Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

  • 1 181 808
  • 3 934

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Grigorenkolla viime kaudella vain 19 peliä. Taitaa olla jotain loukkaantumishuolia.. Ilman niitä voi tuon hymiön mielestäni poistaa. Kyllä Jokereista löytyy pelipaikka hyvälle jääkiekkoilijalle olkoon hän sitten suomalainen, ruotsalainen tai venäläinen. Tietenkään en halua nähdä jengissä kymmentä venäläistä, mutta en toisaalta myöskään kymmentä ruotsalaista tai tanskalaistakaan. Jos pelaaja sitoutuu jengiin, niin kansalaisuudella ei ole väliä. Enkä sillä, että viestisi olisi siihen asiaan nyt mitään kantaa ottanutkaan, mutta olen ollut aistivinani, että venäläinen khl-pelaaja Jokereissa olisi jotenkin tabu. Tai onhan se...

Epätodennäköinen skenaario, mutta tabu silti.
Joo, tosiaan hymiö sen takia, että aika epätodennäköinen skenaario olisi nähdä täydessä kunnossa oleva Grigorenko Jokereissa. Ei ole itsellä tietenkään mitään venäläispelaajia vastaan, jos vaan vahvistaa joukkuetta. Ja olisihan noiden tuomarifiaskojen kanssa hyvä olla edes yksi venäjää puhuva pelaaja penkillä...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Joku joka pysyy luistimilla pystyssä on vahvistus tässä tilanteessa. Ketäänhän tänne ei enää tulla hommaamaan vaan näillä mennään.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Mikä on korvaus Pihlströmin kohdalla? Liitto -> Jokerit, joskus se oli massiiviset monta tonnia mutta korvaus nousi huomattavasti jokunen vuosi sitten.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei noilla korvauksilla ole uusien pelaajien kannalta mitään merkitystä, kunnes rosterissa on sopimuspelaajille tilaa. Nyt siellä ei ole ja joku tai joitain pitää potkia pois tieltä tai tehdä uusille 2-suuntaiset sopparit. Tuskinpa tulee yhtään pelaajaa lisää.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Savinaisella ei tee Jokereissa yhtään enempää kuin Jormakoillakaan. Täyttää kokoonpanon lukumääräisesti, välillä saattaa säväyttää, mutta pääsääntöisesti jokseenkin hyödytöntä massaa. Kaippa se nyt sitten vaihtelun vuoksi voisi mennä noissa alemmissa ketjuissa kuitenkin.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Savinainen olisi hinta-laatusuhteeltaan heikko hankinta. Mielummin tuloskenttiin isolla rahalla dan sextoneita ja alempiin kenttiin halpoja henri ikosia. Savinaiset ja muut suomalaiset EHT-janarit ovat tietysti helppoja hankintoja eikä tarvitse paljoa skoutata.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Pakko kompata ylläolevia. Savinainen ei ole Jokereille ratkaisu suuntaan eikä toiseen, vaan nimenomaan laiskan skouttaajan hankkima "ihan kiva" pelimies, joka ei tuo Jokereille sellaista lisäarvoa jota meillä ei jo olisi. Maalintekopotentiaalia löytyy, ei sitä käy kiistäminen ja oikeassa roolissa varmasti pystyy tekemään kelpo työtä joukkueen eteen, mutta en kyllä näe tarvetta Savinaiselle Jokereissa. Tällä hetkellä toimistolla pitäisi olla kädet täynnä työtä Jensenin pitämisessä joukkueessa, sen verran kovasti kaveri vetää meidän junaa eteenpäin juuri nyt. Jos vedän mutkia hieman suoriksi, niin Savinaisellehan olisi näytönpaikkaa mahdollisesti tarjolla juurikin Jensenin tilalle ja siitäkös oltaisiin harmissamme, kun tuollainen timanttinen taistelija vaihtuisi EHT-höntsämieheen.
 

Jeffrey

Jäsen
Kompataan ylläolevia. Mieluummin pidetään Paloloita ja Jormakoita, kuin hankitaan Savinaista. Ei oikein toisi joukkueeseen mitään lisäarvoa, ei ole kovin mediaseksikäs persoona ja kaiken lisäksi on ihan helvetin ruma. Tulee ihan joku prätkähiiri mieleen, ja ei positiivisella tavalla.

Toki jos tulee riittävän alhaisella palkalla ja rotaatiorooliin niin miksikä ei.
 

pyy

Jäsen
Savinainen on hyvä pelaaja, jolla on sellaisia käyttökelpoisia vahvuuksia kuten pystyy pelaamaan missä tahansa ketjussa, pelaa tarvittaessa sentteriä, ottaa aloituksia, jne. Mutta lähtökohtaisesti ykkös-kakkoskentän rooli on liikaa vaadittu, hyvä rivimies.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika lailla samaa mieltä kuin yllä on jo todettukin. Jos tulee esimerkiksi Marjamäen tilalle (eikä ole yhtään kalliimpi), niin tervetuloa ehdottomasti. Jos taas on tarkoitus olla korvaajana Huhtala/Ikonen tai Palola/Jormakka -tyylisille pelaajille, niin eiköhän niitä parempiakin vaihtoehtoja ole olemassa.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Aika optimista ajattelua, että tullessaan Savinainen tulisi korvaamaan jotain Marjamäkeä.. Otti kuitenkin paikan Olympiaryhmästä mihin näillä meidän Joensuilla, Jormakoilla, Paloloilla, Ikosilla, Huhtaloilla jne. ei ollut mitään palaa.

Ja ei, en halua Savinaista meille. Ainakaan mihinkään lähtökohtaisesti TOP6 rooliin.
 

Ovhj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Savinainen saa jo liigassa 300k palkan ja jos en väärin muista niin marjamäen liksa oli jotain 80k luokkaa että ei todellakaan korvaa toisia. Jensenin tasosen kaverin saa 300-500k että siitä vähän realismia mihin ketäkin haetaan ja jos vielä joku savinaista haluaa niin palkka on yli 300k ja syö budjetista top 6 hyökkääjän liksan.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Savinainen voisi mennä Hotsin tilalle, jos Hotsi ei ole jatkamassa. Löytyy Marjamäen Olympiajengistä, niin miksei ensi kaudella meiltäkin. Kolmosessa toki lähtökohtaisesti. En ihmettele vaikka nimiä Junttila, Peltola, Koivisto, Lehtonen etc. löytyisi jengistä ensi kaudella.

Itse toivoisin rotaatioon juuri näitä Ikonen-tyylisiä pelureita. Pohjois-Amerikoista nuorta vääntövoimaista ja nopeaa pelaajaa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Me tarvitaan rotaatioon parempaa kamaa kuin Marjamäki. Se oli kohelossa aina liikaa tasoitusta viholliselle.

Tämä on fakta, mutta miten sen voi järjestää, jos pelaajanettobudjetti on jossain 6-6.5 miljoonan (noin 11-12 miljoonaa brutto) tienoilla? Ihan näinkin vaatimaton nettorosteri, kaksi tuloskenttää + kaksi hyvää maalivahtia

450 450 450
350 350
400

350 350 350
275 275
300

maksaa jo noin 4.4 miljoonaa euroa. Lopuille 15 pelaajalle ei joko ole varaa maksaa KHL-tasolla juuri mitään, tai tuloskenttiä pitää halventaa tai pelaajabudjettia kasvattaa 15-20 miljoonaan.
 

Ovhj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyy myös muistaa se että miten vaikeaa on saada hyväki eteenpäin urallaan menevä tai hyvä tasonsa näyttänyt pelaaja meille katsomoon kun hänen vaihtoehto voi olla ruotsi/sveitsi/suomi 1/2 kentän hyökkääjä. Rotaatioon saadaan just tälläsii kavereita jotka uteliaisuudesta haluaa nähdä maailmaa ja päästä kokeilee isoa liigaa. Meillä kun niin sanottu farmikin on mestis niin sinne kukaan ei edes päädy hakee vauhtia.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän meidän rotaatiopelaajien on jatkossa pakko olla parempia, kuin Ruotsin divariin jatkavia turhakkeita. Tuollaisia juuri Ikosen kaltaisia hakuja lisää kehäraakkejen sijaan.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tottakai rotaatiopelaajat pitäisi olla aina paljon kovempia, mutta todella hankala Jokereiden on niitä kovia rotaatiopelaajia pitää rosterissaan tulevaisuudessakaan koko kauden. Joka kausi on tainnut lähteä pelaajia Jokereista pois kun ei se rotaatiorooli ole napannut ja kiinnostusta on ollut muualla. Kyllä pelaajat haluavat pelata niitä pelejä. Ei se ole mitään herkkuja jos saa pelata vaan sen joka toisen tai kolmannen pelin.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei rotaatiopelaajien tarvitse Jokereissa paljoa Marjamäkeä kovempia olla. Mutta niiden pitäisi olla ihan eri profiilia. Marjamäki on laskeva "tähti" ja uran elinkaarensa loppusuoralla oleva pelaaja, jolla jalan riittävyydestäkin voidaan puhua. Tuohon roolin huomattavasti mielummin Ikosen tyylisiä nuoria, luisteluvoimaisia pelaajia ja kovalla motivaatiolla eteenpäin meneviä pelaajia, jotka tuskin kovin suurta liksaakaan vielä osaa pyytää. Nuorten maajoukkueissa noita on joka vuosi 13 kpl tusinassa, niin kyllä sieltä luulisi muutaman vuoden sisällä nuorten mj-pelejä pelanneita energisiä hyökkääjiä löytyvän Jokereihinkin. Niitä voisi ihan hyvin olla kokoonpanossa se 3-5 ja Jokereitten loukkaantumishistorian tuntien, kaikki kyllä saisi varmasti ihan hyvän määrän pelejä kauden aikana. Jokereitten kokoonpano ei nykyisestä kovin paljoa edes huonontuisi, jos 3-4 ketjujen laidoissa olisi jokaisella paikalla "Ikonen" pelaamassa ja vastapainoksi saataisiin 1-2 -ketjuihin vielä astetta parempia Jenseneitä 1-2 kpl niillä Jormakoista säästyneillä rahoilla.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Kärpissä on ihan potentiaalisia pelaajia. Junttila vaikuttaa jollain tapaa varmalta tapaukselta. Bertrand menisi hienosti kolmoseen, Junttila - Norman - Bertrand. Myös Leskinen vaikuttaisi olevan kunnon nuoruusvuosien Juhis. Letti liuhuu ja pinnoja ropisee. Ensi vuonna rotaatioon ja mahikset vaikka mihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös