Tässä ketjussa onnittelemme Porin Ässiä mestaruudesta

  • 50 303
  • 354

tirppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Ilves, HIFK
Onnea Ässät suurimman inhokkijoukkueeni kaadosta! Peliäkään en katsonut ja tulosseurantaakaan en juuri harrastanut, mutta sympatiat olivat puolellanne koko ajan. Onnea myös sille jollekin ässäfanille, jonka kanssa pussailin jollain faniporukan risteilyllä hävittyänne viime finaalit. Kyseisen kaverin vuoksi mieleen on lähtemättömästi jäänyt joku "oi Ässät on niin ihanaa"-rallatus, joka on muuten soinut tänäänkin päässä koko illan.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun itse sai odottaa 13 vuotta sitä uskomatonta fiilistä ei ole mitään mahdollisuutta tietää miltä tämä Porilaisille tuntuu.. Ihan järjetön onni on teidän puolesta, nauttikaa nyt kun on sen aika. Tuhkimotarinoiden tuhkimotarina! Ihan järjetöntä, en voi edes kuvitella fiilistä vaikka kuinka yritän. Helvetin hienoa pata, olette tämän täysillä ansainneet!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat
Onnittelut mestaruudesta! Aika uskomaton stoori kaikenkaikkiaan, ei ne nimet selässä, ei vaikeudet kesken kauden, tolta se näyttää kun joukkue pelaa toisilleen. Pitäkäähän hyvää huolta siitä nakkikattilasta siellä Porin suunnalla.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Onnea mestareille!

Pitkän odotuksen jälkeen tunne on varmasti todella hieno. Toivottavasti mestaruuden voittaminen nostaa vielä entisestään porilaista jääkiekkoinnostusta, mikä olisi hienoa sekä joukkueen, kaupungin että koko SM-liigan kannalta.
 

Simon#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vasta nyt tuli itku. Pitäisi lähteä töihin juuri muutama tunti nukuttuna mutta vasta tämän ketjun lukeminen herkisti riittävästi käsittämään koko kuvion - sen kuinka helvetin tärkeää joku urheilulaji ja joukkue voi pienelle kannattajalle olla. Kiitos kaikille tsemppaajille, kiitos vastustajille. Kiitos Ässät.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Eilinen ilta ja tämä päivä, onnea Ässille ja erityisesti parhaalle Suomessa pelaavalle maalivahdille. Hienoa työtä olette Porissa tehneet joukkueen rakennuksen suhteen ja pelaajien tason olette saaneet nousevan.

Pitsissä ollaan taas "vihollisia".
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Onnittelut Ässille. Huikea kausi teillä ei voi muuta sanoa. Tammikuussa oltiin sarjan pohjilla ja vielä päälle Dixon KHL:än. Siitä lähti päälle nousu, joka huipentui eilisiltaan. Olette voittonne ansainneet. Olitte huikea joukkue.
 

Maalari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paljon Onnea Ässät! Huikea joukkue ja taistelu. Nousu noiden karmivien viimesekuntien maalien jälkeen voittoihin osoitti, että joukkue on mestariainesta. Nauttikaa nyt tästä ja pitkään!!!
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Paljon onnea Assille ja koko Porille. Varmasti maistuu kauan kaivattu mestaruus. Hieno homma!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ässät ansaitsi mestaruutensa loistavalla ja yhteenhitsautuneella pelillä. Onnea! Ja ei ollut puhettakaan kenen puolella finaaleissa olin, vastustajassa roikkuvan kahvaran vai vuosituhannen tuhkimotarinaa toteuttavan taistelijajoukon, jonka ainoasta mestaruudesta oli kulunut jo kymmeniä vuosia. Hieno homma Pori!
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Onnittelut Ässille, niin joukkueelle kuin kannattajillekin, hienosta mestaruudesta. Ottakaa kaikki ilo irti, te olette sen ansainneet!
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Onnittelut ja hattu pois päästä kauden 2013 mestareille. Nyt on aika juhlia ja näemmä siellä on sitä tehtykin :)
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Onnittelut! Aina mukava nähdä, kun joku joukkue voittaa mestaruuden ensimmäisen kerran tai pitkän (20+ vuotta) tauon jälkeen.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitäpä voisi sanoa mitä tässä ketjussa ei ole jo sanottu? Ei varmaan mitään mutta täältä vilpittömät onnittelut Ässille. Porilaisten mestaruus on kaksinkertainen ilo koska:

1. Mestaruuden vei jengi, joka todella ansaitsi sen.

2. Tukka-Jukka ei juhli mestaruutta eikä anti-jääkiekko siten saa uutta buustia.
 

Pasilan Polle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Happee -01
Onnittelut Ässille ja kaikille patamielisille Suomen Mestaruudesta 2013 !
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut täältäkin.

Molemmille jengeille hatunnosto hienoista finaaleista. Jokainen matsi tuli katsottua, yksi jopa paikan päällä Hakametsässä ja elettyä hyvillä fiiliksillä mukana vauhdikkaissa ja tunteikkaissa peleissä.

Ässät ansaitsi voittonsa, ylivertainen maalivahtipeli Raannalta oli yksi tekijä joka lopulta nousi ratkaisevaksi eroksi varsinkin Porin kaukalossa.

Saattaa Porissa juhlat venyä, uskomaton kausi kun kaksi ja puoli kuukautta sitten Ässät oli aivan maansa myynyt ja menossa kohti sijaa 11-12, sittena armoton voittoputki läpi helmikuun, Raannan ja koko joukkueen uskomaton tasonnosto ja nyt viikko ennen vappua kattila kourassa historiankirjoihin.

Onnittelut vielä, ihan hieno hetki kun Vellu Ketola ojensi kattilan finaalisarjan ja koko Ässä-hengen ruumiillistumalle Veli-Matti Savinaiselle.

Pääsevät mm. Armia ja Raanta maailmanvalloituksiinsa mestareina, ihan hienoa tuokin myös heille. Koko kesää ei kannata kuitenkaan juhlia.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnea Ässät, hieno joukkue! Kyllä siinä katsojallakin tuli tippa linssiin, kun Ville "kakkossyöttö" Uusitalo pyöri kentällä kyyneleet silmissään. Jotenkin sitä tuommoisilla hetkillä vasta tajuaa, miten kovalla latauksella pelaajat tuolla menevät, ja latauksen purkautuessa tunteet ottavat helposti vallan. Hieno juttu on myös se, että pelaajat (pl. Pihlman ja Uusikartano), jotka eivät aiemmin ole voittaneet mitään, saivat nyt sitten sen korkeimman palkinnon hyvin tehdystä työstä.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Vilpittimät onnittelut Ässille! Todellakin oikea joukkue voitti, ja muutenkin parhaat finaalit aikoihin. Nyt on Porilaisten ja muiden pata(laiskojen)mielisten aika juhlia, nauttikaa!

Hieno juttu on myös se, että pelaajat (pl. Pihlman ja Uusikartano), jotka eivät aiemmin ole voittaneet mitään, saivat nyt sitten sen korkeimman palkinnon hyvin tehdystä työstä.
Eikö muka Pihlmanin kaksi suomenmestaruutta suosikkijoukkueestasi jypistä ole mitään?
 
Viimeksi muokattu:

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Onnittelut Ässille! Hieno taival päättyi ansaittuun mestaruuteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös