Survivor TV-sarja (Amerikan tahtiin)

  • 166 066
  • 1 158

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Ensi viikolla sitten odotetusti neljän pudotuksen jälkeen ensimmäinen heimojen sekoitus. Voisi veikata ainakin Spencerin olevan tyytyväinen.

Oli kyllä melkoisen surkeaa tuo älykköjen touhu taas kerran. Eivät voita haastetta, jonka toiset koittavat tahallaan hävitä...Toisaalta tuo voi hyvinkin saada muut aliarvioimaan jäljelle jäänyttä kolmikkoa. Ja kun J'Tian kokoinen ankkuri on irrotettu upottamasta venettä, voi sopivalla arpaonnella päästä näistäkin asetelmista pitkälle.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Tuli kyllä mieleen kesken tuon haasteen, että onko J'Tia tuotu mukaan vain mokaamaan toisten mahdollisuudet ja naurattamaan kotiyleisöä aivan käsittämättömällä toivottomuudella haasteissa.

Toivottavasti Spencer ei joudu ojasta allikkoon, vaikuttanut ainakin tähän mennessä todella tervepäiseltä kaverilta ja tuossa itsetuhonappia heti alussa painaneessa heimossa ainoa edes hivenen järkevä peluri.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Oli kyllä legendaarista, kun brawn yritti tahallaan hävitä ja brains alitti tämänkin... heh.. joten pakkohan on merge tehdä, vaan veikkaan kahdeksi heimoksi. Individualgame alkaa vasta jurymäärässä perinteisesti...
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Eipä ole kuluva kausi hirveästi herättänyt keskustelua. Edellisen viestin jälkeen on kolme kilpailijaa tippunut pois ja ensi viikolla olisi heimojen yhdistymisen vuoro.

On sanottava, että oli melkoisen halpamainen temppu mainostaa tätä viimeistä jaksoa tuolla Trish vs Lindsay -vastakkainasettelulla joka kesti n. 10 minuuttia. Toisaalta ei haitannut, sillä sen verran hieno Tony-show saatiin jaksoon. Tuohan oli juuri sitä ylipelaamista mitä aika moni on koko kauden odottanut. Ja vaikka Sarah puhuikin mitä puhui, niin uskon Tonyn onnistuvan vetämään Sarahin vielä kerran mukaan, kunnes poistaa 2-3:n äänestyksen jälkeen blindsidella. En yllättyisi lainkaan, vaikka tuo Tonyn viisikko tosiaan olisi se lopullinen, ellei Tony itse lähde sitä tuhoamaan peliliikkeillään.

Noita Parvatin tekemiä puolen tunnin keskusteluja pudonneiden kanssa on tullut katseltua, ja kaikki ovat toistaiseksi onnistuneet jättämään ihan fiksun kuvan itsestään. J'Tiakin oli kuin eri ihminen. Bryce oli toki edelleen turhan ylimielinen omaan makuuni.
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Kylläpä tuli yhdistyminen kahdeksi heimoksi hyvään paikkaan Brain-heimolle. Spencer on fiksu pelaaja, joka on myös hyvä haasteissa. Ei ollenkaan niin paha nörttipoika kuin Cochran ekalla kaudellaan. Myös LJ on yksi suosikeistani tälle kaudelle, hyvin onnistui haistamaan toissajaksossa tilanteensa eikä käyttänyt omaa HII:a, vaan Cliff lähti pihalle. Viime jaksossa sitten Lyndsey luovutti täysin käsittämättömästi, kun ei sipuli kestänyt liittolaisensa pois äänestystä.

Tony ylipelaa kyllä itsensä vielä ulos ja Sarah aiheuttaa vielä varmasti harmia kaikille niille, joiden puolella on. Tuntuu olevan hieman huono valitsemaan näitä liittolaisiaan ja helposti vietävissä vaikka pitääkin itseään kovan luokan poliisina, joka haistaa valheet heti.

Trish tosiaan ilmeisesti heitti läpällä olevansa mies, vaikka kyllä pikaisen pohtimisen jälkeen voi jopa pitää paikkansa. Tiedä sitten mikä on oikea asian laita.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Eipä ole kuluva kausi hirveästi herättänyt keskustelua.

Tässä on sen verran monta paikkaa, mihin kommentoida, ettei aina keksi mitään uutta sanottavaa enkä kuitenkaan jaksa samoja juttuja hirveästi kierrättää :)

Oma kommentointi on siirtynyt entistä enemmän seuraaviin kanaviin:

RHAP (Rob has a podcast)

D&D (survivor talk with D & D)

SFP (Survivor fans podcast)

Survivor Oz

Jos nyt sen verran jotain sanoisin, että editointi näyttää aika vahvasti osoittavan siihen suuntaan, että nu-Aparri pääsisi niskan päälle, koska on muistettu tehdä selväksi, että Jeremiah ei ole oikeastaan kovinkaan läheinen LJ & co. kanssa, Morgan ei voi sietää LJ:tä ja Sarah alkoi tehdä pesäeroa Tonyyn tämän möläytysten jälkeen.

Ainoat ongelmat tuossa ovat tietysti se, että Sarah on vaikuttanut erittäin herkkäuskoiselta tähänkin asti, joten ei ole mitään takeita, etteikö Tony onnistuisi ylipuhumaan tätä tekemään tyhmyyksiä jälleen kerran. Minkä lisäksi nu-Solanalla on liittoumassaan kaksi HII:tä, joten on hyvin mahdollista, että vaikka Sarah liittoutuisikikin Spencerin, Kassin, Tashan, Morganin ja Jeremiah'n kanssa, niin joku heistä voi joutua kotimatkalle siitäkin huolimatta.

Keskustelun puute täällä ei todellakaan kerro siitä, että olisi huono kausi (ainakaan minun mielestäni). Oikeastaan olen edelleenkin sitä mieltä, että tämä on mahdollisesti paras all-newbie kausi sitten Kiinan, ainakin tähän mennessä.

Ennen tätä Alexisin lähtöä olin ollut oikeastaan joka viikko yllättynyt lopputuloksesta. Tällä viikolla se oli vähän ennalta-arvattavissa tarinan suuntien perusteella (Alexisin tarina oli selvästi tulossa kohti loppuaan), mutta nyt ollaan taas siinä samassa tilanteessa, ettei ole kyllä mitään käsitystä, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan.

Pakko vielä sanoa, että olin aidosti harmistunut Alexisin puolesta, koska hän oli selvästi super-fani, joka halusi olla mukana pelissä todella paljon. Oikeastaan olen sitä mieltä, että jos hän olisi selvinnyt edes yhden viikon pidemmälle, hänen mahdollisuutensa jopa voittoon asti olisivat näyttäneet melko hyviltä.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Itte olen katsonut aina parijaksoa putkeen parin viikon välein, joten kommentointikin on mennyt samoja ratoja. Kausi on mielenkiintonen ja newbiekausi muutenkin kiinnostaa. Tuplaheimoon siirtyminen tosiaan pelasti Brainsit ja Tony ylipelaa.. what else is new?

oli kyllä nolo pelistävetäytyminen Lyndseyltä, ziisus sentään, miksi on ylipätään hakenut ohjelmaan, jos pää ei kestä epämielyttävää persoona lähellä? Oisko kannattanu kattoo niitä edellisiä kausia, ennekuin on lähettäny hakemuksensa ja alkaa haaveileen miljoonasta, hu hu
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Olisi kiva tietää kuinka paljon tuota Trishin ja Lindsayn välistä riitaa on leikelty koko kauden mittaa, sillä nythän tuo tuntui aivan täysin naurettavalta ratkaisulta ja en usko, että ihan noin pienestä kukaan itseään lähtisi poistamaan kisasta.

Trish on kyllä kaiken kaikkiaan suorastaan kuvottava persoonana, eikä tuo naisen järkyttävä hevosennaama kyllä auta yhtään.

Tony on kyllä ihan käsittämätön kaveri. Tekee paljon oikein, mutta sitten ihan omatoimisesti pujottaa hetken kuluttua köyttä omaan kaulaan. Kuka helvetti kaveriin enää luottaa, kun menee laukomaan kuinka on valehdellut koko pelin ajan? Noin muutenkin Trishin ja Tonyn peliliike tapahtui mielestäni liian ajoissa. Beautyt ja Brainssit voivat edelleen liittoutua Brawnseja vastaan ja heivata koko sakin pihalle. Tai vaihtoehtoisesti Brains voi käyttää asemaansa hyväksi ja napsia molempia ulos kisasta swing voten roolissa, jos ja aika varmasti kun nuo alkuperäiset liittoumat kasautuvat takaisin yhteen.

Brawneilla voisi olla tässä vaiheessa hienot asetelmat 7 vs 3 vs 4. Ja Tonylle ja Trishille olisi varmasti myös myöhemmin tarjoutunut tilaisuus heivata Cliff ulos.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Trish on kyllä kaiken kaikkiaan suorastaan kuvottava persoonana, eikä tuo naisen järkyttävä hevosennaama kyllä auta yhtään.

Täysin erimieltä (mielipidekysymyshän tämä on, mutta en muutenkaan voi ymmärtää henkilökohtaisuuksiin, varsinkaan ulkonäköön, meneviä hyökkäyksiä). Trish on Spencerin jälkeen kakkossuosikkini ja jos katsotaan edittejä, niin hän on saanut tähän asti kolmanneksi suotuisimman editin.

-Spencer on selvä ykkönen ja LJ kakkonen.

-Seuraavina tulevat Woo ja Trish. Molempien editissä on huomattavaa, että he ovat selvinneet myrskyistä toistaiseksi melko hyvin (varsinkin Woo) ja tuo on ollut tämän kauden selkeä teema.

-Tonyn ja Sarah'n editit ovat molemmat melko negatiivisia. Tony on mastermind jonka valheet saavat muut pelaajat varuilleen (varsinkin LJ:n) ja Sarah on niin hyväuskoinen, että uskoo kaiken, mitä Tony sanoo pureskelematta.

-Kassin edit on pääasiassa positiivinen, mutta hyvin epätasainen.

-Tasha on niin puhdas "cheerleader" kuin olla ja saattaa: käytännössä kaikki hänen confessionalinsa liittyvät joukkueeseen tavalla tai toisella.

-Jeremiah on "tyhmä 'country boy'" ja Jefra on vain LJ:n sidekick.

Ja lopuksi Morgan on "hot girl with a grudge". Hän sai jo kostonsa Alexisista, joten mielenkiinnolla jään odottamaan, onnistuuko hän peittoamaan myös Jeremiah'n ja varsinkin LJ:n.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Tony ylipelaa...

...

Tony on kyllä ihan käsittämätön kaveri. Tekee paljon oikein, mutta sitten ihan omatoimisesti pujottaa hetken kuluttua köyttä omaan kaulaan...

Ööh, mä en oikein ymmärrä tämän Tonyn persoonallisuuden täyskäännöstä kesken pelin..?

Hän oli ensialkuun varovainen ja viekas, eikä mm.puhunut omasta taustastaan mitään. Rakenteli jotain spyshackia jne, tykkäsin tuosta Tonysta.

Mutta nyt hän on kukkona tunkiolla, rehvastelee, huutelee top5-porukasta, vaikka on itse määrällisesti alakynnessä olevassa heimossa, paljastanut olevansa poliisi ja valehdelleensa muille.

Vai onko tämä kaikki vain jotain yli-innostusta, joka on saanut miehen valtaansa? Ainakin mun silmissä hän vaikutti ensialkuun aika fiksulta tyypiltä, mutta parin viime jakson juttujen perusteella Tony on keskiarvoa vähän tyhmempi ihminen.

Vaikea nähdä Tonyn menevän päätyyn asti.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Täysin erimieltä (mielipidekysymyshän tämä on, mutta en muutenkaan voi ymmärtää henkilökohtaisuuksiin, varsinkaan ulkonäköön, meneviä hyökkäyksiä). Trish on Spencerin jälkeen kakkossuosikkini ja jos katsotaan edittejä, niin hän on saanut tähän asti kolmanneksi suotuisimman editin.

-Spencer on selvä ykkönen ja LJ kakkonen.

-Seuraavina tulevat Woo ja Trish. Molempien editissä on huomattavaa, että he ovat selvinneet myrskyistä toistaiseksi melko hyvin (varsinkin Woo) ja tuo on ollut tämän kauden selkeä teema.

No en nyt sanoisi kovin suotuisaksi tuota Trishin editiä. Ainoa Trishin tekemä peliliike on ollut Cliffin ulostus, ja tuokin idea oli syntynyt Sarahin (eli Tonyn) puheista ja henkilökohtaisesta skismasta Lindsayn kanssa. Muuten on lähinnä valittanut Lindsaystä, lopuksi kaikkien edessä. Nythän tuo liiike on ainakin näyttänyt toimivan, sillä sillä sai aikaan viisikon joka näyttää olevan yhtä mieltä top5:n suhteen, mutta en yhtään ihmettelisi jos Trish olisi tällä hetkellä vihatuin kisassa mukana oleva kilpailija
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
No en nyt sanoisi kovin suotuisaksi tuota Trishin editiä.

Edit on paljon muutakin kuin tehdyt strategiset liikkeet.

Pelin alussa Trish oli "teeman oikealla puolella" olemalla joukkuepelaaja monien pelaajien polttaessa itsensä ajattelemalla yksilöpeliä liian pitkälle: David, Garrett, Tony ja Morgan keskittyivät yksilöpeliin. Kaksi ensiksi mainittua joutui kotimatkalle heti välittömästi ja Morganin pelin seuraukset nähtiin tribal swapin jälkeen hänen joutuessa selittelemään toimiaan.

Kauden alussa tärkeä lausahdus oli "it's going to be a wet season" Probstilta ja myrskyn iskiessä edit keskittyikin paljon kontrastien luomiseen: Jefra ja Lindsey näytettiin negatiivisesti valittamassa olosuhteista, kun taas Trish ja varsinkin Woo saivat positiivissävytteiset confessionalit.

Vaikka Trishin siirto alunperin näytettiinkin tunteisiin perustuvana siirtona, jota ei olisi missään nimessä pitänyt tehdä sekä Tonyn että Cliffin puhuessa numeroiden tärkeydestä, jakso päättyi kuitenkin Trishin saadessa viimeisen sanan "the numbers are only important if they're also going to work for you" näin oikeuttaen siirron myös pelitaktisesti oikeana päätöksenä. (Huomion arvoista tässä on myös se, että vaikka Tony oli aluksi hyvin vahvasti siirtoa vastaan, hän lopulta mahdollisti sen toteuttamisen siitäkin huolimatta, että hän tällä antoi oman kohtalonsa LJ:n käsiin (foreshadowing?).

Sitten tämän viikon previously... on -pätkässä siirto näytettiinkin aivan eritavalla. Eli yksinomaan järkevänä päätöksenä saada ulos vielä LJ:täkin suurempi uhka, ja Tony ja Trish olisivat toteuttaneet siirron yhdessä (oikeasti se oli enemmän Trishin suostuttelua edellisen viikon perusteella). Huom. myös, että vastaavasti viime viikon Previously... on -pätkässä näytettiin Sarah'n ja Trishin keskustelu, jossa Trish sanoi "I can do it trust me" (puhuttaessa Cliffistä eroon pääsemisestä), joten tuokin saa Trishin näyttämään hyvältä.

Trishin kannalta ongelmallista tässä tilanteessa on se, että mikäli olen oikeassa Tonyn suhteen. Eli jos häntä odottaa kaatuminen, niin Trish on linkitetty editissä niin voimakkaasti yhteen tämän kanssa, joten on mahdollista, että Tonyn kohtalo odottaa myös Trishiä (mahdollisesti jopa ennen Tonya).

Lopuksi vielä miksi sanon Trishin editin olevan selkeän positiivinen, on että Lindseyn mukaan Trish "kiusasi" häntä jatkuvasti, mutta se mitä on näytetty, saa Lindseyn näyttämään todella huonolta. Kun taas Trish on selvinnyt todella vähällä. Lisäksi Trish myös sai Lindseyn lähdön jälkeen confessionalin, joka näytti hänen "välittävän" Lindseystä (vrt. Micronesia jolloin Jamesin lähdön jälkeen Parvati itki Jamesin puolesta, kun taas Cirie näytti todella kylmältä hänen tarkastellessa tilannetta vain omien voittomahdollisuuksiensa kannalta)

En tosin missään nimessä halua sanoa, että Trish olisi saanut jotenkin erityisen "winner's editin", mutta mielestäni tällä hetkellä hänen voittomahdollisuutensa ovat esimerkiksi Sarahia paremmat (editiin perustuen), mikä ei toki tarkoita sitä, etteikö Sarahkin pystyisi vielä voittamaan, mutta mielestäni hänen on näytetty olevan aivan liikaa Tonyn vietävissä, että hänet voisi ottaa vakavasti. Ainoastaan mikäli hän onnisuu saamaan Tonyn ulos pelistä, voidaan ajatella, että hän olisi oppinut läksynsä, mikä on tässä vaiheessa aivan välttämätöntä hänen tarinansa kannalta.

En myöskään osta väitteitä, joiden mukaan Trish olisi jotenkin erityisen vihattu henkilö pelissä: Tony pitää hänestä, LJ ja Jefra ovat kiitollisia hänelle eikä kumpikaan (edes LJ) ole näyttänyt olevan erityisen vaivaantunut Trishin kanssa "flirttailusta". Woon suhtautuminen oikeastaan kaikkeen on niin rentoa, että en usko hänelläkään olevan erityisen voimakkaita tunteita Trishiä kohtaan, vaikka tämä Woon pettikin. Sarah puolestaan, vaikka nauroikin Lindseyn kanssa Trishille aikaisemmin, ei ole oikeastaan mitään viitteitä, että hän "vihaisi" Trishiä mitenkään erityisesti. Muut pelaajat eivät puolestaan ole vielä edes tavanneet häntä, joten miten tuosta yhtälöstä hänestä saa "pelin vihatuimman henkilön"?
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Täytyy myöntää, että eilisessä jaksossa Trish teki "voittajan liikkeen". Teki itse asiassa sen liikkeen, jonka Tony on koko pelin ajan halunnut tehdä ja lisäksi sai tässä jaksossa Wuuta lukuunottamatta kaikki liittolaisensa näyttämään huonoilta. Lisäksi teki sen kaikkien silmien edessä kenenkään tajuamatta asiaa. Spenceriltä suutuspäissä todella ajattelematon huudahdus, kun ajatellaan ruudun välityksellä annettua tietoa. Kass olisi kuitenkin Sarahin pudottua vielä (ollut) hilattavissa mukaan vanhaan joukkoon.

micolle: Tuohon edelliseen viestiisi liittyen, puhuimme näköjään editistä eri kantilta katsottuna. Tartuin tähän viestiisi, josta ymmärsin sinun puhuvan editistä katsojan kannalta, sillä mainitsit Trishin toiseksi suosikiksesi.

mico kirjoitti:
Täysin erimieltä (mielipidekysymyshän tämä on, mutta en muutenkaan voi ymmärtää henkilökohtaisuuksiin, varsinkaan ulkonäköön, meneviä hyökkäyksiä). Trish on Spencerin jälkeen kakkossuosikkini ja jos katsotaan edittejä, niin hän on saanut tähän asti kolmanneksi suotuisimman editin.

Trish oli tähän jaksoon asti kuvattu pelin kannalta täysin osaamattomaksi, ja hieman ärsyttäväksi hahmoksi joka ei ollut ansainnut valtaosaa tv-ajastaan. Katsoit sitten eri kantilta tilannetta, asia selvä.
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Omasta mielestä Kass teki saman virheen kuin kuin Cochran ekalla kaudellaan ja vaihtoi ratkaisevasti puolta mergen. Kysymys onkin, onko hän sijalla 6. vai sijalla 10. Itse äänestäisin hänet ulos heti seuraavassa äänestyksessä, ja silti voimasuhteet olisivat 5-4 Tonyn, Woon, Trishin, LJ:n ja Jefran hyväksi. Eihän henkilöön voi luottaa tuollaisen flippaamisen jälkeen. Oli jo toinen typerä ratkaisu heimoneuvostossa häneltä (ensimmäinen oli J'Tian mukana pitäminen riisiepisodin jälkeen)
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Trish oli tähän jaksoon asti kuvattu pelin kannalta täysin osaamattomaksi, ja hieman ärsyttäväksi hahmoksi joka ei ollut ansainnut valtaosaa tv-ajastaan. Katsoit sitten eri kantilta tilannetta, asia selvä.

Suuri syy sille, miksi nostin Trishin yhdeksi suosikeistani olivat juuri lukuisat kommentit, joissa Trishin edit on haukuttu maan rakoon ja että "editoijat varmasti vihaavat Trishiä" ja "hänellä ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa" (tätä voisi ehkä kutsua "vastareaktioksi" :)).

Edit-analyysin kannalta Trishin edit on edelleenkin yksi parhaista: Hän saa jatkuvasti ainakin vähän ruutuaikaa ja jatkuvasti teemojen kannalta oleellisella tavalla. Mielenkiinnolla tosin odotan ensi viikon previously... on -pätkää, koska paljon riippuu siitä, kenelle annetaan kunnia tämän viikon tapahtumista ja yleisestikin ottaen, miten siinä kuvataan taphtumien kulkua.

Sitten jos ajatellaan ihan "järjellä" (siis vrt. edit. Jos unohdetaan, että tämä on TV-ohjelma), että mitä pelissä tapahtuu, niin Tony sen kuin jatkaa itsensä jalkaan ampumista tuolla asenteellaan, jota joku voisi kutsua jopa suolan hieromiseksi haavoihin. Vähän voisi esimerkiksi edes yrittää peitellä riemuaan lähettäessään entisen "liittolaisensa" juryn jäseneksi.

Kass teki mielestäni idioottimaisen päätöksen flipatessaan enemmistöstä, jossa hänellä on hyvät mahdollisuudet myös kolmen parhaan joukkoon (puhumattakaan kahdesta täydellisestä "goatista", Jeremiah'sta ja Morganista). Toisella puolella taas kilpailu on paljon kovempaa eikä heillä myöskään ole mitään syytä roikottaa Kassia mukana enää ensiviikon jälkeen.

Sarah'sta puolestaan ei tarvinne sanoa muuta kuin kaksi sanaa: "Christy Smith". Sekä edit että toimintamalli olivat kuin suoraan Christyn pelikirjasta. Jakson ensimmäisten viiden minuutin jälkeen ei ollut vaikea arvata, mihin suuntaan tämä oli menossa. Mutta viihdyttävää se oli silti.

Trishistä on muuten vielä pakko sanoa, että tällä hetkellä hän tuntuu olevan sosiaalisestikin melko vahvoilla: Hänellä on läheisin suhde LJ:hin ja toisiksi läheisin suhde Jefraan; hän on ainoa linkki LJ:n ja Tonyn välillä; puhumattakaan siitä, että hän oli ilmeisesti ainoa, joka puhui Kassin kanssa. Tehden hänestä näin todennäköisimmin sen henkilön, jonka kanssa Kass tulee tekemään yhteistyötä, mikäli Trish haluaa kääntyä Tonya tai LJ:tä vastaan.

Disclaimer: En ole mikään "ammattilainen" näissä asioissa, joten saatan olla täysin väärässäkin enkä ole lukenut kenenkään "kunnollisen edit-analysoijan" mielipiteitä, mutta mielestäni näillä asioilla on kuitenkin kiva spekuloida. En kuitenkaan edelleenkään haluaisi nostaa Trishiä edes yhdeksi voittajasuosikeista. Kunhan vain tuon esiin näkemykseni, ettei hänen edittinsä ole oikeasti niin huono kuin monet ihmiset tuntuvat ajattelevan.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Yksi parhaista heimoneuvostoista ehkä ikinä! Lopputulos oli tosin aika odotettu, mutta tapa millä sinne päästiin oli pirun viihdyttävä.

Kassilta jälleen aivan idioottimainen liike. Spenceriltä hieman ajattelematon lausunto äkkipikaisuuksissaan, mutta aivan tottahan mies puhui. Kass vaihtoi tosiaan suhteellisen varman top3-paikan aivan totaalisen pimennossa olevaan tulevaisuuteen. Ja vaikka hän saisi itsensä keploteltua finaaliin, niin vaikeata tulee olemaan puhua vihainen jury omalle puolelle.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Kass on kyllä yksi idioottimaisimmista pelaajista mitä tämä peli on koko historiansa aikana nähnyt tai en vain ymmärrä hänen nerokkuuttaan sitten millään tavalla.

J'Tian pitäminen heimossa alunperin oli jo sen luokan neronleimaus, että mielipide kyseisestä tädistä painui pahasti miinukselle ja tämä uusin "nerokkuus" on suorastaan huikea. Millä matemaattisella kaavalla hän ajatteli voittaa kisan? Toisella puolella on kuitenkin aika vahva liittouma vastassa ja ellei kuningasideana ole luoda jotain Brains&Beauty vs Brawn loppukahinaa ei tuossa peliliikkeessä ollut pienintäkään järjen hiventä.
Kuka tahansa selväjärkinen ihminen olisi antanut Sarahin pompotella yhden äänestyksen verran päätöksessä ja seuraavalla kerralla yksinkertaisesti äänestänyt tämän ulos, koska naiselle ei enää ole mitään käyttöä 5/6vs4 tilanteessa. Tämän viikkoinen äänestystulos olisi heikentänyt Beuaty -heimoa ja siellä olisi ollut jälellä LJ,Jeremiah ja Morgan. Brawneilta olisi ensi viikolla äänestetty Sarah ulos ja Wuu, Trish ja Tony olisi muodostanut siellä kolmikon. Näin tilanne olisi ollut 3vs3vs3, jos miettii noi alkuperäisiä liittoumia ja käytännössä voiton avaimet Brains -heimon käsissä mikäli tuo kolmikko olisi onnistanut pitämään uusioheimon Beautyt ruodussa tarpeeksi pitkään.
Nythän Kass on käytänössä täysin villikortti 5 kovemman kilpailijan liittoumassa, joilla tuskin on syytä pitää näinkin arvaamatonta tapausta mukana kovinkaan pitkään.

Tosin kun näin menin kirjoittamaan Kass voittaa vielä koko paskan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Oli aika mielenkiintoinen jakso kyllä.

Tuon Kassin äänestäisin itse ulos, jos olisin pelissä ja liittoumassa.

Häneen ei voi selkeästi luottaa ollenkaan, täysin "loose cannonball".
 

Maglor

Jäsen
Suosikkijoukkue
EDM
Nytpä sitten Tony rupesi tyhjentämään pajatsoa. Tulee ihan mieleen RHAP-lainaus: "Tony is playing Hunger games while all the others are playing Survivor". No, nyt on Spencerin liittoumalla todella paljon paremman mahikset hoitaa homma kotiin. Nähdäkseni se on nyt Spencerin kolmikko, Tonyn kolmikko ja Jeffra ja Kass siinä välissä. Seuraavan parin jakson aikana olisi sopivasti momentumia hankkiutua eroon Woosta ja Tonysta.

Mitä mieltä olette; onko Trishillä enää mahdollisuuksia, kun muut ydinliittouman jäsenet heittelevät tuollaisia siirtoja? Ehkä hän voisi hakeutua Jeffran ja Kassin seuraan ja muodostaa oman finaalikolmikkonsa?
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Mitä mieltä olette; onko Trishillä enää mahdollisuuksia, kun muut ydinliittouman jäsenet heittelevät tuollaisia siirtoja? Ehkä hän voisi hakeutua Jeffran ja Kassin seuraan ja muodostaa oman finaalikolmikkonsa?

Tällä hetkellä näyttää kieltämättä aika huonolta, mutta Trishin edit on melkeinpä joka jaksossa näyttänyt aina vain paremmalta ja paremmalta. Jos pre-merge ajattelin lähinnä, että "wow, she's evil" niin nyt viime aikoina olen alkanut ihan oikeasti ajattelemaan, että hän on paitsi hyvin pidetty henkilö pelissä niin myös katsojille hän näyttäytyy paljon positiivisemmassa valossa.

Itse asiassa olen jo pitkään pitänyt tuota yhtenä vaihtoehtona ja oikeasti tuo olisikin mielestäni varmasti yksi parhaista finaalikolmikoista sitten Kathy-Vecepia-Nelehin. Eli valtaosa katsojista varmasti vihaa, mutta minusta olisi vain huvittavaa, kuinka kaikki ns. "strategiset pelaajat" pelaisivat itsensä ulos pelistä jättäen finaaliin kolme "heikompaa" naista.

Tosin jos ihan totta puhutaan, niin Spenceriinhän kaikki näyttää tällä hetkellä aika vahvasti osoittavan, mutta eihän sitä koskaan tiedä... "Keep hope alive" :)
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Seuraan siisöniä entisenlailla tiivisti ja kiihkeästi, mutta tänne kirjottaminen on jäänyt jostain syystä.. my bad, tää on kuitenkin ollut hyvä ketju sarjasta kiiinnostuneille...


Jotenkin tässä voi nähdä monta etenemissuuntaa, mikä on hyvä juttu, ei niin ennakkoon arvattavaa settiä.

Editissä tuntuu olevan vähemmän "paljastuksia" keskustelujen muodossa, joka johtaa tosiaan ajatuksia editin tarkotuksenmukasuudesta... mutta jätän sen huomioimatta ja elän mukana siisönissä
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Tonylta aika iso peliliike ja saa nähdä suututtiko tuolla liittoumastaan enemmistön. Trish on kuitenkin ainoa henkilö tuosta 5 porukasta "pettäneiden" Woon ja Tonyn lisäksi kenellä ei ole mitään aiempia liitoksia toiseen liittoumaan.
Ja näin ison peliliikkeen jälkeen ei olisi lainkaan yllätyksellistä, jos joku porukasta haluaa tehdä saman Tonylle/Woolle, jos ei vielä seuraavassa jaksossa niin sitä seuraavassa, jotta numerot eivät ihan täysin käänny alkuperäistä liittoumaa vastaan.

Joka tapauksessa tästä on kyllä muodostunut ainakin tähän mennessä hyvin viihdyttävä kausi eikä Tysonin kaltaista selvää voittajaa ole vielä näköpiirissä.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kass käyttäytynyt kuin normaali ihminen Sarahin pudottamisen jälkeen ja on nostanut sillä osakkeitaan. Saa nähdä koska tärähtää taas vastapalloon siltä suunnalta.

LJ oli oma suosikkini, mutta hienosti Tony pelasi hänet ulos. Tonyn ongelmana on kuitenkin se, että hän puhuu aivan liikaa. Esimerkkinä nyt vaikka jakson alussa näkynyt avautuminen siitä, että sai ääniä. Myös tämä ammatinvalintaongelma on huvittavaa, milloin ei ole ainakaan poliisi, sitten taas on poliisi ja sitten raksamies. Saa nähdä onko seuraavaksi joulupukki? Viihdyttävä hahmo kuitenkin kaiken kaikkiaan. Voittoon asti en usko Tonyn riittävän, mutta niin kauan kuin hän on mukana, niin saattaa jotain tapahtua

Spencer on puolestaan nostanut koko ajan osakkeitaan vahvasti. Onnistui selviytymään älykköryhmässä ja nyt yhdistymisen jälkeen on vieläkin pelissä mukana, vaikka oli heikomman puolen pahimpia uhkia. Saanut myös todella paljon ruutuaikaa läpi kauden ja on onnistunut pelaamaan järkevästi. Harva tietää, että hänellä on HII ja on onnistunut voittamaan haasteitakin. Potentiaalinen voittajaehdokas. Hänen kannattaisi ehkä kokeilla kepillä jäätä Trishin/Kassin/Jefran suuntaan, jotta saisi jykevän kolmen hengen liittouman muodostettua yhdessä Jeremiahin kanssa.

Mitä veikkauksia muuten teillä on finaalikolmikosta?

EDIT: Morgania ei muuten jäänyt kaipaamaan kuin tämän sarjan leikkaajan vuoksi, jonka ansiosta Morganista jäi edes kaksi asiaa mieleen.
 

Maglor

Jäsen
Suosikkijoukkue
EDM
Mitä veikkauksia muuten teillä on finaalikolmikosta?
Kyllähän tuo toissa jakson solid six on nyt tuhoutunut. Riippuu tietysti Trishistä ja Jeffrasta, mutta nähdäkseni Tony ja Woo ovat mennyttä, mikäli Trish osaa lukea oman tilanteensa oikein. Spencer houkuttelee Kassin lupaamalla tälle paikan finaalikolmikkoon Trishin kanssa ja muodostaa vahvimman liittouman. Final fourissa Spencer tekee oman peliliikkeensä ja tiputtaa Trishin, jolloin jäljelle jäävät loose cannon-Kass ja hangaround-Jeremiah. Brain-mimmien kanssa finaaliin meno olisi itsemurha, sillä ennen mergeä Spencer oli täysin näiden armoilla. Jokerina veikkaan myös, että Spencerin ei tarvitse käyttää HII:tä.
 
Todella mielenkiintoinen kausi ollut kyllä.

Aika rankasti dumattu täällä tota Kassin flippausta. Omaan silmään oli ihan fiksu liike. Olisi loppupeleissä hyvin heikoilla ollut tuossa liittoutumassa, koska ei vaikuttanut noiden exit-haastattelujen/muutenkaan ollenkaan noiden naisten kenestä pääsi eroon kanssa tulevan toimeen.

Ite toivoisin että Kass veis koko pelin, vaikka missään vaiheessa ei hirveesti viitteitä siihen suuntaan ole tullut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös