Taas kerran...SM-Liiga Hockey-Night!

  • 368 575
  • 2 615
Tila
Viestiketju on suljettu.

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Tuollainen rankkarikisa puhelimen välityksellä oli muistaakseni joskus myös NHL Weekly -ohjelmassa. Heput soittelivat, päättivät mihin ampuivat ja sitten kiekko kai meni tai ei mennyt maaliin. En ole ihan varma, oliko se juuri NHL Weekly tai oliko sitä pidempään, mutta maikkarilla tuollainen joskus todella kauan sitten oli.

Tässä kiekkonero kisassahan oli ensin vain yksi kysymys. Tyypit olivat selvittäneet karsinnat, seisoivat vierekkäin, Uotila kysyi jotain tyyliin montako kättä Jari Kurrilla on ja se kumpi älysi nopeammin painaa nappia, sai vastata ja pääsi jatkoon.

Ainoa parannus, mitä koko ohjelman historian aikana on tehty, oli Hockey Night -studiosta luopuminen.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Re: Hockey Nightin kilpailut

Viestin lähetti Roku
Jani Uotila veti sitä kisaa jommallakummalla erätauolla.

Eikös juontaja ollut Radio Novasta tuttu Sami Sirkiä. Yhtä kaikki, tietokilpailu oli aivan turha muiden turhuuksien joukossa. Jutin runonlausunnan innoittamana HN varmaan järjestää otteluiden erätauoilla yleisökilpailun, jossa voi tekstiviestillä kilpailla Jutia vastaan lähettämällä oman runon.....
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kyllä jaksaa kaudesta toiseen ihmetyttää, että miten MTV3 maksaa vinon pinon euroja SM-liigan televisio-oikeuksista, eikä sitten viitsi panostaa ohjelman laatuun hevon h******tiä. Nämä maalikoosteet ovat oikein pohjanoteeraus. Helsingin peleistä näytetään kaikki maalit, muista ehkä puolet nippanappa..hohhoh. Ja Saukkonen kruunaa todellisella hölmöilyllään kaiken.
Turha toivehan tämä on, mutta itse haluaisin, että joko ennen sunnuntain HN-peliä tai sen jälkeen tulisi tunnin kooste kaikista viikon peleistä ja luotaisiin hieman katsausta tulevaan viikkoon, mutta eihän nyt Salattujen elämien uusintoja voi jättää näyttämättä, tulisi niin kauhea itku ja hampaitten kiristys.
Ja en tykkää Lindegrenistä, mutta kyllä sekin mies oli juhlaa sen pellen rinnalla, joka siellä selostuskopissa hehkuttaa Jokereita..

Mutta Penan sanoin.."näillä mennään"
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Viestin lähetti Abu
Tuollainen rankkarikisa puhelimen välityksellä oli muistaakseni joskus myös NHL Weekly -ohjelmassa.

NHL Weeklyssä se oli ensin, mutta siirrettiin myöhemmin Hockey Night-otteluun, jossa todellakin olivat maalissa ottelun joukkueiden molarit. Peli ei ollut kovin vaikea. Jos ensimmäisellä yrityksellä sattui saamaan maalin, niin ei muuta kuin samaa nappulaa seuraavalla kerralla ja hyökkääjä tekee saman tempun samalla lopputuloksella, koska kustakin vaihtoehdosta (numerosta) oli vain yksi video.

Aikamme tv-klassikoita todellakin
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tiistai oli siitä hyvä päivä, että urheiluruutu näytti melko hyvät pätkät yhdeksältä, vain Ilveksen toinen maali jäi puuttumaan ja koosteet oli yllättävän hyvin laadittu siihen nähden että pelit oli juuri päättyneet. Ei siis tarvinnut vaivautua kääntämään lainkaan formulakanavalle. Tänään on vaikeampaa kun pelejä on neljä, joten täytynee kolmosellekin hetkeksi kääntää. Kaikki pelit ovat suuremmissa kaupungeissa, joten luulisi saavan kattavat koosteet joka paikkakunnalta. Alle 100 000:n asukkaan kaupungeistahan jätetään yleensä kuva näyttämättä ja laitetaan siksi aikaa vaikka pyöräilyä näkyviin.
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Hockey Nightin kilpailut

Viestin lähetti Erno


Eikös juontaja ollut Radio Novasta tuttu Sami Sirkiä.
Kylläpäs oli.
Tosin miehillä on lievää samannäköisyyttä. Vai oisiko Uotila ollut joskus tuuraamassa Sirkiää?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Re: Re: Re: Hockey Nightin kilpailut

Viestin lähetti bisnesman

Tosin miehillä on lievää samannäköisyyttä. Vai oisiko Uotila ollut joskus tuuraamassa Sirkiää?

Varmaan se juontaja oli tämä Sirkiä. En ole kyllä koskaan sellaisesta hepusta kuullutkaan, toisin kuin Jani Uotilasta valitettavasti.
 
Maikkarilla...

...sekoilut jatkuu! Aamulla löytyi teksti-tv:ltä uutinen, missä Sami ja Niko Kapasta pidettiin veljeksinä, no tajusivat sentään korjata tuon virheen puoleen päivään mennessä, että sillä tavalla. Tuli vaan mieleen,että tajusivatko virheen itse vai vasta kun joku ehti antamaan palautetta...
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt täytyy jo uskoa: nehän lukevat palautettaan! Aikoinaan puuttuneet SaiPa-Pelicans -pelin maalit kirvoittivat myös minun näppäimistöni suoltamaan melko kitkerää palautetta. Nyt ne näyttivät kaikki SaiPan maalit, kahteen kertaan. Ja 1-0 -maali taisi tulla peräti kolmesti.

Mieluummin kyllä olisin nähnyt vähän pidemmän raportin pelistä.
 

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
Pikkasen kuitenkin nipistää...

kun useissa ottelukuvauksissa on käytetty (en tiedä ovatko Maikkarin omaa väkeä vai maakunna free-lancereita) zoomia siihen malliin, että itse maalia ei sitten nähdäkään kun tilanne tulee ns. nopeasti ja satutaan kuvaamaan "liian läheltä" pelitilanteita/pelaajia tai aivan taktisesti virheellistä aluetta kaukalonpäädystä.

Kun kamera kouristuksenomaisesti sitten vilahduksena (joka myös on hirveää katsottavaa) kääntyy maalille, on tilanne useimmiten jo mennyt ohi ja tojunta tai maali jo historiaa.

Toinen luku sinänsä on HN:ssa se, että tapahtuipa ottelussa nenänhierontaa missä tahansa kentän alueella (usein kai maalin läheisyydessä) niin kamera ryhtyy kuvaamaan jotain aivan epäoleellista jostain muualta, ettei vaan tarvii näyttää jääkiekon syvintä olemusta eli naapurin kurmuttamista syystä tai ei.

Ja lopuksi vielä: harmi, että se Santalan töötti (toki rangaistava) tapahtui TV-ottelussa - muutenhan mies olisi jo aikaa ollut takaisin peleissä...
 

Aksu

Jäsen
Eilisistä koosteista jäi mieleen Oulun kuvaaja. Oliko kamera todellakin niin lähellä kenttää, ettei mies pysty kuvaamaan kenttää laajemmin. Joka helvetin tilanne sössittiin niin, ettei ruudussa näkynyt kuin pari pelaajaa ja syötön tullessa kuvaaja onkin automaattisesti myöhässä. Voi voi...
 

goys75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Odottelin eilen illalla innolla tulevaa huumoripläjäystä nimeltä Hockeynight. Vihdoin kun kympin uutiset sai lopetettua jonninjoutavat (johan oli termi) höpötykset ja tulosruutu omansa, liimauduin sohvalle ja avasin kylmän miedon keskioluen, mutta mitä heleskuttia. Kaikki maalit (ainakin minusta) näyettiin. Jopa edeltäviä tilanteita kiitettävästi. Ei naurua, ei mitään. Missä kaikki kunnon sekoilut. On se nyt kumma ku pitää hyvä sketsiohjelma pilata noilla maaleilla.

Summa Sumarum, minusta HN otti eilen hyvän kehitysaskeleen eteenpäin. Ainahan jollain on jotain parannettavaa mielessä, mutta ainakin minulle eilinen tarjosi sen mitä halusinkin. Jos homma jatkuu näin friskis myättäses ni sitä saa kohta lähettää myös positiivista palautetta HN suuntaan. No, odotellaan nyt vielä muutama lähetys ja katsotaan sitten uudestaan jatkuuko suuntaus.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Eipä tuossa maalien näyttämisessä paljon ihmeellistä ollut, kun maaleja tehtiin yhteensä vain 13. Tällä kaudella yhden kerran on tehty enemmän maaleja yhdessä ottelussa...

Tiistain lähetystä en ole ekan kerran jälkeen edes katsonut. Tulee vaan mieleen, että eikö MTV3:lla ole varaa puolen tunnin lähetyksiin, niin kuin viime keväänä olympiatauon jälkeen?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Olen samaa mieltä kuin Goys75! HN oli eilen ihan kelvollinen esityys. Kaikki maalit näytettiin ja sen lisäkis ohjelmaan mahtui Joonas Vihkon haastattelu ja Penan jorinoita viime kaudesta. Toki tuohon olisi voinut lisätä vielä vaikkapa kierroksen yhteenvedon, mutta ei se ole niin välttämätön. Milelestäni eilisessä HN:ssä ei ollut mitään turhaa. Eteenpäin on menty!
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mummille sen verran "tietoa" että Rinkelin peleistä näytettävä katastrofaalinen kuva ei ole Maikkarin syytä. Nehän näyttävät ottelusta sitä samaa kuvaa, joka kuvataan jokaisessa kotiottelussa. Kuva ei ole hyvää mutta mielummin sitä katselee kuin Föönin haastatteluja. "Pentti syö faksis"
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulosruudun mukaan sunnuntain Hockey Night-pelissä kohtaavat Jyp ja SaiPa - siis jo toisen kerran peräkkäin!!!

Voi härreguud tota kämmäilyn määrää, Lukko-Pelicans taitaa kuitenkin olla se ylihuomisen HN-peli. Hyvä maikkari, taso säilyy illasta toiseen.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
uskomatonta!

Vain maikkari osaa tehdä noin huonot koosteet illan kahdesta SM-Liigapelistä! Lukko-HPK ottelun maalit jätettiin näyttämättä kokonaan ja Blues-Pelicans-ottleustakaan ei voinut tulla kaikkia maaleja. Sen sijaan tulosruudusta melkein puolet tuli formulaa, on se perkele! Ketä kiinnostaa perjantain vapaat harjoitukset, ja Mika Salon kommentit harjoituksista! Entäpä sää Suzukassa huomenna! anna mun kaikki kestää! Nyt tekisi mieli sanoa muutamia kirosanoja, mutta jätetään ne väliin...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka urheilumies olenkin, henkeen ja vereen, on maikkari vaikuttanut suuresti siihen, että vältän kaikkea formuloihin liittyvää parhaani mukaan. Hyi helvetti sitä hehkuttamista!

Kaikkein älyttömintä on juuri näyttää kaikki saatanan lämmittelyt ym. harjoittelukurvailut, sekä tietenkin kisapaikkakunnan sääennuste! Hohhoijaa.

Kuten jo yllä mainitsin tuon HN-kämyn, on lisättävä vielä se, että Tulosruudun juontaja selosti ansiokkaasti(?), miten tilanne eteni Lukko-HPK -pelissä, mutta minkäänlaista kuvantynkää ei Raumalta saatu. Espoon pelistäkin nähtiin kokonaiset kolme maalia. Perseestä koko maikkari, sanon minä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä sitä voi yksinkertainen ihminen olla väärässä. Minä olen ollut siinä uskossa että Paristo on MTV3:n paras komediasarja, mutta mitä paskaa? Hockey Night/Tulosruutu pesee sen mennen tullen ja tullen mennen. Samoin ei enää kannata valittaa sitä että Nelonen lopetti Perhe on pahin-sarjan kesken, kyllä kilpailevan kanavan Hockey Night/Tulosruutu on parasta komediaa.

Tuntuu vaan siltä että ei MTV3:n Tulosruutukaan muuten sekoile kuin jääkiekkoaiheiden kanssa. Uskomatonta sohellusta, hiippari selostaa Lukko-HPK-pelin tapahtumia tarkkaan, ruudussa näkyy vain hiipparin naama muttei kuvaa pelistä.

No, se tietysti on selvää että illan toisesta pelistä tuli kuvaa, vaikkakin heikonlaisesti.

Tulosruudullakin on oma loppukevennyksensä, kuten Kolmosen uutisillakin. Nyt se oli tuo sunnuntain lätkäpeli, joka ei suinkaan ole uusinta viime sunnuntailta vaan ihan suora lähetys pelistä Pelicans-Lukko. Tai mistä sitä tietää, ei olisi mikään ihme vaikka ne näyttäisivätkin uusintana sen viime sunnuntain pelin...

Niin ei tuommoista voi olla missään muualla, perkele sentään. Eivätkö nuo toimittajatkaan ajattele nokkaansa pidemmälle mitä ruudusta tai paperista lukevat?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan oikein...

...nimittäin se HN-peli on todellakin Pelicans-Lukko eikä toisin päin, kuten väitin tuossa edellä. Olisikohan siinä ollut meikäläiseltä näytöt maikkarille, urheilutoimittajan pestiä ajatellen? Ei taida vielä sössimiset riittää, jotain paskapuheita pitäis vielä keksiä.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Viestin lähetti Roku
Tulosruudullakin on oma loppukevennyksensä, kuten Kolmosen uutisillakin. Nyt se oli tuo sunnuntain lätkäpeli, joka ei suinkaan ole uusinta viime sunnuntailta vaan ihan suora lähetys pelistä Pelicans-Lukko. Tai mistä sitä tietää, ei olisi mikään ihme vaikka ne näyttäisivätkin uusintana sen viime sunnuntain pelin...

Niin ei tuommoista voi olla missään muualla, perkele sentään. Eivätkö nuo toimittajatkaan ajattele nokkaansa pidemmälle mitä ruudusta tai paperista lukevat?
No piti Siniviivankin käydä ihan JYPin sivuilta tsekkaamassa, että pelataanko JYP - SaiPa heti pikauusintana ja vielä TV-pelinä. No ei todellakaan! Olipa melkoinen moka, menee varmaan Myyrmäen piikkiin. Siihen malliin takelteli uutiset ja jopa sääkin puhumattakaan HN:sta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki muu taitaa takellella maikkarilla paitsi ne fuckin' formulat. Niihin panostetaan täysillä, kaikki Kimin narinat ja Mikan molotukset pitää saada joka prkleen lähetykseen, muilla uutisilla ei sitten niin väliä. Ne muut aiheet on vaan pakkopullaa, jos saisivat itte päättää siellä toimituksessa, koko Tulosruutukin olis varmaan f1:stä alusta loppuun. Ja jos koti-Suomeen on luvassa paskaa säätä, voi tulosruudun toimittaja toppuutella sanomalla "mutta onneksi viikonlopun formulakisat päästään ajamaan hienossa, aurinkoisessa säässä". Nytkin kerrottiin, että on vain muutaman prosentin mahdollisuus siihen, että Suzukassa sataa sunnuntaina. Eihän tuollaisia prosenttiennustuksia kerrota edes Suomen säätilannetta esiteltäessä!!

Jottei ihan karkaa mopo meikäläiseltä, sanottakoon sen verran vielä itse kiekkoyöstä, että kyllä niitä lähetyksiä sentään mieluummin katsoo kuin pataansa ottaa. Hädin tuskin, mutta kuitenkin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Turha itkeä formuloiden määrästä, itse ainakin katson mielelläni kaikki formuloihin liittyvän. Jos ei kiinnosta niin älkää katsoko.

Ongelma ei todellakaan ole formuloiden suuri määrä vaan lätkän vähyys. Nämä kaksi eivät kilpaile ajasta vaan jostain kumman syystä lätkä saa todella vähän aikaa eikä edes maaleja näytetä. Jos halutaan ihmetellä niin miksi näytettiin A-nuorten futismatsista kaikki maalit Azerbaizania vastaan? Tämän ajan olisi voinut antaa lätkälle.

Perseestä on MTV3 lätkä coverage joka tapauksessa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Daespoo
Turha itkeä formuloiden määrästä, itse ainakin katson mielelläni kaikki formuloihin liittyvän. Jos ei kiinnosta niin älkää katsoko.

Ei kiinnosta, en katso ja aion itkeä jatkossakin, en tosin tällä palstalla.

Viestin lähetti Daespoo
Jos halutaan ihmetellä niin miksi näytettiin A-nuorten futismatsista kaikki maalit Azerbaizania vastaan? Tämän ajan olisi voinut antaa lätkälle.

Olisi tosiaan voinut jättää ne Suomen fudisnuorten kaksi maalia näyttämättä (ei siis näytetty kaikkia kolmea...) ja tilalle kuvaa kiekkomatseista. Mut maikkari on maikkari vaikka rasvassa keittäis.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
No enpä tiedä, olihan kyseessä kuitenkin futisnuortenkin kohdalla EM-karsintaottelu ja yksittäisenä tapahtumana varmasti merkittävämpi kuin pari hassua liigapeliä. Ja jos tosissaan halutaan satsata niin eivät ne kaksi tapahtumaa toisiaan pois sulje.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös