T0 30.12.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 20 464
  • 515

Yohann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sens
Ihan kohtalainen. Tappio saattaa sumentaa omaa, oletettua arviointiasi. Vertailukohde löytyy rinnakkaistodellisuudesta. Saahan sieltä sen hakea, jons se omaa oloa helpottaa. Parempi voitti, vaikka vittumaisesti takaa tulikin ohi. Eteenpäin.
No siinä tapauksessa meillä on hieman eri käsitys kohtalaisesta maalivahtipelistä. Tietenkin jos johonkin Kolppaseen, Ruusuun, Lehtoseen tai Heleniukseen vertaa, niin ehkä ei ihan yhtä paljon jännittänyt, eli ihan ok kai sitten. Torjuntaprosentti oli jotain 87% vähän päälle.

Näin kovassa ja tärkeässä pelissä ei olisi varaa antaa yhtään tasoitusta maalivahtipelissä.
 

redpecka

Jäsen
Olin jo unohtanut tuon, että SaiPalle ei kotihallissa sovi 2-0-johtoasema. Ihmeen varmistelevaksi ja varovaiseksi muuttui peli heti 2-0:n jälkeen. No kyllä se siitä sitten vähän tasaantui kun Pelikanssit ei tehnyt heti kolmea, mutta ihme kipsi iskee aina tuossa kohtaa.

Hei apua, me johdetaan! Huippusuositun toimintakomedian jatko-osan jatko-osa tänään C-Morella. Tulisikohan yllätyskäänne tänään juoneen?
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kuuselalta melkoinen vittuilu Levtchille. Pelkääköhän Krisse, että taikurin tilastot alkavat näyttää vanhanliiton pelintekijän tilastoilta jos tulee vielä syöttöjä?
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Viime peleistä tuttu linja näköjään jatkuu, eli vain Pelicansin rikkeet vihelletään.

Edit: nevermind.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös