Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

  • 1 181 117
  • 3 934

Klokoski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Finnish Defence Forces, Ukraine
Saas nähdä hankkiiko Kurri & Vuorinen vielä leveyttä joukkueeseen ja meneekö hankinta mahd. siirtorajan tuntumaan. Leveyttä joukkueessa ei liikaa ole mutta budjetissa on vielä puskuria yhden kelvollisen pelaajan hankintaan. Olli Palolalla ei ole häävisti alkanut Vitjazissa, joten mielessäni on käynyt että olisikohan hän saatavilla mahd. piakkoin jos pelit jatkuu samalla kaavalla. Sentteri tosissaan olisi pahitteeksi, mutta kyllä Palolan tasoiselle laiturille paikka löytyis pelaavasta kokoonpanosta ja oltais vielä lähempänä sitä että kaikki 4.ketjua pystyisivät pelaamaan vahvasti sekä offensiivisesti että kotiin päin.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nopeasti järjellä ajateltuna tuskin kannattaa yhtään hankintaa tehdä ennen verorajaa, vaikka siihen budjettia olisikin. En nyt ole tarkistanut, mutta siihen rajaan tuskin kovin pitkää aikaa enää on. Sen jälkeen pystyy kuitenkin katsomaan aika paljon laadukkaampaa kalaa markkinoilta, kun ei verot ole samalla lailla rasitteena pelaajan nettopalkassa. Välttämättömänä pidän 1 pelaajan hankintaa, lähes välttämättömänä 2 lisäpelaajaa ja toivottavana 3 uutta, joista vähintään 2 on selkeitä vahvistuksia pelillisesti ja toinen niistä sentterin rooliin kykenevä. Kolmas hankinta voi olla rotaatiorooliin sopiva pelaaja.

Realistinen vaihtoehto taitaa kuitenkin olla se yksi vahvistus ja ahkera rukoileminen, että loukkaantumiskierre olisi nyt maksimissaan.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Nopeasti järjellä ajateltuna tuskin kannattaa yhtään hankintaa tehdä ennen verorajaa, vaikka siihen budjettia olisikin. En nyt ole tarkistanut, mutta siihen rajaan tuskin kovin pitkää aikaa enää on.

Gagarin cup ratkeaa viimeistään 19.4, joten teoriassa kai vahvistus voisi liittyä joukkueen vahvuuteen vieraskiertueella, joka alkaa 18.10 Jaroslavissa, siis mikäli Jokerit mielii päästä finaaleihin asti ja pelata game sevenin kotonaan.
 

Jeffrey

Jäsen
Mielestäni nyt vielä ei kannata hankintoja tehdä, ellei sitten jotain ihan täyttä timanttia ole saatavilla. Äijät skulaa nyt hyvin, ja on kestetty useampiakin samanaikaisia poisjääntejä. Katsellaan nyt rauhassa, josko sieltä jotain isompia poisjääntejä tulee, ja reagoidaan sitten niihin. Odotellaan rauhassa mm. Kapasen tilanne ja Olimbin sopeutuminen KHL:n. Koskaan ei tiedä jos jotain isoja loukkaantumisia tulee vaikka puolustusakselille, tai maalivahdeille. Näitä varten on hyvä pitää pelimerkit tallessa, jotta muuttuviin tilanteisiin voidaan myöhemmin reagoida.

Jos siirtorajalla on vielä pelimerkkejä tallella, eikä mitään pakottavia tarpeita ole, niin hankitaan vaikka leveyttä keskikaistalle, ja heitetään Olimb laidalle.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ennen kuin nähdään ketkä tipuu NHL-junasta ei kannata tehdä mitään. Markkinoilla on nyt erittäin vähän kelvollisia pelimanneja, kun kaikki sarjat on alkamassa.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Ennen kuin nähdään ketkä tipuu NHL-junasta ei kannata tehdä mitään. Markkinoilla on nyt erittäin vähän kelvollisia pelimanneja, kun kaikki sarjat on alkamassa.

Tää on kyllä valitettavan totta, että esim. Euroopasta KHL-tasolle vapaana olevat pelaajat ovat käytännössä todella vähissä...

Liiga :

Mikko Kousa, D (27v) - Keken paluu Jokereihin ei taida olla kovin todennäköistä ja muutenkin hyökkäys on nyt se osasto missä ehkä pahin miesvajaus (riippuu toki Toddin tilanteesta myös vähän). Uskoisin Kousan kuitenkin pärjäävän ihan ok KHL:ssä, koska veti Lukossa ihan hyvän kauden

SHL :

Kirill Kabanov, LW/RW (23v) - Venäläinen. Tähyilee paikkaa ilmeisesti NHL-puolelle. Olisi kyllä muuten todella mielenkiintoinen ja KHL-mitat täyttävä tapaus.

NLA :

Ei ketään oikeasti mielenkiintoista vapaana.

Extraliga :

Ei ketään KHL-mitat täyttävää pelaajaa.

KHL :

Adam Almqvist, D (24v) - Huikeat kaksi kautta Detroitin farmissa pelannut ruotsalainen puolustaja, joka viime kaudella ei kuitenkaan Severstalissa pisteiden puolesta päässyt samaan lentoon. Olisi kuitenkin erittäin mielenkiintoinen nimi Jokereiden alakertaan. HV71:n juniorimyllyn läpikäynyt.
Roman Cervenka, LW/C (29v) - Omiin silmiin yksi parhaista Euroopasta pelaavista pelaajista. Taitaa siis olla täysin Jokereiden ulottumattomissa. Ei tietoa miksi ei ole sopimusta mihinkään, venailisiko toista mahdollisuutta NHL:stä?

Huikeat neljä kappaletta siis omiin silmiin löytyi viime kaudella Euroopassa pelanneita vapaana olevia pelaajia ketkä vahvistaisivat Jokereita millään tapaa.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Roman Cervenka, LW/C (29v) - Omiin silmiin yksi parhaista Euroopasta pelaavista pelaajista. Taitaa siis olla täysin Jokereiden ulottumattomissa. Ei tietoa miksi ei ole sopimusta mihinkään, venailisiko toista mahdollisuutta NHL:stä.

Venaa. Törmäsin pari viikkoa sitten johonkin haastatteluun, jossa kertoi, että haluaa vielä kokeilla sitä kiekkoa. Voisi olettaa, että mihinkään jämärooliin, puhumattakaan farmihissiin, ei ole lähdössä pyörimään, vaan Eurooppa kutsuu heti jos sopivaa tarjousta ei tule pöydälle. Ja joo, on 110% varmasti ihan täysin Jokereiden ulottumattomissa, jollei kaikki KHL:n ja mahd. Sveitsin Jokereita rikkaammat seurat ole ehtineet lyödä ulkomaalaispaikkojaan lopullisesti lukkoon. Eli ei ikinä. SKA:lla edelleen KHL-oikeudet, mutta ei ollut kyllä viime kaudella enää ihan niin hyvä kun esim. vuotta aiemmin, enkä siksi pitäisi täysin mahdottomana, että KHL:ään palatessaankin seura voisi löytyä muualta kuin Pietarista.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Sentteri tosissaan olisi pahitteeksi, mutta kyllä Palolan tasoiselle laiturille paikka löytyis pelaavasta kokoonpanosta ja oltais vielä lähempänä sitä että kaikki 4.ketjua pystyisivät pelaamaan vahvasti sekä offensiivisesti että kotiin päin.

Jos jotain muuta kuin sentteriä tulee, niin käytännössä tuossa pitäisi kahden ehdon täyttyä: rahat eivät ole pois sentteriosastolta ja tulija on luokkaa "pakko ottaa". Palolan uskon olevan kovempi pelaaja KHL:aan kuin mitä nykyiset tilastot osoittavat, mutta ei kuitenkaan mikään sateentekijä. Laitureita meillä on vaikka muille jakaa ja jos Olimb ei pian piristy, niin saattaa hänkin löytää itsensä ainakin hetkellisesti laidalta kokeilemassa. Palolan kohdalla homma tuntuu mielestäni vähän siltä, että lähtökohtaisesti vahvistaisi hieman joukkuetta, mutta ei kuitenkaan olisi mikään vastaus akuutimpiin kysymyksiin.

Tuo @SirKepola n lista mielestäni kuvaa hyvin nykyistä tilannetta. Vapaana ei oikeastaan ole ketään ja vapaistakaan ei oikein ketään voi realistisesti suunnitella tai riskittä hakea. Kousaa jollain pervolla tapaa olen toivonutkin jo palstalla, mutta noin muutoin nuo kolme muuta ovat aika njet-njet. Cervenka ei yksinkertaisesti tule. SKAlle jäi hänen KHL-oikeutensa ja mies saa vapaasti etsiä seuraa muualta Euroopasta, tästä oli juttua SKAn sivuilla kun purkuun päätyivät. Ja jokainen voi miettiä miten mieluisasti ja halvalla SKA meille ne oikeudet tarjoaa jos Cervenka päätyisi syystä tai toisesta Jokereihin... Almqvist puolestaan on ollut melkein vuoden pois peleistä telottuaan polvensa viime vuonna ja seura osti sopparin ulos tuossa pari kuukautta takaperin. En oikein näe tätä riskiä ottamisen arvoisena, varsinkin kun puolustus on noin periaatteessa ihan siedettävällä tasolla. Kabanov saattaisi sitten olla muuten ihan mielenkiintoinen kaveri, mutta Skellefteån "kakkoskorin" laituri ei mielestäni ole tässä vaiheessa ihan se tärkein palanen...

Mutta ei siinä, vaikka noista jokainen saattaisikin vahvistaa Jokereita, ei heistä mielestäni ole apuja sen suurimman ongelman kohdalla. Nimittäin keskusta huutaa tekijämiestä tai edes kunnollista stunttaajaa. Enkä olisi oikein yllättynyt, vaikka tuollainen pelaisi tällä hetkellä KHL:aa: jos näiden tiettyjen jengien venkoilut maksamisen kanssa jatkuvat tälläkin kaudella, tuolta voi yllättävänkin kovia ja tuoreita näyttöjä omaavia pelaajia irrottautua.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minun nähdäkseni Jokerit on profiloitimassa uutta nousua hakevien pelaajien hyppyryksi isoihin seuroihin tai änäriin. Tämä tarkoittaa pelaajia parhaassa iässä. Jotain "vielä kerran iso rooli ja rahat pois" on turha meille raahata.

Jos vahvistuksia tulee, niin sena sen on oltava. Meillä on laidat kunnossa, pakit riittänee ja molarit parhaita sarjassa. Tuo sena tietysti Olimbin kokoisella varauksella. Hän petraa koko ajan ja kysymys on pelinopeudesta sekä älystä. Onko kykenevä oppimaan narrien metkut vai onko SHL-moodi jäänyt pysyvästi päälle.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Aikaisemmin listaamistani vapaana olevista Euroopassa pelanneista pelaajista Cervenka on tällä viikolla tehnyt sopimuksen kotimaahansa ja samoin Almqvist on tehnyt sopparin kasvattajaseuranta HV71:n kanssa. Vähiin käyvät siis mielenkiintoiset pelaajat, joista olisi Jokereille myös jotain hyötyä KHL-kaukaloissa.

Loukkaantumisketjusta voi lukea uusinta päivitystä Jokereiden pelaajien poissaoloista, mutta fakta on se, että Jokereilla on tulevaksi muutamaksi viikoksi käytössään tällä hetkellä 6 puolustajaa ja 13 hyökkääjää. Näistäkin Korpikari on vasta ollut poissa loukkaantumisen takia ja Kapasella sama homma hyökkääjistä. Fakta on myös se, että Jokereilla on tulossa ihan hyvää tahtia pelejä tässä lähiviikkoina.

Aletaanko tässä olla tilanteessa, että pelaajan pitää kuumeessa ollessaan pukeutua peliin mukaan tai sitten lähdetään vajailla kokoonpanoilla peleihin? ERITTÄIN hankala yhtälö seurajohdolle, koska vapaita pelaajia ei ole eikä ilmeisesti ylimääräistä rahaakaan ole täyttää jokaista vähän vuotavaa kohtaa rosterissa.

NHL:n puolella runkosarjapelit alkavat tasan 3 viikon päästä ja siihen mennessä alkaa viimeistään olla selvillä niitä tapauksia ketkä eivät aivan NHL-junaan täksi kaudeksi selviä ja siten Eurooppa voi alkaa kiinnostamaan. Samoille apajille varmasti haluavat myös mm. sellaiset kyläseurat kuin SKA Pietarista eli homma ei ole helppo.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Voisiko tsaari Roman(ov) vaikuttaa tähän?

Rotenberg on niin SKAn mies, että Arenallakin tuulettaa joukkueen väreissä vierailijoiden maaleja. Tuo desantti ei varmana auta Jokereita jos se apu on joko SKAlta pois tai SKAn etuja liiaksi vastaan. Karusti mies viime kaudella näytti sen, että SKA on hänen seuransa ja Jokerit vain osa duunia.

Sellainenkin tuli mieleen, että olisiko AHL:aa tai NHL:aa viime kaudella pelanneista kavereista kuinka moni siinä tilanteessa, että sopivaa pahvia ei ole tullut/tulossa eteen, avut sopisivat KHL:aan ja uralle voisi vielä hakea nostetta? Mietin tuossa jotain Kozunin kaltaista vekkulia kaveria, jota voisi jo pelkästään Kozunin ja Mosesin onnistumiset kiinnostaa. Euroopan suunnalla kun tilanne näyttää siltä, että sopimuksettomat pelaajat ovat joko erinäisistä syistä melkoisia arpoja tai taso ei lähtökohtaisesti riitä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jos Jokereihin vahvistuksia mietitään, niin sisään voisi ottaa tässä vaiheessa yhden sentteri-laiturin ja kiekollisen pakin. No; kuten edelliset kirjoittajat totesivatkin, ei Euroopasta löydy juurikaan tarvittavia pelaajia kyseisiin rooleihin. Ajatusleikkinä katse kääntyykin väkisin NHL:n suuntaan ja vapaisiin pelaajiin.

Hyökkääjät:
Martin Erat (laituri, saanee änäristä vielä sopparin, KHL:ssäkin rahakkaampia ottajia, esim SKA)
Jiri Tlusty
Lee Stempniak
Sean Bergenheim (joo, kävi julleissa so what? Ei lynkata omaa kasvattia jonkun toimittajan aivopierun takia)
Olli Jokinen


Puolustajat:
Marek Zidlicky
Andrej Meszaros
Tim Gleason

Ja loppukevennyksenä:

Miten olis "Huumeparoni" Mike Richards?
 

Jeffrey

Jäsen
Sean Bergenheim (joo, kävi julleissa so what? Ei lynkata omaa kasvattia jonkun toimittajan aivopierun takia)

Bergenheimin tyyliselle pelaajallle vaan ei yksinkertaisesti taida olla käyttöä. Toki olisi varmaan onnistuessaan astetta parempi, kuin meillä jo pelaavat voimalaiturit, mutta ei niin paljoa, että tuolle jo hyvin miehitetylle pelipaikalle olisi syytä herra hankkia.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Sean Bergenheim (joo, kävi julleissa so what? Ei lynkata omaa kasvattia jonkun toimittajan aivopierun takia)
Lynkataanpa. Niiden julleissa heitettyjen lausuntojen jälkeen ei mun Jokereihin tarvitse enää tulla. Tulkoon maitojunalla takaisin sinne nordikselle kun siellä on niin mukavaa. Toivon hänelle paljon kiviä kenkiin ja mahdollisimman hitaita kassajonoja koko loppuelämäksi.

OJ saa ihan satavarmasti sopparin johonkin NHL-jengiin. Minimipalkkakin on enemmän kuin Jokerit pystyy maksamaan, joten aika pienenä näen mahdollisuudet saada häntä Ilmalaan. Aika nurinkurista kyllä, että savolainen savolainen entinen julli tuntuu selkeästi vähemmän epämieluisalta tulijalta kuin Soon.

Parhaat mahikset voisivat olla johonkin pitkään AHL:ää tahkonneeseen laatusentteriin, jonka eväät eivät kuitenkaan riitä Shown puolelle. Se useaan kertaan täälläkin unelmoiti Andy Miele ei ilmeisesti Eurooppaan halua tulla, mutta käy hyvästä esimerkistä. Hänen kaltaisiaan luulisi olevan useitakin tarjolla kunhan training campit ovat ohi.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Ei ehkä tämän kauden jengiin vielä, mutta tulevaisuutta ajatellen SaiPa:n Sam Lofquist olisi varsin luontainen jatkumo näihin meidän "yhden kauden rightin pakkeihin". Gunderson lähti viime kaudella, Larsen on kieltämättä ollut niin vakuuttava myös, että en ihmettele, että jos mies vaikka saa naarattua sopimuksen tuonne rapakon taakse tai rahakkaampaan KHL-seuraan. Ei se jatko Jokereissakaan ole toisaalta poissuljettua, mutta realiteetit (=monta kertaa pienempi lompakko kuin suuremmilla KHL-seuroilla) tulevat aika tylysti vastaan. Lofquist veti viime kaudella jo SaiPa:ssa oikein hyvät tehot pakille, 9+19=28. Omaa erittäin painavan laukauksen, joka on nyt kauden alussa löytänyt tiensä vastustajan maaliin jo peräti neljä kertaa kolmessa ottelussa. Hyvä kahden suunnan puolustaja, ikää on vasta 25 vuotta, joten Jokerit ja KHL voisi olla hyvä ponnahduslauta NHL:ään. Eiköhän tuo nimi ole ainakin Kurrin ja Vuorisen paperilla alleviivattu paksulla tussilla. Mitä mieltä muut palstaveljet olisivat kyseisestä herrasta?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Lynkataanpa. Niiden julleissa heitettyjen lausuntojen jälkeen ei mun Jokereihin tarvitse enää tulla. Tulkoon maitojunalla takaisin sinne nordikselle kun siellä on niin mukavaa. Toivon hänelle paljon kiviä kenkiin ja mahdollisimman hitaita kassajonoja koko loppuelämäksi.

Itseänikin harmitti ja suuresti jopa vitutti Soonin kommenttit tuon julli-siirron yhteydessä; olisi nyt mennyt edes Espooseen.

No todellisuudessa Jokerit oli Soonin ykkösvaihtoehto. Kekäläinen (eikä varmaan kukaan muukaan) ei nähnyt miehelle sijaa jo erittäin hyvin suorittavassa rosterissa. Tämä tehtiin Soonille selväksi ja hän kyllä ammattimiehenä ymmärsi tilanteen.

Blues olikin selkeä kakkosvaihtoehto. Espoossa ei kuitenkaan ollut rahaa palkata kaveria, tai palkata enää suunnilleen yhtään ketään mahdolliselle pikavisiitille. Bergi asui pk-seudulla lyhyen lockout visiittinsä ajan ja pelituntumaa oli pakko saadan. Kiekko-Vantaan kanssa ei löytynyt molemminpuoleista kiinnostusta, eikä muuttohommat/ylipitkä työmatka kiinnostanut, joten Jullit jäi ainoaksi vaihtoedoksi.

Nuo engångalltind-kommentit olivat jokun "toimittajan" todellinen aivopieru kun kaveri veti mutkat suoriksi maansiirtokoneella. Voin 100 % varmana tietona sanoa, etteivät Sean Bergenheimin lausunnot todellakaan olleet sitä, mitä lehteen oli painettu. Kaveri on Jokerien mies ja kasvatti, eikä siitä muuksi muutu vaikka muutaman hassun pelin julleissa pelasikin.

Noita väärinymmärrettyjä/kirjoitettuja kommentteja enemmän minua harmittaa se, kuinka Jokerin muotoisen sydämmen omaava oma kasvatti saa paskaa niskaansa.

Sooni kotiin. Time to redeem yourself!
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noita väärinymmärrettyjä/kirjoitettuja kommentteja enemmän minua harmittaa se, kuinka Jokerin muotoisen sydämmen omaava oma kasvatti saa paskaa niskaansa.
Aikanaan uutisoiduilla jutuilla paska niskassa oli kohdallaan. Oli sen verran painavaa asiaa. Ei faneja voi moittia. Uuden ulottuvuuden toki tuo, jos keitos on toimituksen ja toimittajan tuotos. Voisi olla esim sähköpostihaastattelun paikka...
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan siinä toimittaja saattanut hieman mutkia vetää suoriksi haastettelun tiivistämisessä, mutta kommentit olivat aivan täysin hyväksymättömiä Jokereitten kasvatilta. Pysyköön siis mahdollisimman kaukana Jokereista jatkossakin mun puolesta. Jos haastattelija olisi täysin hatusta vetänyt ne kommenttinsa, niin eiköhän Shoonilla olisi ollut ihan täysi mahdollisuus kommentoida asiaa ja korjata väärinymmärrykset, kun kuitenkin aika isosta asiasta oli kyse etenkin faneille. Sen olisi voinut tehdä jossain toisessa haastattelussa, facessa, twitterissä, missä tahansa, mutta sille ei ilmeisesti nähnyt tarvetta, joten pysyköön vaan jullileima otsassaan ja turha siitä on ketään muuta syyttää kuin omaa itseään. Toisekseen, en näe Jokereissa olevan mitään käyttöä koko Shoonille ja pitkät loukkaantumiset ei ainakaan lisää houkuttelevuutta. Pienen sivuloikan julleihin voin vielä hyväksyä, mutta kyseisiä kommentteja en missään olosuhteissa ja totta puhuen olisi tällä hetkellä yksi oksettavimmista näyistä Jokeripaita päällä.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
No todellisuudessa Jokerit oli Soonin ykkösvaihtoehto. Kekäläinen (eikä varmaan kukaan muukaan) ei nähnyt miehelle sijaa jo erittäin hyvin suorittavassa rosterissa. Tämä tehtiin Soonille selväksi ja hän kyllä ammattimiehenä ymmärsi tilanteen.
Ja Kekäläisellä oli myös tieto Seanin kunnosta. Kovin montaa peliä hän ei tainnut ifk:ssa pelatakkaan. Liksa/peli oli varmaan tyydyttävä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kyllä Bergenheim(kin) mahtuisi hyvin Jokereihin, mutta peruskysymys on kaiketi se, onko Jokereilla tarvetta ja ylipäätään mahdollisuutta todella kalliiseen laituriin? Soonin palkka taisi olla vajaat 3 miljoonaa USD per kausi ja tuskin hän Jokereissa pähkinöillä pelaisi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
En missään nimessä sano ettei näin olisi voinut olla mutta mihin tämä väite perustuu?

Perstuntumaan, mitä sä kuvittele?

"Ei vaan. Suht faktatieto aikalailla ytimestä, toki ainahan välillä jengi puhuu lämpimikseen. En silit heti menisi lähdettä epäilemään.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ylelle:

- Valet var ganska enkelt. Det känns helt enkelt rätt. Jag har många vänner i IFK och har varit klubbens supporter sen barnsben. Man skall spela där det känns bra, och det gör det i IFK, säger Bergenheim till Yle Sporten.


- I mitt fall kan man nog tala om "En gång IFK, alltid IFK. Jag var IFK-fan då jag var liten, men sen blev det lite Jokerit där emellan, förklarar Bergenheim.


Ja HIFK:lle:
Hifk TV › Sean Bergenheimin haastattelu HIFK-TV:ssä - HIFK


Toki hehkutus on yliampuvaa ja oli sitten miten tosissaan sanottu tai ei, niin ei tuosta kuitenkaan toimittajan aivopierua saa. Ihan itse on Bergenheim soppansa keittänyt ja olisi halutessaan voinut vähän himmailla lausuntojensa kanssa.
 
Ylelle:

- Valet var ganska enkelt. Det känns helt enkelt rätt. Jag har många vänner i IFK och har varit klubbens supporter sen barnsben. Man skall spela där det känns bra, och det gör det i IFK, säger Bergenheim till Yle Sporten.


- I mitt fall kan man nog tala om "En gång IFK, alltid IFK. Jag var IFK-fan då jag var liten, men sen blev det lite Jokerit där emellan, förklarar Bergenheim.


Ja HIFK:lle:
Hifk TV › Sean Bergenheimin haastattelu HIFK-TV:ssä - HIFK


Toki hehkutus on yliampuvaa ja oli sitten miten tosissaan sanottu tai ei, niin ei tuosta kuitenkaan toimittajan aivopierua saa. Ihan itse on Bergenheim soppansa keittänyt ja olisi halutessaan voinut vähän himmailla lausuntojensa kanssa.
Näin muistelin itsekin asian olleen aikanaan, ja ihmettelinkin tässä yhden kirjoittelijan purkausta tässä osiossa puolustellen "soonia". Se oli aika huonosti hoidettu keissi kaiken kaikkiaan Bergenheimilta, osoitti ennen kaikkea huonoa ymmärrystä siitä miten kannattajat ymmärtävät nämä asiat.

Toki asiassa on sekin puoli, että tuo pelaajien maailma ja todellisuus on aika eri kuin mitä kannattajien. Siinä missä fanien mielessä on jokin vastakkainasettelu, niin pelaajille kokemus on aivan eri kun ollaan saman ammatin harjoittajia ja pyöritään pienien piirien Suomessa. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun kiekkoilijat ovat luontaisesti toistensa kavereita, eikä siellä kesäjäillä mitään turpaanvetoja nähdä vaikka eri nhl-organisaation palkkalistoilla olevia edustajia pyörii samoilla vuoroilla.

Tässä Bergenheimin lausunnossa saattoi siten olla paljon sellaista huumoria mikä ei ulkopuolisille oikein vaan avautunut. Ei se sitä toki poista, että huonosti hoidettu juttu fanien näkökulmasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös