Taas kerran...SM-Liiga Hockey-Night!

  • 368 918
  • 2 615
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
HIFK,HJK(futis)
Joo,samaa mieltä Simonin kanssa. Puolet ohjelma-ajasta käytettiin jokereiden ja Voutilaisen hehkuttamiseen,kun yhtä hyvin tämän ajan olisi voinut käyttää KAIKKIEN maalien näyttämiseen,hidastuksineen.No,mikäs siinä,onhan jokerit sm-liigan paras,perinteikkäin ja mielenkiintosin joukkue ja Voutilainen yksi sm-liigan parhaista senttereistä(ja pah!).
HERÄTYS!
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jukka who?

Ja Anun uskomattoman typerä irvistys päälle. Uskomattoman typerää porukkaa maikkarilla. Voutilainen yksi liigan parhaista senttereistä - ja vielä vakavalla äänellä sanottuna. Ei vittu.

Maaleja noin viidesosa lähetysajasta, tai itseasiassa kamerahan oli taas ihan jossain muualla kuin sielä missä maali syntyi. Loistavaa!
 
Suosikkijoukkue
Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
No onneks en muistanu tsiigata tota televisio historian ankeinta räpellystä. Mehän emme täällä suomessa ole tottuneet saamaan asioita läpi, suurinosa mielenosoituksista menee kuuroille korville eikä niillä saada aikaan muuta kuin liikenneruuhkia. Jos tästä maikkarin kammotuksesta nousisi barrikadeille niin tuskinpa Äijälä (jos muistan oiken maikkarin big boss) korvaansa loksauttaisi. Breznev elää ja voi hyvin Suomessa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
No, senhän siitä saa, ainakin niin kauan kuin siellä on toimittajana selostajaksi ihan pätevä, muttei toimittajaksi todellakaan sopiva narri-fani, joka ei edes peittele puolueellisuuttaan ja suosikkijoukkuettaan.


Tulipas muuten hirveän pitkä ja hirveä virke.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Eipä tullut paljon hokinaittia katseltua(taaskaan) Kakkosella samaan aikaan noin miljoona kertaa parempaa viihdettä.
 

Markku

Jäsen
Ei hyvää päivää!

Tiistain 5 minuutinkin lähetys oli puolet parempi kuin tämänpäiväinen, ne kolme matsia käsiteltiin hätäisesti ja SaiPa - Ilves ottelusta tuli vähän pidempi raportti. Mutta vittu mä en ymmärrä miksi noita turhanpäiväisiä haastatteluja pitää tunkea noihin lähetyksiin, ei niillä mitään uutta sanottavaa löydy kumminkaan. Keskittyisi ihan vaan kierroksen peleihin ja ruotisi niitä kunnolla.

Ja saamari kun oli hauska se kun Voutilainen oli pistetty keskelle Areenaa istumaan ja tiiruilemaan ties minne, ja vielä haalarit päällä, kuinka mies edes suostui sellaiseen jos arvon Hockey Night väki sitä eehdotti. "Jukka on tehnyt, itsestään pellen..." tuskin mies itsekään ehdotti että "hei olisko asiaa jos mä menisin haalarit päällä tuonne keskelle areenaa ja te voisitte niinkö sanoa että mä oon tätä haalariosastoo eli pirun kova työntekijä, kattoin sen Jutin runojutun ja se oli ihan helvetin hauska niin eikö tästäki saisi aika hauskan jutun" Ja yksi parhaista senttereitä, sallikaa minun nauraa. Laihdutuskurille se poika sietäisi :-)

Ja Narri-Night kyllä oli sopiva nimi tämänpäiväiselle.
 

Jokerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Philadelphia Flyers, Werder Bremen
eihän se sentään Jokereiden tai Voutilaisen vika ole jos hockey night on päättänyt tällaisen "käsikirjoituksen" ohjelmaan tehdä!!!!!!!????? tosin itse olen sitä mieltä myös että maaleja ja raportteja peleistä voisi olla enemmän...!
 

huihai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Tommy

"Voutilainen on yksi liigan parhaista senttereistä." Haistakaa nyt jo MTV3 paska. Mikä vittu siinä on että kun pelaaja siirtyy Jokereihin niin yhtäkkiä hän on liigan parhaita.

Siirtyisi vaikka Janne Seva Jokereihin niin olisi hetkessä "liigan parhaita senttereitä."

NAPS NAPS.

Kunnon harjoittelu tekee mestarin, nääs
 

äijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itähelsinkivantaan Jokerit
Älkääs nyt!

Hirveä tärinä parin Jokerijutun jälkeen...

Taisi olla eka varvi sitten 1997, kun julkinen noteeraus tapahtui.
Ihan syystä sitä paitsi.

Ottakaa ihan lungisti vaan; teillä ne palstamillimetrit on...
 

Hazlewood

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No eihän tässä se pointti ole se että kyseessä oli Jokerien pelaajat joita haastateltiin. Siis on yleensä typerää käyttää noin lyhyttä lähetysaikaa siihen että pari kaveria laukoo itsestäänselvyyksiä. Olivat he sitten mistä liigajoukkueesta tahansa. Eikö ne nyt todellakaan voi siellä hockey night -toimituksessa tajuta että me haluaisimme nähdä kunnolliset maalikoosteet jokaisesta ottelusta. Siis kierroksen kaikki maalit ja mielellään hidastuksien kera. Ymmärtäisin että kuuden pelin päivänä jona on tehty paljon maaleja jouduttaisiin tästä hieman tinkimään. Tänään oli kuitenkin esmes ohjelmassa vain neljä peliä. HN käsitteli kolme niistä todella aliarvoisesti ja nopeasti ohjelman alussa. Ja minkä takia. Että saatiin pari varsin turhaa pelaajahaastattelua tehtyä. Saipa-Ilves ottelusta tuli sentään lopuksi ihan kohtuullisen hyvä raportti.

Siis jos kyseessä olisi vaikka tunnin mittainen makasiini, pelaajahaastattelut toisivat siihen ihan mielenkiintoisen lisän. Mutta kun sitä aikaa ei ole niin keskitytään nyt hyvänen aika siihen oleelliseen ja näytetään ne maalit. Maalikoosteiden takia sitä ohjelmaa katsotaan eikä Saukkosen valloittavan hymyn.

Olen muuten edelleen sitten samaa mieltä vaikka jossain tulevassa HN -ohjelmassa jonkun ihmeen takia haastateltaisiin JYPin pelaajia/valmennusjohtoa. Toki nuo haastattelut minua jossain määrin kiinnostaisivat, mutta jos niiden takia jää maaleja näyttämättä niin ei kiitos.
 

tt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jotain hyvääkin, mutta...

Täytyy nyt sen verran antaa krediittiä HN-tiimille, että kyllä he selvästi yrittävät parantaa ohjelmaa. Ainakin niiltä osiltaan, missä parannusta vähiten kaivataan.

Mielelläni katson "analyysia" nousussa olevista pelaajista tai valmennuksen kehityksestä (vaikka sitten Jokereista), mutta nykyisellä ohjelma-ajalla tähän ei ole oikeasti mahdollisuutta ilman, että ainakin itselleni tärkeä osa ohjelmaa eli otteluraportit kärsivät.

Eilen Saipa-Ilves pelin raportti oli hyvä, muut täysin syvältä.

Miten voi olettaa, että alle minuutin mittaisesta raportista saisi mitään kuvaa pelistä. Esimerkiksi eilen jä Jyväskylän matsista täysin epäselväksi suurin osa pelitilanteista, täytyi sitten tekstarilta katsella, että missäs järjestyksessä maalit syntyivätkään. Samoin Tampereen ottelun raportti ei kertonut siitä pelistä, minkä hallissa näin vaan jostain aivan muusta, merkityksetöntä siirtynyttä maaliakin näytettiin kauemmin kuin yhtäkään maaleista...

Mielestäni on mielenkiintoista, että YLE pystyy jo yhdeksän Urheiluruutuun tekemään asialliset raportit eli vaikuttaa siltä, että MTV3:a ei edes kiinnosta tehdä kunnollisisa otteluraportteja.

Pitäisi varmaan antaa palautetta, mutta eipä se aikaisempien kokemusten mukaan juuri MTV3:a kiinnosta. Pitäisiköhän alkaa avautua kyseisen HN-brändin rahoittaville mainostajille?
 
Viimeksi muokattu:

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Tiistaina meinasin kehua jo lähetystä kun kaikki maalitkin näytettiin, mutta eilinen esitys poisti kaiken pienenkin positiivisuuden. Kolmen ottelun maalit nähtiin noin 3 minuutissa, jonka jälkeen päästiin taas laukomaan itsestäänselvyyksiä. Palautteita on aivan turha lähettää, koska niillä ei näytä olevan mitään vaikutusta. Voi helvetti! Ja tämä on vasta 3-vuotisen sopimuksen ensimmäinen kausi....
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Jokerz
eihän se sentään Jokereiden tai Voutilaisen vika ole jos hockey night on päättänyt tällaisen "käsikirjoituksen" ohjelmaan tehdä!!!!!!!????? tosin itse olen sitä mieltä myös että maaleja ja raportteja peleistä voisi olla enemmän...!

Ei ole Jokereiden eikä Voutilaisen vika. Sitä tuskin kukaan suoraan väittää. Vika on edelleenkin maikkarin päässä, sillä ei tuollaista ohjelma-aikaa saa käyttää perushöpöhöpön jauhamiseen. Voutilaisen jutussa oli sentään jotain juonta, mutta miksi tämä kostaja Strömberg piti sinne raahata? No, kertomaan miljoonannen kerran miten vaativa Summanen on ja miten kovaa harjoitellaan ja miten on Sveitsin jälkeen sopeuduttu. Kuultu, nähty, koettu... jättäkää nuo haastattelut pois.
 

Allu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Turha.

Yksi sana riittää kuvaamaan eilistä Jokerinaittia. 3 minuutin pikakelauksella vedettiin 3 peliä läpi, sitten jauhettiin kakkaa. Jokerit, jotka eivät edes pelanneet eilen, saivat lähetysajasta 75 %, mikä on käsittämätöntä! 20 minuuttia aikaa näyttää maaleja 4 pelistä ja lopputuloksena SaiPa-Ilves pelin kohtuullinen raportti ja muista kolmesta pelistä todella huonot raportit. Sitten pääsikin Saukkonen ja Jokerit vauhtiin. Jaksaisivat jauhaa vaikka Lukosta tai Hpk:sta edes puolet siitä ajasta mitä Jokereihin tuhlataan. Menee tämä nikeripelleily pikkasen yli! Onneks tulee maaottelutauko, niin ei tartte katsoa hokinaittia.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lähetysaikaa PITI olla 20min..

Hyvältä näyttää ajattelin kun ohjelmaa alusta katselin..mutta,mutta..ohjelmahan loppui jo 22:45 eikä 22:50,kuten ohjelmatiedoissa sanottiin. En katsonut mihin aikaan ohjelma alkoi,oliko paljon mainoksia paljon alussa ja silleen mutta aika hyvin että 20min ohjelma vetäistään alle 15minuuttiin.

Itse sisällöstä: olisin nähnyt mielelläni jokaisesta ottelusta maalit ja kunnon peliraportin nyt kun siihen kerrankin oli aikaa. Mutta ei! Voutilainen "amishaalareissaan" sai enemmän lähetysaikaa kuin Kärppien peli.

Miksi tällaisia henkilöanalyysejä ei voida näyttää silloin kun siihen on aikaa? Ottelut ensisijalle ja muut jutut siihen loppuaikaan tai vaikka sunnuntain erätauoille!
 

#76

Jäsen
Lopetetaan HN ja tilalle Tulosruudussa kerrotut lopputulokset, niin loppuu tämä "mihinkään ei olle tyytyväisiä"-nillitys. Onko HN joissain vaihessa luvannut näyttää kaikki maalit riittävän hyvin hidastuksin ja 30 sekuntia ennen maalia aloitetun kuvauksen kanssa. Ennen näitä makasiiniohjelmia nähtiin yhdestä ehkä kahdesta ottelusta maaleja, eikä yleensä kaikkia ottelun maaleja.

Jutin runonlausuntaan viitataan usein, mutta kyse oli yksittäisestä tapauksesta, ei joka viikkoisesta tapauksesta.

Jos HN:ssä näytettäisiin kaikki maalit eikä juuri muuta, niin miten ohjelma eroaisi Urheiluruudusta tai Tulosruudusta? Eikö erillisen kiekko-ohjelman tarkoitus ole syventyä kiekkoon paremmin ja näyttää behind-the-scenes materiaalia ja jututtaa pelaajia. Pelkkä maalikimara ei palvele tarkoitusta, jos pyritään tekemään muutakin kuin avotonta viihdettä massoille. Pelkkää maalikimaraa varten ei erillistä ohjelmaa kannata tehdä ja silloin SM-liiga putoaa samaan sarjaan muiden lajien kanssa maikkarin ohjelmistossa. Nyt SM-liiga saa erillisnäkyvyyttä ja tätä liigajohto oletettavasti haluaa.

Onko jokaisen maalin näyttäminen tarpeellistä? Onko maalit SM-liigassa niin hienoja, että niiden näyttäminen kannattaa? Mielestäni ratkaisevien tai hienojen maalien näyttäminen on tarkoituksenmukaista ja kaikki loput voi sivuuttaa.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Viestin lähetti #76

Jos HN:ssä näytettäisiin kaikki maalit eikä juuri muuta, niin miten ohjelma eroaisi Urheiluruudusta tai Tulosruudusta?

Urheiluruudussa ja Tulosruudussa ei todellakaan näytetä kaikkia maaleja. Jos lähetysaikaa on tosiaan 20 minuuttia, niin miksi siitä ei käytetä kuin 15 minuuttia? Eilenkin neljästä ottelusta olisi hyvin voinut käyttää 15 minuuttia ottelukoosteisiin ja loput 5 minuuttia Voutilaiseen. Studiovieraat ovat aivan turhia. Samat kysymykset, samat vastaukset ja leveä hymy....
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Mitenköhän tuohon eiliseen esitykseen taas kyettiin? Neljästä otteluraportista kolme oli kuin juosten kustu. Näytettiin hätäisesti jotain ja sokellettiin jotain sekavaa siinä sivussa. Pituutta taisi olla yhteensä kolmatta minuuttia. Nappisuoritus! Ohjelma-ajasta suurimman osan sai joukkue, joka ei edes pelannut eilen. Hatunnosto!

Kenelle tuota paskaa tehdään? Onko yksikään jääkiekosta oikeasti kiinnostunut tyytyväinen tuohon ohjelmaan?
 

redruM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki lahtelaiset
Viestin lähetti Aksu


No, kertomaan miljoonannen kerran miten vaativa Summanen on ja miten kovaa harjoitellaan ja miten on Sveitsin jälkeen sopeuduttu. Kuultu, nähty, koettu... jättäkää nuo haastattelut pois.

Ehkä kiekon suurkuluttajat ovat nuo jutut miljoonaan kertaan kuulleetkin, mutta entäs tavallinen penkkiurheilija ja satunnaisemmin jääkiekkoa seuraava ihminen?
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti redruM


Ehkä kiekon suurkuluttajat ovat nuo jutut miljoonaan kertaan kuulleetkin, mutta entäs tavallinen penkkiurheilija ja satunnaisemmin jääkiekkoa seuraava ihminen?

Tehdään sitten uusi konsepti. Ensin tavallisille kaduntallaajille 15 minuuttia Jokereiden pelaajaa ja pari haastattelua. Loppuun muutama maali ja vilkaus sarjataulukkoon.

Tämän jälkeen alkaa lähetys jääkiekosta perillä oleville, josta riisutaan tuo ylimääräinen glamour helvettiin ja käsitellään itse peliä hyvien otteluraporttien ja kenties jonkun peliä analysoivan jutun kautta.

Käy minulle. Maikkari toimeen.
 

Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
HN: "Voutilainen liigan parhaita senttereitä"

Anna mun kaikki kestää. Oikein isot naurut päästin. Kyllä nyt on mennyt Saukkoselta viimoisetkin jyvät sekaisin. Seuraavassa lähetyksessä Saukkonen kertoo kuinka Jani-matti Loikala on liigan parhaita puolustajia ja Juha Kuokkanen liigan parhaita maalivahteja. Kyllä nuo kunniamaininnat menevät ihan muille pelaajille. Tietysti, jos kriteeriksi laitetaan, että kun pelaa SM-liigajoukkueessa ykkös- tai kakkoskentässä on liigan parhaita niin kyllähän silloin Voutilainen kuuluu 26 parhaan joukkoon. Ei näitä enää todellakaan voi pitää muina kuin vitseinä. Näyttäkää niitä maaleja ja pitäkää suunne kiinni!!!

-H-
 

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eiköhän nyt olisi jo aika kaikkien uhrata minuutti ja laittaa palautetta maikkarille. Itse olen jo sen tehnyt... Katsotaan saako yleinen mielipiden mitään aikaan. Piste.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti Razzle
Eiköhän nyt olisi jo aika kaikkien uhrata minuutti ja laittaa palautetta maikkarille. Itse olen jo sen tehnyt... Katsotaan saako yleinen mielipiden mitään aikaan. Piste.
Laitettu jo aikoja sitten. Siitä mitään hyötyä ole. Ei niiden kompetenssi mihinkään nouse, vaikka palautetta miten antaisi. Siitä tuo on kiinni.
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti redruM


Ehkä kiekon suurkuluttajat ovat nuo jutut miljoonaan kertaan kuulleetkin, mutta entäs tavallinen penkkiurheilija ja satunnaisemmin jääkiekkoa seuraava ihminen?


Ööööööö mitehän tuonkin kansssa itseasiassa on. Nimittäin kun käyn vanhempieni luona. Niin kyllä isäni joka täyttää ensi keväänä 70v kyselee tyyliin että mitä se HIFK nyt taas on mennyt tekemään. Viimeksi käydessäni ihmetteli meidän maalivahti sotkujamme.

Hän joka sulkee viimeistään ylen iltauutisten jälkeen TV:n ja menee nukkumaan että jaksaa seuraavana päivänä. Lukee urheilutietonsa lähinnä Hesarista. Uskokaa tai älkää kyllä siinäkin lehdykkeessä toistetaan se Ramin valmentaja metodit tarpeeksi monta kertaa kauden aikana. Ei niitä tarvii teeveessä ja vielä tulosohjelmassa toistaa joka viikko. Tehdään tosiaan näille muille (ja meillekin) se viikkomakasiini.

Lisäksi suomalaiset jotka tykkäävät olla niin asiantuntijoita lätkässä kyllä tietävät eräitä perus asioita tuosta vaan. Vaikka vähemmän liigaa ehkä seuraavatkin. Koska MM kisat nostavat sen katsojamäärät aina pilviin. Ja näissä otteluissahan käydään sen kymmenen kertaa läpi maali kuin maali. Eli miksi se tuli just nyt eikä minuutti sitten.

Näistä YLen MM kisalähetyksistä voisi maikkari vaikka ottaa jotain oppiakin. vai onko se kiellettyä...
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Loikalasta

Viestin lähetti Hepitus
Kyllä nyt on mennyt Saukkoselta viimoisetkin jyvät sekaisin. Seuraavassa lähetyksessä Saukkonen kertoo kuinka Jani-matti Loikala on liigan parhaita puolustajia ja Juha Kuokkanen liigan parhaita maalivahteja.
Poiketen aiheesta Fisu on tällä hetkellä JYPin johtava pakki. Ok, se ei tee hänestä liigan parhainta pakkia, mutta viime ja tämä kausi on todistanut että Jani-Matti ei ole enää vitsi. Villeimmissä kuvitelmissakaan emme osanneet kuvitella, että Loikala olisi näin hyvä, kun Holtari hänet puolitoista vuotta sitten signasi. Kuvittelimme saavamme kolmos- tai nelospakkipariin yhden kauden täytemiehen. Emme profiilipakkia.

Ihan vaan että voitaisiin pikkuhiljaa lopettaa sen Loikalan mainostaminen liigan huonoimpana puolustajana ja yleisenä vitsinä, kun kaveri taitaa kuulua siihen pakkien parhaimpaan neljännekseen. Minusta liigan parjatuimman puolustajan nousu liigaeliitiin on sellainen tuhkimotarina, jonka HN voisi esittääkin. Ja Saukkonen voisi kysyä viimeisenä kysymyksenä, että miltä tuntuu kuin vittuilu ei lopu vaikka tekisit mitä.

Toisaalta JYPin etuahan se palvelee, että pelaajamme ovat aliarvostettuja. Kuka Antti Virtanen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös