Sympatiat/antipatiat NHL-joukkueille

  • 235 502
  • 773

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Miten tämä osuus liittyi mitenkään siihen tekstinpätkään minkä olit lainannut?

Siten että kummallakin tähtipelaajalla on faninsa puolustelemassa pelaajan edesottamuksia ja tämä ärsyttää joitakin kirjoittajia, ehkä ihan syystä.

E: hauska provo muuten tuosta Oviesta. Ei vielä pahempaa tarttumista :)

Koen tämän hauskaksi keskusteluksi, joten päätin vastata toisen kirjoittajan puolesta jotta keskustelua saadaan aikaan. Pitää muuten varmaan poistaa joukkueet tuolta suosikkijoukkueet -kohdasta, jotta välttyy provoilta yms. skeidalta. Itsehän en uskalla enää Crosbyn otteita kommentoida ollenkaan, vaikka Pens kerää korkeintaan joitakin sympatiapisteitä meikäläisen mielessä.
 
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers 92-93
Miten tämä osuus liittyi mitenkään siihen tekstinpätkään minkä olit lainannut?

Anteeksi, minulta ei löydy tarpeeksi suurta kieppiä rautalankaa jotta saisin turkulaisen russofiilin ymmärtämään lukemaansa. Kysy Romu Keinäseltä.
 

TurtleDef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Kyllä Ottawa saa sympatiani, oikein säälittää jos eivät pleijareihin pääse. Ei ole muilla joukkueilla ollut noin isoja palasia käytännössä kautta pois. Joukkue on suurta taistelutahtoa ja voitonhalua.
 

tirppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Ilves, HIFK
En ollutkaan vielä vastannut tähän. Sen kummemmin perustelematta tässä omat symppis- ja antipatiajoukkueeni. Perustelet jätän väliin siksi, etten aina itsekään osaa oikein selittää minkä vuoksi joku joukkue ansaitsee sympatiani tai antipatiani.

Sympatiat:
- Boston Bruins, tietysti.
- Philadelphia Flyers
- Winnipeg Jets
- Chicago Blackhawks
- Columbus Blue Jackets

Antipatiat:
- Minnesota Wild
- Pittsburgh Penguins
- Vancouver Canucks

Loput eivät herätä oikein tunteita suuntaan eikä toiseen.
 
Laitetaan nyt omatkin valinnat.

Sympatiat:

Chicago Blackhawks

Ei vaadi sen enempää selittelyjä, suosikkijoukkue.

Minnesota Wild
Aina tykännyt joukkueesta ja lisää plussaa tuo Suomalaiset tietysti. Minnesota on State of Hockey.

Colorado Avalanche
Suosikkini vanhoissa NHL-peleissä ja kaikkien aikojen suosikkipelaajani Joe Sakic toimi kapteenina. Nykyään löytyy Duchene, P.A Parenteau, Landeskog ja Varlamov.

Columbus Blue Jackets
Kekäläinen ja valoisa tulevaisuus. Gaborik on hieno pelaaja ja olen tykästynyt pelaajaan nimeltä Matt Calvert. Bobrovsky on myös kova.

Antipatiat:

Pittsburgh Penguins
Turhan paljon hypeä ja monen pelaajan asenne tuntuu olevan huono.

Vancouver Canucks
Ei kai kukaan Chicagon leiristä ainakaan pidä Canuckeista. Sedineistä en pidä ollenkaan ja jotenkin koko joukkue on aina ollut se ykkösinhokki.
 

Sambody

Jäsen
Nämä nyt vaihtelevat kaudesta toiseen itselläni, mutta tässä jotain tämän hetkistä fiilistä.

Sympatiat:

Boston Bruins - Tämä (tästä videosta esiintuleva mentaliteetti ei niinkään tämä yksittäinen tilanne)on yksi syy ja Patrice Bergeron toinen.

Anaheim Ducks - No se Teemu

Columbus Blue Jackets - Kekäläinen

Pittsburgh Penguins - Tuolla hyökkäysarsenaalilla tulee välillä niin viihdyttäviä pelejä eetteriin ettei voi olla diggaamatta.

Toronto Maple Leafs - Muuttunut sympaattiseksi seuraksi Sundinin eläköitymisen myötä alkaneen konttaamisen johdosta. Jotenkin sitä vain toivoo noin perinteikkäälle seuralle onnistumisia.

Antipatiat:

-
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Nostetaas hieno ketju takaisin pinnalle, jos olisi jengillä mielipiteet vaihtuneet johonkin suuntaan tai uusimmilla kirjoittajilla heittää omia listauksia.

Jonkun verran on oma sympatia/antipatia-lista kokenut muutoksia tässä muutaman vuoden varrella, kun edellinen postaus tuli laitettua joskus kauden 11-12 poffien jälkeen. Tuolloin sympatiaa saivat ainakin Carolina ja Tampa, ja antipatioita taasen Pens, Nucks ja Detroit.

Sympatiat

- St. Louis Blues on noussut tuollaisesta ''50/50''-jengistä lännen suurimmaksi suosikiksi Kingsin ohelle. Suurimpana syynä voi kai pitää Pietrangelon esiinmarssia tässä viime kausien varrella sekä joukkueen yleiskuvaa ylipäätään. Nuori joukkue, josta löytyy sopivasti vanhempaa kaartiakin. Erittäin veemäinen pleijarihenkinen jengi entisestään ja on sen kuin vahvistunut Millerin ja Ottin hankinnoilla.

- Carolina Hurricanes löytyy edelleen listalta, vaikkakin jengin seuraaminen on jäänyt paljon vähemmälle. Ehkä osasyynä toimii Pitkäsen, Jokisen ja Ruudun hiljaiselo ja loppujen lopuksi kahden viimeksimainitun vaihtaminen kokonaan toisaalle. Tänä vuonna Canesin piti olla musta hevonen, mutta kauas on siitä tittelistä jäänyt. Mikä mättää? Eikö J. Staal pystynyt tuomaan tarpeeksi lisävoimaa hyökkäyspäähän, niin kuin alunperin pitikin vaikka kyseessä onkin enemmän puolustuspään erikoisosaamisen taitava kaveri. Jatkanut huonommalla pistetahdilla, mitä veti Pensissä vaikka rooli on selvästi suurempi. Mitä on tapahtunut Tlustylle, entäpä mitä kuuluu Justin Faulkille? Toivon tasonnostoa ensi kaudelle, vaikka kyseessä onkin nykyään divarivastustaja. Tsemppiä.

- Kakkoskorissa tulee Boston Bruins sekä Los Angeles Kings. Vahvoja kevään jengejä joiden pelejä on aina hauska seurata, mikäli vaan kerkiää. Bostonissa eniten ihastuttaa ja tietyn paikan tullen vihastuttaa herrat Lucic, Krug, Marchand ja Bergeron. Kingsissä taasen ex-phillyt kiinnostavat edelleen, sekä kolmoskorista tähtiin noussut Slava Voynov on noussut myös suosikkipelaajaksi parin kauden varrella. Quick myös vahva sympatiakohde - parhaimmillaan älyttömän huikea räsynukke sekä maailman paras maalivahti.

Antipatiat

- Pittsburgh Penguins. Niin, tähän voisi heittää vaikka mitä Pensin sympaattisista pelaajista, mutta jätetään väliin. Giroux'n johtama uusi, tulisieluisempi ja nuorempi Flyers-ryhmä omaa henkisen yliotteen Pensistä ja mikäs sen ihanampaa. Silti on aina se pelko perseessä että nytkö tää homma sitten kääntyy... Asenteesta tosin jos on kyse, niin ei tule onneksi kääntymään. Runkosarjan viimeistä BoPia odotellessa sekä mahdollisia kevään kohtaamisia...

- Washington Capitals on kääntynyt sellaisesta ''50/50''-jengistä pahasti miinuksen puolelle. Seurajohdon toiminta vituttaa, kenkisivät nyt sen McPheen helvettiin sieltä. Ovechkin pitäisi saada kuriin - NHLn yksi kärkinimistä vetelee -31 taululla, mutta onneks hei osaa tehä maaleja. Hyi helvetti. Mike Green entistä flegumpi loukkaantumisien myötä, hyhhyh. Tom Wilsonin uhoaminen rivalry-peleissä sytyttää aina, ärsyttävä nulikka jonka tosin toivoisi myös pelaavan joku päivä Phillyssä - roolia tosin ei olisi tarjolla kolmeen ensimmäiseen kenttään.

- Devils on jäämässä muista jengeistä jälkeen, mutta Phillyn kohdatessa suoriutuvat lähes aina erinomaisesti omaan päähän ja sitten paskovat housuun jotain toista jengiä vastaan. Ärsyttävää hmv-lätkää pelaava jengi, joka saisi tehdä itselleen jotain. Lou Lamoriello saa todnäk. Devsin taas sinne kestomenestyjän raiteille muutaman hiljaisemman kauden jälkeen. Sympattavaa löytyy sentään Zajacin, Brodeurin ja Ruudun verran.

- Vähempää huomiota saavia, mutta silti jotenkin vittumaisen oloisia jengejä: Anaheim, San Jose, Dallas, Edmonton, Islanders ja Rangers.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Nää sympatia/antipatialistat todella muuttuu hieman kun joukkueet muovautuvat uusiin suuntiin. Mulla St Louis Blues on noussut kovasti ja on lännen suosikkeja, aiemmin inhosin, en oikeastaan edes tiedä miksi, mutta nykyään on paljon symppaamiani pelaajia ja sopivan vittupäinen pelityyli. Sama pätee Bruinsiin.
Detroit mulla edelleen on suosikki mutta ei millään ylitsevuotavalla marginaalilla, Torontosta tykkään kanssa, toivoisin että Stanley Cup palaisi pitkästä aikaa Kanadaan ja juurikin Torontoon tai Montrealiin. Kaikki muut kanadalaisjoukkueet (miinus HMV-Winnipeg jonka olemassaolo tuppaa unohtumaan) ovatkin inhokkilistalla. Tai inhokki on turhan vahva sana Edmontonille ja Calgarylle, jotka olisivat samaa harmaata joukkoa jos ei joukkueen johtoa ja rakennusta olisi niin mielenkiintoista seurata. Ottawa ja etenkin Vancouver kuitenkin ovat kyllä tuolla inhokkipuolella.

Suurin inhokki on Pittsburgh osittain siitä syystä että kun olen juuri niitä tyyppejä jotka murjottaa ja nillittää nurkassa että "tuo kaikkien suosikki on ihan paska, en varmasti kannata" ja suureksi osaksi syistä jotka tätä ketjua lukiessa varmasti ovat tulleet ilmi. Kaikki pingviinifanit tällä palstalla eivät todellakaan ole samanlaisia urpoja, että ei nyt voi yleistää mutta kyllä tuolla muutamalla nimimerkillä mopoauto keulii ja pahasti.

Kokoampa vielä symppisjengit plussalla ja antipatioimani miinuksella selkeyttämään.

Synppis:
+++ eli eniten toivon voittoa näille
Detroit & Toronto
St Louis

++ eli nämä on kans oikein kivoja jengejä eikä haittaisi vaikka Cup tulisi
Boston & Los Angeles
Montreal (ainoastaan playoffeissa)
San Jose
Philadelphia

+ näistä oon joko oppinut tykkäämään tai on joku muu sairas fiksaatio
Buffalo (sairas fiksaatio)
Colorado (Roy + Sakic aikakaudella)
Islanders (en aiemmin tykännyt yhtään mutta esim pleijarit Pittsburghia vastaan olivat oikein pirteää ja viihdyttävää lätkää)


Syvä pääty
--- Pittsburgh & Vancouver
-- New York Rangers (en tykkää isoista. Detroitiakin on mielenkiintoisempaa seurata nyt kun ei olekkaan yhtä menestystarinaa. Lisäksi on aiemmin ollu paha jenkkiantipatia joka on nyt iän myötä hellittänyt kyllä)
-HMV-osasto sillon kun ei ole tarpeeksi pieni ja sympaattinen. Lisäksi suomijengit eli Anaheim ja Minnesota mutta lähinnä siksi että se keskustelu menee aina siihen karjalalippis vs periaatteeen ihmiset jossa ne oikeasti mielenkiintoiset asiat sitten hukkuu sen alle että monta maalia one-more year Selänne teki viime pelissä, mikki sitä ja tätä, Radulov olisi tehnyt kolme kertaa enemmän ja se translitteroidaan muuten Radûlow. Ei tollasta jaksa. Ei sinänsä joukkuiden vika. Toki Anaheim on aina ollut NHL:n muovisin seura ja tulee sitä mahtiankkaleimaa kantamaan vielä pitkään.
 

Jämäpakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flyers
Sympatiat:

- Devils. Joskus tuli seurattua tarkemmin ja ehkä vähän fanitettuakin, koska Brodeur. Lisäksi oli PC:llä aina vakiojoukkue NHL-peleissä. Nyttemmin kiinnostaa lähinnä Zajacin ja Martyn otteet.

- Maple Leafs. Suurin syy sympatiaan on James van Riemsdyk, josta on tullut pidettyä heti hänen NHL-uran alusta alkaen. Edelleenkin katkera, että mies treidattiin Torontoon, eikä mies huhuista huolimatta tullut lockoutin aikana Tapparaan. Toisena syynä lienee kauan kaukaa kiertänyt menestys.

- Kings. Mike Richards ja Jeff Carter olivat Philassa suosikkeja, lisäksi pakko sympatiseerata Kopitarin Anzea, koska Slovenia.


Antipatiat:

- Penguins. Tuskin tarvinnee selittelyitä.

- Wild. Kulta-Mikke on varmasti loistava pelaaja, mutta keltainen lehdistö on saanut allekirjoittaneen voimaan pahoin.

- Bruins. Marchandin Brad tekee sen vaikutuksen, mitä hän yrittääkin. Sapettaa ja pahasti katsella miehen edesottamuksia. Olisi varmaan mukava seurattava, jos pelaisi oranssi-mustassa.

Tuossapa ne suurimmat.
 

Philly22

Jäsen
Sympatiat:

- Los Angeles, Carter & Richards olivat suosikkeja Philadelphiassa.
Pienestä kiekkomaasta huikea pelaaja Anze Kopitar, nimi iskee jo täysillä! Ei voi olla pitämättä.

- St.Louis, pitkän aikaa oli näkymätön joukkue, pikkuhiljaa rakennettu loistava joukkue joka tulee taistelemaan cupista vielä monta vuotta. Pietrangelo ansaitsee ja voittaa vielä norriksen joku vuosi, ehkä jo nyt?
T.J Oshie maininnan arvoinen pelaaja

- Nashville, joku tässäkin vain kiehtoo. Hyvää taistelua lähes joka vuosi. Suter lähti ja Josi astunut isoihin saappaisiin, jos Rinne ja Weber olis lähteny niin ei varmaan kiinnostaisi.

- Minnesota, varmaankin suomalaisuus.

Antipatiat:

-NY Rangers, eieiei.. En ole koskaan pitänyt, en pidä nyt, enkä tule koskaan pitämään.

- Vancouver, muita kanadan joukkueita tulee edes jonkun verran seurattua mutta nucks ei aiheuta pienintäkään kipinää.

Harmaata massaa

- New Jersey
- Carolina
 

Kotivuori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Washington Capitals, Minnesota Wild
Sympatiat:

Minnesota: Tulee väkisinkin seurattua suomalaisten takia. Minnesota on muutenkin tunnettu suomalaisten maahanmuuttajien kotina, ja kovana lätkäseutuna. Hyviä nuoria kuten MG, Brodin, Coyle.

Kings:
Hyvin rakennettu jengi ja pelaa fyysisesti. Quick on viihdyttävä veskari.

Boston: Perinteikäs ja kovaa pelaava jengi. Työteliäs porukka ja asenne kohdallaan.

Antipatiat:

Florida: Ei mitään jääkiekkokulttuuria Miamissa. Joukkueen paitoja ei saa mistään keskustan urheiluliikkeistä. Joukkue säälittävä vuodesta toiseen, ja suomalaisväri ei sitä muuta.

Detroit: Ehkä olen karjalalippis, mutta en tykkää siitä että kokoonpanossa on parhaimmillaan enemmän ruotsalaisia kuin pohjoisamerikkalaisia yhteensä. Tuntuu että haalivat oikeen Ruotsin passin pelaajia.

Rangers: Hajuton ja mauton jengi yleensä, vaikka parhaimmillaan ihan viihdyttäväkin. Winter Classic oli erittäin pitkäveteinen tapahtuma. Ei ole ollut sellaisia liigan kirkkaimpiin huippuihin lukeutuvia yksilöitä, paitsi parhaimpina päivinäämn ehkä Lundqvist ja Nash.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Sympatiat:

Stars
Thrashers
Kings
Sabres

Antipatiat:

Capitals
Canucks
Red Wings
Senators

Näin vuonna 2010. Nykyäänkin antipatiajengit ovat pysyneet samana ja suosikkeihin voi Kingsin paikalle laittaa Tampa Bay Lightningin ja Thrashersin luonnollisesti vaihtaa Jetsiksi.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Muistelin että olisin oman listauksen jossain vaiheessa ketjuun laittanut, mutta eipä näy. Eli tosiaan suosikkijoukkueet pois lukien:

Sympatiat:

Boston Bruins: Harvoin näitä "kestomenestyjiä" tulee kannatettua, mutta Bruins on jostain syystä pysynyt omalla listalla siellä yläpäässä. Osittain varmaan Tuukka Raskin ansiosta, mutta pelaa joukkueessa myös yksi omista all-time-suosikeista eli Patrice Bergeron. Jotenkin pidän myös GM Chiarellin tavasta rakentaa kilpailukykyinen joukkue vuodesta toiseen. Behind The B -sarja on vain vahvistanut mielikuvaa.

San Jose Sharks: Ei mielestäni lukeudu kestomenestyjien joukkoon huonon playoff-recordin takia ja sympatiaa hailaumaa kohtaan ehkä juuri siitä syystä löytyy. Thorntonille jos kenelle aktiivipelaajista kannun soisi. Lisäksi olen jostain syystä aina pitänyt joukkueen logosta ja paidoista.

Tampa Bay Lightning: Tämä Panttereiden "paikallisvastustaja" on viime vuosina luikerrellut vähin äänin allekirjoittaneen suosioon. Steven Stamkos on näistä nykyisistä supertähdistä oma suosikki ja jollain tapaa tämä koko St. Louis -tapaus vain lisäsi sympatioita. On myös aina hienoa nähdä nuorten pelaajien esiinmarssia joukkueessa kuin joukkueessa.

Antipatiat: (tässä oli ennen poikkeuksetta Red Wings ja Devils)

Vancouver Canucks: Ei vaan toimi millään tasolla. Sedinit & saippuaooppera. Muuta ei joukkueesta tule mieleen. Luongokin lähti, joten ehkä ex-pantteri Garrisonin ja varauksin Keslerin lisäksi joukkueesta ei löydy ketään mielenkiintoista nimeä.

Washington Capitals: Vähän sama homma, kuin yllä. Ovechkin on ihan mainio velikulta, mutta muuta joukkueesta ei sitten osaa sanoa.

Edmonton Oilers: Joku raja sympatioillakin. Kamalaa lahjakkuuksien tuhlaamista harrastetaan entisen dynastian raunioilla.
 

Ralph

Jäsen
Nämä muuttuvat, kun joukkueet parantuvat ja heikkenevät, sekä pelaajat siirtyy toisaalle.

Sympatiat:

Toronto Maple Leafs - Jotenkin viime aikoina innostunut tästä legendaarisesta seurasta. Toivottavasti etenevät pudotuspeleihin.

St. Louis Blues - Pelaajamateriaali on omaan mieiin, varsinkin kun Ryan Miller saapui.

Los Angeles Kings - Hieno peliasu ja joukkue.

Antipatiat:

Minnesota Wild - Suomihypet ja muutenkin koko rosteri. Ja kaiken lisäksi divisioonavastustaja.

Anaheim Ducks - Lähes sama, ei vain divisioonavastustaja.

Calgary Flames - On tämä yhä perseestä, mutta nyt positiivinen asia on se että rämpii.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Viime kauteen lähdettäessä listani oli tämmöinen:

Sympatiat: Columbus Blue Jackets, Minnesota Wild, Boston Bruins

Viha/rakkaussuhde: Philadelphia Flyers

Antipatiat: New Jersey Devils, New York Islanders ja Florida Panthers

Eipä tuossa reilun vuoden aikana mielipiteet ole hirveästi muuttuneet joukkueista, mitä nyt joku Brad Marchand yrittää kyllä tehdä Bruinsista parhaansa mukaan vastemielisen joukkueen, mutta menkööt se nyt yksittäisen pelaajan piikkiin eikä koko joukkueen. Devils on entistä tylsempi pappojen seura kun ainut valopilkku Kovalchuk on nyt myös häippässyt muille maille ja Barkov nyt snadisti nostaa mielenkiintoa Floridaa kohtaan, mutta onhan se siltikin vielä itselle hmv-joukkue ja sama koskee Islandersia.
 

Glory Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Club de hockey Canadien
Habs tietenkin se oma joukkue.

Sympatiat:
St.Louis Blues
Ei sen suurempia perusteluja. Jotenkin on vuosi toisensa jälkeen ollut mukava seurata Bluesin pelejä.

Edmonton Oilers
Vuosien rämpimisen jälkeen toivoisin kyllä Oilersille menestystä.

Antipatiat:
Boston Bruins
Oikeastaan enemmän viha/rakkaus suhde. Tottakai aina kirpaisee jos Boston paremmin pärjää kuin Habs.

Toronto Maple Leafs
Sama asia kuin Bostonin suhteen.

Detroit Red Wings
Moni kaveri tätä jengiä kannattaa ja sitä kautta tullut kyllä viha Red Wingsiä kohtaan. Muutenkin kestomenestyjät alkavat tympimään jossain vaiheessa.

Vancouver Canucks
Yksi sana riittää kuvaamaan Canucksia. Oksettava.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sympatiat

Carolina Hurricanes: Tätä olen pitänyt käytännössä aina "pikkuseurana" joka kuitenkin oli finaalivastustajana Detroitille juuri niihin aikoihin kun aloin lätkää seuraamaan. Saavutti ensimmäisen Stanley Cupinsa 2000-luvulla. Tällä jopa pelasin NHL 13:a Be a GM-pelimuotoa 40-50 runkosarjaottelun verran.

Anaheim Ducks: Suosikkijoukkueeni Coloradon lisäksi ainoa jolle toivon menestystä tällä kaudella. Sympatioita mm. kaikkien aikojen suomalaisjääkiekkoilijan eli Teemun ansiosta, sekä myös siitä, että Hurricanesin tavoin saavutti ekan mestaruutensa vasta 2000-luvulla. Sympatioita myös siitä että raivasi tiensä 2003 jopa Stanley Cup-finaaleihin asti "pikkuseurana." Menestystä toivotaan myös Saku Koivun ja Sami Vatasen takia.

New York Islanders: Hurricanesin tavoin pidän tätä jonkinlaisena sympaattisena pikkuseurana. Toinen syy sympatioille on neljä peräkkäistä Stanley Cup-voittoa 80-luvun alussa.

Antipatiat

Minnesota Wild: Olisikohan suurin syy siinä, että tiputti Coloradon joskus jatkosta playoffeissa, vaikka Colorado johti kyseistä ottelusarjaa parhaimmillaan 3-1. Vaikka Wildillä onkin hyviä pelaajia riveissään tällä kaudella, niin antipatiat pysyvät.

Boston Bruins: En tykkää logosta, en tykkää seuran nimestä. Edes Tuukka Raskin läsnäolo ja hyvät otteet eivät pelasta Bruinsia minun antipatia-listaltani.

Vancouver Canucks: Kolme kirjainta: HMV. Mitään tarkkaa syytä en osaa antipatioille määritellä.
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Sympatiat

Phoenix Coyotes: Ollut oikeastaan aina suosikkijoukkueeni. Jotenkin vaan sympaattinen ja viihdyttävä "pikkuseura".

Columbus Blue Jackets: Rick Nashin lähdön jälkeen olen kiinnostunut enemmän ja enemmän Sinitakeista. Toivottavasti selvittävät tiensä tämän kevään playoffeihin!

Antipatiat

Vancouver Canucks: En vaan löydä yksinkertaisesti mitään positiivista sanottavaa tästä jengistä, vaikka kuinka yrittäisin.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
+ St. Louis Blues

Tämänhetkinen kakkossuosikki, jota se on oikeastaan kauden 2010-2011 alusta alkaen ollut. Ennen en tykännyt, mutta tuo tämän hetkinen rosteri on niin upea ettei siitä oikein voi olla tykkäämättä. Miinuksia tulee lähinnä Lapierresta, joka on kyllä yksi liigan suurimmista paskaläjistä.

+ Montreal, Toronto, Ottawa

Ei näitä kanadalaisia divisioonavastustajia ole ainakaan Red Wingsin ekan kauden aikana vielä oikein onnistunut vihaamaan ja tappioiden toivominen näille on vieläkin vähän hankalaa. Tosin Ottawassa pelaa Erik Karlsson. Häviävän jääkiekkoilijan prototyyppi.

+ Tampa Bay

Steve Yzerman. Ja nyt kun St. Whine lähti vielä pois sieltä niin onhan tuo kaiken kaikkiaan ihan miellyttävä jengi.

_____

+/- Colorado Avalanche

Jotenkin toivoisi porukan nousua takaisin huipulle, jotta voisi alkaa taas vihaamaan tuotakin jengiä.

+/- Chicago Blackhawks

En oikein nyt enää tiedä, että vihata vai ei kun ei periaatteessa enää ole mitään syytä. Ja kun Toews on juuri rakastamaani pelaajatyyppiä. En kai mä silti voi Chicagolle mitään hyvää toivoa.

_____

- San Jose Sharks

Hyi helvetti.

- Pittsburgh Penguins

Vaikkei Crosbykaan mikään erityisen sympaattinen pelaaja ole niin ei Pens-antipatiat niinkään Sidistä johdu. Malkin kaatuiluineen ja tökkimisinineen on ihan helvetin vastenmielinen hahmo ja James "poikkaria/polvea/kyynärpäätä päähän" Neal on ihmisryhmän alinta pohjasakkaa. Matt Cooke -faktorikin siellä vielä painaa. Ja 2008 ja 2009 finaalien aikana oppi kyllä vihaamaan Pensiä ihan helvetisti. Letangille pikaista paranemista siitä sydänvaivasta, ikävä homma. Mutta onhan tuokin tosi iljettävä pelaaja. Kiviä taskuun seuraavalla kerralla sinne kaukaloon.

- Philadelphia Flyers

Joukkue jonka ratkaisu kaikkeen on aina pistää järjettömät myllyt pystyyn ja käydä vastustajien kimppuun. Omistajat itkee mediaan maailman kovuutta ja Puck Fronger on loppumattomalla saikulla.

- Anaheim Ducks

Köyhän miehen Philadelphia. Muovisempi ja huonompi.

- Nashville Predators

Nashvillen haistapaska-kiekkoa joutui katselemaan niin monta vuotta, että yhtäkään Predsin matsia ei jaksa enää katsella vapaaehtoisesti.

- Minnesota Wild

Omistaja Leipold on varmaan tekopyhin ihminen mitä maa päällään kantaa. Muutenkin tuo on tuollainen sekametelisoppa jota puolet suomalaisista kannattaa.

- Edmonton Oilers

Tankatkaa vaikka toisetkin 10 vuotta vielä.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Koska kyseessä on vähemmän ryppyotsainen ketju ja minulla on liikaa aikaa:

Anaheim Ducks: Symppis, Koska kasvettu Mestarit-elokuvia katsellessa, vanha logo ja Teemu.

Boston Bruins: Liigan rumin logo. Propsit duunariasenteesta. Ei ole Adam Oatesin jälkeen ollut itseä kiinnostavia pelaajia.

Buffalo Sabres: Enemmän sympatioita kuin antpatioita. Yksi suosikkeja Mogilnyn aikaan. Hieno logo.

Calgary Flames: Nääh, ehkä vähiten kiinnostava Kanadan porukoista. Logo ei ole ikinä sytyttänyt. Tylsä. Kiitokset siitä, kun kusivat SC-finaalit Tampalle 2004.

Carolina Hurricanes: Hyi helvetti!

Chicago Blackhawks: Nojoo. Ihan ok kunhan lopettavat menestymisen nyt, sanotaanko vaikka vuosikymmeneksi.

Colorado Avalanche: En tykkä ku teemua kohdeltii niinhuonosti!!11

Columbus Blue Jackets: Jonkin verran symppis. Keklun tulon myötä sanoisin, että ollaan jopa symppislistan TOP5 sijoilla. Harmi kun luopuivat Gabosta. Tykkään.

Dallas Stars: Lehtisen lopettamisen myötä muuttunut omissa silmissä neutraaliksi. Ei oikeastaam Starsin tekemiset kiinnosta.

Detroit Red Wings: Ehdoton ykkösinhokki vuodesta 2003. Oli General Motorsin kustantamat liput aitioon, Joe Louis areenalle viidenteen playoff-peliin Mighty Ducksia vastaan. Jota ei sitten tietenkään pelattu. Traumatisoi 17-vuotiaan kiekkofanin vuosiksi.

Edmonton Oilers: Ainiin, unohdin tämän kun arvioin Calgaryn.

Florida Panthers: Rakas paikallisvastustaja. Sympatiat niin kauan, kunhan Tampa dominoi paikallispelejä. Barkov on lisännyt mielenkiintoa huomattavasti.

Los Angeles Kings: Tykkään pelityylistä. Kivan niminen mokke. Suht mielenkiintoisia pelaajia. Ihan jees.

Minnesota Wild: Pidän Granlundista ja toivon henkilökohtaista menestystä. Yeon naama vituttaa jotenkin. Ja markkinointikoneisto käyntiin ja uusi logo ja peliasu.

Montreal Canadiens: Neutraali. Ei liiemmin vituta. Elleivät sitten nappaa kotietua Tampalta runkosarjan aikana.

Nashville Predators: Liigan tylsimpiä Carolinan ohella.

New Jersey Devils: Omissa silmissä kääntyy juuri ja juuri positiivisen puolelle. Liigan hienoimpia logoja. Ei niin trendikäs kuin 2000-luvulla, mikä on toisaalta hyvä.

New York Islanders: Sääli on ehkä se päällimäinen tunne. Yashin, DiPietro, Moulson, Vanek... johan tuossa alkaa toivomaan onnistumisia.

New York Rangers: Aina tykännyt. Johtuu varmaan siitä, että moni pitämäni ysäripelaaja pelasi Rangersissa. Leetch, Richter, Messier.

Ottawa Senators: Voitti sympatiat viime vuoden runillaan pleijareihin ilman ykkössentteriä -molaria ja -puolustajaa. Hieno logo ja asu.

Philadelphia Flyers: Yksi suosikeista. Legion of Doom oli jo nimensäkin puolesta yksi siisteimmistä ketjuista ikinä. Giroux vaan on niin kova jätkä.

Phoenix Coyotes: Neutraali. Tarttis yhden ison supertähden.

Pittsburgh Penguins: Kuulun siihen porukkaan joka ei pidä Crosbystä. Syitä en osaa sanoa. Varmaankin sen takia että on muotia olla pitämättä siitä. Ja kun Crosby taas on enemmän tai vähemmän yhtä kuin pingviinit niin...

San Jose Sharks: Soisin kannun lähivuosina. Hyvä fanikulttuuri Kalifornialaisporukaksi. Hieno logo.

St.Louis Blues: Tännekkin kannu. Tykkään koska Hull ja McInnis. Hieno logo. Vähän väritön mutta kyllä nyt voisi olla nuottien vuosi.

Tampa Bay Lightning: Paras. Kaikista. Ikinä.

Toronto Mapple Leafs: Kesseli on kova. Ihan mielenkiintoisia muitakin pelaajia. Carlyle vähän laskee pointseja, mutta plussalle jäädään.

Vancouver Canucks: Hyi helvetti.

Washington Capitals: Äkkiä logo uusiksi. Se vanha haukka/kotka oli hieno. Tykkään Ovechkinista. Tosin loppu Capitals on aika jätettä.

Winnipeg Jets: Ei tää uusi tuleminen nyt oikein kiinnosta. Tuntuu, että pitäisi tuolla matskulla pärjätä himpun verran paremmim.

Ja kyllä olen jumahtanut 90-luvulle ja ennakkoluuloni ja sympatiat/antipatiat on suuri osa syntynyt silloin.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Ihan mielenkiintoista tätä on pohtia. En varsinaisesti ole minkään yksittäisen seuran suurin fani vaan useamalle jengille toivon menestystä, ja toisaalta usea jengi saisi vuodesta toiseen jäädä ulos poffeista.

Tykkään:
Anaheim Ducks Selänne ja Koivu tietenkin. Lisäksi ainoa Tyynenmeren jengi, josta jollain tavalla tykkään, joten helppo kannattaa!
Colorado Avalanche Kiehtonut aina. St. Patrickin nousu "valtaan" lisännyt mielenkiintoa. Miellyttäviä pelaajia joukkue täynnä.
Columbus Blue Jackets Kekäläisen jengi, joten pakko toivoa menestystä. Lisäksi aikaisemmin säälittänyt joukkueen heikko menestys, joten nyt pakko toivoa menestystä.
Minnesota Wild Suomalaisten panos toki iso plussa. Muutenkin miellyttävä seura ja täynnä hyviä nuoria pelaajia. Kova luotto, että menestyy parin vuoden päästä, joten on syytäki kannattaa!
Pittsburgh Penguins Isot starat. Määtän nousu hienoa. Pelaa vaan niin viihdyttävää lätkää, että ilolla katsoo pelejä.
Tampa Bay Lightning Stamkos & St. Louis. Muutaman kauden ajan maailman kovin tutkapari. Ikävä että kapteeni lähti mutta Filppulan tulo ennen kauden alkua pitää kiinnostuksen korkealla. Lisäksi tulevaisuuden tähdet Johnson, Palat ym. saavat minut peukuttamaan tätä jengiä.

En Tykkää:
Boston Bruins Iso ja paha. Hyi.
Detroit Red Wings = Ruotsi. Oppinut vihaamaan pienestä pitäen. Jääkää pliis ulos pleijareista!
Los Angeles Kings Mielestäni lännen versio Bruinsista. Ei yhtään kivaa pelaajaa.
New Jersey Devils Tylsä! En tykkää edes Jagrista
Philadelphia Flyers Koska tykkään Pensista, minun pitää vihata Flyersia? Ei vaan ei oikein iske tämä jengi. Giroux on hieno pelaaja. Mutta jotenkin vaan aina toivonut joukkueen häviötä BoP:ssa niin nyt sitä toivo ihan muutenkin vaan.
Phoenix Coyotes Ehkä tylsin joukkue NHL:ssä.

Loput jengit ovat neutraaleita. Paljonhan nämä muuttuu vuosien myötä mutta nykytilanne on tämä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Sympatiat:

Boston Bruins - Pelaa fyysistä ja työteliästä lätkää, kuten Phillyssäkin. Lisäksi Rask maalilla nostaa vielä lisää Bruinsin pisteitä mun silmissä. Voisin kuvitella olevani Bruins -fani, ellen kannattaisi Flyersia.

Tampa Bay Lightning - Semimielenkiintoinen tiimi, Filppula, Stamkos ja nuoret jannut Palat ja Johnson. Toivon menestystä keväällä myös Tampalle.¨


New York Rangers - Hienoja pelaajia kuten Kreider, Nash, Lundqvist. Flyers - Rangers -matsit hienoa seurattavaa.


Antipatiat:

Pittsburgh Penguins - Viha-rakkaussuhde. Crosbysta en tykkää. Luonnollisestikaan. Youtuben pätkät ovat vain ruokkineet vihaani, ja jatkuva ruinaaminen. Hieno pelaaja siltikin (jonkun silmissä). Hienoja rivalryja Flyersin ja Pensin välillä aina. Pensin voittaminen tuntuu parhaalta.

Vancouver Canucks - En oikein koskaan ole ymmärtänyt, mikä tuossa viehättää. HMV -joukkue mun mielestä, eihän siellä ole Lou'ta edes enää.


Nashville Predators, Carolina Hurricanes, NJ Devils - Hajuttomia, mauttomia, värittömiä.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Jätetään Sabres pois tässä kohtaa

+++:
Blue Jackets
Jets
Wild

++:
Senators
Avalanche
Panthers

+:
Canadiens
Coyotes
Flames

+/-
Stars(Nyky-Stars olisi +++, mutta vanhat kaunat)
Maple Leafs

---------:
Canucks

----:
Penguins
---:
Rangers
Blackhawks

--:
Predators
Devils
Capitals

-:
Lightning
Bruins
Hurricanes
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Ensiksi täytyy sanoa että jatkoaikalaisten suosikki-inhokki Detroit tuntuu menettäneen antikannatustaan näissä uusissa listauksissa. Jännästi korreloi menestyksen puutteen kanssa. Tehdään nyt kanssa uudet setit.

Sympatiat jonkunlaisessa järjestyksessä:

Tampa Bay Lightning. Stammer, suosikkini noista pistepörssikuninkaista. Yzerman. 2004, kun aloin seuraamaan oikeasti NHL:ää muutenkin kuin jääkiekkokorttien ja NHL-pelisarjan kautta. Salama. Ennen Tampa sai olla Idän suosikki rauhassa, mutta kun Detroit tuli divisioonakilpailijaksi niin sympatiat ovat laskeneet ja täytyy välillä jopa toivoa Tampalle tappioita.

New York Islanders. Tavares, käsittämättömän hieno pelimies, arvostusta nosti vielä kun näki kuinka valmentaa Ryan Stromea. Okposo, GM:ien harharetket, menestymättömyys, viime kausi. Toivottavasti nousee pian.

Florida Panthers. Barkov, rottasade, 1996. Sympaattinen pikkujengi ilman kannattajien tukea.

Edmonton Oilers. Hienoja nuoria pelaajia, Ryan Smythin puumaila, menestymättömyys. Eakins tosin on perseestä.

St. Louis Blues. Upeasti ja kärsivällisesti kasattu jengi. Lännestä hyppään tähän bändivankkuriin tänä keväänä. Paljon hienoja pelaajia, kuten Oshie, Backes, Sobotka.

Toronto Maple Leafs. Perinteet, Reimer, Bozak, Kessel, JVR... Carlylestä en kyllä pidä. Hieno peliasu.

Calgary Flames. Uudempi joukkue tällä osastolla. Tykkään monesti huonoista jengeistä, Kipperin ja Iggyn joukkue ei napannut yhtään. Jännä nähdä mitä tästä tulee. Punakeltainen retropaita hienoin kaikista.

Dallas Stars. Entinen suosikki pikkupoika-ajoilta, Hull, Modano, Lehtinen, Zubov, Nieuwendyk... Sittemmin vaipui mustien paitojen myötä HMV:ksi, nyt on taas vihreä + uusia mahtavia pelaajia.

Los Angeles Kings. Tämä alkoi 2012, Kopitar ja Quick ovat ihan kuninkaita.

Colorado Avalanche. Nostalgia-arvo, hieno peliasu, nuori kiinnostava joukkue ja mahtava valmentaja.

New Jersey Devils. Tätä en olisi uskonut ikinä käyvän (että pääsee tälle listalle). Kaikki tähdet hylänneet paitsi Elias ja Martti. Kiinnostavaa seurata muukalaislegioonan edesottamuksia. Ehkä kuitenkin enemmän kiinnostava kuin sympaattinen.

Antipatiat pahimmasta lievempään:

San Jose Sharks. Toivottavasti ei ikinä voita Cupia.

Anaheim Ducks. Muoviseura, koko Suomen Ducks, ärsyttävä rottajengi jne.

Pittsburgh Penguins. Ärsyttävä joukkue. 2009 ja Crosby. Valitettavasti Malkin tekee välillä sellaisia suorituksia jotka saavat leuan tippumaan lattialle. Määttäkin on sympaattinen.

Chicago Blackhawks. Rivalry.

Buffalo Sabres. Oli pitkään HMV, mutta viimeaikoina nostanut päätään tällä listalla. Kamala rosteri, kuvottava joukkueen rakennustyyli, ei edes Milleriä enää. Toivottavasti rebuild kusee, eivät saa McDavidia ja rämpivät pitkään.

Carolina Hurricanes. Mikä jengi tää on? Alisuorittaa, voitti Cupin 2006 kun olin täysillä Oilersin puolella.

Phoenix Coyotes. Ärsyttävän HMV.

Winnipeg Jets. Ärsyttävän HMV, paitsi että Wheeler on ihan jees.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Antipatiat:

- Detroit. Käsittämätön määrä ruotsalaisia hinttejä. Uskomatonta. Mikä vittu tätä organisaatiota vaivaa? Kuka on käskenyt ostaa ruotsalaisia pelaajia? Minä en ole käskenyt. Kuka on?? Ja mitä Pavel Datsjuk on tehnyt ansaitakseen kohtalonsa?

- Bostonin paskaperseet. Lucic, Krejci ja muut. Yllättäen Marchand ei kuitenkaan kuulu näihin. Olen alkanut tykkämään Marchandista, joka on täysin aliarvostettu pelaaja eikä saa tarpeeksi peliaikaa.

- Flyersissa ei ole mitään muuta vikaa, kuin että joukkueessa on ihan liikaa punahiuksisia ihmisiä. Kun rotu pitäisi muutenkin hävittää maapallolta niin tekee pahaa katsoa näitä sotkeutumassa jääkiekkoon. Itseasiassa Flyers olisi muuten mun lempijoukkueita ja sen peli on todella nautittavaa katseltavaa, esim yv on kaunista. Kunhan häviävät Penguinsia vastaan.

Syntipatiat:

- Minnesota. Ehdoton kakkossuosikki. Työnteon kulttuuri, nöyrää nälkäistä with a little twist of lemon, i like it.

- Ducks. Pelannut hienoa lätkää tällä kaudella, tosin tuoreus on viime aikoina hävinnyt pelistä täysin. Ehkä sen takia, että rikkoivat liigan kovimman kentän. Toivottavasti saavat kaikki sylinterit iskemään playoffseihin. Tämän kauden Getzlaf & Perry jäätäviä pelaajia. Maailman nopein pelaaja Cogliano myös kova.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös