Taas kerran...SM-Liiga Hockey-Night!

  • 368 591
  • 2 615
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Herää kysymys voiko surkeampaa jääkiekko-ohjelmaa enää olla olemassakaan kuin Hockey Night? Vaikea uskoa tai edes kuvitella... Jos joku voi minulle todisteiden kera tuoda esille huonomman ohjelman, niin lupaan syödä hatullisen schaissea...

Alkoi nimittäin jurppimaan todella kovin. Pyöräilyäkin näytettiin enemmän kuin SaiPan/Pelicansin otteita... Ei hyvää päivää...
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Olipas taas hauskaa seurata KiekkoYön säätämistä, jolle ei näy loppua tulevan. Kaikkia maaleja ei näytetty, yhdestä ottelusta (SaiPa-Pelicans) ei nähty mitään, tämähän on ihan tavallista. Ja edelleen, nyt oli "vain" viiden ottelun kierros. Mitäs sitten, kun pelataan kuusi peliä torstaina? Odotan sitä pelonsekaisin tuntein...

HN teki tänään kaksi (2) uutta aluevaltausta. Ensimmäinen oli ennakoiva selostaminen, josta näytteen antoi Saukko, erinomaista toimittajan ammattitaitoa osoittaen.
Toinen oli uusi jääkiekkomuoto, jota harjoitetaan tavallisella asfalttitiellä, jonkinlaisia kaksipyöräisiä rattaita käyttäen...

Toisin sanoen: kuvanauhat olivat sekaisin, tekstit olivat sekaisin, selostus oli sekaisin, ottelut huitaistiin läpi, vain, jotta ehdittäisiin Jutin kommentteihin ja alkukauden analysointiin, joka vaikutti kurjalta ex-tempore lässytykseltä (Kärpät kommentoitiin kahdesti, Koivun hieno syöttö - miten liittyy Tepsin alkukauteen?). Jäähyanalyysi oli sentään ihan kohtuullinen.

Niinpä niin. Miten HN voi olla noin sysipaska kyhäelmä? Kunnon tv-tiimi tekisi paremman setin lyhyemmässä ajassa vasemmalla kädellä, ja vielä kovaa krapulaa potien. Noh, paljon alemmas ei voi enää taso pudota, ja käyhän nuo HN-lähetykset ihan hyvästä huumorista... toisaalta olisi kiva nähdä rakasta SM-liigaa ammattitaitoisesti televisioituna, ja runsaasti enemmän. Kyllä kotimainen ykkössarja mielestäni ansaitsee vähintään yhtä paljon huomiota kuin se, että tupakkamainokset ajavat rinkiä 60 kierrosta, ja lopussa punaiset askit voittavat. Tehkää joku jotain, tai sanokaa edes, mitä tehdä...

edit: typo
 
Viimeksi muokattu:

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Ilmoitan täten kantaneeni oman korteni kekoon lähettämällä HN-toimitukseen palautetta. Tuskinpa mitään auttaa, mutta onpa ainakin yritetty. Oli kyllä melko vaikeaa pitää teksti asialinjalla, joten päätin kirjoittaa tavallaan hieman käsijarru päällä, ettei ihan pystyyn haukkumiseksi mennyt. Syytä kyllä siihenkin olisi.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kyllähän tuo ohjelma on ihan suoraan sieltä syvältä nyt. Ihmisiä kiinnostaa MAALIT MAALIT ja vielä kerraan MAALIT. Ne PITÄÄ NÄYTTÄÄ JOKAISESTA OTTELUSTA. Lisäksi nämä epäselvät tilanteet kiinnostaisi nähdä, jotta jengin ei tarvisi täällä tapella tilanteista, jotka vain kotijoukkueen fanit ovat nähneet.

Ohjelma on ihan liian lyhyt ja kaikki asiat käsitellään liian nopeasti. En enää edes muista mitä siinä ohjelmassa oli. Joku tuossa edellä mainitsi, että viime kaudella oli niitä otteluiden tehomiehiä ja maalivahtien torjuntoja listattu, miksi hemmetissä niitä ei ole enää? Käsittämätöntä, miten ohjelmaa on voitu viedä noin paljon ihan väärään suuntaan. Mikä siinä vanhassa muka oli huonoa? Tämä nykyinen on täysin turha, lähinnä naurettava lähetys. 30 minuutin lähetys ehdottomasti takaisin torstaille, tiistaina voisi ehkä pärjätä 15-20 minuutin pätkällä.
 
Viimeksi muokattu:

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Nelosenkin helsingin raportti oli jotain, mitä HN ei tule koskaan saavuttamaan. Pelitapahtumien lisäksi Calounin haastattelu ja myös jonkin näköistä selontekoa tapahtumista, eikä vaan kuivaa maalikoostetta

(neloselta myös loistava tilastotieto, kukahan piti tämän kauden ekan nollan...."hymiö")
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Et Janos voi olla tosissas, että Hockey night tekee lyhyeen ohjelmaaikaan nähden kelvollisen lähetyksen. Parannusehdotuksia on tässä jo niin paljon, ettei loppua ole näkyvissä.


Viestin lähetti ICE
Suoritin hieman mittauksia tämän illan ohjelmasta.

Hifk-Blues: 1 min 55s
HPK-TPS: 35s
Kärpät-Jokerit: 40s
Ilves-Ässät: 1min 55s
SaiPa-Pelicans: 0min 0s

eli yhteensä n. 5 minuuttia otteluista. Tosin lopussa tuli joitain maaleja uudestaan, mutta tuskinpa ne SaiPa-pelin maaleja korvaa.

Ohjelman kesto ilman alku-ja lopputunnareita oli 10 min 40s.

Olisiko se niin vaikeaa tehdä edes joka ottelusta se 2 minuutin pätkä... ilmeisesti on.

Jos kerran tehokas lähetysaika on vain naurettavat reilut 10 minuuttia, niin paras mahdollinen lähetys olisi noin 2 minuutin pätkä jokaisesta matsista ja Anu ja Juti voisivat vaikka jäädä kotiin. Pelit selostettaisiin nauhojen päälle ja kaikki mielenkiintoinen näytettäisiin(maalit+keskustelua herättäneet tilanteet) Ei pitäisi olla mahdotonta. Tämä on kuitenkin sellainen malli, jota lähes kaikki haluavat.
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
Palautetta lähetetty, mitäs veikkaatte että kuinkakauan menee ennenkun Saukkonen sanoo kiekkoyössä sanan Lukko, vahvasti on vältellyt... mutta aivan naurettavaa ettei Saipa - Pelicans ottelusta tullut edes maaleja vaikka jutin ja saukkosen jorinoita oli about 10min.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Kemulator
Ilmoitan täten kantaneeni oman korteni kekoon lähettämällä HN-toimitukseen palautetta. Tuskinpa mitään auttaa, mutta onpa ainakin yritetty. Oli kyllä melko vaikeaa pitää teksti asialinjalla, joten päätin kirjoittaa tavallaan hieman käsijarru päällä, ettei ihan pystyyn haukkumiseksi mennyt. Syytä kyllä siihenkin olisi.


Olisikohan fiksumpaa lähettää palautetta suoraan Maikkarin johdolle kuin Hockey Nightiin? Miten voi olla mahdollista että joka kerta HN tumpeloi niin sisällöllisesti kuin tekniikankin osalta? Karmeaa katsottavaa, yök!
 

seetre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ingvar Hirdwall
Ottais pojat mallia Ruotsin TV4:n Hockeykvällistä jota tämä sankari kattoo paraikaa.
Juuso näyttää pelaavan hyvin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Shane
Äsken tulleen Hockey Nightin jälkeen ei voi taas kysyä kuin:

Miten helvetin perkeleen jumalauta noin surkean lähetyksen pystyy tekemäänkään?!

No saatanan perkele. Kyllä kätevältä käy mikä tahansa, jopa Hockey Nightin pilaaminen.

Tästä HN:sta alkaa tulla tiistai- ja torstai-iltojen huumoripala, kun oikein jännityksellä odottaa mitä kohelluksia söpö-Saukkonen kumppaneineen tällä kertaa aiheuttaa ruudussa.

Se on sanottava kyllä että Jutilaa olen pitänyt sata kertaa parempana jääkiekkopelin kommentaattorina kuin Jari "Seppo Seipäänniellyt" Kurria, ja myös tämäniltaisen lähetyksen Jutila hoiti paljon paremmin kuin Kurri viimeviikkoisen osuutensa. Saukkosen toilailuille Jutilakaan ei voi mitään.

Mutta ei tämä enää yllätä. Koko kanavasta sai oikeastaan taas loistavan kuvan, kun ennen Tulosruutua mainostettiin kotimaista sarjaa, jonka viimeinen jakso näytettiin jo yli kaksi viikkoa sitten...

Odota nyt noilta sitten jotain ammattitaitoa jossain asiassa.

Damien: Ehkä Saukko sanoo sanan Lukko jo ensi tiistaina, kun SaiPa ja Lukko ottavat yhteen. Tai voi olla että ei sano, jos vaikka ruutuun ei saada edes lopputulosta pelistä.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Anun sähläys on saavuttanut jo sellaiset mittasuhteet, että pojun kulmakarvatkin ovat lähteneet lätkimään silkasta häpeästä. En tiedä, oliko se Anun vika, mutta mikä järki on sanoa tulos ennen kuin näytetään parhaat palat? Jännitys... sanooko enää kellekään mitään? Tämä on kuitenkin runkosarjaa. Ei näytetty kaikkia maaleja ja yksi ottelu jätettiin kokonaan väliin Putte-Possun kommenttien ja onnittelujen takia. Lähetyksen pääasia tuntui olevan Koivun Mikon syöttö. Hyvä, että edes sen verran on varauksensa jälkeen saanut aikaan.

Ei tuohon auta palautteet eikä mitkään, auttaa vain kun lopettaa katsomisen. Itse ottelulähetyksessä tiimin surkeus ei pistä niin pahasti silmään, joten ehkä ne nyt vielä kehtaa katsoa. Ja saahan siitä äänet pois. Hockey Nightin Torstain ja Tiistain katsominen kuitenkin loppui meikäläisen osalta tähän. Näkee urheiluruudustakin muutaman maalin eikä tarvitse kestää Saukkos/Uotila -hehkutuksia.

Kukahan idiootti meni tekemään Maikkarin kanssa kolmen vuoden sopimuksen TV-oikeuksista kun lähetykset ovat ennenkin olleet perseestä? Nyt uuden diilin jälkeen ei ole kehdattu panostaa sitäkään vähää mitä ennen. Ehkä sitten viimeisenä vuonna taas vähän skarpataan ja saadaan uusi TV-sopimus.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Abu

Kukahan idiootti meni tekemään Maikkarin kanssa kolmen vuoden sopimuksen TV-oikeuksista kun lähetykset ovat ennenkin olleet perseestä? Nyt uuden diilin jälkeen ei ole kehdattu panostaa sitäkään vähää mitä ennen. Ehkä sitten viimeisenä vuonna taas vähän skarpataan ja saadaan uusi TV-sopimus.

Money talks.

Tuntuu todella erikoiselta yhtälöltä, että

- Maikkari on varmasti joutunut maksamaan sopimuksesta edellistä sopimusta kovemman kausihinnan, niin miksi sitten ohjelma-aikaa lyhennetään. Lyhyeeseen ohjelmaan mahtuu vähemmän mainoksia, joilla se soppari maksetaan.

- Tiedän ohjelmilla olevan täysin vertailukelpoiset katsojaluvut ja ennenkaikkea helposti kohdennettavan ja myytävän kohderyhmän mainostajille, joten luulisi ohjelmien olevan tasokkaampia ja pidempiä mainosmyynnin kasvattamiseksi. Hockey Night on verraton media mainostajille, jotka ovat kiinnostuneita aktiivisesta mieskohderyhmästä. Vähän sama asia, kuin mainostajat kohdentavat perheenäitimainontaa esim Salkkareihin.

- eikö Liiga todellakaan ole neuvotteluissaan ollut kiinnostunut ohjemien sisällöstä/pituuksista?

- Hockey Night tuotantoporukka ja -kustannukset eivät ole pienet. Sillä vahvuudella olisi lupa odottaa enemmän ja laadukkaampaa tarjottavaa

- ohjelmasta tehdään viihdettä, kun sen pitäisi olla informatiivinen. Miksi roikutetaan täysin tyhjänpäiväisiä pelaajahaastatteluita mukana, missä kysytään haastateltavalta itsestäänselvyyksiä? Miksei tehdä erillistä viikko-ohjelmaa, jossa voisi 'koota' kuluneen viikon matsien high-light'it ja haastatella silloin pelaajia muutoin kuin erien jälkeen hosumalla. Pelaajakorttityyppisesti ilman kiirettä ja haastateltavan keskittymishäiriöitä, jolloin uhjelma voisi olla Hockey Magazine -tyyppinen katsaus

- ohjelman sisällön suunnittelu mättää. Luulisi maassa olevan asiantuntemusta tietää, mitkä asiat Hockey Night -nimisessä ohjelmassa kohderyhmää kiinnostaa

- miksi juontajista tehdään 'pääosan' näyttelijöitä. Onhan Juti kiistatta kiekkomies, mutta miksei miesten kommenttien aikana voi kuva pysyä pelissä? Ketä kiinnostaa juontajien katselu?

Toivottavasti Liiga kilpailuttaa ajoissa seuraavan sopimuksen ja esim Nelonen olisi hereillä tarjoten rahallisesti ja/tai sisällöllisesti paremman ja kiinnostavamman vaihtoehdon. Tätä menoa kilpailuasetelmat Maikkaria vastaan eivät pitäisi olla mahdottomat.

Ei liene liigan edun mukaista, että ainoastaan 'money talks'. Vähääkään tarkemmin ajatellen: on Liigalle etu, että ohjelma on laadukas -> sitä katsotaan -> ihmiset kiinnostuvat tulemaan katsomaan matseja myös livenä -> kassat karttuu -> liiga lihoo jne...
 

Aksu

Jäsen
Eilen riitti jorinoita hokinaitissa vaikka muille jakaa, mutta eipä taaskaan kamera eksynyt Lappeenrantaan (tai yleensäkään Saipan peliin). Kiitti nyt vaan helvetisti. Kiekkoyöllä oli toki aikaa näyttää kun Ässien bussi saapui Hakametsän hallin pihalle jne... Voi hevon kuusi. Mikäli kausiyhteenvetoa aletaan harrastamaan niin Juti voi tehdä ne sunnuntaipelien erätauolla. Tasapuolisuutta.
Tampere, Turku, Helsinki ja Espoo näkyvät aina. Raumat ja Lappeenrannat on oma lukunsa. Kiitos!

Ps. Eilen odottelin positiivisena lähetystä kun näin Kurrin Kisapuiston käytävillä. Silloin pystyi olemaan lähes varma, ettei Jari ole jakamassa näkemyksiään samaisena iltana telkkarissa... Tosin, olisihan se luonnistunut vanhan mallin mukaan, samanlainen kommentointi joka paikkakunnalta...
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Ted Raikas
Alkoi nimittäin jurppimaan todella kovin. Pyöräilyäkin näytettiin enemmän kuin SaiPan/Pelicansin otteita... Ei hyvää päivää...

Tuo oli kyllä uskomatonta. Mistähän ne sen muutaman sekunnin pyöräilypätkänkin saivat näkyviin?! Helsingistä ja Hämeenlinnasta näytettiin melkein kaikki maalit kahteen kertaan ja Lappeenrannasta ei mitään, ei ymmärrä... Ässät pääsi nyt hyvin näkyviin kun sattuivat pelaamaan Tampereella, Poristahan yleensä ei näy mitään.

Edit: Mutta osataan sitä muuallakin. Urheilukanava näytti sarjataulukon, jossa oli vain 10 joukkuetta ja toimittaja selosti pokkana, että "Ilves pitää perää"..
 
Viimeksi muokattu:

suursyömäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins + sympatiat Ässille ja HPK:lle
Viestin lähetti Senior
- eikö Liiga todellakaan ole neuvotteluissaan ollut kiinnostunut ohjemien sisällöstä/pituuksista?

Niinpä. Tätä olen itsekin miettinyt jo pitempään. Tietenkin raha ratkaisee, mutta luulisi, ettei se ole ainoa ja/tai tärkein kriteeri. Voisi olettaa, että liigaa kiinnostaisi myös tuotteen imago ja fanien tyytyväisyys puhumattakaan sponsoreista. SM-Liigalla ei tietääkseni ollut mitään "pakkoa" myydä tuotettaan paskalle kanavalle, vaan sopimus olisi voitu tehdä vaikka jonkun kaapelikanavan kanssa.

Kunnon tuotteella olisin esim. itse ollut valmis jonkin vastaavan kanavan hankkimaan. Ajatellaan esim. seuraavaan skenariota: 2 ottelua suorana joka viikko ja torstaina joku kooste illalla ja sunnuntaina illalla vaikka viikon tapahtumat yhteen nivova katsaus. Ja tuo siis ammattitaitoisella ryhmällä. Tasapuolisesti. Liigassa on 13 joukkuetta, joten varmasti voitaisiin näyttää 2 ottelua viikossa suorana ilman, että se vaikuttaisi suuremmin pääsylipputuloihin.

Miksi tehtiin pitkä diili MTV3:n kanssa, kun varmasti liigan pampuilla oli tiedossa kuluttajien/katsojien tyytymättömyys? Kuka oikeasti on tyytyväinen Hockey Nightiin? En ole tavannut yhtään lätkäfania, joka olisi. Kaikki kritisoivat enemmän tai vähemmän kyseistä ohjelmaa. Luulisi rahaa MTV3:lle suoltavien sponsorienkin hermostuvan tuollaiseen amatöörimäiseen sekoiluun.
 

goys75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Miksei tehdä erillistä viikko-ohjelmaa, jossa voisi 'koota' kuluneen viikon matsien high-light'it ja haastatella silloin pelaajia muutoin kuin erien jälkeen hosumalla. Pelaajakorttityyppisesti ilman kiirettä ja haastateltavan keskittymishäiriöitä, jolloin uhjelma voisi olla Hockey Magazine -tyyppinen katsaus

Juuri näin, hyvä Senior.
Tuossa olisi ideaa. Lauantaina päivällä tunnin pätkä enne pelejä. Sillä samalla meiningillä ku taannoin tuli/ tulee se nhl-week tai joku vastaava neloselta. Se olisi hieno homma....tai no, sehän tuli neloselta. Anut ja Curryt ei siihen tasoon kuitenkaan pääsis. Hitto ku jokapaikassa pitäis aina itte olla. Idea on kuitenki mitä parhain. Keksi vielä miten sen saa etiäppäi tästä ketjusta, niin lyön sinut lätkäritariksi. (en viittaa mitenkään HPK:oon).

Perskeles, mulla ei tunnu toi lainaus oikein sujuvan. Sinne pitää varmaanki jättää ne quotet, vai?
 

tt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huononee vain...

Hockey Night -lähetysten taso tuntuu olevan jatkuvassa laskussa. Vaikka jätettäisiin tekniset mokat, kuten kuvan puuttuminen, omaan arvoonsa virheinä, joita sattuu kaikille kanaville, niin lähetys on käsittämättömän surkea nykyisessä muodossaan.

Esimerkiksi eilisestä lähetyksestä huomioita:

- Otteluraportit: Tuli sellainen fiilis, että maaleja katsellaan pikakelauksella ja Saukkonen selostaa täysin epäsynkroonissa kuvan kanssa. Onko todella täysin mahdotonta saada maalitilanteista hieman pidempi pätkä näkyville kuin vain hetki, jolloin kiekko ylittää maalilinjan. Missä Saipa-Pelicans pelin raportti?

-"Jäähyanalyysi": Oli varmaan HN-pojilla mennyt monta päivää, kun väsäsivät tuon tilaston ruudulle, kun ei sitä ehditty ollenkaan kommentoida. Jutikin olisi varmaan voinut sanoa asiasta jonkinasteisen painavan mielipiteen. Eikös kommentaattori ole kommentointia varten?

-Itse kaipaan aiemmin formaattiin kuulunutta tilastokoostetta, jossa esiteltiin kierroksen pistemiehet ja jäähyilijät yms. Nyt koko paketti jää täysin levälleen, edes maalintekijöitä ei saa kunnolla selville raporteista. Tietysti nämä tiedot tulee kaivettua tekstitv:ltä, mutta jonkinlainen muukin yhteenveto kuin tulokset olisi paikallaan.

-Haastattelut: Voisi edes yrittää saada jokaisesta pelistä yhden järkevän haastattelun, jossa oikeasti kysytäänkin jotain.

-Ohjelma-aikaa kuluttavat tekijät: Saukkosen irvistely (tämä on henkilökohtaista biasta, minua kun tuo kaveri ärsyttää suunnattomasti). Tyhjänpäiväiset teaser-juonnot. Itsestäänselvyyksien latelu raporttien jälkeen: "Oli taas tiukka peli ja molemmat joukkueet olivat todella hyvin valmistautuneet"
Veikkaustulokset.


Nyt vähän asennetta siihen ohjelmaan, ennen kuin menee hermot!
--
tt
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuskin pystytään enää edes palautteilla pelastamaan mitään. Eiköhän tuo ole tullut aika selväksi, kuinka paljon MTV3 ja HN:n tiimiä kiinnostaa jääkiekon ystävien mielipiteet. Maikkari ei välitä hevon vittua minkälaista soopaa he päästävät jääkiekkonimellä ulos, kunhan rahaa tulee mainostajilta.

Eilen ei enää yllättänyt, että Saipa-Pelicans pelistä ei näytetty mitään. Jonkun pelin puuttumiseen oli jo osannut varautua ja noista ottelupareista ei paljon arvuuttelemista jäänyt. Eiköhän tuo peli ollut vähiten yleisöä kiinnostava, joten se oli vain luonnollinen poistuma. Mutta kyllä silti vitutti, ei maha mitään.

Jotenkin pitäisi saada kunnolla ääni maikkarin kuuluviin. Jonkun, jolla on näkyvyyttä, kriittisyyttä ja rohkeutta, tulisi puuttua asiaan. Ottaisikohan maikkari todesta, jos sata(tai parisataa) jatkoajan(/jääkiekon) ystävää järjestäisi laillisen mielenosoituksen mtv3:n studioiden ulkopuolelle, päästen samalla johonkin mediaan ja lausumaan parit kommentit. Se olisi mielenkiintoista...
 
Viimeksi muokattu:

Virén

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montréal Canadiens
No nyt on jo pakko tuoda esiin mielipiteensä tästä kurasta. Vaikka ei itku tänne lähetettynä auta joten rupeankin tästä aamutuimaan miettimään plautetta maikkarille.

Tuo on tosin vähän hölmöä valittaa että näytetään Ässien bussia (about 5 sek.) tai turhia haastatteluja. Eivät ne niin paljoa vie aikaa ja olisihan ohjelma vielä surkeamipi jos näytettäisiin vaan maalit ja ohjelma loppuisi. Tosin jos MTV3 olisi fiksu se jättäisi koko paskan näyttämättä ja sillyttäisi maalikoosteen ja haastaalut Tulosruutuun, mutta pakko olla ahne paska.

Eilisessä jäi eniten harmittamaan Saipa pelin näyttäminen ja tiettyjen tilanteiden unohtaminen. Ei maikkari jaksanut raahat kai kameroitaan Lappeenrantaan vaikka kyllä pitäisi. Jos tehdään niin tehdään kunnolla.

Itse Tepsi fanin näkökulmasta jäi harmittamaan Nikkolan kiistelty Puurulan päälle ajo. Myös Kärppä pelin maalit näytettiin muiden pelien tapaan niin pian kuin mahdollista. Olisi kiva nähdä maaleja uusintoina. Minun ainakin tarvitsee nähdä pari kertaa tilanne sillä peli on suht nopeatempoinen.

Ratkaisuna voisi olla pidemmät ohjelma-ajat tai pelkkä maalikooste tulosruutuun.
 

Hannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen edelleenkin kiukkuinen kuin kesken talviunien herätetty karhu eilisen HN lähetyksen suhteen. Suurimpana vi***seni aiheena on tietenkin se, ettei SaiPa-Pelicans näytetty yhtään minkäänlaista maalikoostetta. Ja kun itse vielä eilen töitteni takia päässyt hallille, niin olishan se ollut kiva nähdä miten maalit syntyivät. Mutta eipä ollut suurta hurraamista muissakaan ottelukoosteissa. Kärpät-Jokerit koostekin oli liki ala-arvoinen, samoin HPK-TPS kooste.

HN ei ole tällä kaudella näyttänyt yhtään minkäänlaista pätkää SaiPan kahdesta kotipelistä. Tuntuu siltä, että tuotantotiimin mielestä Lpr sijaitsee jossain Uralin takana eikä sinne siksi viitsitä kameroita raahata. Vai onko kenties kyseessä NH-toimituksen protesti Kisapuiston surkeaa hallia ja heikkoja kuvausmahdollisuuksia kohtaan?

Purin agreani laittamalla palautetta HN:lle asiasta. Tuskin se kuitenkaan mitään auttaa Saukkonen & kumpp jatkanevat valitsemallaan tiellä. Surkeaa, HN surkeaa.
 

Peku

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
Palaute lähetetty

Noin....nyt on lähetetty palautelaatikkoon viesti jossa pyysin arvoisaa maikkarin palautepäällikköä vilkaisemaan tätä viestiketjua ihan vaikkapa vain aikansa kuluksi.

Tosiasiassa mitään koskaan ei tuollaisilla palautelaatikoilla ole saatu muuttumaan sillä joku koreografi ja ohjaaja eivät voi omasta luomuksestaan luopua.
Paskaa saadaan siis näppiin/silmille vähintään kahdesti viikossa...yleensä kolmasti.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Kuka kuvaa halleissa?

Minulle on väitetty, että ainakin Jyppikylässä maikkarin materiaali on paikallisen television tarjoamaa? Eli kiekko-ehtoon pojat eivät välttämättä ole kameroineen paikalla?

Maikkari tuskin raahaa kameroita kaikille liigapaikkakunnille joka kierroksella? Jos toimittaja on itse paikalla, on varmaan mukana yksi kuvaaja haastatteluita varten.

Olisiko siis niin, ettei Lauritsalassa ole yhtään kameraa, josta voisi edes ottaa materiaalia?

Joku varmaan tietää enemmän näistä kuvan välityksistä?

Mutta silti kiekko-ehtoon lähetykset ovat hanurista. Miksi Putte viitsii edes ajaa Helsinkiin heittämään noita kommetteja?

SVT tarjoaa aina muutamasta matsista kuvaa, ja nämä matsit kerrotaan teksti-tv:ssä. Lisänä näyttää tälle kaudelle tulleen videopätkiä ja muuta sälää nettisivuille.
 

redruM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki lahtelaiset
Viestin lähetti Taz#24




Miksi tehtiin pitkä diili MTV3:n kanssa, kun varmasti liigan pampuilla oli tiedossa kuluttajien/katsojien tyytymättömyys? Kuka oikeasti on tyytyväinen Hockey Nightiin? En ole tavannut yhtään lätkäfania, joka olisi. Kaikki kritisoivat enemmän tai vähemmän kyseistä ohjelmaa.

Niin, vai onko sitten niin, että ko. skeida uppoaa tavalliseen kadunmieheen ja rivipenkkiurheilijaan, ja vaan kovemmat kiekkofanaatikot ovat niitä joille moinen ei riitä? Kyllähän oranssitakit ovat päässeet jos jonkunnäköisiin seuroihin, annoihin ja menaisiin, joten kai ainakin naisväki tykkää?
 

stones

Jäsen
Viestin lähetti goys75

Juuri näin, hyvä Senior.
Tuossa olisi ideaa. Lauantaina päivällä tunnin pätkä enne pelejä. Sillä samalla meiningillä ku taannoin tuli/ tulee se nhl-week tai joku vastaava neloselta.

Tuon nhl-week ohjelman oikeudet on käsittääkseni NHLPA:llä eli pelaajayhdistyksellä, joten sen tuottotkin menee oikeaan osoitteeseen.

Toivottavasti liigan pelaajayhdistyskin vaatisi itselleen oikeuksia kuvamateriaaliin ja aloittaisi kunnollisen lätkäohjelman tuottamisen.
 

Allu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eilen ei enää naurattanut katsoa Hokinaittia. Ennen se sentään nauratti, kun katsoi kuinka huono ohjelma se on. Nyt melkein itketti. 15 minuutin lähetysaika, josta kuitenkaan otteluihin ei käytetty kuin reilu 5 minuuttia ja se loppu reilu 5 minuuttia, mikäli sitä edes oli, jauhettiin kakkaa oikein olan takaa. Jotain veikkausvihjeitä ja muuta sontaa. Sitten vielä näytetään jotain pyöräilyä!! Ja Saukkonen ja Juti jauhaa muutaman minuutin jotain soopaa, mikä oli aivan turhaa. Tulosruutukin oli parempi aikoinaan ennen Hokinaittia. Sapettaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös