T0 30.12.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 20 497
  • 515

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Janus jatkaa hakkaamisella. Saatto aka vahinko taas.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
RANKKARIVOITTO USKOTTEKO KOTONA?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tappara kyllä hyvä näissä kaikelle kansalle näkyvissä peleissä. 0-7 ja 0-3 edelliset. Ei ihme että faneja riittää kaikkialla Suomessa.

KooKoo siitä kumma vihu että vierasjoukkueen juhlaa aina molemminpäin. 3 matsista 1-9 maalit.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Tottakai nuorella maalivahdilla etenkin on usein aallokkoa suoritustaso, mutta itse olisin laittanut kovaan ja tärkeään matsiin, kovassa vireessä olevaa vastustajaa vastaan, kokeneen ykkösmaalivahdin luukulle.

Ai maalivahtipeliä ei saa arvostella ilman pelejä maalinsuulla miesten peleissä? Selvä keissi.
Eli "ykkösellä" päätyyn asti. Vai eikös jokaisesta pelistä ole se kolme pistettä jaossa? Ei ne pelit omasta mielestäni kovinkaan eriarvoisia ole. Ei ole divisioonia meitin Liigassa.

Toki jos pelit "arvotetaan" vastustajan mukaan, tiedossa on ennemmin tai myöhemmin vaikeuksia. Omasta mielestäni kahden pelaavan veskarin runkosarjassa, on syytä antaa myös kakkoselle näitä "tärkeitä" matseja.

Viattoman kysymyksen esitin. Johtopäätelmä oli ihan omasi. Haistoin vain kokemattomuutta viestiesi kokonaisuudesta. Saattoihan nokkani olla tukossakin. Sorit siitä. Koetan jatkossa parantaa tapani.

Parempaa tulevaa vuotta toivottaen.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Ai maalivahtipeliä ei saa arvostella ilman pelejä maalinsuulla miesten peleissä? Selvä keissi.
No eihän se oikestaan ihan viaton kysymys ollut. Ylimielistä soopaa. Aina saa arvostella, ei toki kannata provosoitua, jos joku on joskus maalinsuulla seisoskellut ja on tästä syystä erimieltä.

Siitäkin huolimatta, parhainta mahdollista jatkoa toivottaen ja mielipidettäsi arvostaen.

Virhimon Koppi (ei toki Tapsa)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös