Survivor TV-sarja (Amerikan tahtiin)

  • 166 228
  • 1 158

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Tosin sehän ei ollut sitten Cieran ansiota ollenkaan, koska vaikka kaikki kovasti miettivätkin mahdollisuutta, että Ciera yritti pelata miehiä toisiaan vastaan niin minusta se ei kyllä näyttänyt yhtään siltä vaan Ciera oli ihan aidosti Tysonin puolella.

Tyson sanoi yhdessä web clipissä, että hän mietti HII:n pelaamista, koska final7 on usein se viimeinen paikka tehdä isoja siirtoja, joten hän halusi pelata varman päälle. Huono liike Tysonilta mielestäni, mutta ei tuota voi kenenkään muun piikkiin pistää.

Mielestäni nimenomaan oli Cieran ansiota, sillä en usko, että Tyson olisi tuota liikettä tehnyt ilman Cieran sekoittamista. Eihän Ciera missään nimessä tuota tarkoittanut, mutta hänen tekonsa laukaisi tuon. Miettimisestä HII:n pelaamiseen on kuitenkin melko pitkä askel.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Tyson sanoi yhdessä web clipissä, että hän mietti HII:n pelaamista, koska final7 on usein se viimeinen paikka tehdä isoja siirtoja, joten hän halusi pelata varman päälle. Huono liike Tysonilta mielestäni, mutta ei tuota voi kenenkään muun piikkiin pistää.

Nääh. Tottakai helppo on sanoa jälkikäteen, että huono liike. Itse olisin Tysonin asemassa todennäköisesti myös pelannut idolin varman päälle, eihän tuolla varma voi olla kuka puhuu totta ja kuka ei. Varsinkin kun Ciera on osoittautunut varsin eteväksi valehtelijaksi jo aikaisemmin, ja Tyson tietää tämän.

Sittenhän se vasta huono liike olisikin ollut, jos olisi jättänyt pelaamatta ja olisi tullut blindsidettua.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)

Totta. Niin kuin tuossa jäljempänä sanoinkin niin Tysonin järkeily perustui lähinnä siihen, että final7 on usein se kaikkein kriittisin äänestys, mutta mielestäni tähän kuitenkin liittyy aika paljon riskejä hänen kannaltaan.

Entä jos joku muu löytää idolin? Tai jos tämä saa viimeistään Cieran silmät avautumaan siitä, kuinka vaarallinen Tyson on. Eikä sekään varmasti anna hänestä hyvää kuvaa, että hän oli juuri sanonut, kuinka hänellä on täysi luotto liittolaisiinsa (mukaan lukien Ciera) ja sitten hän osoitti, kuinka vähän näihin luotti pelaamalla idolinsa.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Ehkä tähänkin ketjuun eloa, kun vain finaalilähetys on jäljellä (Ens Su). Yllättävän hyvä kausi kehkeytyi tuon Blood vs. Waterin ansiosta. Pelissä oli oikea uusi elementti, kunhan se RI vaan lopetettas aikasemmin (ja jos ei ole BvsW, niin ei ikinä RI:ä kiitos).

Gervase kertoo tässä videossa hyvin tuota dilemmaa loved onen pelissä olon vaikutuksesta.
Survivor: Blood vs. Water - The Craziest Season - YouTube


no mutta… Pari aika mielenkiintoista jaksoa takana. Ciera on vetänyt kanin hatusta pariin otteeseen ja pelastunut täpärästi.

Toinen kerta btw ever kun kiviä pussista nosteltiin. Tyson pelasi riskin ottaen ja varmaan sinetöi filan3:n kun jätti seuraavassa painostus TC:ssä HII:nkin käyttämättä ja näytti näin luottavansa Monicaan.

Aras ei tue Garvisia äänestämään Ponderosan perustella. Kateinkin tulokeskustelussa Gervase oli se pahis, Joten jos Ciera ei pysty (miten pystyisi) rikkomaan Gervase, Tyson, Monica kolmikkoa niin Tyson voittaa. Ainoa mahdollisuus on, että Monica flippaa RI:ltä tulevan Lauran (tod. näk, minkä kisan se nyt häviäis RI:llä, kuten Monica spekluoi omassa videossan) ja Cierran kimppaan uudeksi final 3:ksi. Mutta kuten Monica omassa videopätkässään kertoo, hän menee mieluummin Juryn eteen kahden gangsterin (Tyson ja Gervase) kanssa kuin Haydenin ja Cierran (koska nää saa paljon Jury ääniä).. joten joku kani viä Cierralta hatusta? IC:n voitto viä kahdesti? Tai jos Laura M on kisaamassa, hän tod. näk. voittaessaan antaisi kaulurin Cierralle.. Ja silti se vaatisi viimeisen IC:n voittoa Cierralle päästäkseen final 3:een… tätä odotellessa.. Katie ei äänestä Cieraa, mutta jos muutoin itsensä keplottelee final3:n, lienee vahvoilla Juryn edessä.

Cierran pelaaminen heikkouksista huolimatta on ollut värikästä seurattavaa.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Ei vetänyt Cierra kania hatusta eikä Laura palannut peliin... joten Tyson, tylsästi, mutta oikeutetusti. Kolme palaavaa pelaaja finaalissa.. Eli EI "returnig players" vähään aikaan pliis...

Helmikuussa BBB
 

KallesS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Real Madrid
Hyvä kausi oli tosiaan. Hieman tylsähkö loppu, mutta oikeutettu voitta siltikin. Onko kenelläkään tietoa, keitä on tulossa pelaamaan tuota BBB:ta? Joko mennään täysin uusilla pelaajilla vai onko vanhoja pelaajia taas mukana?
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Voitto mielestäni ihan oikeaan osoitteeseen. Piristävä poikkeus muuten tuo viimeinen neuvosto kun liian usein kuultua hirveää nillitystä ja avautumista ei tullut juuri ollenkaan.

Villinä arvauksena ensi kaudesta heitän porukan jaon kolmeen heimoon ja kolmen veteraanin paluuta kuvioihin, nimiä en lähde arpomaan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Voitto mielestäni ihan oikeaan osoitteeseen...

Kyllähän se juuri näin meni, siis jos miettii, ketkä kolme tyyppiä finaalissa olivat.

Siinä mielessä varsin tylsä kausi, että mielestäni Tyson dominoi ja ohjaili niin taitavasti peliä jo kauden puolivälissä, että tiesi hänen voittavan, mikäli finaaliin pääseen.

Ihmetyttää myös Gervaisen sokeus, kun hän ei tätä missään vaiheessa tajunnut, vaan uskoi itse ohjailevansa peliä.

Harmittaa vähän Haydenin&co puolesta, minun nähdäkseni tekivät kyllä kaikkensa, jotta saisivat homman kääntymään. Ei vain onnistunut tällä kertaa...

Itse olen kaipaillut Selviytyjiin jotain sellaista erikoiskautta, jossa olosuhteet laitettaisiin oikeasti paaaaljon kovemmiksi ja kisa-aika ehkä vielä pidemmäksi. Olisi hauska nähdä esim. joku US Army/Navy -special, jossa ammattisotilaat ottavat mittaa toisistaan.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Harmittaa vähän Haydenin&co puolesta, minun nähdäkseni tekivät kyllä kaikkensa, jotta saisivat homman kääntymään. Ei vain onnistunut tällä kertaa...

Itse olen kaipaillut Selviytyjiin jotain sellaista erikoiskautta, jossa olosuhteet laitettaisiin oikeasti paaaaljon kovemmiksi ja kisa-aika ehkä vielä pidemmäksi. Olisi hauska nähdä esim. joku US Army/Navy -special, jossa ammattisotilaat ottavat mittaa toisistaan.

En tiedä, kuinka tarkkaan olette seurailleet kaikkea kulissien takana tapahtunutta, mutta esim. exit-haastattelut ovat tuoneet aika hyvin lisää valoa kauden tapahtumiin ja sen verran monelta suunnalta on kuulunut saman suuntaisia asioita, että pidän niitä varsin luotettavina tiedon lähteinä.

Eli final 8:ssa Haydenin ja Calebin oli tarkoitus kääntää peli ympäri ja äänestää Tyson ulos Cieran ja hänen äitinsä avulla, mutta sitten viimeisellä minuutilla Hayden päättikin luottavansa Tysoniin enemmän kuin Lauraan. Täysin idioottimainen päätös ja kokonaan Haydenin vika. Tämä olisi ollut ihanteellinen paikka Tysonin ulos äänestämiselle myös, koska hän ei olisi vielä tässä vaiheessa ollut tarpeeksi varuillaan pelatakseen HII:tä, koska "kukaan ei tee siirtoja parillisissa TC:ssa".

Fiksumpi pelaaja olisi sen ehkä myös tajunnut, mutta Hayden ajatteli jättää siirtonsa tekemisen seuraavaan TC:iin ja käyttävänsä siellä Cieraa, mutta kuinka todennäköisesti itse menisitte takaisin parhaan liittolaisenne ulos äänestäneen pelaajan puolelle? Tämäkin typerää ajattelua Haydenin puolelta.

Ciera tietysti ajatteli juuri näin, että hän ei voisi enää luottaa Haydeniin, koska tämä halusi äänestää Lauran ulos pelistä, mutta sitten ei hänkään asiaa kauhean pitkälle ajatellut, koska ensimmäinen sääntö näillä returnee vs. newbie -kausilla pitäisi olla ÄLÄ IKINÄ LUOTA VETERAANIIN!. Vaikka Hayden olisi ollut kuinka epäluotettava tahansa, niin olisihan se nyt pitänyt tajuta, että pelissä on kolme veteraania jäljellä ja nämä tulevat ottamaan toisensa finaaliin tapahui mitä tahansa ja oli Tysonilla sitten vaikka kuinka läheinen suhde Cieran kanssa.

Ciera on pikkuisen juuri selitellyt sitä, kuinka hänellä oli mielestään niin hyvä suhde Tysonin kanssa ja kuinka Tyson oli saanut hänet tuntemaan että se on Ciera ja Tyson loppuun asti, mutta olisihan hänen pitänyt tajuta, että tämä on "Selviytyjät" ja on todennäköistä, että Tyson on tehnyt vastaavia lupauksia muidenkin kanssa ja miksi hän pitäisi lupauksensa juuri Cieralle, kun idioottikin näkee Cieran olevan Tysonin pahin uhkaaja finaalissa?

Toisaalta täytyy sitten muistaa myös se, että Hayden ja Caleb olivat todella herkästi työntämässä Cieraa bussin alle niin sanotusti, joten hänellä oli syytäkin olla luottamatta näihin. Sanoisinkin, että yhteensä tämän tapahtumaketjun syylliset olivat Hayden ehkä noin 70 prosenttisesti, Ciera 25 prosenttisesti ja Laura 5 prosenttisesti, koska kuten hän itsekin totesi, Laura ei varmistanut suhteitaan Haydeniin ja Calebiin riittävästi. Osittain sen takia, koska Ciera oli kieltänyt tätä strategisoimasta liikaa, mutta olisihan Lauran siitäkin huolimatta pitänyt ymmärtää ottaa peli enemmän omiin käsiinsä eikä luottaa kaikessa vain sokeasti tyttäreensä.

*************

Mitä tulee tuohon toiseen kohtaan niin ei hel*etissä. Tämä peli tarvitsee enemmän Cieran kaltaisia pelaajia, jotka ymmärtävät jotain strategiasta ja ovat myös valmiita ottamaan riskejä, eikä mitään lihaskimppuja, jotka ehkä tekisivät pelistä fyysisemmän, mutta täysin strategian ja "pelaamisen" kustannuksella. Sitten kyseessä ei enää olisi "Selviytyjät" vaan voi alkaa katsoa jotain muuta omaan makuun enemmän sopivaa.

*****************

Seuraava kausi vaikuttaa mielenkiintoiselta. Täytyy vain toivoa castingin onnistuneen, koska siitähän se kaikkein eniten riippuu, tuleeko kaudesta hyvä vai huono. Pitäisi olla paljon persoonallisia pidettäviä ja myös muutamia vihattavia pelaajia, ja tietysti kaikkein tärkeintä on porukka, joka ymmärtää strategiastakin jotain ja on valmis myös ottamaan riskejä varmistaakseen oman paikkansa huipulla. Ei ole helppo tehtävä castingillakaan.

Liian monet pelaajat, jotka pitävät itseään superfaneina tulevat ulos pelistä puolen välin paikkeilla ja ovat tyytyväisiä omaan peliinsä, koska he pystyivät pelaamaan "kunniakkaasti ja valehtelematta", vaikka juuri tuo on luultavasti se syy, miksi he eivät päässeet pidemmälle. Tuollaisten pelaajien on ihan turha haaveilla toisesta tilaisuudesta.

Vaikka voittaakseen ei varsinaisesti "likaista" peliä tarvitsekaan pelata (ja välillä se onnistuu yllättävänkin "puhtaalla" pelillä), mutta tiettyä tappajan vaistoa siihen tarvitaan ja kykyä ajoittaa siirtonsa oikein, ja toki castingin kannalta on parempi saada mukaan pelaajia, jotka tekevät siirtonsa mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...

Mitä tulee tuohon toiseen kohtaan niin ei hel*etissä. Tämä peli tarvitsee enemmän Cieran kaltaisia pelaajia, jotka ymmärtävät jotain strategiasta ja ovat myös valmiita ottamaan riskejä, eikä mitään lihaskimppuja, jotka ehkä tekisivät pelistä fyysisemmän, mutta täysin strategian ja "pelaamisen" kustannuksella. Sitten kyseessä ei enää olisi "Selviytyjät" vaan voi alkaa katsoa jotain muuta omaan makuun enemmän sopivaa.

Ensinnäkin okei, en minä mitään haastiksia netistä sen enempää ole katsellut, eli en tiennyt esim tuosta Haydenin ryssimisestä, jossa päättikin luottaa edelleen Tysoniin.

Ja mitä lainaamaani kohtaan tulee, niin voi hyvinkin olla, että ehdotukseni on typerä. En oikeastaan tarkoittanut kirjaimellisesti sitä, että joku Army-tyylinen jakso pitäisi toteuttaa, vaan jotain oikeasti "outside the box"-suunnittelua seuraaville kausille.

Kaikki mahdolliset heroes vs villains ja blood vs water- jutut on jo nähty, pitäisi keksiä jotain aivan uutta.

Toki sarja on tällaisenaankin hyvä, ainoa reality, jota itse jaksan seurata.

Seuraava kausi vaikuttaa mielenkiintoiselta...

Mikä on seuraavan kauden aihe?

edit. kun tuossa yllä ansiokkaasti analysoit seasonia, niin toteanpa vielä uudelleen, että mielestäni tämä Gervaisin sokea luotto Tysoniin oli varsin typerää. Hänhän vakuutteli kovaan ääneen muillekin, että hän pystyy kyllä Tysonin voittamaan finaalissa.

Mielestäni ihan katsojillekin oli selvää, ettei Gervaisilla ole mitään saumaa voittaa Tysonia finaalissa.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Tämä peli tarvitsee enemmän Cieran kaltaisia pelaajia, jotka ymmärtävät jotain strategiasta ja ovat myös valmiita ottamaan riskejä

Juuri näin. Pelaajia, jotka yrittää ja uskaltaa, menee pielen tai ei, mutta koittavat tosissaan pelata peliä kokonaisuutena. Se tuo peliin särmää, yllättävyyttä ja väriä.

Ciera oli positiivinen pelaaja tässä mielessä. Nähtänee viä jollain siisönillä palaavana pelaajana.


Castingissä se haaste piilee, mutta toisaalta konseptissakin on viilaamista. RI on fiasko idea, vaikka juuri BvsW kaudella nyt sattuikin toimimaan näiden lovedoneliittoutumien takia. RI poistaa varsinkin mergenjälkeiset rewardkisat ja se on iso puute pelaamisen kannalta. HII excile islandille ja exile käyttöön mielummin kuin RI. Exilessä yhdistyy kuitenkin rangaistus (posisa pelistä) palkintoon (HII) ja se näin toimii paljon parempana twistin kuin RI.

Samoin nämä palavien pelaajien ja newbien sekoittaminen pitäsi vaan lopettaa. Kaudet mallia "allstars" tai "allnewbies".
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
edit. kun tuossa yllä ansiokkaasti analysoit seasonia, niin toteanpa vielä uudelleen, että mielestäni tämä Gervaisin sokea luotto Tysoniin oli varsin typerää. Hänhän vakuutteli kovaan ääneen muillekin, että hän pystyy kyllä Tysonin voittamaan finaalissa.

Mielestäni ihan katsojillekin oli selvää, ettei Gervaisilla ole mitään saumaa voittaa Tysonia finaalissa.

Juuri näin. Muistaakseni olen vain sen verran paljon jo puhunut Gervasen ryssimisistä aikaisemmin, etten nyt viitsinyt siihen tuhlata sen enempää aikaa. Niin kuin näistä viesteistä näkee, niin ovat melko pitkiä jo tällaisenaan :)

Seuraava kausi on siis BBB. Eli Brawn vs. Brain vs. Beauty. All newbies, eli hyvä kausi pitäisi olla tulossa. Tietty paljon riippuu castingin onnistumisesta niin kuin sanoin. Melkein sanoisin, että edellisellä kolmen heimon kaudella, eli Philippines, oli myös paras casting sitten jopa Pearl Islandsin. Eli toisiksi paras ikinä omaan makuuni.

Mielenkiinnolla taas odotan, että mitä kolmen heimon formaatti tuo tullessaan, koska nämä kaudet, joilla lähtötilanteessa on enemmän kuin kaksi heimoa, tuovat aina satavarmasti lisää väriä ainakin pre-mergeen. Pre-merge -palkintokisoja tuskin taaskaan nähdään, koska pitää jättää enemmän aikaa kaikkien heimojen syventämiseen, mutta post-merge nämäkin pitäisi taas olla ohjelmassa. Toivottavasti ainakin.

Redemption Islandiakaan ei ole, mikä on hyvä juttu. En usko, että sitä tultaisiin ikinä näkemään all newbies -kausilla, koska vaikka Probst kuinka paljon puhuisi "losers bracketistä", niin kyllähän tuon tavoite on nimenomaan pitää "isoja persoonia" pelissä pidempään. Eli toisin sanoen pelaajia, jotka katsoja jo tuntee.

Andy Dehnart eli reality blurred on muuten aika hyvä lähde kaikille pre-game huhuille castingiin ja twisteihin liittyen, mutta boot list -spoilereihin siellä ei tarvitse pelätä törmäävänsä. Eli jos haluaa tietää, mitä on odotettavissa ennen kuin CBS tekee asiasta julkisen, mutta ei kuitenkaan halua spoilaantua kauden tuloksista, niin tuo on siihen hyvä sivusto.

******************

Syy näille returnees vs. newbie -kausillehan taitaa hyvin pitkälle olla se, että CBS tarvitsee (tai luulee tarvitsevansa) tuttuja kasvoja vetämään sisään yleisöä, mutta samaan aikaan tiedostetaan, että jonkun Candicen näkeminen neljättä kertaa ei katsojia tuo lisää vaan saattaa niitä jopa karkoittaa, joten tarvitaan jatkuvasti uusia tulevaisuuden all starseja. En ole ollenkaan vakuuttunut tuon logiikan paikkansa pitävyydestä, mutta tämän luulisin olevan CBS:n tuottajien ajattelun taustalla.

Probsthan ainakin itse haluaisi tuoda mukaan paljon enemmän näitä pelaajia vanhoilta kausilta, mutta monet muut pelkäävät näiden nimien olevan jo niin unohdettuja, etteivät ne toisi lisäkatsojia. Itse olisin tässä enemmän Probstin linjoilla, eli uskoisin näiden vanhempien nimien tuovan ihan eritavalla lisää katsojia niidenkin joukoista, jotka ovat sittemmin jo lopettaneet katsomisen.

Tämä kausi oli monellakin tavalla mielestäni melko onnistunut castingilta, koska se toi yhteen old school ja new school pelaajia ja lisäksi uusista pelaajista voisi kuvitella Haydenin, Vytasin, Bradin ja Cieran olevan takuuvarmoja palaajia jossain vaiheessa ja lisäksi voisin nähdä veteraaneistakin ainakin parin pelaajan saavan vielä uuden mahdollisuuden.

Jos vertaa vaikka viimekauteen, veteraanit edustivat täysin new schoolia enkä haluaisi välttämättä nähdä näistä kenenkään palaavan paitsi varauksin Andrean ja Cochranin (hänetkin vain jotta joku palauttaisi hänet takaisin maan pinnalle) ja uusista pelaajista haluaisin nähdä uudestaan ainoastaan Laura Alexanderin ja erittäin suurin varauksin Michael Snown. No okei, Malcolminhan CBS varmaan tuo takaisin heti, kun voivat, mutta muuten oli kyllä castingin puolesta melko mitään sanomaton kausi, joka osoitti toivon mukaan lopullisesti, että isot persoonallisuudet eivät korvaa game playtä ja strategiaa.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Harmittavasti lässähti tämä kausi ihan täysin lopulta. Tysonin voitto oli täysi selviö lopulta, kun Monica ei osannut vakuuttaa jurya sitten millään. It's Monica's time ei ole hyvä argumentti ja muutenkin kauhea itkuporu kuinka elämä on rankkaa, kun mies vie kaiken huomion. Henkilönä Monicasta ei jäänyt mitään käteen edes katsojalle, joten miten kukaan muista kilpailijoistakaan tutustuisi liiemmin Monicaan pelin aikana muuta kuin pääsemmällä perille kuin vainoharhainen tapaus kyseessä on. Paremmalla juryesiintymisellä Monica olisi saanut helposti sen pari ääntä lisää, mutta nyt tuntui, että alkuspiikkikin jäi puolitiehen (ellei sitä leikelty ihan kauhiasti).
Ja ne omat peliliikkeet jäi täysin tekemättä ja näyttikin kovin ilmeiseltä, että 2. tai 3. sija riittää. It's my time, I have the power ja kuitenkaan mitään ei tehdä vaan jatketaan samoilla asetelmilla kuin aiemminkin.

Gervase mokasi menettämällä hermonsa pariinkiin otteeseen pelin aikana, moinen suunsoitto ei auta, jos yrittää pelata "hyvis" roolissa. Ja, kun jury ei tällä kertaa ollut täynnä katkeria ihmisiä Gervasen suunnitelma toimia mukamas takapiruna räjähti täysin käsiin ja lopulta tulos oli sama kuin Monican osalta, mukana roikotettu selvä häviäjä.

Tysonia en voi sietää lainkaan ja sen takia vituttaakin, että tämä yksi typerimmistä pelaajista koko pelin historiassa voittaa. Kaverihan käytännössä äänesti itse itsensä ulos edellisellä kerralla. Mutta, kun mahdollisuuksia tarjotaan tarpeeksi monta kertaa niin kyllähän sitä löytyy tarpeeksi sokeita ihmisiä päästämään selvästi peliä pyörittävä kaveri loppuun asti. Kauden teema olikin kuinka jokainen tajusi liian myöhään, että Tyson vie koko paskan ja ratkaiseva peliliike olisi pitänyt tehdä jo edellisellä kierroksella. Tysonin anteeksipyyntöä Katieta kohtaan en ottanut lainkaan tosissani, vain hetkeä aiemmin kaveri vakuutteli kuinka ei missään kohtaa peliä ole ollut ilkeä... Joopa joo, eiköhän niitä hetkiä näkynyt hieman useamminkin pelin aikana. Rotta mikä rotta, voiton myötä ei toivottavasti ihan hetkeen ilmesty ruutuun uudestaan. Enkä yhtään ihmettelisi, että olisi bongannut sen jälkimmäisen idolin kameramiehen kuvatessa suoraan idolia Haydenin ollessa idolin alapuolella...

Jos jotain niin ainakin Vytas, Ciera ja Hayden saavat kutsun jatkossakin ohjelmaan. Redemption Island toivottavasti haudattiin tämän kauden jälkeen lopullisesti ja jatkossa jos nuo hidden immunity idolit oikeasti myös piilotetaan niin hyvin, että niitä ei kukaan tuosta vaan löydä saati kameramiehet kuvaile "huomaamattomasti".
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
No niin, uuteen kauteen on nyt sitten aikaa aika tarkalleen viisi viikkoa ja uusi cast on nyt virallisestikin julkaistu. Alla lista kilpailijoista sekä joitain ajatuksia ensivaikutelmien perusteella

Beauty

Morgan McLeod, 21 - Ei vaikuta porukan fiksuimmalta tyypiltä. Hän sanoo olevansa johtajatyyppiä, mutta toivottavasti hän ei yritä johtaa Selviytyjissä, koska muut eivät tule ottamaan häntä vakavasti. Jos hän pystyy pelaamaan siihen ennakkokäsitykseen, se olisi suunnaton vahvuus, mutta videon perusteella tuo ei näytä edes käväisseen hänen mielessään. Nuorista pelaajista esim. Jenna Morasca onnistui juuri sillä, että hän antoi muiden aliarvioida itseään, mutta Morgan ei vaikuta ajattelevan tätä aspektia juurikaan. Vähän vaikea selittää, mutta vibat eivät todellakaan ole mitään Parvati/Jenna luokkaa, joten en kyllä odota häneltä yhtään mitään. Potentiaali 3

Jeremiah Wood, 34 - "Kohtelias maalaispoika". Miespuolinen Parvati puheiden perusteella, mutta toisaalta ei puhu strategiasta juurikaan muuten kuin, että aikoo flirttailla eikä aio olla "villain". Vähän vaikea päästä kiinni tähän. Varmasti sen verran tärkeä palanen leirissä, että tuskin äänestetään heti ulos, mutta en osaa ennustaa kovin pitkää ikää hänen pelilleen. Potentiaali 5

LJ McKanas, 34 - Varmasti pärjää hyvin pelin alkuvaiheessa, jos on vain oma itsensä. Pikkaisen huolestutti aikomus pysytellä taustalla, koska tässä "kauniiden" heimossa, jos hän ei ota ohjia käsiinsä, niin kuka sitten? Jos onnistuu ohjaamaan johtajan aseman jollekin toiselle (vähän Malcolmin tapaan), niin saattaa onnistua hyvinkin, mutta selviytyminen pelin keski- ja loppuvaiheen "outwit" -osasta mietityttää tämänkin kohdalla. Potentiaali 6

Jefra Bland, 22 - Näyttää vähäsen Chelsea Meissneriltä. Tuntuu lähestyvä npeliä enemmän "selviytymisen" näkökulmasta, mutta nuori ikä yhdistettynä muihin tekijöihin saattaa johtaa siihen, että häntä aliarvioidaan jpa niin pahasti, että hänet äänestetään ulos pelistä. Ei vaikuta voittajatyypiltä ja tuntui enemmänkin, että sanoi vain, mitä häneltä odotetaan sen sijaan, että oikeasti osaisi tehdä isoja siirtoja oikeaan aikaan Potentiaali 4

Brice Johnston, 27 - videossa ei ole paljonkaan strategiaa, joten siitä on vaikea sanoa paljon mitään. Jostain syystä muistutti vähän Alicia Callawaystä ja toisaalta Colton Cumbiesta. Mikäli pääsee jury-vaiheeseen asti, voi olla lupa odottaa Eliza-tasoisia ilmehtimisiä, joten sitä toivotaan. Jotenkin muutenkin vaikuttaa juuri sellaiselta aikaiseen juryyn asti pääsevältä kilpailijalta. Ei mitään ihmeellistä, mutta ei erityisen huonoakaan.

Jos kukaan heimon tytöistä tai hän itse, eivät erityisesti sorru haasteissa, niin todennäköisesti tulee paremmin toimeen nuorten naisten kuin itseään selvästi vanhempien miesten kanssa, joten heimon muut miehet saattavat olla vaikeuksissa. Potentiaali 7

Alexis Maxwell, 21 - Lisää nuoria pelaajia "kauniiden" heimossa. Heimon tytöistä vaikuttaa kaikkein lupaavimmalta persoonallisuuden kannalta, mutta miten selviää elementeistä? Todella toivon, että heimo ei joudu tappioputkeen, koska hän vaikuttaa oikeasti lupaavalta. Ainoa haaste tullee olemaan, että heimo ei ole yhtä vahva fyysisesti kuin muut. Potentiaali 8

Brains

Latasha "Tasha" Fox, 37 - vaikuttaa aidolta fanilta, mikä on useimmiten hyvä asia. On todennäköisesti valmis "pelaamaan" tosissaan, mutta halu olla johtaja saattaa kostautua. Vaikuttaa hyvin valmistautuneelta, mutta historiasta löytyy paljon esimerkkejä myös pelaajista, jotka ovat valmistautuneet ihan vääriin asioihin ja epäonnistuneet sen takia. Potentiaali 7

Spencer Bledsoe, 21 - Shakin pelaajana täydellinen pelaaja tähän heimoon, mutta Selviytyjien pelkistäminen shakiksi saattaa muodostua ongelma. Tässä heimossa ei varmasti saa fiksuimman ihmisen arvoa ilmaiseksi, joten ego saattaa olla toinen ongelma, jos ei osaa pitää matalaa profiilia. Ikäkään ei välttämättä ole tässä porukassa etu. Vaikuttaa vähän kuin kalalta kuivalla maalla ja jos muut heimolaiset tekevät samanlaisia päätelmiä, saattaa olla todella suurissa vaikeuksissa. Hänen tulisi pelata peliä kuin Todd Herzog, mutta kysymys kuuluu, onnistuuko hän siinä. Jos selviää pelin alusta, saattaa mennä yllättävänkin pitkälle. Ensivaikutelman perusteella en pidä toiveitani kovin korkealla Potentiaali 4/8

J'Tia, 31 - mielenkiintoinen ammatti ainakin. Sanoo olevansa valitta, joten jos ei ole varuillaan, se saattaa muodostua aika isoksikin ongelmaksi. Toisaalta tuntuu ymmärtävän Sandran strategian päälle, kunhan ei sitten ole liian tyytyväinen omaan asemaansa, koska Sandran suurin valtti on kyky lukea ihmisiä ja tietää, milloin on aika muuttaa pelin suuntaa. Potentiaali 7

Garrett Adelstein, 27 - ammattimainen pokerin pelaaja ja jonkun tason kuuluisuus. Tuntuu hyvin valmistautuneelta, mutta toisaalta saattaa sortua jopa ylimielisyyteen, mutta jos onnistuu pitämään maalitaulun poissa selästään, voi mennä hyvinkin pitkälle. Loppupeleissä en kuitenkaan usko, että pystyisi katoamaan tutkalta tarpeeksi hyvin. Potentiaali 7

Kassandra "Kass" McQuillen, 41 - Omien sanojensa mukaan superfani, joten siitä ilman muuta plussaa. Strategiana selkeästi itsensä vähättely. Toivottavasti ei vain vie sitä liian pitkälle, mikä johtaisi helposti aikaiseen exitiin. Siinä piilee aina omat vaaransa, jos vie näyttelemisen ja teeskentelyn liian pitkälle, joten toivottavasti ei sorru tähän. Strategiapuhe jäi pikkaisen ontoksi ehkä, mutta viiteryhmän takia kuuluu ilman muuta etukäteissuosikkeihini, vaikka se ei välttämättä nyt välitykään siihen, kuinka hyvin uskon hänen pärjäävän. Potentiaali 6

David Samson, 45 - etukäteen selvästi yksi seuratuimmista pelaajista Miami Marlinsin puheenjohtajana ja varmasti myös yksi kuulusimmista pelaajista ikinä. Tähän asti mukana olleet saman tason tähdet, kuten Gary Hogeboom, Jimmy Johnson tai Jeff Kent ovat aina olleet eläkkeellä olevia entisiä supertähtiä, mutta David Samson on joutunut olemaan viimevuonna poissa kuusi viikkoa joukkueensa kauden aikana eikä kukaan ilmeisesti tuolloin huomannut mitään.

Superfanina perusteet ovat varmasti kunnossa, mutta jonkun tämän kaliiberin kuuluisuuden tulee varmasti olemaan vaikea pysyä poissa muiden pelaajien tähtäimestä. Jos olisi "tavis" niin sanotusti, olisi selkeästi yksi suosikeistani, mutta julkkisstatuksen takia en uskalla luvata kovin pitkää ikää pelissä. Potentiaali 6
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
No niin, uuteen kauteen on nyt sitten aikaa aika tarkalleen viisi viikkoa ja uusi cast on nyt virallisestikin julkaistu. Alla lista kilpailijoista sekä joitain ajatuksia ensivaikutelmien perusteella

Brawn

Lindsey Jones, 29 (CBS:n mukaan sukunimi Ogle) - Baarimikot ovat usein olleet hyviä pelaajia, joten siitä plussaa. Vaikutti haluttomalta sanoa ääneen, että olisi valmis manipuloimaan ihmisiä ja se saa minut ajattelemaan, ettei välttämättä olisikaan sitten tosipaikan tullen valmis menemään tarvittavan pitkälle.

Impulsiivisuus saattaa kostautua, jos ei osaa pitää tunteitaan kurissa ja on liian suorapuheinen. Jos onnistuu löytämään itselleen tukevan liittolaisen, saattaa mennä pitkälle, mutta ei kuulosta voittajan strategialta. Tosin tuntuu ymmärtävän tutkan alapuolella lentämisen edun. Potentiaali 7

Yung "Woo" Hwang, 29 - Ei puhu juurikaan strategiastaan vaan enemmän itsensä haastamisesta yms. Toisaalta sanoo, että on tärkeää pystyä sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin, mutta toisaalta jätti olon, ettei välttämättä olisi kuitenkaan valmis sopeutumaan pelin strategiseen puoleen. Toi tietyllä tavalla mieleen "wannabe-Ozzyn" (vasta peli näyttää, onko puheille katetta) Potentiaali 6

Trish Hegarty, 48 - Taas yksi fani. Puheiden perusteella mieleen tulee vähän jopa Tina Wesson. Eli mahdollisesti old school pelaaja, mutta höystettynä vähän myös new schoolilla. Ei ainakaan vaikuta yhtään ylimieliseltä, ehkä jopa hieman ylivaatimattomalta sen suhteen, mitä häneltä on lupa odottaa. CBS:n profiilin perusteella vaikutti todella mielenkiintoiselta tapaukselta, mutta videon perusteella en ihan tiedä, onko hänestä siihen "outwit" -osaan pelistä. Potentiaali 7/9

Täytyy vielä vähän kuulostella, miltä hän vaikuttaa muiden pre-game haastatteluiden perusteella ennen lopullista arviota.

Tony Vlachos, 39 - Ollut fani suunnilleen yhtä kauan kuin minäkin. Jos ei ole kunnolla perehtynyt aiempiin kausiin, kuva pelistä saattaa olla vääristynyt ylistrategiseksi. Wannabe-Russell, mutta toivottavasti ymmärtää myös, kuinka tärkeää toisten pelaajien kunnioittaminen on. Vaikuttaa vähän "kaupunkilaiselta" eli saa nähdä, miten suhtautuu vaikeampiin oloihin. Ikä todennäköisesti auttaa tässä. Loppujen lopuksi käsitys pelistä tuntui vähän turhan yksinkertaistetulta. Potentiaali 7

Sarah Lacina, 29 - Vaikuttaa vähän ujomman puoleiselta. Artikulaatio ei tunnu olevan yksi vahvuuksista ja tästä saattaa pahimmassa tapauksessa seurata uusi Julia Landauer tai Carter Williams, mutta positiivisina puolina ikää on enemmän ja käsitys myöskin strategiasta tuntuu melko hyvältä. Strategiana vahvan tandemin muodostaminen on sellainen, joka toimii yllättävänkin usein. Huono puoli on vain se, että Sarahin kaltaiset ihmiset jäävät usein siinä tandemissa kakkoskuskin asemaan. Sen sijaan etäisyyden ottaminen huonoon liittolaiseen ei usein ole kovin järkevää, jos tästä ei samalla hankkuidu heti eroon, koska muuten on vaarana, että tämä toinen henkilö ehtii reagoida tilanteeseen ja siinä joutuukin itse kotimatkalle. Potentiaali 6

Cliff Robinson, 46 - Toinen kohtuullisen ison luokan kuuluisuus tässä porukassa. Mielenkiintoinen puhe tapa ihan vain näin sivuhuomiona. Puhuu aika hitaasti ja harkiten, mikä saattaa olla vahvuuskin. Ei puhu varmastikaan liikaa sivu suunsa. Ei puhunut juurikaan strategiasta, joten vaikea sanoa, mitä pitäisi odottaa. Julkkisstatus saattaa jonkun verran haitata häntäkin, jos hänet tunnistetaan. Potentiaali 6

**************

Kaiken kaikkiaan ensivaikutelmat olivat oikeinkin positiivisia ja ainakin näyttää, että kyseessä pitäisi olla parempi cast kuin esim. One Worldissä. Positiivisena asiana pitäisin myös sitä, että keski-ikä tuntui nousevan melko korkealle ja oikeastaan vain Beauty-heimossa oli enemmän ihan nuoria pelaajia, mutta sitten Brawn-heimon keski-ikä onkin jo yli 35 vuotta.

Ensivaikutelma on se, että Beauty tulee häviämään paljon alussa, mutta toivottavasti ei koko ajan, koska ainahan se on mielenkiintoisempaa, jos yhtä heimoa ei ihan kokonaan pyyhitä kartalta. Toisaalta Brawn vaikuttaa vähän pelottavankin vahvalta ja vähintään siltä, että he ovat samalla tasolla Brain-heimon kanssa myös strategiassa.

Mielipiteitä, ajatuksia?
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Mielipiteitä, ajatuksia?

Ennakoidaan siis vähän

Beauty
Morgan McLeod

“I think I can relate most to Parvati Shallow because she is beautiful and manipulative just like me. I can also relate to Natalie Tenerelli because she was a young contestant and also a dancer.“

“just because I have huge boobs and a pretty face does not mean I am dumb, it just means I look better when I am winning.”

“am ambitious and very adaptive. I am never afraid to manipulate and back stab people when it puts me ahead”


Kovat on idolit, ei siinä mitään, mutta tossa flirttitaktiikassa ei ole kukaan muu kuin Parvati onnistunut, joten tuskin sillä onnistuu tääkään typsy. . Selkään puukottaminen ei ole strategia, vaan strategian joskus tuoma välttämättömyys.


Jeremiah Wood

JT is a nice ol' country boy who everybody loved, and Malcolm, because he is strong at challenges and very likable.

I figured Brawn. I'm not the smartest or prettiest guy.


En oikein saa mitään otetta tähän 34 vuotiaaseen malliin. Voiko tuolla iällä olla puutteita elämänkokemukseta?


LJ McKanas

Pet Peeves: Incompetent people, liars, and thieves.
Boston Rob, because he has just the right amount of charm, charisma, and looks to persuade anyone to do what he wants.

My puzzle skills, athletic ability, my wittiness, and logical thinking.

My athleticism will carry me through the early stages, my charm through the middle, and smarts to play through to the end.



No niin, Boston Rob.. ja painotus kisojen menestyksessä. Enpä tällä perustella lupaile edes mergeä.


Jefra Bland

Chelsea Meissner as far as being a country girl and Kim Spradlin when it comes to being ballsy with big moves.

In my 22 years of life, I have already survived cervical cancer, losing everything financially, the disease of addiction, and more. It takes a fighter to survive this world and that's what I am.


Eip vakuuta tämä tytsi. 22 ikävuoden vakaalla kokemuksella on jo kohdannut kaiken.. epäilenpä kantaako kisassa mihinkään.


Brice Johnston

Social Worker

I have the ability to read people so I'll know if I can trust them after only a couple minutes of meeting them, and how to also be fake with people I don't like. I can be very shady if I need to be!

I would consider myself the package deal. I'm very easy on the eyes (beauty). I'm college-educated, have common sense, am very socially aware, and have street smarts (brains). Plus, I consider myself to be physically fit; I'm a natural-born runner (brawn). So I'm a three-for-one kind of deal.


Sosiaalityöntekijä..JOS kenttätyössä kohtaamassa asiakkaita, on sosiaaliset taidot varmaan itsensä kuvaamaa luokkaa. Ei huono apu tässä kisassa.

Alexis Maxwell

Parvati, because she combined sex appeal with strategy and intelligence.

My strongest asset is my background in psychology. I have studied and
experimented with group dynamics and understand how to play a specific role in a group. I will also use sex appeal and flirting as a means of disguising my intelligence
.
would say beauties for the mere fact that they possess the least threatening label. No one would expect a beauty to be a challenge threat or a strategic player, so they enter the game with the smallest target on their back.


Pavrati taktiikkaa siis? Paremmat mahdollisuudet ennakon perusteella tässä kuin Morganilla, MUTTA he ovat ”kauniiden” heimossa, miten siä voi flirtillä menstyä, jos joka toinen pyrkii?



Brains


Latasha ''Tasha'' Fox

I am a person of faith and seek God's guidance on a daily basis; my ''Pushing Past Stopping Points'' bracelet — I wear this bracelet as a reminder that when my body wants to stop, my mind can will me forward

I will bring my physical ability, hard workmanship, positive attitude, and great spirit to every situation.



Jaahas, kiintiöjeesustelija. Jotenkaan ei vakuuta (uskonnosta riippumatta)


Spencer Bledsoe

The former governor Mitt Romney has been successful in everything he's ever attempted, be it private equity, business/law school, or running the Olympics. He has accumulated enormous wealth in starting several successful business ventures and constitutes the perfect embodiment of capitalism.


Yllättävästi Poliitikkosuosikki

People who are stupid but still voice their opinions, incompetent leaders, those who don't respect intelligence, and those who expect handouts in life.

I'm the chess expert who can plan my victory 10 moves in advance. I can use economic game theory to know the incentives of those around me. I'm the only guy who has these skills and is still personable enough to win. Think of me as a John Cochran who doesn't suck.


Ensimmäinen kumoaa jälkimmästä Survivorissa. Eli jos ei siedä typeryyttä, suuttutaa liittolaisensa vaikka kuinka miettisi 10 siirtoa eteenpäin.


J’Tia Taylor

Nuclear Engineer

Richard Hatch played the game authentically and originally since he had no precedence, and was true to who he was.

I'm very analytical so I'm good at breaking down/solving a problem and I'm also really good at getting people motivated and helping them achieve a goal.

Brains always win... ''Strength does not come from physical capacity. It comes from an indomitable will.'' —Ghandi


Ylimielisyyden vaara. Brains do not always win in Survivor




Garrett Adelstein

Want to win enough money to impress girls in L.A.; self-growth as I will be forced to deal with extreme circumstances in a way I never imagined possible.

Being a math guy, I'm just gonna go with the odds on this one as it would be statistically unlikely for me to be the first American survivor to die on the island. With that said, I'm sure I will be completely miserable.

Dedicated 2,000 hours in preparing for the strategic, social, and physical elements of Survivor. Did everything from 50 hours of yoga, to over-analyzing every episode, to mastering slide puzzles to ready myself. I essentially devoted my entire life to preparing for this adventure for the previous six months.


Kuulostaa Cochranilta lihaksilla. Eli muiden silmissä heti uhka, jos mainostaa tätä valmistautumistaan. Cochranhan menestyi, kun Cochrania kukaan ei pitänyt uhkana.




Kassandra "Kass" McQuillen

Sandra didn't seem to be in it for anything but winning money for her family.

We all know I'm not here because of how I look in a bikini. I have a tendency to think I'm smarter than a lot of people, but don't we all? I guess not or you wouldn't be asking the question. There you have it — those are the analytical skills that prove I must be a Brain!


Asenne on kohdallaan, tälle ennakoon menestysmahdoolisuuskia kyllä.


David Samson

“Boston Rob won the game before others thought it had started.”

niin, neljännellä yrittämällä…


I consider myself 60 percent brain, 35 percent beauty, and 5 percent brawn. I believe Brawn has the best chance because in Survivor, any inkling of a Brain is an automatic target due to the inherent insecurity of Brawn and Beauty.



Ja tämän kanssakilpailijat päättelevät Heimosta? Tuskinpa vaan.


While I have been able to accomplish certain athletic feats like being the only Team President to complete the Ironman World Championship in Hawaii, those feats are generally more a test of the mind than the body.


Eli arvokas heimolleen alun fyysisissä kisoissa, mutta ylimielisen oloinen, joka voi johtaa sokeuteen muiden juonilta.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Brawn

Lindsey Jones

Martin Luther King Jr., in a time of struggle he pushed through without violence. A positive movement and true leader.

A picture of my loved ones for motivation, a dollar for perspective, and a shot of Jack Daniels for a kick.

I own a salon so I'm around beauty all day, I'm a smart-ass so that's where I'm considered a brain, and I'm feisty and strong so ultimately, I think I'm a Brawn.



Viskin, vaikkakin Bourbonin, juoja. Heti suosikkilistalle ;-)




Yung "Woo" Hwang

With my martial arts experience, my game is very strong, humble, grateful, and respectful, much like Ozzy.

This game was made for me! I'm smart and can play a great social game. People tend to like me. I'm fast and agile. I'll do great in obstacle course challenges. I have undeniable focus and concentration and I'll smash the competition in balancing challenges. I can swim well and climb coconut trees. I am SURVIVOR!


No, jos luottaa voittavansa pelin vain kisamenestyksellä, eipä taida olla asiaa edes mergeen.



Trish Hegarty

Helen Keller was an Earth Angel that taught the world a whole new language in touch and opened our eyes to the power of sense and created the gateway to what we now call special needs.

Pet Peeves: Liars, laziness, manipulators, and arrogance.
I relate to Danni Boatwright. She played a true and honest game. She crushed the challenges and her social skills were top notch.

My greatest strength is my intuition and my people skills. I am a chameleon with people and have an ability to read people and situations with great strength. On top of that, I have a lot of charisma and positive energy, and I am likable, incredibly agile, and a good athlete.


Menestyselementit on olemassa, mutta jos valehtelijat, laiskurit, tietämättömyys ja manipuloijat ärsyttää, niin vaikeaa tulee olemaan pitää kieltä kurissa


Tony Vlachos

Police Officer

I don't smoke or drink coffee or liquor, but I would love to bring those items with me just so that I can barter with my tribemates! You know at some point in the game they would even give up immunity just to have a little taste of these items.
Russell Hantz, because I can be just as devious. Boston Rob, because I can be just as slick.

have been a street cop for 12 years. My experiences as a cop give me a huge advantage going into this game. Being outside my element is my forte. That's what I do for a living. What's going to be normal for me will be very stressful for the average castaway.


Polliisi, Russell tyyppi ei koskaan vaan voita. Tästä osotuksena Russel itse. Manipuloimalla ja petoksella Juryn eteen, joka ei ”russeleita” äänestä.


Sarah Lacina
Police Officer

If I had to pick I'd say Malcolm. He's nice, but very strategic and tasteful about it.

I'm from the Midwest, cornfed! I'm a hard worker. I don't give up. I motivate people. I learn quickly, and I am a master manipulator.

I have the brains and skills to dominate this game. I'm very strategic and determined. I interview people on a daily basis and get confessions. I will destroy this game.



Polliisi… Poliisikuulustelu ei ehkä ole SE tapa, jolla tietoja Surviorossa ongitaan.


Cliff Robinson

“Inspiration: Muhammad Ali, because of his strong belief system and what he stood for. “

Ja Ali oli kuuluisa… ylimielisyydestään.


Boston Rob had a good way of getting people to trust him.

I know how to fish, cook, and have good athleticism.



Eli arvokas heimovaiheessa, mutta pistetään pihalle ennen mergeä



EDIT: Nämä siis ennakkofiiliksiä.. pelihän voi todistaa ihan toista, ja sehän tässä on se hauska asia..
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Olipahan aloitusjakso kaudelle! Erittäin hyvää settiä. Vastakkain siis kolme heimoa: Beauty, Brawn ja Brain. Kaksi ensimmäistä heimoa oli koottu osuvasti, mutta eipä tuo älykkäiden aivotoiminta mitään kovin korkeatasoista ollut. Heimoon oli saatu jälleen se pakollinen sekopää tummaihoinen nainen. Muutenkin koko Brain heimo tuntui olevan täysin kujalla aivan kaikessa. Ei vieläkään istu päähän että ihminen, joka kaataa 98% heimon riisistä tuleen päivän viisi kohdalla, säilyy heimoneuvoston äänestyksessä.

Mukavan näköiset mimmit muuten löydetty Beauty heimoon. Kelpaa!
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Oli kyllä oikein viihdyttävä aloitusjakso taas, lupaavalta vaikuttaa!

"Brain"-heimo osoitti jälleen kerran karulla tavalla, että kirjaviisaudella ei pärjätä survivorissa edes vähän alusta, mikäli ei ole riittävästi sosiaalista pelisilmää ja älykkyyttä. Spencer ja Tasha (kirjanpitäjä, miksihän edes on älykköheimossa?) ainoat jotka pystyivät edes jollain tasolla ajattelemaan kuten tässä pelissä kuuluu. Kass vaikutti myös alkuun ihan nokkelalta pelaajalta, mutta jälkimmäisen heimoneuvoston käsittämätön aivopieru äänestyksessä romutti senkin illuusion.

Muihin heimoihin ei vielä ihan jykevää otetta kerinnyt saamaan, kun tämä jakso keksittyi ymmärrettävästi luusereihin. Ihan mielenkiintoisia hahmoja niissäkin, joten odottelen mehukkaita juonikuvioita heidänkin kanssa, kunhan nyt ensin päästään eroon "älyköistä". Let the games begin!
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Luulin hourineeni ihan älyttömästi eilen kuumeessa, mutta kyllähän tuo älykköjen heimo näemmä tosiaan toimi noin helvetin tyhmästi ihan oikeastikkin. Hienoja ja ennen kaikkea fiksuja ihmisiä.

Ja mikä siinä on, että mustat naiset flippaavat niin kovin usein tässä pelissä?
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Todella sääli Spencerin kannalta tuon muun heimon täydellinen surkeus. Vaikuttaa oikeasti fiksulta ja symppikseltä kaverilta ainakin verrattuna näihin toisiin, jotka selvästi luulivat itseltään aivan liikoja. Peliä kun ei voiteta ensimmäisinä 5 päivänä, mutta siinä sen voi kyllä hävitä. Toisaalta nyt joutuu näyttämään osaamisensa ja kaivautumaan ylös liittoutuman aiheuttamasta kuopastaan. Toivottavasti onnistuu. Onnistuivathan Malcolm ja Denisekin pari kautta sitten nousemaan muun heimon lahottua, eli toivoa on vielä.

Muut heimot ovat tosiaan vielä hieman auki, ja niiden osalta täytyy odotella ensimmäisiä pudotuksia, mutta kieltämättä nämä kaksi kauniiden heimon "söpöä" tyttöä ovat mukavia katsella. Brice vaikuttaisi olevan turhan hyvissä asemissa, en jaksaisi kuunnella yhtään enempää tätä uutta coltonia. Cliff Robinson fan clubista ei hirveästi jäänyt mieleen, kytät tosin vaikuttaisivat potentiaalisilta, mikäli ensi jakso johtaa liittoumaan.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
No niin , siisön korkattu. Brains sai pelinsä sitten kuosiin jollaintavalla, ja ennakkoon itse heikoimmaksi ajattelemani Beauty pelaa ihan hyvällä juonittelusykkeellä. Brawnin Tony yli pelaa tilanteessa, jossa luonnollinen liittolainen toisena poliisina Sarah olisi kannattanut ottaa nimenomaan luottoliittolaiseksi. Tämmöset ekoina päivinä muodostetut liittoumat kuitenkin yleensä vie pitkälle, ei se että valehtelee kaikille ja joka suuntaan from day one.

Mutta mukavaa allnew casting ihan hyvällä jaolla tässä on menossa. Vaikea vielä ihan ennustaa kuka pärjää, kun Brawn ei ole vielä TC:ssä käynyt, eikä kortteja näin ollen ole ollut pakko paljastaa...
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Mutta mukavaa allnew casting ihan hyvällä jaolla tässä on menossa. Vaikea vielä ihan ennustaa kuka pärjää, kun Brawn ei ole vielä TC:ssä käynyt, eikä kortteja näin ollen ole ollut pakko paljastaa...

Ennustaminen on toki vaikeaa, mutta aina yhtä hauskaa.

Tällä hetkellä ehkäpä fiksuimman oloista pelaa tämä Beauty-triben alfauros, olikohan nimi JT. Vaikuttaa varsin fiksulta kaverilta ja tuntuu tekevän hyviä päätöksiä turhia hötkyilemättä.

Muut eivät ole vielä hirveästi päässeet vakuuttamaan, mutta toki kausi on vasta alussa. Brawnissa peli ei ole vielä kunnolla edes alkanut. Brainin puolelta en pysty juuri kellekään ennustamaan kauhean pitkää uraa pelissä. Joku saattaa mergen jälkeen keplotella itsensä valtaliittoumaan, mutta eiköhän sielläkin ennen pitkää tule seinä vastaan.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Brainin puolelta en pysty juuri kellekään ennustamaan kauhean pitkää uraa pelissä. Joku saattaa mergen jälkeen keplotella itsensä valtaliittoumaan, mutta eiköhän sielläkin ennen pitkää tule seinä vastaan.

Tuo Spencer vaikuttaa kyllä sellaiselta että saattaa hyvinkin keplotella itsensä jopa ihan finaaliin saakka. Ja on saanut sen verran ruutuaikaakin tässä alussa että sekin puoltaa sitä ettei ihan ensimmäisenä ole tippumassa. Ja jos tulee jonkinlainen heimojen sekoitus, ja muutkin huomavat mikä trainwreck tuo J'Tia on niin joku saattaa hänetkin yrittää viedä finaaliin asti. Muihin en oikein usko.

Beauty-heimosta LJ näyttää tällä hetkellä vahvimmalta mutta noista bimboista ei koskaan tiedä, voivat mennä pitkällekin.

Brawn-heimosta Tony aloitti ylipelaamisen heti ja tullee Russell-tyyliin menemään pitkälle, mutta voittoon ei ole mitään mahdollisuutta tuolla tyylillä. Muutenkaan ei ole vielä noussut selkeää voittajakandidaattia esiin tuosta porukasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös