Tässä ketjussa nettiscouttaamme potentiaalisia vahvistuksia

  • 1 178 325
  • 3 929

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Nyt kun Mosesin vammasta alkaa tihkua tietoa, niin joudutaanko tässä vielä laitahyökkääjämarkkinoillekin?

Otahan Jari tästä koppi. Laitahyökkääjäosastolle vahvistus, joka onnistuessaan voisi olla KHL-kelpoinenkin.
Eliteprospects.com - Andreas Nödl
 

Semtex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jo yllä mainitun Nödlin lisäksi laituriosastolle voisi olla ehdokkaana tämmöinen kaveri Eliteprospects.com - Jonas Andersson.
Mies on ilmeisesti saanut kenkää Yugrasta, hieman heikosti menneen alkukauden takia. Andersson on jo kuitenkin muutaman vuoden tahkonnut KHL:ää, mutta tulosta ei liiemmin ole tullut, joten paluu esimerkiksi Suomeen voisi olla mahdollinen. Täällä on kuitenkin osoittanut olevansa pelimies, toki siitä nyt on jo muutama vuosi aikaa.
Nyt kun katsoo tämän päivän kokoonpanoa niin kyllä sen sentterihankinnan lisäksi laiturikin voisi olla ihan tervetullut lisä.
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Kalpasta voisi kysellä Artturi Lehkosen tilannetta. Vaikka kovasti Kuopiossa väittivätkin, että Lehkonen ei ole myynnissä niin sen verran pahasti tuntuvat palikat siellä olevan sekaisin että eihän sitä ikinä tiedä. En tiedä sitten onko kaverilla halua pelata lapsenpieksijä-Ruudun kanssa samassa joukkueessa.

Periaatteessahan Kuopiossa on koko joukkue nuorempaa Kapasta ja Lehkosta lukuun ottamatta myynnissä, mutta valitettavasti tässä ei taida nyt kysyntä ja tarjonta kohdata. Eli en ainakaan äkkiseltään Kalpan rosteria silmäilemällä löydä yhtään ukkoa (Lehkosen lisäksi) jolle olisi käyttöä Jokereissa. Voutilainenkin on ollut viimeiset vuodet niin rikki, että turha ottaa häntä sairastupaa täyttämään.

Niin, tarkoituksena oli siis tuoda tähän ketjuun pieni tuulahdus realismia saatavilla (ja vielä järkevällä korvauksella) olevien pelaajien muodossa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Olisikohan Aleksi Saarela irroitettavissa jo nyt Lukosta? Käsitykseni mukaan neuvotteli jo kesällä siirrosta Jokereihin. Ei ole saanut uutta näytönpaikkaa Lukossa ja miestä kiinnostaisi Jokereissa pelaaminen. Pahimmassa loukkaantumissumassa kakkosen/ykkösen laitaan. Jos ei täälläkään vakuuta, niin a-junnuihin tai K-Vantaalle. Saarela itse ei tässä häviäisi mitään, päinvastoin, koska ei tuskin saa hirveästi pelata enää Dufvan Lukossa, varsinkin Jokeri-kytkösten takia, kun taas meillä saisi varmasti näytönpaikan.

Ajatus vain.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Jotenkin nuo Nödlin maalimäärät eivät vakuuta, mutta voisi olla Liigassa hyvä. Tiedä sitten. Kahdensuunnan hyökkääjiä meillä on jo muutenkin, (jos ymmärsin linkin oikein).
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Karjalaturnaus oli ja meni. Ja loukkaantuneitakin on taas kerran. Otetaas vähän listaa sopivista senttereistä ja laitureista, jotka ovat vapaana:

Eliteprospects.com - Václav Prospal - Huhuttu, että ura saattaa loppu, jos ei pääse enää NHL:ään. Fyysisesti terve.

Eliteprospects.com - Milan Hejduk - Miten Milan on vielä vapaana? Onko palkkapyyntö NHL seuroille liian kova, vai eikö seuroja muuten vain kiinnosta?

Eliteprospects.com - Simon Gagné - Täsmälleen samat sanat kuin ylempänä.

Eliteprospects.com - Ryan Potulny - Oliko tällä nyt sitten joku loukkaantuminen taustalla?

Eliteprospects.com - Krys Kolanos - Sama mies taas.

Eliteprospects.com - Miroslav Satan - EP:n "player number 666"; ihanaa saatana?

Eliteprospects.com - Kyle Wellwood - Mikä on Wellwoodin tilanne? Uran huhuttiin loppuvan "henkilökohtaisista syistä", mutta mitään varmistusta tälle ei ole.

Eliteprospects.com - Eric Wellwood - Kylen velipoika Eric on myös vapaana; saadaanko vanhempi veljeksistä houkuteltua jos tehdään ensin soppari nuoremman kanssa?

ROTENBERG; SHOW ME THE MONEY!

Eikö oikeasti ole kuin ikäloppuja, loukkaantumisherkkiä, puolikuolleita tai liian kovia pelimiehiä? Ainiin; nyt on marraskuu jo...

KHL:ssä ei monessakaan joukkueessa katsota alisuorittajia ns. maltin kanssa. Josko sieltä voisi joku vapautua?

Eliteprospects.com - Jonas Andersson - Liigassakin ihastuttanut iso pelimies taisikin jo saada kenkää? Verosyistä Suomeen?

Eliteprospects.com - Justin Azevedo - Avocadolla 18 peliä ja 6 pistettä.

Eliteprospects.com - Cal O'Reilly - 14 peliä ja vain 1 piste; on jo huhuttu saavan kenkää. Onko liian arpa?

Eliteprospects.com - Kurtis McLean - Yllärikortti; ilmoitti viikon naapurissakäynnin jälkeen twitterissä, että KHL-Jokereissa pelaaminen kiinnostaa. On pahasti alisuorittavan joukkueensa 4. paras pistemies 8 pisteellä 22 peliin. Koska alkaa tyhjennysmyynnit?

Eliteprospects.com - Jarno Koskiranta - 23 peliä ja 8 pistettä; tuskin silti on liikkumassa mihinkään. Ja ne kuuluista verojutut...

Eliteprospects.com - Stephen Dixon - Ehkä varmin kortti liigassa? Alkukaudesta Lokomotiv Yaroslavlissa 9 peliin 1 piste ja treidin jälkeen Yugrassa 12 peliin 4 pistettä.

Aika epätoivoiselta tuntuisi vain odottaa, että KHL:stä joku liigatason tähtisentteri saisi potkut kuin tilauksesta.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Joo...ja sopivasti kuvan alla luki: "Behöver du låna pengar?"

AdBlock hoitaa mainokset pois, mutta kyllähän tuo "Cap Hit: $4,750,000" aika kovaa iskee vasten kasvoja ja sitten vyön alle.

Rotenbergi hei londitko vähän fyrkkaa? Tai tää on sun seura hei! Rahaa palamaan! Voitas viimesen liigakauden kunniaksi pistää rahaa taivaalle, kuin uutenavuotena konsanaan. Kostetaan se kaikki liigan kollektiivinen viha KHL:n ryöstökalastusta kohtaan ryöstökalastamalla jotain KHL porukoita? Maksetaan pieni kipuraha heidän alisuorittajistaan tms.

Roman hoitaa.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
AdBlock hoitaa mainokset pois, mutta kyllähän tuo "Cap Hit: $4,750,000" aika kovaa iskee vasten kasvoja ja sitten vyön alle.

Niin, siis tuo sopimushan Connollylta loppui viime kauteen ja on nyt sopimukseton pelaaja. NHL:ään ei taida miehellä enää ovet aueta, mutta miten kiinnositaisi KHL-uran luonti länsimaalaisessa kaupungissa? En todellakaan tarkoita, että hän olisi tulossa, mutta ei hänellä NHL:ssä tällä hetkellä ole yhtään ottajaa. Haluaako sitten lopettaa jo uransa.

Se, että pelaaja on joskus tienannut isoja miljoona, ei ole este sille, etteikö hän voisi uransa loppuvaiheessa pelata todella paljon halvemmallakin. Riittää varmasti jos luettelen vaikka Jarkko Ruudun, Sami Kapasen, Michael Nylanderin, Ossi Väänäsen, Patrick O'Sullivanin etc...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Niin, siis tuo sopimushan Connollylta loppui viime kauteen ja on nyt sopimukseton pelaaja. NHL:ään ei taida miehellä enää ovet aueta, mutta miten kiinnositaisi KHL-uran luonti länsimaalaisessa kaupungissa?

Juu; noinhan se on, mutta voi olla, että palkkapyyntö on liian kova. Tai no paha sanoa mikä on "liian kova" tässä vaiheessa, kun fyrkkaa on organisaation takana enemmän, kuin koko muussa suomi-kiekossa yhteensä. Periaatteessa.

Connolly olisi täydellinen haku liigaan monestakin syystä.

1) Sentteri; YKKÖSEN SENA!

2) Koko - ei ole mikään mikkihiiri, vaikka taitopelaajaksi luokitellaankin.

3) Kiekollinen taito peliä tekevänä sentterinä. Pistekeskiarvot kohdallaan NHL:stä, tosin pientä laskusuhdannetta havaittavissa.

4) Maalintekotaito. Pohjois-Amerikkalaiset tuntuvat muutenkin olevan tässä keskivertoliigapelaajia parempia. Yhteensä 61 maalia neljänä viime kautena NHL:ssä. Pelejä takana 259 tuolta ajalta, eli ei edes täysiä kausia (lukema 328).

5) Rightin kätisyys. Näitä ei ole liikaa, koskaan.

jne...

Luotan siihen, että neuvotteluja käydään moneen suuntaan. Jonkun ulkkarin voi hankkia jo nyt, koska veroraja on mennyt. Suomalaisista KHL-pelaajista ja heidän veroasioistaan on paha mennä sanomaan.

OT:na vielä sen verran, että tuo veroraja ei muuten ole laskettavissa siitä kuuluisasta viimeisestä mahdollisesta finaalista, vaan se on siitä muutaman päivän eteenpäin. Pelaajasopimuksessa on muistaakseni joku pykälä, joka velvoittaa pelaajan olemaan joukkueensa käytössä vielä x monta päivää finaalin jälkeen.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Connolly olisi täydellinen haku liigaan monestakin syystä.

Moi Masa! Johan täällä on nähtykin noita AHL:ään pudonneita entisiä NHL-starboja, jos tällä kertaa kierrettäisiin hyvin kaukaa..

Sentteri olisi tosin ihan kiva, ehkä jopa kaksi jos puheet Riksan vaivailusta pitävät paikkaansa.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Sentteri olisi tosin ihan kiva, ehkä jopa kaksi jos puheet Riksan vaivailusta pitävät paikkaansa.

Sentteri tai EHKÄ kaksi. Voi jumalauta näitä viestejä. Me tarvitaan nyt tasan kolme sentteriä. Joukkueesta on tippunut / lähtenyt / loukkaantunut neljä sentteriä viime kaudesta. Viisi mikäli Floridassa hyvää kautta vetävä Pyssy lasketaan mukaan niin ja V. Filppula. No ihan sama onko senttereitä tippunut 4 vai 6. Pointti on se, että yhtä vitun sentteriä ei ole hommattu tilalle.

Olisi nyt ollut edes toivottavaa, että viimeisenä kautena yritetään voittaa mestaruus. Tää on kannattajien kusettamista eikä noi Karalahti-caset. Näin niitä kannattajia hallille houkutellaan. Ei vittu mikä rosteri. Kiviranta, Karjalainen, Koivisto, Lindell, Niemi, Mustonen ym. Buahahhaa. Pitäkää paskanne. Ensi vuonna KHL:ssä nähdään. Hyvä maku jää tästä kaudesta.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Sentteri tai EHKÄ kaksi. Voi jumalauta näitä viestejä.

Kiitos. Sinun viestejä Teuvo-ketjussa tuskin tarvitsee edes mainita.

En myöskään jaa näkemystäsi jostain maailmanluokan katastrofista ja paniikista, kakkossentteri kyllä tarvitaan mutta Teuvoa tuskin laidalle enää siirretään ja Hahlin tilanteeseen ei välttämättä tarvitse edes reagoida välittömästi. Hyvinhän tuo Julle on tähän mennessä "stuntannut".
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Connolly on kaukana täydellistä hankinnasta. Mies ei pysy millään kasassa.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Kyllä minä pitäisin katseet tuolla KHL:ssä. Ei esim. Dixon tai Azevedo kauaa enää saa jatkaa kun ei tulosta tule.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Ihan kiva, että oot tyytyväinen meidän ykkössenaan :) Iso peukku. Hyvin toi meidän ykkössena näyttää taas vetävän tänään. 12 pistettä ei kyllä ainakaan itseäni mairittele tähän mennessä, kun joulu jo kolkuttelee. Kerran puusilmät ei Teuvoa laitaan pistä, missä olisi parempi niin omaa tyhmyyttä. Vituttaa vaan, kun viimeinen kausi ryssitään. Miten se voidaan aina ryssiä näin pahasti. Jos puolustus on kunnossa niin ei oo senttereitä, senttereitä on niin ei oo pakkeja, laitureita on niin ei oo pakkeja eikä senttereitä. Nämä pitää korvata heti.
1-sentteri (rosterissa ei ole tällä hetkellä) ->Kolanos, Dixon
2-sentteri (rosterissa ei ole tällä hetkellä) -> McLean, Azevedo
3-sentteri (Hahl 2kk vähintään sivussa) -> Koskiranta (työnimi)
4-sentteri (Mäki ei ole sentteri) -> Julle
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
1-sentteri (rosterissa ei ole tällä hetkellä) ->Kolanos, Dixon
2-sentteri (rosterissa ei ole tällä hetkellä) -> McLean, Azevedo
3-sentteri (Hahl 2kk vähintään sivussa) -> Koskiranta (työnimi)

Lienee minimissään miljoonan euron investointipaketti. Veikkaan, että kirstunvartijat näkevät Teräväisen tuota lähtökohtaa vasten mieluusti sentterinä jatkossakin ja pitävät kädet ristissä Hahlin toipumisen suhteen. Eli eiköhän yhtä sentteriä lähtökohtaisesti haeta.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Mikä tässä mättää. Yksi sentteri piti tulla paikkaan Filppulaa ja Heinon lähtöä. Eaves tippu, edelleen yksi. Hahl tippu, edelleen yksi. Jokin tässä kaavassa mättää. Ei noi senttereitten hankinnat ole, kuin 0,5 miljoonan paukku loppukaudeksi. Mutta voi voi. Olisiko tarvinnut hankkia ennen kauden alkua. Eaves oli tiedossa, kuten muutkin.

Hahl ei tiedossa, mutta ei yllättänyt. Vaivat kumminkin tiedossa ja nyt paukahti nivunen lopullisesti.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei noi senttereitten hankinnat ole, kuin 0,5 miljoonan paukku loppukaudeksi.

Meinaatko tosissasi, että Dixon, Azevedo ja työnimi Koskiranta irtoaisivat loppukaudeksi puolella miljoonalla? Minä veikkaan, että nippanappa riittää puoli miljoonaan kyseisten kavereiden nettopalkkaan, jos edes riittää.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Mikä tässä mättää. Yksi sentteri piti tulla paikkaan Filppulaa ja Heinon lähtöä. Eaves tippu, edelleen yksi. Hahl tippu, edelleen yksi. Jokin tässä kaavassa mättää. Ei noi senttereitten hankinnat ole, kuin 0,5 miljoonan paukku loppukaudeksi. Mutta voi voi. Olisiko tarvinnut hankkia ennen kauden alkua. Eaves oli tiedossa, kuten muutkin.

Hahl ei tiedossa, mutta ei yllättänyt. Vaivat kumminkin tiedossa ja nyt paukahti nivunen lopullisesti.

Jotenkin on pelko perseessä, että KAIKKI suunnitelmat koskevat kautta 2014-15. Eli tämä kausi hoidetaan vain pois alta. Toivon todellakin, ettei tämä skenaario toteudu. Jää kevään kausari lunastamatta jos ei jotain tapahdu.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
OK. Ihan sama. Kyllä mä uskon, että 4kk pestillä miehet tulevat 200t per äijä. Ei oo kumminkaan mistään miljoonamiehistä.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olen kyllä Kolikkopussin kanssa samoilla linjoilla että nyt kun Hahlikin posahti lopullisesti senttereitä on PAKKO hankkia enemmän kuin yksi. Luojan kiitos Liiga poisti ulkomaalaiskiintiön, jolloin meillä on edes jotain jakoa täyttää vajaus. Yksi ykkössupersena ja yksi laadukas kahden suunnan sentteri.

Ja niin valitettavaa kuin se onkin Moseksen loukkaantumisen jälkeen tarvitaan myös yksi maalitykkilaituri. Nyt joukkueessa ei ole yhtään ykköskorin sniperiä.

Voidaan sitä tietysti näilläkin mennä, mutta eipä ainakaan itseäni kiinnosta lähteä hallille katsomaan läpsyttelyä. Sattumalta voi osua hyväkin peli eteen, mutta kärkiosaamisen puute taidon ostalta on niin hirmuinen, että todella paljon todennäköisemmin peli menee tämän päivän SaiPa pelin kaltaiseksi nuhjaukseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös