Survivor TV-sarja (Amerikan tahtiin)

  • 166 345
  • 1 159

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Kim lopulta sitten sunnuntaina esitetyssä finaalissa valittiin voittajaksi selvin äänin 7-2-0. Valitsi loppuun mukaansa Sabrinan ja Chelsean eikä siltikään ollut epäselvyyttä kuka kisan voittaa. Mergen jälkeen harvinaisen tylsistyttävää katsoa kun Kim johtaa porukkaa ja muut koomailee itsensä ulos pelistä. Yllättäviä käänteitä ei loppua kohti enää juuri tapahtunut ja peli oli selvä heti Troyn tippumisen jälkeen. Kisa olisi varmaan ollut täysin erilainen ja paljon mielenkiintoisempi ilman miesten joukkueen housuunpaskomista Coltonin "vallan" alla ja ilman vapaaehtoista tribaliin menoa. Mutta nyt kävi näin ja oikea henkilö pokkasi miljoonan.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Survivor One World - finaali

Olihan kyllä erikoinen final tribal. Varmaan puolet juryn jäsenistä jätti kokonaan kysymykset väliin ja käytti vuoronsa puheisiin ym. itsekorostukseen ja finaalikolmikko pääsi aika helpolla kysymysten suhteen. Tarzanin koko puheenvuoro oli ihan ihme sekoilua ja Alician puheenvuoro oli kerta kaikkiaan huvittava kun koko puheenvuoro oli pelkkää itsekehua kuinka Alicia oli huippuluokan pelaaja joka tulisi saamaan kaikki äänet jos vaan olisi mukana finaalikolmikossa...

Mutta vaikka tuo final TC olikin vähän erikoinen niin ei voi muuta sanoa kuin että täysin oikea ihminen voitti lopulta. Kim oli tällä kaudella täysin ylivoimainen ja suorastaan dominoi pelin kaikkia tärkeitä osa-alueita, ja voiton meneminen muille olisi ollut suuri vääryys. Paitsi että Kim oli itse pelissä ylivoimainen niin minun mielestäni hän oli myös juryn edessä selkeä ykkönen. Chelsea ei missään vaiheessa pystynyt todistamaan jurylle olleensa mitään muuta kuin pelkkä Kimin sidekick ja Sabrinankin esitys juryn edessä oli yllättävän heikko. Ensinnäkään Sabrina ei pystynyt vakuuttamaan että hänkään olisi oikeasti ollut vastuussa mistään tärkeistä päätöksistä ja sitten se ruinaaminen alkupuheenvuoron lopussa potkuihin vedoten oli minusta aika säälittävää. Kim sen sijaan puhui rauhallisesti ja vakuuttavasti, perusteli kaikki tekemänsä liikkeet erittäin hyvin ja uskottavasti, ja vaikutti muutenkin hyvin rehelliseltä ja vilpittömältä juryn edessä. Ja minä uskon että Kim sai myös jurylta paljon rispektiä siitä että ei valinnut helpointa tietä vaan lähti alkuperäisten lupaustensa mukaisesti Sabrinan ja Chelsean kanssa finaaliin.

Troy ja Kat olivat juryn jäsenistä molemmat pieniä yllättäjiä. Siinä missä Kat oli edellisissä tribaleissa käyttäytynyt jury-penkillä hyvin kakaramaisella tavalla niin nyt hänen jury-puheenvuoronsa kuulosti erittäin kypsältä ja lopulta Kat pystyi panemaan myös katkeruutensa sivuun ja äänestämään parasta pelaajaa. Troysta minä sen sijaan uskoin että tässä olisi katkeruudestaan huolimatta miestä äänestää oikeasti parasta pelaajaa (Troy antoi ymmärtää joissakin Ponderosa-pätkissä että hän piti Kimiä parhaana pelaajana), mutta ei vaan näköjään sitten pystynyt siihen.

Finaaliin johtaneista tapahtumista sen verran että Kim teki tuossakin käytännössä kaiken oikein. En tiedä osasiko Kim lukea niin hyvin Aliciaa vai kävikö tuossa vain onni kun Alicia näytti ottavan tuon pudotuksensa ensimmäisenä finaaliviisikosta melkein kohteliaisuutena tai ainakin hyvin imartelevana. Ja sitten kun Kim vei vielä toisen immunity challengen putkeen niin ei lähtenyt turhaan uskottelemaan Christinalle (jonka peli tuossa tilanteessa oli kyllä hyvin ihmeellistä kuten hänen pelinsä koko kaudella) että tällä olisi jotain mahdollisuuksia finaaliin vaan sanoi suoraan mikä tilanne on. Näin ollen Kim ei noista pudotuksista saanut itselleen vihamiehiä, vaan kuten sanoin niin loppujen lopuksi Kim saattoi vaan hyötyä tuosta ettei valinnut helpointa tietä eli näitä kahta "goatia".

Loppujen lopuksi tästä loppupuolella vähän tylsäksi latistuneesta kaudesta jäi ihan hyvä maku kun voittaja oli paras mahdollinen. Tällaisia kaikkia pelin osa-alueita dominoivia naispelaajia (tai yleensäkään näin dominoivia pelaajia) ei ole juurikaan nähty Survivorissa joten minä nostaisin kyllä Kimin aika lähelle kärkeä Survivor-voittajien rankingissa. Mielenkiintoista olisi nähdä Kim joskus jollakin All-stars -kaudella pelaamassa muita kovia pelaajia vastaan, koska kyllähän hän myös tällä kaudella hyötyi siitä että mukana oli aika paljon tyhmiä ja huonoja pelaajia.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Survivor One World - Reunion

Reunion oli myös siitä erikoinen että voittaja ei juuri saanut suunvuoroa. Mutta niinhän se aika monesti on että Probst on niin ihastunut näihin alfauroksiin ja kaikenmaailman huomiohuoriin kuten Colton, että nämä vievät kaiken ruutuajan naisilta. Aika paska veto oli myös se että todella paljon vaikeuksia (kilpailussa tullut paha käsivamma ja heti sen jälkeen todettu syöpä) kokenut Kourtney jätettiin kokonaan pimentoon, ja sen sijaan kyseltiin kaikenmaailman random-näyttelijöiltä mielipiteitä Coltonista.

Onneksi ihan samanlaista paskaa ei nähty kuten viime kaudella kun Ozzy sai pitää varmaan varttitunnin monologin omasta erinomaisuudestaan, mutta tuo Colton-osio oli kyllä jo aika lähellä sitä. Minun puolestani tuon saatanan elävän paskakasan olisi voinut jättää vaikka kokonaan huomiotta. Vieläkään tuo paskakasa ei pystynyt edes vilpittömään anteeksipyytöön vaan ilmiselvästikään ei oikeasti nähnyt omissa toimissaan mitään pahaa ja pyysi lopulta anteeksi vain äitinsä ja Probstin painostuksesta. Aitous tuosta oli kuitenkin aika kaukana.

Alicia sentään pyysi täysin aidon tuntuisesti anteeksi typeriä kommenttejaan ja näytti oikeasti katuvan niitä. Pisteet siitä hänelle, vaikka itse pelissä antoikin itsestään todella typerän ja vastenmielisen kuvan.

Reunion-show'n kohokohta oli minusta se kun Probst julisti Kimin voittaneen myös tuon Sprint-palkinnon parhaalle pelaajalle, ja samalla näytettiin Troyn pettynyttä ilmettä. Kaveri oli ilmeisesti ihan varma siitä että tulee voittamaan tuon, kun olihan hänelle kadullakin tultu kertomaan kuinka "hän on pelannut paremmin kuin kukaan ikinä".

---

Ja seuraavasta kaudestakin nähtiin previkkapätkä. Sikäli tuo oli yllättävä että tuo "second chance" -teema ei ollutkaan ihan sitä mitä keskustelupalstoilla on spekuloitu Probstin aiempien puheiden perusteella. Sen sijaan että kaikki pelaajat olisivat näitä uuden mahdollisuuden saaneita vanhoja pelaajia, niin mukana onkin vain kolme medevacin kautta poistunutta ja loput ovat uusia. Minä en kyllä pidä tästä käänteestä koska en vaan yksinkertaisesti pidä tästä kuinka vanhoja ja uusia pelaajia sotketaan samalle kaudelle. Tuo on ihan liian harvoin toiminut hyvin ja pahoin pelkään että ei toimi nytkään. Noita mielenkiintoisia medevacin kautta poistuneita pelaajia olisi enemmänkin kuin nuo kolme, ja erityisesti olisi paljon sellaisia erittäin mielenkiintoisia pelaajia jotka ovat jonkun yllättävän twistin tai muun epäonnen kautta joutuneet ulos pelistä aikaisessa vaiheessa, joten noista olisi kyllä saanut kasattua hyvän 16-20 pelaajan castin ilman uusia pelaajiakin.

Jännä nähdä keitä nuo kolme vanhaa pelaajaa sitten ovat. Yksi noista on käytännössä varma koska pelaaja itsekin on siitä twitterissään vihjaillut, ja kahdesta muistakin on vahvoja arvauksia keskustelupalstoilla, mutta varmaksi ei tietysti pysty sanomaan kukaan. Keskustelupalstoilla spekuloidaan että tuo kolmikko olisi seuraava:
Michael Skupin (Kausi 2, Australia), Russell Swan (Kausi 19, Samoa) ja Jonathan Penner (Kaudet 13 ja 16, Cook Islands ja Fans vs. Favourites)

Jännä on nähdä saako Penner oikeasti kolmannen mahdollisuuden. Pennerhän oli viimeinen pelaaja joka putosi Heroes vs. Villainsista kun Russell Hantz vei viime tipassa hänen paikkansa, ja on kyllä kieltämättä todella mielenkiintoinen ja hauska pelaaja joka kuuluu ainakin omiin suosikkipelaajiini kautta aikojen.

Myös Skupin on kyllä huippuvalinta koska kyseessähän on aivan mielipuolinen kaveri, ja on myös ehdottomasti yksi parhaita hahmoja mitä ohjelmassa on mukana ollut.

Muita medevacin kautta poistuneitahan on ainakin Joe Dowdle (Kausi 18, Tocantins), Bruce Kanegai (Kausi 12, Exile Island), Gary Stritesky (Kausi 14, Fiji), Mike Borassi (Kausi 19, Samoa) ja sitten tältä viimeisimmältä kaudelta Kourtney ja Colton. Näistä Kourtneyn ja Coltonin voinee lukea pois sen perusteella että Kourtney käy parhaillaan läpi syöpähoitoja ja Colton oli reunionissa niin paksussa kunnossa että en usko hänen olleen juuri filmaamassa uutta kautta. Myös Stritesky ja Borassi olivat omilla kausillaan niin huonossa kunnossa ja muutenkin tylsähköjä hahmoja etten usko että heitä olisi mukaan toistamiseen valittu. Ainoat todelliset vaihtoehdot tästä porukasta olisi siis Joe ja Bruce.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Mergen jälkeen harvinaisen tylsistyttävää katsoa kun Kim johtaa porukkaa ja muut koomailee itsensä ulos pelistä. Yllättäviä käänteitä ei loppua kohti enää juuri tapahtunut ja peli oli selvä heti Troyn tippumisen jälkeen.

Juuri näin. Yllättävät käänteet on aina olleet Survivorin suola, ja nyt niitä ei käytännössä nähty sen jälkeen, kun kaikkien miesten ja melkein kaikkien naisten suunnaton tyhmyys paljastui. Ainoa, joka ehkä olisi voinut Kimin voittaa, oli Chelsea, mutta hänkin tupeloi koko kilpailunsa heittäytymällä Kimin puudeliksi. Tämä kausi oli niin suuri lässähdys, että se sai jopa edellisen RI-kauden näyttämään yllätykselliseltä ja kiinnostavalta.

Ensi kauden on pakko olla parempi, mikäli tätä vielä aiotaan sen jälkeen jatkaa. Ei tällaiselle ohjelmalle tee hyvää, jos noin viidennen jakson jälkeen voittaja on 95% varmuudella tiedossa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei tällaiselle ohjelmalle tee hyvää, jos noin viidennen jakson jälkeen voittaja on 95% varmuudella tiedossa.

Tässä voisi kyllä editoijatkin vähän auttaa asiaa ja huiputtaa katsojia. Nyt esim. tällä kaudella tehtiin kyllä aika selväksi että Kim tulee tämän kauden voittamaan jo pelkästään sillä että Kim sai paljon ruutuaikaa ja hänet esiteltiin koko ajan erittäin positiivisessa valossa. Sen lisäksi noita insider-pätkiä katsomalla pystyi päättelemään joitakin asioita ja rajaamaan noita voittajaehdokkaita. Esimerkiksi Sabrinan voittomahdollisuuksiin en enää jaksanut uskoa loppuvaiheessa koska häneltä kuultiin noissa insider-pätkissä paljon hyviä ja fiksuja kommentteja pelistä ja siitä miten Sabrina tajusi kuinka hyvin Kim on pelannut. Nuo oli sellaisia kommentteja että jos Sabrina olisi voittanut niin ne olisi olleet takuuvarmasti mukana varsinaisessa ohjelmassa eikä pelkästään insider-pätkissä. Ja aika moni muukin asia noissa pätkissä puhui Kimin voiton puolesta joten olin kyllä suurimman osan kaudesta aika varma siitä että Kim tämän vie.

Tosiaan tässä olisi voitu vähän yrittää juksata katsojia antamalla "hyvä edit" myös joillekin muulle jolloin voittajan arvaaminen ei olisi ollut näin helppoa. Jos vertaa näihin alkuaikojen Survivor-kausiin niin silloinhan editointi oli hyvinkin erilaista ja silloin voittajan arvaaminen oli vaikeampaa koska silloin ei rakennettu niin vahvasti storylinea tiettyjen "päähenkilöiden" ympärille kuin tänä päivänä, vaan editointi keskittyi enemmän irrallisten tapahtumien kuvaamiseen. Ehkä tässäkin suhteessa Survivor saisi mennä vähän takaisinpäin, ettei näin vahvasti keskityttäisi tiettyihin henkilöihin. Nythän tosiaan pystyy aika pitkälti rajaamaan voittajaehdokkaita pelkästään tuon ruutuajan perusteella.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Kim, jep jep.. Mun mielestä oli hyvä kausi. Ei se tee kaudesta tylsää, että yksi dominoi.

Colton on varma uudelleen pelaaja näistä.

Next season.. huoh, kokeneita newbien keskelle.. nää kaudet on ollu heikkoja, mutta jospa nyt?

Mulle tää palautti uskon sarjaan noiden kahden RI:n ja sitä edeltäneen boooorriing seasonin jälkeen.

Kim ehdottomasti vääjäämättä tulevaan allstars skabaan!
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Next season.. huoh, kokeneita newbien keskelle.. nää kaudet on ollu heikkoja, mutta jospa nyt?

Noh, onneksi nämä huhuissa pyörineet "veteraanit" ovat hieman vähemmän nähtyjä naamoja tällä kertaa. Penner nyt on pariin kertaan ollut mukana, mutta hänestä olen jossain määrin aina pitänyt. "The other Russell" oli muistaakseni jossain määrin aika rasittava tyyppi, mutta sitten taas Skupinin näen ihan mielelläni mukana. Ihan mielenkiinnolla odottelen uutta kautta.

Tälle kaudelle ainoa oikea lopetus, onneksi jury ei tällä kertaa kuitenkaan loppujen lopuksi ollut katkeraa sorttia. Kim nousee minunkin kirjoissa aivan sinne terävimmän kärjen joukkoon kun listataan kokonaisvaltaisesti etevimpiä pelaajia. Erityisen hyvän hänen suorituksesta tekee se, että hän pelasi lähes täydellisen pelin ensimmäisellä yrityksellään. Näin ei ole montaa kertaa käynyt.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Selviytyjien 25. kausi pyörähti sitten käyntiin eilen ja ainakin tähän mennessä nähdyn perusteella uskallan odottaa hyvää kautta. Mukana vaikuttaa olevan enemmän fiksuja ihmisiä, joilla on pää mukana pelissä, vaikka nyt heti ekana äänestettiinkin ulos Zane, joka käytännössä "heitti itsensä bussin alle" niin kuin Russell sanoi.

Etukäteen oma ajatus oli taas, että casting menee yhä vain enemmän ja enemmän näiden missien ja muiden minijulkkisten haalimiseen eikä näillä olisi itse pelistä paljonkaan hajua, mutta ainakin ekan jakson perusteella pelkoni näyttäisi olleen aiheeton.

Muita plussia tällä kaudella on ainakin se, että vihdoinkin siirryttiin Samoalta jonnekin vähän mieleniintoisempaan paikkaan ja itseasiassa tuosta ympäristöstä tulikin mieleen ehkä vähän Palau tai Panama (muistaakseni). Lisäksi myös eka haaste vaikutti lupaavalta, kun pitkästä aikaa oli kyseessä osittain vedessä tapahtuva kilpailu ja haaste tuntui muutenkin jotenkin klassisemmalta Selviytyjät-haasteelta kuin mitä parilla viimekaudella on yleensä nähty.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Sisältää muutaman spoilerin, älä lue jos et halua tietää avausjaksosta mitään.

Oli ihan positiivisia odotuksia herättävä aloitusjakso niin castingin kuin joukkuerakenteen ja kilpailujen suhteen. Editointi tosin antoi ymmärtää, ettei joukkueiden leireissä paljon muuta tehty kuin juoniteltu, mutta tokkopa se pelkkää sitä itseään on ollut. Jako kolmeen joukkueeseen on mielenkiintoinen, tosin jos sama joukkue häviää seuraavankin immuniteettikilpailun ja sen jäsenmäärä putoaa neljään, voi edessä olla lässähdys. Keltainen joukkue näyttää tällä hetkellä vahvimmalta vaikka punainen menikin ekassa kilpailussa kalkkiviivoilla ohi, mutta sinisten tappio ei yllättänyt yhtään. Siellä tuntuu henkilökemiat olevan aika kehnot.

Nyt ei tosiaan ole kuin yksi varsinainen missi mukana, mutta laatu korvaa määrän.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Oli ihan positiivisia odotuksia herättävä aloitusjakso niin castingin kuin joukkuerakenteen ja kilpailujen suhteen.

Todellakin. Jokaisessa joukkueessa on mielenkiintoisen oloisia pelaajia, jotka vieläpä tuntuvat osaavan pelata ainakin jotenkuten. Sinisen joukkueen baarimikko-terapeutti kaksikko voi mennä pitkällekin, jos selviävät muutamasta seuraavasta joukkuekisasta. Skupin oli jo aikanaan yksi suosikeistani, ja tämä jakso vaan vahvisti asemaa. Punaisiin ei vielä tämän jakson perusteella täysin päässyt sisälle, mutta Penner on ihan viihdyttävä hahmo ainakin. Tällä kertaa palaavat pelaajat eivät aiheuttaneet yhtä suurta harmitusta kun aiemmin, sillä kyseessä oli kuitenkin vähemmän nähtyjä naamoja.

Odotan mielenkiintoista kautta!
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Zane vaikutti ihan mielenkiintoiselta hahmolta, mutta tuo miehen kuningasidea jäi kyllä ihan täysin auki... Siis oikeasti mitä helvettiä mies oikein yritti? :)
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Zane vaikutti ihan mielenkiintoiselta hahmolta, mutta tuo miehen kuningasidea jäi kyllä ihan täysin auki... Siis oikeasti mitä helvettiä mies oikein yritti? :)

Ei ymmärrä.. Jätkä sopi kaikkien kanssa liittoutumia, ja sitten "heitti itsensä bussin alle". Oletin että se oli hämyä Russelin poispelaamiseksi, eli voimakasta työtä tuon jälkeen muiden kääntämiskesi kun Russel olis ollut omahyväisessä tilassa oman peppunsa suhteen.. mutta ei. Erikoinen tapaus...
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Onpas hiljanen ketju tällä kaudella..

Russelin poppoo jälleen TC kautta, ei yllättäne ketään? Saas nähdä kuinka kauan kolmea heimoa pidetään, vai joko tulee uudet jaot?

HII oli Kiinan tapaan leirissä, mikä tietty on hauska nyt kun sen tietää ja katsoo muiden heimojen tuskailua niiden löytämiseksi.

ensjakson jälkeen voi ehkä alkaa hahmottumaan, kenellä on oikeasti tsäänsejä tälläkaudella...
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Tää siisöni ei paljoa täällä kiinnosta..

Noh, Matsing heimo (Russelin poppoo) otti jälleen kuokaansa IC:ssä. Russell oli aivan sukka tässä tehtävässä, ja kun vielä Angie passas, nin oli vähän vaikea Malcolmin ja Denisen voittaa kaksin skabaa.

Mutta pitivät silti Russ:in kelkassa, ja Angie pihalle.

Tandang on täynnä juonitteluja, ja vaikea nähdä että tää porukka kykenisi yhteistyöhön mergen sattuessa. Tosin varmaan Matsing jaetaan näihin kahteen heimoon ennen varsinaista individual kisaa.. Häviävät kuitenkin taas IC:n heh.

Kalabaw rulettaa toistaiseksi

Kiinan tapaan toi HII on ihan hauska, ja kertoo paljon se, että Matsing ei ole edes yrittänyt löytää sitä..
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Tää siisöni ei paljoa täällä kiinnosta..

Itse asiassa ainakin minua kiinnostaa paljonkin, mutta en vain ole, ainakaan vielä, jaksanut lähteä hirveästi analysoimaan. Tähän mennessä kausi vaikuttaa ainakin castin puolesta parhaalta sitten kauden 18 tms. Tosin vaikeahan näitä on sinänsä verrata.

Esim. toistaiseksi pelaajat eivät vaikuta kovinkaan "hauskoilta" tai viihdyttäviltä siinä mielessä, että saisivat omalla toiminnallaan nauramaan (vrt. Exile Island joka oli tuossa mielessä selkeästi paras kausi omasta mielestäni), mutta toisaalta joukossa näyttää olevan kohtuullisen paljon strategisesti valppaita pelaajia, jotka eivät toivon mukaan taivu pelinappulan asemaan jatkossakaan.

Ainakin Denise, Malcolm, RC ja Jeff sekä myöskin Pete näyttävät pelaajilta, joilta on lupa odottaa paljon. Lisäksi myös Abi-Maria on kunnostautunut juonittelussa, mutta häntä pidän silti kohtuullisen tyhmänä kilpailijana, joka saattaa tosin kuumapäisyyttään aiheuttaa vielä paljon ongelmia mahdolliselle liittoumalleen mikäli selviää mergeen asti. Skupinia pidän vanhoista pelaajista lupaavimpana, vaikka tällä hetkellä hänkin näyttää olevan hieman huonossa tilanteessa, kun taas Jonathanin tilanteeseen tämä jakso toi vähän valoa.

Tällä hetkellä voittajan nimeäminen tuntuu aika vaikealta tehtävältä, mikä onkin ihan positiivista muutaman viimeisimmän kauden jälkeen, mutta eiköhän se silti joku ääneen mainitsemistani pelaajista ole. Perustuen ihan näiden pelaajien saamaan ruutuaikaan kaikkiin muihin verrattuna. Ainoa arvoitus on punainen heimo, jonka jäsenistä muita kuin Jeffiä ja Jonathania ei ole paljon näkynyt. Joten vielä jää nähtäväksi, nouseeko sieltä ketään mukaan voittotaisteluun, mutta tähän astisen perusteella en uskalla luvata heistä kenellekään muuta kuin statistin roolin.

Ensijaksossa näyttäisi preview:n perusteella olevan haaste, jonka hävinnyt heimo puretaan (alkuperäisen All-Starsin tapaan). Tätä pitäisin erittäin positiivisena, koska mielestäni se antaa pelaajille paremmat mahdollisuudet vaikuttaa itse omaan kohtaloonsa sen sijaan, että kaikki heimot sekoitettaisiin, jolloin peli usein lähtee uudestaan ihan alusta liikkeelle. Toivottavasti tämä toteutuu.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Eipä tästä uusimmasta seasonista vielä oikeen ole mitään kirjoitettavaa. Vähän vaisua on meno ollut ekan jakson jälkeen. Russelin heimosta ei ole mihinkään. Russell ei osaa uida, eikä Angie osaa tehdä mitään suurista puheista huolimatta.

Mutta eiköhän tämä tästä hiljalleen. Pennerin kelkassa jälleen kerran, toivottavasti tällä kertaa säästyy vammoilta. Russelia sen sijaan en voi sietää. En muista oliko yhtä ärsyttävä tapaus jo ekalla kerralla pelatessaan.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Kyllä tätä täälläkin on mielenkiinnolla seurattu, ei vain ole oikein ollut aikaa rustata analyyseja ylös. Olen kuitenkin pitänyt kauden alusta, tällä kertaa tosiaan näyttäisi jalkeilla olevan hieman valveutuneempi poppoo kuin monena aikaisempana kertana. Useita fiksun oloisia pelaajia, ja onkin vaikea lähteä arvelemaan mihin suuntaan peli lähtee kehittymään.

Ainoa miinus tässä on ollut, että kuvaruutuaika on keskittynyt liikaa (tosin ymmärrettävistä syistä) siniseen heimoon. Esimerkiksi punaisesta heimosta ei tosiaan ole havaintoa kuin Penneristä ja pesäpallistista. Mutta eiköhän se siitä tasoitu.

Tällä hetkellä sympatiat vielä Skupinin puolella, mutta katsotaan miten peli kehittyy.
 
Suosikkijoukkue
Ville Leino, Red Wings
Mistäs porukka täälä seurailee sarjaa? Onko vanhoja tuotantokausia miten nähtävissä netistä? Itse tuli paljon seurattua sarjaa noiden aivan ensimmäisten tuotantokausia aikana, aina ensimmäiseen all-stars kauteen asti. Sen jälkeen sarja unohtunut aivan kokonaan ja hurjaa vauhtia kyllä uusia kausia tullut ulos ja onhan tässä toki vuosiakin kerennyt vierähtään noista ajoista. Täytyy kyllä ottaa tavoitteeksi tutustua näihin uusimpiinkin kausiin. Erityisesti vanhan suosikin, Boston Robin edesottamukset kiinnostavat edelleen.

Edit. Viitsisikö joku asioista perillä oleva listata uusimmat kaudet joissa Boston Rob on mukana? Varmuuden vuoksi en viitsisi itse googletella ettei tule nähtyä liikoja.. Ja myös muita katsomisen arvoisia kausia saa mainita :)
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
All starsin jälkeen suosieltavia:

Survivor: Guatemala – The Mayan Empire
(eka hidden immunity idol ja ekat vanhat pelaajat uusien seassa)


Survivor: Panama – Exile Island
4 heimoa ja exile island, johon joku aina karkotetaan yksin olemaan



Survivor: Micronesia – Fans vs. Favorites
Fanit vastaan suosikit sisältää muutamia legendaarisia kohtia..




Survivor: Tocantins – The Brazilian Highlands
Survivor: Samoa
Jotta ymmärtää ehkä parhaan kauden (Russel, Coach etunenässä tutuksi), eli:

Survivor: Heroes vs. Villains




Boston Rob siis
Survivor: Marquesas
Survivor: All-Stars
jotka olet nähnyt


Ja palaten:
Survivor: Heroes vs. Villains
sekä
Survivor: Redemption Island



Mutta itte kattosin kaikki. Itse katsoin 1 Seasonista Kiinaan (15) yhden talven aikana, ja siitä sitten on jatkettu..

Löytyy netistä .torrentina ja suurin osa myös youtubesta (tosin 10min jaksoihin pätkittynä)


EDIT: Seasonit järjestyksessä ilman spoilereita
1 Borneo
2 The Australian Outback
3 Africa
4 Marquesas
5 Thailand
6 The Amazon
7 Pearl Islands
8 All-Stars
9 Vanuatu – Islands of Fire
10 Palau
11 Guatemala – The Mayan Empire
12 Panama – Exile Island
13 Cook Islands
14 Fiji
15 China
16 Micronesia – Fans vs. Favorites
17 Gabon – Earth's Last Eden
18 Tocantins – The Brazilian Highlands
19 Samoa
20 Heroes vs. Villains
21 Nicaragua
22 Redemption Island
23 South Pacific
24 One World
25 Philippines
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mistäs porukka täälä seurailee sarjaa? Onko vanhoja tuotantokausia miten nähtävissä netistä? Itse tuli paljon seurattua sarjaa noiden aivan ensimmäisten tuotantokausia aikana, aina ensimmäiseen all-stars kauteen asti. Sen jälkeen sarja unohtunut aivan kokonaan ja hurjaa vauhtia kyllä uusia kausia tullut ulos ja onhan tässä toki vuosiakin kerennyt vierähtään noista ajoista. Täytyy kyllä ottaa tavoitteeksi tutustua näihin uusimpiinkin kausiin. Erityisesti vanhan suosikin, Boston Robin edesottamukset kiinnostavat edelleen.
Mulla oli aika lailla sama. Seurailin ekat 4-5 kautta, jonka jälkeen homma alkoi toistaa samaa kaavaa ja mielenkiinto hävisi. Jotenkin sitten päädyin latailemaan H vs V-kauden ja ilokseni huomasin sarjan muuttuneen hidden immunity idolien myötä. Nyt sitten ollaan seurattu sarjaa taas innolla parisen vuotta.
Ja myös muita katsomisen arvoisia kausia saa mainita :)
Henk.koht. suosittelisin alkuun kaudet 20, 19, 16, 13 ja 15. Näiden lisäksi nykyinen 25. kausi vaikuttaa lupaavalta.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
eh.. Olipas jännä IC, tietty leikkauksella dramatisoitu, mutta Russel ei oikein hyvin ottanu tappiota.. taaskaan. and off he goes…Viihdyttävä jakso kerta kaikkiaan.

Muissakin heimoissa peli on alkanut ja ryhmiä muodostuu, mutta toki mielenkiintoisa nähdä mitä ton kaksikon kanssa tehdään, splitataanko tms. Stephaniehan aikoinaan oli yhden ihmisen heimo Palaussa ennen mergeä (tulentekokilvassa tiputti Bobby Jonin), saas nähä mennäänkö nyt niin pitkälle.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Viihdyttävä jakso kerta kaikkiaan.

Viihdyttävä oli, mutta minua nyt suoraansanottuna vähän v*tuttaa. Ensinnäkin Malcolm+Denise on noussut omaksi suosikikseni pelaajina, jotka voisivat yhdessä päästä todella pitkälle, mutta tätä menoa kumpikaan ei näe edes mergeä.

Toinen juttu on sitten taas se, että taas jäi näkemättä, miten muut heimot lähtevät toteuttamaan omaa taktiikkaansa. Toistaiseksi tämä kausi on vaikuttanut todella hyvältä, mutta se uhkaa latistua ihan täysin, jos keltaisille ja punaisille annetaan liikaa aikaa vahvistaa omia rivejään. Useinhan mielenkiintoisimmat taktiset ratkaisut on tehty nimenomaan ennen yhdistymistä, koska sen jälkeen kukaan ei enää uskalla kääntyä omaa heimoaan vastaan, vaikka ennen yhdistymistä ei olisi edes kuulunut enemmistöön (vrt. Edna tai Christina edellisillä kausilla).
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Viihdyttävä oli, mutta minua nyt suoraansanottuna vähän v*tuttaa. Ensinnäkin Malcolm+Denise on noussut omaksi suosikikseni pelaajina, jotka voisivat yhdessä päästä todella pitkälle, mutta tätä menoa kumpikaan ei näe edes mergeä.

Noinhan Palaussa kävi, että eihän Stephaniella ollut mitään saumaa, kun koko muu heimo oli jo pois heitetty. Niimpä Bobby Jon ja Stephanie pääsivät seuraavalle kaudelle ja alottivat tämän "vanhat vs. noviisit" pelin.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Minulle on ollut pettymys tuo, että se on se sama heimo, joka järjestäen ottaa tukkaan noissa IC:issa. Ensinnäkin, se heimo on sitten ollut paljon enemmän ruudussa, kun on näytetty, millä tavoni jäsenet yrittävät puhua muita puolelleen. Toisekseen, muista heimoista jo puolet istui persiillään tuon viimeisimmän IC:n ajan. Kolmannekseen, niistä muista heimoista ei sitte ole nähty kuin noita kieroiluja, ja niissä aina ne vahvimmat kieroilijat pääsevät eniten esille. Tuskin tuotantotiimikään on riemusta kiljahdellut tämän draaman kaaren äärellä.

Ainoa fiksu vaihtoehto olisi laittaa heimojako uusiksi nyt. Joko yksi sininen jäsen per muu heimo, tai sitten joku vähän isompi uusjako. Ei tuota ole enää mitään järkeä jatkaa kolmen heimon voimin - paitsi siis jos äkkiä pistetäänkin sekä punaisilta että keltaisilta yksi siniseen heimoon, tyyliin "teillä on kaksi minuuttia aikaa päättää, päätöksen oltava yksimielinen, muuten menetätte kaikki tähän asti voittamanne palkinnot".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös