Tähtien Sota Disneylle – Jedien todellinen paluu

  • 533 194
  • 3 313

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tämä uusin raina pitää katsoa, koska varmasti parantaa. Edellisestä ei voi tehdä huonompaakaan, joten seuraava voi tuntua hyvältäkin :D
Joo, eniten odottaa, voidaanko tarina vielä pelastaa. Traileri näytti ihan hyvälle, mutta niinhän se näytti Last Jedissäkin. Lukekin voi esiintyä enää aaveena, saatanan tunarit!
 

Kooki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Onhan tuossa monia mielenkiintoisia asioita, esim. Reyn punainen tuplavalomiekka. Asia ei tietenkään voi olla noin helposti sitä miltä näyttää ja eiköhän tuolle löydy jokin toinen selitys.
Varmaan jokin "pimeä näky", vähän kuin Lukella Dagobahassa tai mitä voisi olla jos kääntyy pimeälle puolelle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Varmaan jokin "pimeä näky", vähän kuin Lukella Dagobahassa tai mitä voisi olla jos kääntyy pimeälle puolelle.
Itsellekin tuli myös mieleen että voisikohan olla joku uni tai vastaava. Toisaalta mietin kyllä sitäkin että tässä olisi paikka sellaiseen twistiin missä Rey kääntyy pimeälle puolelle, Kylo Ren valoisalle puolelle ja Rey kuolee lopussa. Ja toki sitten siinä lopussa kun Rey vetää kuolinkorskeitaan niin tulee takaisin valoon vähän kuten Anakin.

No jos ei.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Apollo "sinähän vuodat punaista verta vaikka oletkin neekeri" Creed näyttelee näemmä uudessa Star Wars sarjassa! Tuon takia voisi katsella ainakin pilotin. Toisaalta ne spin offit olivat jonkin verran parempia kuin nämä uudet "oikeat" leffat, joten jotain toivoa on näiden oheisjuttujen suhteen.

Tämä uusin raina pitää katsoa, koska varmasti parantaa. Edellisestä ei voi tehdä huonompaakaan, joten seuraava voi tuntua hyvältäkin :D

Noinhan sitä voisi kuvitella pohjakosketuksen jälkeen, mutta kun tuotteen takana on Disney, niin mietin itse ainakin neljä kertaa ennen kuin laitan heille enää euroja. Disney julkaisee tällä hetkellä leffoja jotain 10-15 kpl vuodessa, ja silloin homma menee tietty massatuotannoksi. Vuodessa saattaa tulla joku järkeväkin teos, mutta ainakin 95% leffoista on tehty todella tasapaksusti kaikkia riskejä vältellen etteivät ne vain floppaa, kässäreihin ei mene myöskään aikaa/rahaa ja jenkkien isot massat tykkäävät valmiiksi pureskellun haalean mössön nauttimisesta viikosta toiseen. Aladdinien, Leijonakuninkaiden ja vastaavien klassikkojen lisäksi julkaistaan kuulema "parannellut versiot" myös "Mulan" "Prinsessa Ruususen pahis 2" ja "101 Dalmatialaista pahis 1"-elokuvat. Mitä seuraavaksi, Topi ja Tessu, Basil Mestarietsivä tai Robin Hoodin pahis live actioninä?!?

Niin pitkään kun yleisö kantaa näille 2 tähden leffoille 1-2 miljardia per laaki, niin tämä kaava ei tule muuttumaan miksikään. On täysin ymmärrettävää että Disney rahastaa niin pitkään kun se on mahdollista ilman mitään panostuksia. Nyt kun naisten asemaa on vielä ryhdytty ajamaan räikeän voimakkaasti, niin ei ole pienintäkään mahdollisuutta että päähahmo tai kiintiöaasialainen kuolisivat tai muuttuisivat pahoiksi seuraavassa osassa. He tulevat olemaan yhtä täydellisiä kuin tähänkin asti, ja niputtavat miehiä paljain käsin yhtä kovaa kuin Sylvester Stallone teurastaa meksikaanoja tulevassa Rambon viimeisessä verenvuodatuksessa. Onkin hauska laskea kumman kill count on isompi, Rey osaa kuitenkin lentää ja käyttää sota-aluksia, joten hän voi tappaa niillä tuhat vihollista nopeastikin..

Kun Disney on hankkinut itselleen vielä Indiana Jonesit ja kaikki supersankarit Batmania, Teräsmiestä ja jotain jämiä lukuunottamatta, niin rahastus tulee olemaan armotonta seuraavan 10 vuoden aikana. Tähtien Sotia tulee varmasti vielä pari trilogiaa, piirretyt ja tv-sarjat päälle, mutta noilla muillakin voi tehdä loputtomiin rahaa kun jatko-osia voi puskea eetteriin jopa monta vuodessa (ensin vaikka Thor 4, sitten Spiderman 8 ja lopuksi yhteisleffa 7) ja katsojia tuntuu riittävän. Tilanne on surullinen koska Disneyllä on kohta jonkinlainen monopoli käsissään. He voivat vittuilla muille firmoilla ja julkaista jotain vasemmalla kädellä hutaistua juuri oikeaan aikaan sotkeakseen muita taloja. Voidaan myös miettiä kannattaako mitään ison budjetin leffoja tehdä järjen kanssa, jos katsojat valitsevat joka tapauksessa Hurjapäät, Nälkäpelin, Twilightin tai Disneyn.

Jos mietitään 20-30 vuotta taaksepäin niin Harrison Ford, Kurt Russell,Michael Douglas,Kevin Costner, Nicolas Cage ja kumppanit kääntyisivät haudassaan jos olisivat kuolleita. He olivat selvästi parempia näyttelijöitä kuin steroidimöhkäleet, joten on turha verrata sen ajan isoihin ukkoihin tai nykyajan Statham/Diesel/Tatum/Momoa/Rock jne. Hekin tekivät kepeitä seikkailuleffoja nykyajan osaajien tavoin, joiden tarkoitus ei ollut voittaa oscareita, mutta ne olivat kuitenkin munakkaita ja usein aikuisille suunnattuja. Nyt tuollaisia uria ei voi syntyä kun näyttelijät tuhlaavat uriaan 2 tähden lastenleffoissa jotka ovat vallanneet alan täysin. On helppo nauraa kuinka paskoja leffoja jotkut uudet tähdet julkaisevat, mutta ei heillä oikein ole valinnanvaraa kun markkinan tilanne on mikä se on.

En siis näe pienintäkään syytä miksi Disney panostaisi laatuun jos tämän hetken tapa tuottaa kaikki kaapit ja piirongit täyteen tunnettujen presidenttien tähdittämiä seteleitä.
 
Viimeksi muokattu:

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
...mutta vakavemmin edelliseen postaukseeni verrattuna - The Last Jedi oli paska leffa. Mutta olisi ollut yksi mahdollisuus pelastaa koko elokuva:

"Subverting expectations" sikäli ei ole mikään itseisarvo, jos sen tekee väärin. TLJ teki sitä niin paljon. Mutta siinä vaiheessa kun Kylo Ren ehdottaa Reylle että tää tappelu on turhaa, molemmat puolet on oikeastaan perseestä, tehdään tästä yhdessä uusi juttu - jos juoni olisi mennyt tuohon, niin olisin ollut niin messissä, oikeasti kiinnostaisi nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu.

Eihän tuo toki noin mennyt. Nyt sitten odotellaan vain kuinka pelataan mahdollisimman turvallisesti, ja kuinka paljon Return of the Jedi:ä voidaankaan plagiarisoida ilman että ihmisillä menee hermot. Jos "The Force Awakens" antaa osviittaa, aika todella paljon.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Turha näiltä leffoilta on mitään juonellista twistiä odottaa. Hyvät ovat hyviä ja pahat ovat pahoja. Mulla ainakaan ei ole mitään odotuksia enkä varmaan jaksa mennä leffaan tuhlaamaan aikaani. Tästä tuleekin sitten ensimmäinen sw-leffa mitä en käy teatterissa katsomassa, jos alkuperäistä trilogiaa ei lasketa, koska en vielä ollut kerennyt syntyä.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Veikkaan, että Rey on klooni/robotti. Selittäisi miksi näki näyssä loputtoman jonon itseään ja sen miksi on Mary Sue oppien kaiken samantien. Darth Rey on myös klooni ja Palpatine on joko treenannut tätä tai laittanut oman tietoisuuden tähän. Sitten Rey vs. Darth Rey kun eihän Reylle voi itseään parempaa vastustajaa löytyä. Näen jo miten Rey löytää jonkun tehtaan missä on loputon meri nukkuvia Rey klooneja koeputkissa.
 

MrOrange

Jäsen
Koko uusi trilogia oli TLJ:n myötä iso virhe, jota en henkilökohtaisesti laske mukaan SW-kaanoniin.
Täällä sama. Helpottaa huomattavasti suhtautumista tähän tulevaankin elokuvaan, kun on vain päättänyt, että koko saaga päättyy Jedin paluuseen ja sillä selvä. Sitä jatkavat stoorit ovat itselleni fan fictionia, erityisesti nämä Disneyn viralliset episodit.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tulee olemaan suuri nautinto seurata kun uusi Star Wars floppaa lippuluukuilla vuodenvaihteessa.
Riippuu nyt toki mihin floppaamisen raja vedetään, mutta en kyllä keksi yhtään syytä miksi tämän viimeisimmän trilogian päättävä elokuva tulisi mitenkään kovin pahasti floppaamaan. Okei, Solo oli floppi mutta en silti usko sen heijastuvan niin pahasti tämän leffan suosioon etteikö tämäkin tuottaisi ihan helvetillisen kasan rahaa tekijöilleen. Yli miljardin mennään varmasti ilman sen kummempia tuskia.

Elokuvan laatu toki voi olla sitten asia erikseen.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Veikkaan, että Rey on klooni/robotti. Selittäisi miksi näki näyssä loputtoman jonon itseään ja sen miksi on Mary Sue oppien kaiken samantien. Darth Rey on myös klooni ja Palpatine on joko treenannut tätä tai laittanut oman tietoisuuden tähän. Sitten Rey vs. Darth Rey kun eihän Reylle voi itseään parempaa vastustajaa löytyä. Näen jo miten Rey löytää jonkun tehtaan missä on loputon meri nukkuvia Rey klooneja koeputkissa.

Aiemminkin tullut mainittua, mutta on aivan helvetin uskomatonta/ääliömäistä ettei tällaisen legendaarisen avaruusseikkailuoopperan kohdalla ole vaivauduttu miettimään että mikä on uuden trilogian iso kuva ja miten esimerkiksi ikoniset hahmot tuodaan mukaan niin että heillä on perusteltua merkitystä suhteessa uusiin hahmoihin. Nythän Luke on häpäisty täysin ja samalla pyyhittiin persettä kaikilla tuon maailman lainalaisuuksilla.

No nyt sitten jo nimestä sekä trailereista päätellen koitetaan korjata vahinkoja. Tuo sinun skenaario ei välttämättä kovin kaukana edes ole. Helpoin tie lienee että voima itsessään on muuttunut ns. tietoiseksi, sitä manipuloidaan(Palpatine, Snoke, Anakin, Luke jne) ja Reyn oikea identiteetti paljastuu. Siitä sitten vain porukalla seikkailemaan ja Rey uutena chosen onena tuo voimalle rauhan. No, tuskinpa tulee tapahtumaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Obi-Wan Disney+ Show CONFIRMED!

An Obi-Wan Disney+ show has been confirmed. The show will take place between Revenge of the Sith and A New Hope. As we know, during this time, Obi-Wan is on Tatooine with Luke Skywalker. Ewan McGregor will reprise his role.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
ja kolmaskin Tähtien Sota sarja on Disney+:lle suunnitteilla


Untitled Star Wars: Rogue One Prequel Series
Tästä tiedetään vaan Diego Luna ja Alan Tudyk palaavan Rougue One rooleihinsa Cassian Andorina ja K-2SO:na
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Eikös noi kaikki kolme sarjaa ole olleet tiedossa jo jonkin aikaa? Siis the mandalorian, obi-wan ja Cassian?

On kyllä kovia sarjoja tiedossa star warsin ystäville. Torrentit laulamaan heti kun disney+ saapuu jenkkeihin.
 

Ronikki73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kun itketään siitä, että Rey sai tietää, että hänen vanhemmat on ei ketään, niin ei Lukekaan tiennyt ketkä hänen vanhemmat oli ennen kuin alettiin käsiä katkomaan? Muistakaa fan boys, näitä elokuvia tehdään suurelle yleisölle, ei teille ketkä olette katsoneet kaikki lego warsit ja lukeneet joka muropaketin kyljen... Marvel on fan poikia varten, kattokaa Kevin Smithin End Game shit...
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Kun itketään siitä, että Rey sai tietää, että hänen vanhemmat on ei ketään, niin ei Lukekaan tiennyt ketkä hänen vanhemmat oli ennen kuin alettiin käsiä katkomaan? Muistakaa fan boys, näitä elokuvia tehdään suurelle yleisölle, ei teille ketkä olette katsoneet kaikki lego warsit ja lukeneet joka muropaketin kyljen... Marvel on fan poikia varten, kattokaa Kevin Smithin End Game shit...
Tiedettiin. Anakin Skywalker, suuri Jedi ja Obi-Wanin hyvä kaveri.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
HBO:lla näköjään toonixin puolelle tullu uusia jaksoja Clone warsseista. 13 jaksoo näyttäisi just nyt olevan.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Lisää SW kamaa teossa… tai ainakin on vuotanut, että Laeta Kalogridis (kässärikirjottaja Shutter Island Terminator Genisys, Alita: Battle Angel ja Altered Carbon) työstää SW leffaa Knights of the Old Republic peleihin pohjautuen pahiksena Darth Nihilus...

No, katotaan kuukaudenpäästä miltä The Mandalorian vaikuttaa
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Nyt ruvetaan olemaan ytimessä. Kotor 2 ei varmasti monelle sano mitään ja ei muuta kuin Kreia kuvioihin myös. Unohtamatta Ebon Hawkia ja päähenkilön possea. Pienellä juonisoveltamisella ja hyvillä näyttelijöillä avattaisiin uusi maailma kiinnostavasti.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Jännittävää, että Star Wars -ketju on alempana kuin fuusio jazzin ja rockin välillä ketju. Kummallinen on maailma.

Mutta nyt on aika nostaa ketjua ylöspäin, sillä Rise of the Skywalker leffan uusin trailleri tuli. Linkki Youtubeen missä kyseinen trailleri on nähtävissä.



Hype on todellista ja saas nähdä onko Last Jedin kaltainen pettymys tulossa hypen jälkeen vai olisiko hyvä.
Liput muuten tuli tänään myyntiin Finnkinossa. 56 päivään niin leffa tulee!
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olipa suureellinen traileri. Eipä innostanut yhtään. Enpä toki muutenkaan edellisen pettymyksen jälkeen mene teatteriin katsomaan.

Landosta toki plussaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös