Tässä ketjussa onnittelemme Porin Ässiä mestaruudesta

  • 50 241
  • 354

Hockey Story

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ansaittu mestaruus

Onnittelut Ässille kannattajineen suomen mestaruudesta 2013. Yli kolmen vuosikymmenen odotus palkittiin kenties maukkaimmalla mahdollisella tavalla.
Asiassa on monta puolta mestaruuskaupungin ulkopuolellekin ulottuen: Täällä keltamustissa, pieni pilke silmäkulmassa saa lyhyesti vain todeta että eipähän itse hävitty omaa off-sarjaa ainakaan huonolle porukalle.
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Mua vituttaa ihan saatanasti, ja tiedän ettei porilaisia riemastuta mikään sen enempää kuin vittuuntunut Raumalainen Lukko-kannattaja. + Nimikin on Iiro, eli voisko muka parempaa Porilaisille täältä edes tarjota.

Ai joo.... "Kyl Lugukin pelas tosi hyvi!"
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Muutenkin tämä koko finaalisarja ja Ässien mestaruus oli parasta, mitä tälle hieman lässähtäneelle ja pöhöttyneelle Suomen kiekkoilmapiirille voi tapahtua. Suomen jääkiekko ja SM-liiga tarvitsi tätä.

En tiedä, kummalla joukkueella oli parempi pelikirja ja kumpi pelasi enemmän Meidän peliä. Se on ihan vitun sama. Tämä(kin) mestaruus oli Oikein voitettu.
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnittelut Porille ja Ässille mestaruudesta!! :) Go and party!!
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Onnea vaan Ässät ja Pori. Paras joukkue. Uskomaton putki ja tänä vuonna ei ollut montakaan tappiota. Raanta Leijoniin!
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Onnea, Ässät! Pystyi pettymykseltäkin hymyilemään Isomäen riemua katsellessa. Parempi voitti. Muistan itsekin, kun tuli 2003 ensimmäinen mestaruus minun elinaikanani, sen saa nyt moni porilainen kokea - voi sitä tunnetta!
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Sisäinen urheiluromantikkoni toivoo, että ne 1119 porilaista jotka olivat katsomassa Ässät-Tappara-playoutotteluun 10.3.2009 (Tappara voitti 4-5) mahtuivat tänään halliin.

Helppo on kaikkien mestareista tykätä, mutta noille kannattajille nostan hattua. He tämän ansaitsevat. Pelaajat vaihtuvat, mutta aidot kannattajat pysyvät.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Lämpimät onnittelut hienon ja perinteikkään kiekkokaupungin ylpeydenaiheelle, Porin Ässille ja heidän periksiantamattomille kannattajilleen.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Onnea Poriin! Ässät oli parempi joukkue. Vaikka koko ottelusarjan ajan toivoin hieman enemmän tapparan voittoa, meni mestaruus silti mielestäni oikeaan osoitteeseen. Hienon buumin saitte taas Porissa aikaan ja tällä kertaa se palkittiin. Nauttikaa!!
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sisäinen urheiluromantikkoni toivoo, että ne 1119 porilaista jotka olivat katsomassa Ässät-Tappara-playoutotteluun 10.3.2009 (Tappara voitti 4-5) mahtuivat tänään halliin.
Samaa toivon.

Helppo on kaikkien mestareista tykätä, mutta noille kannattajille nostan hattua. He tämän ansaitsevat. Pelaajat vaihtuvat, mutta aidot kannattajat pysyvät.
Hattua nostan itsekin, mutta näiden aitojen kannattajien on kuitenkin turha ärsyyntyä mistään gloryhuntereista. Mestaruuden tuoma tunne on jokaisen henkilökohtainen asia, eikä kuudenteen finaaliin herännyt hupikannattaja saa ikinä tämäniltaisesta samaa fiilistä, kuin henkeen ja vereen vuosikaudet Ässiä kannattanut henkilö saa. Tämä on se urheilukannattajan paras hetki, ottakaa siitä kaikki irti siellä Porissa.

Aivan oikeaan osoitteeseen mestaruus, ja kiitokset vielä erikseen molemmille finalisteille ikimuistoisesta sarjasta. Game seveniä ei nähty eikä tarvittu, onnea vielä Poriin siitäkin että saitte homman pakettiin kotona. Toivottavasti työnantajanne ovat ymmärtäväisiä huomenna :)
 

SampoHoitaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noniin laitetaan nyt vielä tänne viralliseen ketjuun. Onnittelut Helsingistä Poriin! Hieno sarja ja hyvä ettei tapparan viimesekuntien tsägämaalit luoneet momentumia Tampereen suuntaan. Hienosti kesti pää haastavassa sarjassa. Kotipelit oli täyttä murhaa. Hyvööö!!!!
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Epätodelliselta tuntuu, mutta toivottelen hyvillä mielin onnittelut Ässille ja porilaisille mestaruuden johdosta. Voi vaan kuvitella, miltä mestaruus maistuu 35 vuoden tauon jälkeen.

Reijo Mäen kirjoissahan tais seikkailla vielä 2000-luvulla hemmoja, joilla oli edelleen vuoden 1978 mestaruusjuhlat päällä. Nyt on hieno hetki heillekin päivittää juhlinnan kohteet. Ei enää Pratu ja Vellu, nyt Raanta ja Savinainen ja KARRI KIVI! Hyvä Ässät!
 

chamberlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Ässille! Täysin ansaittu mestaruus ja vielä uskomattoman kauden jälkeen. Hienoa hokia porilaiset! En voi sietää tukkajukan pelityyliä missään joukkueessaan, joten senkin takia sympatiani olivat padan puolella.
 
Omalta osaltani kiitän kaikkia onnittelijoita. Tähän tilanteeseen on vaikea hakea muuta vertauskohtaa kuin Berliinin muuri, jonka ei pitänyt koskaan murtua. Ässien edellinen mestaruus tuli Berliinin muuria vanhemmaksi. Mä tiesin jo 15 vuotta sitten, etten tule koskaan näkemään Ässien mestaruutta. Nyt se kuitenkin tuli. Nyt on semmonen fiilis, ettei harmita, vaikka Lukko voittais ens kaudella mestaruuden. Tätä fiilistä voi ymmärtää vaan sellanen, jonka edellinen mestaruus on voitettu kylmän sodan ajalla/ei koskaan.

Taidan pitää huomenna pekkasen.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä parhaimmat onnittelut Poriin! Jokeri olen henkeen ja vereen, mutta perhetaustojen takia on Ässien voittoa aina toivottu jos Jokerit ei Pojasta pelaa. Ja onhan Ässät myös sellainen pieni pippurinen ja sympaattinen seura jota tuskin kovin moni Rauman ulkopuolella voi aidosti sanoa vihaavansa. Sitten vielä kun muistetaan millainen kiekkokulttuuri ja buumi Porissa on Ässien johdosta niin mestaruuden todellakin suo Poriin.

Yleensä kun katselee telkkarista muun joukkueen mestaruusjuhlia, vaikkapa viimeisen 10 vuoden aikana pärjänneiden Jypin tai Kärppien, niin telkkarin sulkee siinä kohtaa kun ei jaksa kiinnostaa tai vituttaa kun Jokerit eivät ole siellä, mutta tänään kyllä tuli kylmät väreet kun katseli mestaruusjuhlia. Perhe ja sukutaustaa tosiaan Porista joten kyllä tiedossa on miten paljon tätä siellä arvostetaan! Ottakaa aivan kaikki irti ilosta ja palvokaa sankareitanne niin kauan kun alkoholi tai luonnollinen sekoaminen ilosta laittaa silmänne kiinni...siihen saattaa hetki mennä :) Ässät-Jokerit olisi myös ollut aika makea finaalisarja mutta ehkäpä ensi vuonna kuka tietää!

Muutenkin todella mukava juttu että Liiga on aidosti tasainen ja tuhkimotarinat ovat täysin mahdollisia. Tällä kaudella pitkään menestystä kiertäneet Ässät ja Tappara kärjessä, viime keväänä Pelicans hopealla, TPS 2010 kultaa, altavastaaja-Bluesin ottelusarjavoitot selkeästi isompiaan vastaan viime vuosina, HPK&Ässät 2006...
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnea Ässät, onnea Pori! Yksi liigahistorian huikeimmista tarinoista ja samalla yksi legendaarisimmista finaalisarjoista.

Suuri kiitos myös siitä, että kausi 2012-2013 tullaan muistamaan jostain muustakin kuin helsinkiläisjoukkueiden käsittämättömästä perseilystä kauden alla ja tästä koko suomalaiselle jääkiekolle aiheutuneesta mittaamattomasta vahingosta. Tältä osin on jaettava Ässien lisäksi kiitosta myös Lukolle ja Tapparalle, että pistivät mainitut joukkueet laulukuoroon jo puolivälierissä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Onnittelut Ässille! Eiköhän Pori ehdottomasti ansaitse mestaruusjuhlat pitkän tauon jälkeen. Vaikken liigaa seuraakaan sinänsä, niin Ässien voittoa toivoin pudotuspeleissä, joten oikeaan bandwagoniin hyppäsin.

Erityiset onnittelut "vanhalle ryyppykaverilleni" Karri Kivelle, jonka uudenvuodenjuhlat noin 19-20 vuotta sitten olivat unohtumattomat. Kivi on kova! Seuraavaksi vain sitten kultaa U20-joukkueen peräsimessä, on aikakin, että nuorten MM-kisoihin panostetaan tosissaan ja kunnon valmentajalla.

Nyt sitten vain MM-kisakutsu nopeasti Jukka Jaloselta avainpelaajille ennen kuin nämä ehtivät vetää usean päivän mestaruuskännit. Pidän selvänä, että maajoukkuekutsuja on tulossa - jos ei tule, niin se on perkeleellinen vääryys. Raanta ainakin maalivahtikolmikkoon, ja Savinainenkin kisakoneeseen mahtuisi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Onnittelut Poriin hienosti voitetusta mestaruudesta!! Nyt Porilaisten Marssi!! kaunista katsoa, kun punainen meri velloo!!!!!
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Kiitokset kaikille onnitteluista, oikeastaan vasta nyt, kello 2:08 pukkasi isoin herkistyminen kun luin tätä ketjua nähden useat nimimerkit, kenen kanssa on väännetty vuosikaudet.. Omalta kohdalta "pääjuhlat" siirtynee viikonloppuun ja huomenna menen notkumaan töihin, mutta kyllä fiilis on niin uskomaton että ihan sama huomisen kanssa;) Torilla oli kohtuu bileet ja sama ralli jatkui mitä matsissa tänään. Itse kiitän Tapparaa tässä kohtaa helvetin kovasta vastuksesta, jos Ässät ei olisi tänään voittanut olisi pytty mennyt todennäköisesti Tampereelle, niin vahva Tappara oli ottelusarjan edetessä.
Minulle mestaruudesta arvokkaan tekee etenkin kovat vastustajat playoffeissa, voitettiin runkosarjan 2.,3., ja 5. KalPa oli Ässille jo pitkään sopiva vastus, vaikka sekin sarja oli todella kova. Sitten JYP, pahin kanto kaskessa ikinä. Niin vain voitettiin. Lopuksi Tappara, todella vaikea lyötävä ottelusarjassa. Vahvuudet hyvin samat mitä Ässillä, mutta niin vain pienillä marginaaleilla otettiin voitto!

Onnittelut etenkin Karri Kivi ja Ville Uusitalo, olette vetäneet tätä rekeä perässänne ja nyt on kiitoksen aika!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hahaa, mahtava juttu, onnittelut hitsareille! Keuliminen ei tuu loppumaan varmaan pariin vuoteen mutta ei sen pidäkään. Huikee temppu, tammikuun hautajaistunnelma Dixonin tyhjennysmyynteineen ja Karri Kiven kivittämisineen muuttu sit yhtäkkii tälläseen saatanalliseen kakofoniseen örvellykseen, kaikki porilaiset siellä on yhtenä isona naamamaalattuna, punaisena vajakkilaumana huutamassa Armiaa ja Raantaa, ja torille kivittämisen sijaan Kivelle ollaan tekemässä sinne patsasta. On tää on kyllä vertaansa vailla oleva tapaus!

Finaalisarjan ukoista olisi kiva nähdä maajoukkueessa Raanta, Savinainen ja Nieminen, mutta pahoin pelkään että Savinainen ja Nieminen on molemmat jo vuodattaneet kaiken sydänverensä omien joukkueidensa eteen eikä maajoukkuepaidassa samalla tavalla enää lähde. Raantaa taas ei varmaan paljoa ees nappaa keiden kaa se pelaa, samalla zonella vaan maajoukkueen maalille ja sitä kautta ens kaudeks suomen- ja maailmanmestarina NHL:ään.

Olli Lindholm varmaan itkee tällä hetkellä katkerana jossain nurkassa kun Ässät ei ottanu toista mestaruutta tällä vuosituhannella vaan hopeaan oli tällä kertaa tyytyminen. Älä sure Olli, aina ei voi voittaa!
 

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Onnittelut joukkueelle ja faneille. Mahtavaa oli telkkarinkin välityksellä seurata sitä tunnelmaa isomäellä. Vaikka game sevenejä aina toivonkin, niin nyt jos koskaan oli oikein, että ottelusarja ratkesi juuri kuudennessa pelissä.

edit. Ja Tapparalle myös pisteet kotiin. Hienon spektaakkelin kaikenkaikkiaan nämä kaksi joukkuetta tarjosi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös