Tänään TV:ssä

  • 826 532
  • 3 618

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kohta olis taas Saimaa-ilmiötä Yle Teemalla (22.35).

Pakko varmaan katsoa, vaikka tulee kaksi futismatsia samaan aikaan ja leffakin on hyllyssä...

Todella iso kiitos tästä!

Nyt saan tuon jälleen talteen.

Olen onnistunut hävittämään edellisen digiboksin sekä muut tallenteet. Tuli siis tarpeeseen.

"Työmies vetää kamelia"...
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
TV1 19.00 Kiehtova maailma: Ennen kuin ne häviävät

3/6. Ai-ai.

Tätä dokumenttisarjaa voin kyllä suositella kaikille. Mielestäni loistavasti tehty kokonaisuus ollut ainakin tähän saakka. Toinen jakso jäi näkemättä, mutta onneksi tuo löytyy vielä Areenasta. Sarja on mielestäni toteutettu mielenkiinoisella tavalla ja mukana on myös tekijöiden välistä huumoria, mutta jaksoista ei ole unohdettu myöskään vakavampaa puolta.

Täytyy katsoa tuo toinen jakso tuossa päivällä, kunhan lenkiltä kotiudun.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
FOXilta kello 21.55 Marked for Death (1990), yksi Seagalin parhaista! Viime vuosina on näytetty Steveniltä aivan liikaa 2000-luvun enemmän ja vähemmän surkeita tekeleitä, mukavaa vaihtelua. Tämä leffa jäi aikanaan mieleen teemansa takia, "Steven Seagal vs. Jamaika".


FOX on alkanut muutenkin näyttämään hyviä tai ainakin vähemmän näytettyjä elokuvia 80- ja 90-luvuilta...
 

Komisario Fix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Jazz
Tälläkin palstalla jokin aika sitten jauhettiin eutanasiasta. Maikkari näyttää tänään klo 20 alkaen dokumentin sveitsiläisestä klinikasta, joka toteuttaa armokuolemia. MTV3.doc: Dignitas - kuoleman resepti

Tarvinnee tuo vilkaista.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä pitäisi laittaa Ylihuomenna Tv:ssä -ketjuun, mutta sellaista kun ei ole, niin tämä saa kelvata. Eli Teemalta alkoi viime keskiviikkona dokumenttisarja Intiaanikansat. Pidin ensimmäistä jaksoa mielenkiintoisena, joten täytyy loputkin jaksot katsoa.

Ensimmäinen pätkä löytyy Areenasta: http://areena.yle.fi/tv/981347
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Jos nyt joku vielä ei ole nähnyt tätä "youtube-kuuluisuus-leffaa" kokonaan, niin tänään voisi olla hyvä paikka katsoa tai ainakin digittää. 22.55 alkaa Perikato-leffa Yle 2-kanavalla ja voin aikalailla taata ettei kukaan pety, joka vähänkin on aiheista nimeltä Saksa, Natsit ja Hitler kiinnostunut.
 

TKH

Jäsen
Pe YLE Teema klo 17.10: Muistojen kisakesä 1952
Väridokumentti Helsingin kesäolympialaisista 1952.

Tuli jo eilen, mutta tulee uusintana perjantaina. Löytyy myös Yle Areenasta.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Voittosoitto menossa juuri nyt! Upeaa juontamista BB-Inkalta, suoraan Big Brotherista tuonne, mahtavaa. Pitäisköhän sitä itsekkin? Ei sitä luulis, että noin vaikeeta olis juontaa yhtä paskashow'ta, mutta eihän tota jaksa kattoa minuuttia pidempään. Huomaa kyllä, kuinka joku äijä puhuu kaverin korvaan ja kertoo, mitä pitää sanoa ja tehdä... ei jumalauta.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Ei sitä luulis, että noin vaikeeta olis juontaa yhtä paskashow'ta, mutta eihän tota jaksa kattoa minuuttia pidempään. Huomaa kyllä, kuinka joku äijä puhuu kaverin korvaan ja kertoo, mitä pitää sanoa ja tehdä... ei jumalauta.

Viime yönä myrsky valvotti ja selasin tv-kanavia jos sieltä olisi unilääkettä löytynyt. No Maikkarin kohdalla pysähdyin katsomaan juuri tätä kyseistä Inkaa. Kyseiseen daamiin olen törmännyt lähinnä Hymyn ja Seiskan verkkosivujen etusivulla. Aina nimen yhteydessä on mainittu silikonit ja bb. Ainahan tämä on tiedetty, mutta on se vaan käsittämätöntä miten noi kaksi asiaa avaa ovia tv:hen, radioon, juontajaksi... Olisi mukava olla kärpäsenä katossa kun tälläinen silikonirintainen tyttölapsi menee työhaastatteluun, esim. juuri tälläiseen Maikkarin peliohjelmaan. Tuottaja katselee viisi minuuttia kaula-aukkoa ja toteaa ilman mitään koekuvauksia "joo sä saat paikan".

Kasvoiltaan tämä Inka on sitä osastoa, että ei erottuisi kadulla vastaan kävellessä millään tavalla 'taviksista'. Mutta kun on ne silikonit ja niitä on esitelty suurin piirtein kaikissa kotimaisissa paskalehdissä. Entäs se juontaminen sitten? Caneyn kanssa 100 % samaa mieltä. Venyttäen "tää on todella helppo peli" ja toi joka kolmas lause. Ainakin sen 10 minuuttia mitä jaksoin katsoa. Kasvoista näki miten jännitti niin perkeleesti ja miten vaikeaa oli muodostaa kokonaisia lauseita. Armotonta sekoilua. Kun kilpailija tuli linjoille niin välillä tervehdettiin, välillä kysyttiin suoraan nimeä. Se kun on niin vaikeaa sanoa esim. "otetaan seuraava soittaja, hyvää iltaa, kuka meillä on tällä kertaa linjoilla" tjs.

Näitähän riittää ja tulee aina riittämään. Kaikkea ei tarvitsekaan ymmärtää, niinhän sitä sanotaan. Sääliksi vaan käy niitä useita ammattitaitoisia juontajia jotka käyvät kalliit koulut ja päätyvät jonnekin Riihimäen torille juontamaan miss mansikka kisoja.

Edit. Hymy-lehti kirjoittaa Inkan tv-juonnosta ma-yönä

: ) On se muuallakin huomattu näköjään...
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tänään YLE Teemalla Lampaansyöjät kello 21.00 alkaen.

Siitä on muuten paljon aikaa kun tuo on telkkarista tullut. Joku sanoi jossain, että 70-80-lukujen taitteessa olisi tullut viimeksi mutta tiedä tuosta sitten.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luulen, että tämä kannattaa katsoa - tulee kolmen vartin päästä ykköseltä. Suomalaisilla kaupungeilla on karu historia siitä, kuinka ainutlaatuisia, kauniita ja historiallisia rakennuksia on lanattu sileäksi laatikkoarkkitehtuurin tieltä.

Dokumenttiprojekti: Taistelu Turusta
...
Taistelu Turusta kertoo suomalaisesta kaupunkimiljöön muutoksesta, siitä, miten vanha tuhottiin modernin huumassa.
...
yle.fi
 
YLE2: Rock-Suomi, ensimmäinen jakso

Linkki Areenaan, tuli klo 20.00 joten näkyy enää netistä.

Joskus kanavasurffailun päätteeksi eksyn katselemaan näitä suomalaisesta musiikista kertovia Rock-Suomi-jaksoja, mielenkiintoista laatukamaa ja plussat artistien kommenttien suuresta määrästä.
Onkos tämä muuten joku uusi kausi vai pyöriikö uusintana?

Suosittelen.
 

TKH

Jäsen
TV1 22.30 Prisma: Löytyykö avaruudesta elämää?

"Millaisia elämänmuotoja aurinkokuntamme kaukaisiin kolkkiin voi kätkeytyä? Kaksiosaisessa dokumentissa astrobiologit pohtivat elämän löytymisen todennäköisyyttä apunaan avaruusluotainten lähettämät tiedot. 1/2."
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
TV Kakkonen tänään kello 21.00: Maailma on valmis.

Kyse on siis Harvoin tarjolla-sarjan kuusiosaisesta jatkosarjasta.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
TV Kakkonen tänään kello 21.00: Maailma on valmis.

Kyse on siis Harvoin tarjolla-sarjan kuusiosaisesta jatkosarjasta.

Muutaman kerran tullut katsottua Harvoin tarjolla kokonaisuudessaan DVDltä. Jatkosarjaa on siis odotettu.

Puntti Valtonen on hieno ja aliarvostettu näyttelijä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös