

rinkeli22

Jäsen
Viestin lähetti Ojo
Siis ihan oikeasti.....puhutaan kuitenkin valtakunnan ykkösurheilun ohjelmasta.

Niin, se valtakunnan ykkös-urheiluohjelmahan tämän PITÄISI olla.. Sitähän se ei kuitenkaan todellakaan ole.. Tän päivänen oli kyl taas niin pohjanoteeraus, et mä en enää muuta keksi, kuin sen, että ne koittaa Aukkiksella "häätää" katsojat digipuolelle!

Siis oikeesti, tän päivän lähetyksestä paisto niin törkeesti läpi, et Aukkis ei ollu alkuunkaan tietoinen siitä mitä päivän liigakierroksella oli tapahtunu! Luki vaan papereista lähetyksen aikana, ja koitti improvisoida juttuja. hyvin huonolla menestyksellä.. Ja toi maalien puutuminenhan on täys fiasko.. Luulenpa kuitenkin, että tälläkin vain "häädetään" katsojia digipuolelle.. "Kaikki liigamaalit digillä!!" On se rumaks menny..

Ensi viikon torstain hockey nightissa vois olla topit ja flopit osiossa floppina Aukkiksen juonto viime torstailta!

Miettikääpäs SITÄ..
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joopajoo. Pakko kommentoida eka kertaa tähänkin ketjuun.

Kyllä on niin loukatonta SONTAA tuo hockey nightmare viikosta ja vuodesta toiseen että hallelujaa. Viikon, vuoden ja vuosisadan täydellisin floppi on tuo paskasarja joka viikottain meille "tarjoillaan".

Kyllä oli semoista kangertelua ja tyhjänpäiväistä (ja asenteellista) soopaa taas saatu 20 min (!!!) täyteen että oikeen puistattaa. Ja kaiken kruunasi viikon flopiksi valittu Ojasen keihästys suihkukomento: jos kuka tahansa muu sm-liiga pelaaja olisi tuosta sinällään selkeästä tilanteesta suihkutettu, niin oltaisiinko siitä puhuttu sanallakaan jälkikäteen?.. aivan oikein.. EI oltaisi.

Ainoa hyvä puoli oli, että jättivät "raportin" Lappeenrannasta väliin, olisi joka tapauksessa ollut luokkaa Pelicans-Jyp "raportti"..

Lopettakaa jo toi ihmisten kiusaaminen ja näyttäkää vaikka uusintana Ylen kiekkovälähdykset (aina niillä kerroilla kun Yle ne vaivautuu tekemään..) Tulosruudun yhteydessä..
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Haamu
Ohjelma/tekijät antaa itsestään todella amatöörimäisen ja halvan vaikutelman.

Näin nimenomaan on. Tätä paskaa on nyt katsottu niin kauan, että ei voi kuin ihmetellä minkälaisia puupäitä siellä mtv:n johdossa oikein on. Minkäänlaista ammattitaitoa ei ole. Tänäänkin Anu oli aivan pihalla joka spiikissään, ei varmaankaan minkäänlaista valmistautumista lähetykseen. Kruununa vielä möreällä äänellä esitetyt elämää suuremmat kysymykset "entä kuka tekee 3. erän viimeisen maalin".

Kaikki maalit ruutuun ja turhat lässytykset pois.
 

Sandokan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Haamu
Tyytyykö tavallinen tallaaja tällaiseen paskaan?

Tavalliselle tallaajalle kelpaa hyvinkin, ei se Alma-median tuotanto muutenkaan laadulla loista (radio ja TV parhaina esimerkkeinä). En ymmärrä miksi ylipäätänsä tarvitsee lähettä moista ohjelmaa torstai-iltaisin. Näytetään muutama kämänen maali, joita kukaan ei seuraavana päivänä muista (voisi laittaa jonkun hyvän sarjan siihen kohtaan). Sitä samaa Kiss FM, formula 1, MTV3 roskaa.

Hyvää unilääkettä tosin, tarkat analyysit kuuman kiekkokierroksen peleistä. Jääkiekko on hieno peli, mutta ei siitä riitä uutisoitavaa läheskään niin paljon kuin MTV3:lla luullaan (vähän samanlaista menoa kuin täällä Jatkoajassa, monilla on mielestään sanottavaa moneen kappaleen verran tosiasiassa lauseen verran). Joku puolen tunnin viikkokooste olisi aivan riittävä ja senkin voisi laittaa sunnuntain pelin tauoille. Käytettäisiin ne vähäiset resurssit paremmin; panostettaisiin laatuun, ei määrään.

Ottakaa mallia tästä viestistä, paljon uutta asiaa ja vieläpä selkeästi esitettynä.
 

Wolves

Jäsen
Re: Karseaa...

Viestin lähetti STim
En malta olla avaamatta sanaista arkkuani.
En ole koskaan nähnyt yhtä huonoa Hockey Night lähetystä.

Aamen ja hallelujah!!!!!!!

Maikkarille on lähtenyt asian tiimoilta palautetta. Vaikka olenkin rauhallinen ja kohtelias ihminen, tuo paska mitä tuutista tunti sitten pukkasi, on loukkaus meitä katselijoita kohtaan ja sai vereni kiehahtamaan. Osaksi siksi, että raportti Lappeenrannasta jäi tulematta, mutta osaksi myös siksi, että Anus Aukkosen juonnot ja raporttien taso oli surkeinta mitä olen tavannut Hockey Nightin historiassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös