Survivor TV-sarja (Amerikan tahtiin)

  • 166 439
  • 1 161
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Kim teki ensimmäisen virheensä, jonka damagecontrol oli epäonnistua. Cat oli tosissaan murtunut tuosta Rewardilta ulos jättämisestä.

Troyzanin temppu oli onnistua, mutta älykkäästi naiset laittoivat vaan yhden äänen Cristinalle, eivätkä kahta kuten alun perin suunnittelivat.

Mutta oikean mokanhan tossa teki Sabrina kertomalla Chrisinalle että hän on splitwoten kohde.. mitä sitä hänelle kertomaan? Ainoastaan ton mokan ansiosta Troyllä oli edes mahdollisuus saada Catin avulla itsensä jatkoon.

No Kim voitti seikä Rewardin ja IC:n joka myös on naisen taktiikan vastasta. Nyt Kim näytti uhkansa koko muulle porukalle. JOS joku muu haluaa vielä finaalin päästä, on siirto tetävä seuraavaksi. Cat ei uskalla, mutta Chelsea voi vielä kääntyä Kimä vastaan tajutessaan ettei voita Kimiä Juryn edessä..

EDIT: Hienosti kyllä KIM tuon mokansa itsekkin tiedostaa
http://www.youtube.com/watch?v=GZBDH2qb_Tw

Noissa Kim ja Chelsea kehuvat kilvan toisiaan.. voiko olla totta? Ei kai?
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kimiltä tosiaan ensimmäinen selkeä virhe tässä pelissä. Tuo surullisenkuuluisa "rope chop" -kilpailu on aina Survivorissa se mitä EI kannata voittaa, vaikka palkinto tuntuisi miten houkuttelevalta tahansa. Mutta tuon kilpailun voittaminen yleensä kertoo sen että olet todennäköisesti uhka numero yksi, ja ennen kaikkea se laittaa voittajan pahaan paikkaan kun pitää valita ketkä pääsevät mukaan nauttimaan palkinnosta. Sen lisäksi että Kim voitti kisan, hän teki virheen myös siinä että valitsi täysin tunnesyistä Chelsean vaikka strategisesti se ei ollut järkevin ratkaisu. Tuossa pitäisi osata aina ajatella että valitset mukaasi ne jotka ovat epävarmimpia, ja jätät sen luottohenkilösi leiriin pitämään huolta että muut eivät yhdistä voimiaan sinua vastaan.

Mutta Kimin onneksi Kat ja Christina ovat niin jumalattoman tyhmiä että eivät taida koskaan tajuta sitä että heillä ei ole Kimiä vastaan mitään mahdollisuutta ja mitä pidempään he antavat Kimin pitää valtaa, sitä vaikeampi heidän on lopulta päästä Kimistä eroon. En tiedä mikä noiden kahden strategia olevinaan on, mutta mitään järkeä siinä ei ainakaan ole. Kat kiukuttelee kuin pikkukakara ja itkee kun kaikki pitävät häntä pelkkänä seurailijana joka antaa Kimin tehdä kaikki päätökset, ja reagoi tähän sitten... antamalla Kimin määrätä ketä äänestetään ja miten. Jos Kat haluaa tulla muistetuksi hyvänä pelaajana eikä pelkkänä seurailijana, niin kannattaisi varmaan alkaa tekemään jotain liikkeitä sen sijaan että seurailee vaan muita.

Ja tuo Christina on jo niin uskomaton tapaus että ei pysty käsittämään mitä tuo nainen oikein ajattelee. Tyhmemmällekin kävi varmaan tuossa reward-challengessa selväksi mitä muut ajattelevat Christinasta, ja mikä on hänen asemansa hierarkiassa. Ja jotta homma tulisi varmasti selväksi niin Troy on vääntänyt sitä rautalangasta Christinalle jo päiväkaupalla. Mutta niin vaan suostui vielä siihen että muut naiset pistävät hänelle pari ääntä... Siis eikö Christinalla käynyt missään vaiheessa mielessä että tuon äänten jakamisen tarkoituksena on varmistaa että jos toinen pelaa idolin niin toinen lähtee? Suostumalla tuohon Christina laittoi itsensä suureen putoamisvaaraan koska kukaanhan ei tiennyt onko Troylla idoli vai ei. Ja sitten kun Troy sai lopulta Christinan vakuutettua siihen että tämän kannattaa tehdä jotain tilanteelle, niin seurauksena oli se että Christina sai melkein itsensä äänestetyksi ulos kun paljasti Troylle miten äänet tullaan jakamaan. Käsittämättömän typerää peliä Christinalta oikeastaan ihan pelin alusta saakka!

Vaan typerää oli kyllä peli Sabrinaltakin, kun meni kertomaan Christinalle että äänet tullaan jakamaan hänen ja Troyn kesken. En tiedä mitä hän tuolla oikein ajoi takaa mutta helvetinkään järkeä siinä ei ollut. Sabrina saa kiittää Christinan ja Katin typeryyttä siitä että tuo ei kostautunut.

Mutta käsittämättömän vittumainen akka on kyllä myös tuo Alicia. Tässä jaksossa tuli Alicialta kyllä sellainen kommenti joka sai melkein Coltoninkin pahimmat näyttämään ystävällisiltä ja mukavilta. Tämä erityisopettaja kun kertoi että Christinan ÄO on nolla ja hän käsittelee Christinaa sen takia kuin oppilaitaan. Ai että miten ihana ope... Oikein huokuu kunnioitus oppilaita kohtaan tuosta kommentista... Ja muutenkin tuon Alician käytös tässä pelissä on ollut sellaista että harkitsisin kyllä lapseni laittamista tuon akan opetukseen, vaikka käytös Survivor-pelissä ei nyt aina ihan täysin tosielämän kanssa menekään yksiin.

Jatkosta vielä sen verran että kyllä tämä edelleen vahvasti Kimin voitolta haiskahtaa, on tuo hänen pelinsä ollut kokonaisuudessaan niin vahvaa huolimatta tämän viimeisimmän jakson pienistä virheistä. Harvemmin on nähty Survivorissa näin dominoivaa naispelaajaa, joka hallitsee strategista peliä ihan täydellisesti, on erittäin hyvä sosiaalisessa pelissä, ja vielä kaiken lisäksi pystyy halutessaan voittamaan myös kilpailuja. Parvati Micronesian kaudella pääsee ehkä lähimmäksi mutta jos Kim tämän kauden vie nimiinsä niin melkeinpä nimeäisin hänet kaikkien aikojen parhaaksi naispelaajaksi. Ja menee kärkipäähän myös silloin jos lasketaan kaikki pelaajat mukaan. Välillä on tullut tästä Kimin pelistä mieleen suorastaan pelottavan hyvä Brian Heidik vitoskaudelta. Niin hyytävän kylmäveristä ja laskelmoitua peliä on Kim esittänyt, lukuunottamatta tätä pientä säröä kilpeen tässä viimeisimmässä jaksossa.



EDIT: Tässä muuten vielä ehkä yksi parhaista insider-clipeistä mitä tällä kaudella on nähty. Troy kertoo ei-niin-mukavia mielipiteitään muista kilpailijoista ja samaan aikaan taustalla näkyy nämä henkilöt tekemässä juuri sitä mistä Troy heitä kritisoi tai jotain muuta typerää.

Tässä siis tuo video: Secret scene - Troyzan
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
EDIT: Tässä muuten vielä ehkä yksi parhaista insider-clipeistä mitä tällä kaudella on nähty. Troy kertoo ei-niin-mukavia mielipiteitään muista kilpailijoista ja samaan aikaan taustalla näkyy nämä henkilöt tekemässä juuri sitä mistä Troy heitä kritisoi tai jotain muuta typerää.


Joo toi oli hilarious.. Christinan kompastuminen :-D

Muuten Ponderosa videossa Troy sanoo piilottaneensa leirin flintin, siis piikiven, tulentekovälineen.. noinkohan ovat seuraavssa jaksossa ilman tulta?
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Muuten Ponderosa videossa Troy sanoo piilottaneensa leirin flintin, siis piikiven, tulentekovälineen.. noinkohan ovat seuraavssa jaksossa ilman tulta?

Joo, huomasin saman kun katselin noita Ponderosa-videoita. Mielenkiintoista nähdä löytävätkö tuota, ja mikä on tuotannon suhtautuminen jos eivät löydä tuota ja joutuvat menemään pyytämään uutta.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Kimin keskitymiskykyä ei voi kun ihailla. IC:ssä niin tiukka itsehillintä ja keskittyminen.

Kim joutui taipumaan enemmistön mielpiteeseen Catin ulostamisessa. Mutta on edelleen vahvoilla.


Hyvä season on jälleen todettava. Pelaaminen ei sisällä ehkä isoja yllätyksiä katsojalle, mutta peliä pelataan eikä joojotella eikä joku vie muita kuin pässejä narussa.

Cat oli aika itkunsekanen Ponderosassa… Otti itseensä, kunnes tietysti rahotuttuaan ymmärsi pelin, mutta Kim.. Kim tuli puheeksi Troysanin ja Catn lisäksi muillakin. Onko se Kimin kunnioitusta lopuksi vai?

EDIT: Tosiaan Cat sano ainoana jäljellä olevana osaavansa sytyttää tulen, ja Troy kysy "löysittekö flintin" johon Catin reagointi vaikutti että se oli tosiaan piilotetttu...
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"Blindsides are always funny and exciting..." Paitsi silloin kun se sattuu omalle kohdalle...

Muutenkin oli kyllä Katilta sellaista käytöstä koko jaksossa (ja parissa edellisessäkin) että oli pakko melkein tuulettaa kun näki tuon samaan aikaan pettyneen ja yllättyneen ilmeen ja lopulta nyyhkytyksen "walk of shamella". Kat on juuri niitä tyyppejä jonka mielestä kaikki on tosi hauskaa ja kivaa niin kauan kun saa olla voiman oikealla puolella ja pääsee nauramaan muille. Mutta sitten kun osuukin omaan nilkkaan niin esille tulee epäkypsä, kiukutteleva kakara joka ei kykene ollenkaan aikuismaiseen käytökseen. Ja hyvä oli tuokin että tribalissa otettiin esille kuinka aina vaan vetoaa noissa tilanteissa tuohon ikäänsä. Ei 22 kuitenkaan niin nuori ole että olisi oikeutettu käyttäytymään kuin teini-ikäinen kakara.

Mutta pahintahan ei edes näytetty TV:ssä vaan se pahin kiukuttelu ja hysteerinen itku tuli tuossa ensimmäisessä Ponderosa-pätkässä. Ihan käsittämätöntä käytöstä! Mutta onneksi näytti kuitenkin vähän rauhoittuvan kun sai tilanteeseen etäisyyttä ja ruokaa suuhunsa. Uskomatonta oli myös tuo Katin jatkuva itku ja valitus siitä kuinka hän ei halua että häntä pidetään heikkona pelaajana, mutta ei kuitenkaan tehnyt mitään sen eteen että olisi saanut ihmiset uskomaan toisin. Seuraili vaan Kimiä ja antoi lopulta äänestää itsensä ulos kunnon blindsiden kautta. Sen lisäksi halusi voittaa edes yhden IC:n juuri sen takia että häntä ei pidettäisi heikkona pelaajana, mutta osoittaako se sitten suurta vahvuutta jos rukoilee toista lopettamaan että saisi voittaa? Huvittava oli sekin kommentti kun Kat sanoi häpeävänsä sitä että hävisi 28-vuotiaalle Kimille, ihan kuin tämä olisi joku vanhus. Uskomattoman typerä tyttö!

Tuo Katin äänestys taisi olla ensimmäinen kerta koko tällä kaudella kun Kim joutui taipumaan muiden päätökseen sen sijaan että olisi tehnyt päätöksen itse. Mutta joka tapauksessa Kimin olisi pitänyt minusta jossakin vaiheessa hankkiutua Katistakin eroon koska minusta Sabrina ja Kat olivat Kimin pahimmat uhkat loppua ajatellen. Sabrina on ehkä ainoa joka voi finaaliäänestyksessä voittaa Kimin (Katilla olisi ollut siihen pieni mahdollisuus myös) mutta Kat oli taasen niin arvaamaton ja typerä pelaaja että häneen olisi riskaabelia luottaa koska näytti tekevän päätöksiä niin vahvasti tunteella. Sen lisäksi hän on fyysisesti pahin uhka Kimille joka omien sanojensa mukaan yrittää pelata nyt varman päälle ja voittaa kaikki IC:t. Sabrinasta on helpompi päästä eroon myöhemminkin koska hän ei ole niin vahva kilpailuissa kuin Kat.

Kimillä on kyllä edelleen pullat hyvin uunissa voiton suhteen, vaikka pari viimeistä äänestystä onkin herättänyt juryssa katkeruutta häntä kohtaan. Mutta kunhan Kim vaan pääsee Sabrinasta jotenkin eroon niin minä näkisin että hän voittaa kenet tahansa jäljelläolevista. Miehet näyttää ainakin ihan avoimesti vihaavan Tarzania, eikä hän välttämättä ole naistenkaan keskuudessa mikään suosikki. Christinaa näyttää vihaavan kaikki, Alicia on niin vittumainen ihminen että tuskin tulee montaa ihmistä puolelleen voittamaan, Chelsea näyttää olevan muiden silmissä pelkkä Kimin sidekick. Sabrina on siis ainoa todellinen uhka Kimille tuota äänestystä ajatellen, mutta tietenkin Kimin pitää myös itse onnistua pääsemään finaaliin. Jos muut tulevat järkiinsä ja huomaavat että heillä ei ole mitään mahdollisuutta Kimiä vastaan niin hän on vaikeuksissa, mutta jos Kim jatkaa vahvoja esityksiä kilpailuissa ja onnistuu vakuuttamaan ihmiset pitämään hänet mukanaan niin edelleen on kyllä aika todennäköisen kandidaatti voittajaksi.

Noita Ponderosa-pätkiä kun katselin niin Leif sanoi ihan suoraan että jos Sabrina on finaalissa niin hän tulee antamaan äänensä Sabrinalle. Jay vaikuttaisi olevan ehdottomasti Kimin puolella mutta muista en osaa oikein sanoa. Troy vaikuttaisi katkeruudestaan huolimatta sellaiselta joka haluaa antaa äänensä parhaalle pelaajalle, ja samaan uskon jostain syystä myös Katin kohdalla vaikka tuo äänestyksen jälkeinen käytös ei antanutkaan hänestä kovin järkevästi ajattelevan ihmisen kuvaa.


EDIT: Tosiaan Cat sano ainoana jäljellä olevana osaavansa sytyttää tulen, ja Troy kysy "löysittekö flintin" johon Catin reagointi vaikutti että se oli tosiaan piilotetttu...

Kat sanoo mitä sanoo. Minä en kyllä jaksa uskoa että hän olisi ainoa tuolla joka osaa sytyttää tulen. Monesti vaan noissa tilanteissa jokaiselle tulee joku "vastuualue" johon muut eivät kajoa vaikka sinänsä osaisivatkin tuon homman. Ei tuo tulen sytyttäminen piikiven avulla nyt kuitenkaan mitään rakettitiedettä ole joten maalaistyttö-Chelsean, Kimin ja Tarzanin luulisi ainakin tuon kyllä osaavan. Tuokin vaikutti vaan sellaiselta että Kat yritti hakea jotain mistä voisi olla vahingoniloinen.


EDIT: Se piti vielä sanoa että minä sitten vihaan ihan yli kaiken näitä "loved ones" -vierailuita Survivorissa. Puolet jaksosta menee aina siihen kun kaikki itkee ja kertoo kuinka tärkeitä nämä ihmiset ovat heille ja sitten itketään taas vähän lisää. Ainoa mielenkiinto näissä on että yleensä aina joku hiekoittaa pelinsä valitsemalla väärät ihmiset mukaansa palkintoreissulle.
 
Viimeksi muokattu:

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Pakko huudella täällä koska varmasti on tietäjiä eli katselen tuota pahikset vs hyvikset kautta kolmoselta ja mietin mihin jäi ekan kauden voittaja Richard Hatch? Oli kuitenkin ihan ekassa jaksossa mukana missä esiteltiin kilpailijoita?!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pakko huudella täällä koska varmasti on tietäjiä eli katselen tuota pahikset vs hyvikset kautta kolmoselta ja mietin mihin jäi ekan kauden voittaja Richard Hatch? Oli kuitenkin ihan ekassa jaksossa mukana missä esiteltiin kilpailijoita?!

Hatch oli tuolloin ehdonalaisessa joten hän ei saanut viranomaisilta lupaa lähteä Samoalle.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Jakson loppu pelasti paljon, normaalisti meikäläisellä on omaisjaksoissa laatan lentäminen lähellä, koska ko. episodit eivät kovin mieleenpainuvia ole.

Katin puheet blindsideista ja äänestyksen lopputulos saivat täälläkin aikaan hymähtelyä, onhan tyttö itselleni ollut yksi kauden ärsyttävimmistä ilmestyksistä(joita onkin tällä kaudella riittänyt).
 
Aika vahvoilla on kyllä Kim tällä hetkellä. En oikeastaan näe että kenelläkään on saumoja häntä vastaan jos Kim loppuun asti pääsee. Saa nähdä jos joku yrittää vielä juonitella Kimin ulos jos vaikka menisi häviämään seuraavan tai sitä seuraavan koskemattomuuskisan (ei ainakaan chelsea varmaan uskalla kun tietää että kimillä on immunity idol ja on muutenkin liian tyhmä tajutakseen että ei ole saumoja häntä vastaan lopussa.)

Meni kyllä hieman tylsäksi kun Troyzan putosi. Olisi saanut vielä voittaa pari koskemattomuuskisaa ja jäädä tyttöjen pasmoja sekoittamaan :) Niin sekaisin nuo tytöt meni tuosta Troyzanin psyykkauksesta että huhuh... Äijällä varmaan saumoja yleisön suosikiksi.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika vahvoilla on kyllä Kim tällä hetkellä. En oikeastaan näe että kenelläkään on saumoja häntä vastaan jos Kim loppuun asti pääsee.

Minä näkisin että Sabrina on ainoa joka pystyisi tosissaan haastamaan Kimin voitosta finaalissa. Ainakin Leif sanoi ihan suoraan että tulee antamaan äänensä Sabrinalle mikäli tämä finaaliin pääsee, ja muistaakseni myös Jonas on sanonut symppaavansa Sabrinaa. Ja uskoisin että ainakin jotkut naisista sekä Tarzan saattaisi kallistua Sabrinan puolelle jos Kim joutuu heidän luottamuksensa pettämään. Mutta minä en kyllä usko että nuo kaksi tulevat finaalissa olemaan, koska kummallakaan ei ole järkeä mennä finaaliin toisiaan vastaan ja näiden kahden "välienselvittely" tulee lähes pakosta vastaan jo seuraavassa tribalissa. Kimillä on tässä vahvempi käsi koska hän on parempi kilpailuissa ja hänellä on myös tuo HII joka käsittääkseni on mahdollista käyttää enää seuraavassa tribalissa. Joten jos Kim ei tee jotain ihan käsittämätöntä mokaa niin hän on turvassa seuraavassa tribalissa.

Jos vaan Kim pääsee Sabrinasta eroon niin minä näkisin että voitto on täysin selvä. En vaan jaksa uskoa että kukaan noista jäljelläolevista pystyisi saamaan riittävästi ääniä Kimiä vastaan.

Alicia ei ole ilmeisesti niin vihattu kilpailijoiden kuin katsojien keskuudessa, mutta kuten Kim sanoi siskolleen niin "Alicia is not well liked, but she's delusional about it". Sanoisin että Alicia ei tule saamaan ääniä muuten kuin että ne ovat selkeästi muita finalisteja vastaan. Ja se tuskin riittää voittoon.

Christina on ollut tasaisen vihattu läpi koko kauden, ja kaikki juryn jäsenet näyttävät pitävän häntä heikkona ja tyhmänä pelaajana joka ei ansaitsisi olla enää mukana koko kisassa, joten tuskin tulee saamaan yhtään ääntä.

Chelseasta ainakin Leif sanoi suoraan jossakin haastattelussa että Chelsea oli ainoa ihminen josta hän ei pitänyt yhtään. Ja Chelsealla on ollut omat kärhämänsä myös Tarzanin ja Katin kanssa. Ja moni juryssa näyttää pitävän Chelseaa pelkkänä "coattail riderinä" joka toimi vain Kimin käsikassarana joten häntäkään ei kovin paljoa arvosteta.

Tarzanista ei ikinä tiedä mutta juryn miehet eivät ainakaan tunnu kovin paljoa Tarzania arvostavan. Jonas on puhunut hyvinkin suoraan kuinka Tarzan ei enää ansaitsisi olla mukana ja Jay ja Mike ovat yhtyneet näihin mielipiteisiin. Leif saattaisi olla ainoa miehistä joka antaisi äänensä Tarzanille, enkä usko että naisiltakaan tulee niin paljoa ääniä että Tarzan voittoon nousisi.

Kimillä näyttää olevan takanaan ainakin Jay ja Mike, ja uskoisin että Troyzan osaa loppujen lopuksi arvostaa myös pelaajaa joka on pelannut noin kovaa. Katin ääni riippuu varmaan aika paljon siitä kuinka hyvin Kim onnistuu "damage controlissa" mutta vaikka Kat oli todella pettynyt ja käyttäytyi kuin kakara niin en näkisi häntä vielä menetettynä äänenä. Yksikään kilpailija ei ole sen enempää ohjelmassa kuin insider-clipeissäkään arvostellut Kimin persoonaa tai käytöstä vaan päinvastoin kaikki ovat kehuneet häntä "sweetheartiksi" ym., joten siihen Kimin peli ei ainakaan kaadu etteivät ihmiset pitäisi hänestä. Mutta uhkana on vaan tuo että kun on selkeästi johtanut ja pyörittänyt koko peliä niin pudonneiden katkeruus kohdistuu häneen ja jos Kim ei pysty "voitelemaan" heitä tarpeeksi finaalissa niin hän voi menettää ääniä siihen.

Äijällä varmaan saumoja yleisön suosikiksi.

Ikävä kyllä... Kun katsoo historiaa että esim. Jane ja Ozzy ovat voittaneet niin sanoisin että Troy on aika vahva kandidaatti tuon voittajaksi. Minä en kyllä oikein tykkää tuon herran kakaramaisesta ja katkerasta käytöksestä, joka ei edes jäänyt tuonne Samoalle vaan on jatkanut sitä pudotuksen jälkeisissä haastatteluissaan ja myös Twitter-kirjoituksissaan. Perusteli esim. tuota flintin piilottamistaan sillä että koki naisten varastaneen häneltä jotain kun äänestivät hänet pois ja halusi vastineeksi varastaa heiltä jotain. Erityisen naurettavaksi Troyn katkeruuden tekee se että hän pilasi pelinsä ihan itse ja täysin omaa hölmöyttään.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Chelsea näyttää olevan muiden silmissä pelkkä Kimin sidekick.

Chelsealla olisi voiton avaimet käsissään, jos puukottaisi Kimiä selkään mahd pian. Kim mukanaan Chelsealla ei ole mitään mahkuja voittaa..



EDIT: Se piti vielä sanoa että minä sitten vihaan ihan yli kaiken näitä "loved ones" -vierailuita Survivorissa.

ainoa hyvä ”loved ones” on ollut, kun Jonny Fairplay (Pearl Islands) väitti mummonsa kuolleen…
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
ainoa hyvä ”loved ones” on ollut, kun Jonny Fairplay (Pearl Islands) väitti mummonsa kuolleen…

Ainoa kerta kun joku on selkeästi yrittänyt käyttää tätä "loved ones" -vierailua hyväkseen pelissä. Fairplayhan oli sopinut tuon koko jutun etukäteen kaverinsa kanssa ja käytti tuota lopulta hyväkseen siten että vannoi aina kuolleen mummonsa nimeen ja sai näin kaikki (paitsi Sandran) uskomaan kaiken paskan mitä tämä heille syötti.

Fiji taitaa muuten olla viimeisin kausi kun tätä loved ones -vierailua ei ole ollut. Onko muita? En muista.
 
Ikävä kyllä... Kun katsoo historiaa että esim. Jane ja Ozzy ovat voittaneet niin sanoisin että Troy on aika vahva kandidaatti tuon voittajaksi. Minä en kyllä oikein tykkää tuon herran kakaramaisesta ja katkerasta käytöksestä, joka ei edes jäänyt tuonne Samoalle vaan on jatkanut sitä pudotuksen jälkeisissä haastatteluissaan ja myös Twitter-kirjoituksissaan. Perusteli esim. tuota flintin piilottamistaan sillä että koki naisten varastaneen häneltä jotain kun äänestivät hänet pois ja halusi vastineeksi varastaa heiltä jotain.
Olen samaa mieltä tuosta lapsellisesta käyttäytymisestä ja turhasta urputtamisesta. Täytyy kuitenkin muistaa että pienet asiat ovat suuria asioita kun eletään yhdessä autiolla saarella ja Troyzan oli kilpailuhenkinen tyyppi joten tuollainen tilanne saa helposti hermot kiristymään. Jos on tosiaan jatkanut aukomista jopa kisan jälkeen niin täytyy sanoa että tämä on kyllä turhaa.

Erityisen naurettavaksi Troyn katkeruuden tekee se että hän pilasi pelinsä ihan itse ja täysin omaa hölmöyttään.

En ole täysin samaa mieltä tästä. Ensimmäinen naula arkkuun oli kyllä äänestää Mike pois, ja tämä oli Troyzanin oma virhe. Kim veti kyllä Troyzania tässä tilanteessa narusta 100-0. Mutta tämän jälkeen Troyzan kyllä yritti saada muita miehiä mukaan äänestämään yksi naisista ulos mutta Jayn sekoilut pilasivat tämän. Jay oli muutenkin aivan pihalla naisten kanssa. Ensin epäili vahvasti sitä että naiset yrittävät äänestää miehet ulos ja yhtäkkiä muutti mieltään ja oli varma että Kim ja Chelsea eivät valehtele.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olen samaa mieltä tuosta lapsellisesta käyttäytymisestä ja turhasta urputtamisesta. Täytyy kuitenkin muistaa että pienet asiat ovat suuria asioita kun eletään yhdessä autiolla saarella ja Troyzan oli kilpailuhenkinen tyyppi joten tuollainen tilanne saa helposti hermot kiristymään. Jos on tosiaan jatkanut aukomista jopa kisan jälkeen niin täytyy sanoa että tämä on kyllä turhaa.

Kyllä minäkin ymmärrän sen että tuolla tilanteen ollessa vielä päällä pienetkin asiat tuntuvat isolta ja saavat katkeruuden moninkertaiseksi, ja sen takia katkeruus ja mussuttaminen saarella ja Ponderosassakin on vielä jotenkin ymmärrettävää. Mutta tuon saman mussutuksen jatkaminen monta kuukautta jälkikäteen on jo lapsellista, varsinkaan kun Troylla ei ole edes mitään isoa syytä olla katkera kenellekään.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Tarzan ulos (the last man standing..), taktiikka ei pitänyt, koska Alicia ja Christine luottavat omaan fina3 paikkaan.. Chelsea menetti pelin, koska juuri nyt olisi ollut ainoan HII tietäjän aika pelata Kim pois pelistä. Chelsea ei voi voittaa Kimiä lopussa. Nyt onkin enää kyse siitä taktikoiko Kim millä perusteella kaverinsa loppukolmikkoon… pitämällä alkuperäisen kolmikon vai viemällä vähiten paha kilpailijansa sinne… Mutta Kim näyttäs kuitenkin heittäytyvän tunnevalintaan järjen sijaan, joten saas nähdä
Mielenkiintoinen finaali siis tulossa.. jonka tosin ehtii kattoon vasta joskus viikolla
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minä olen koko kauden ajan miettinyt että onko tuo tämänkertainen porukka vaan yksinkertaisesti jumalattoman tyhmää, vai onko tuo Kim vaan niin hyvä manipuloimaan ihmisiä että saa kaikki muut näyttämään tyhmiltä, ja pikkuhiljaa kallistun vaan enemmän ja enemmän jälkimmäiseen. On tuo Kim oikeasti niin jäätävän hyvä tässä pelissä että saa kaiken näyttämään todella helpolta. Nytkin Kim käytti täydellisellä tavallaan hyväksi Tarzanin yritykset pelata molempia puolia, ja sai jollain ihmeellä vakuutettua Alician siitä että hänen kannattaa hankkiutua Tarzanista eroon vaikka Alician kannalta siinä ei ollut mitään järkeä. Tässä jaksossa puhuttiin paljon noista Kimin "sinisistä silmistä" ja ilmeisesti asia vaan on niin että Kim osaa puhua niin vakuuttavasti ja uskottavasti että saa muut uskomaan melkein mitä tahansa.

Mutta yksi iso este Kimillä vielä on raivattavana, ja se on Sabrina. Sabrina on erittäin pidetty ja siksi iso uhka finaalia ajatellen, ja kun Kim nyt selkeästi asettui Chelsean ja Sabrinan puolelle niin hänellä on vaikea tilanne edessään. Yrittääkö päästä eroon Sabrinasta ja riskeerata samalla muutama jury-ääni, vai ottaako riski ja mennä finaaliin Sabrinan kanssa luottaen siihen että jury arvostaa Kimin peliä tarpeeksi.

Alicia teki kyllä minusta elämänsä mokan kun ei hankkiutunut Chelseasta eroon nyt kun siihen olisi ollut mahdollisuus. Hänellä olisi ollut varmuudella Tarzanin ja Christinan äänet ja kuten Kim sanoi niin myös hän olisi lähtenyt tuohon mukaan pakon edessä ja näin Alicialle olisi tullut mahdollisuus yrittää päästä eroon myös Kimistä ja Sabrinasta ja mennä finaaliin kahden "goatin" kanssa (toki hän itse on myös sellainen, mutta siksi hänen ainoa mahdollisuutensa voittoon olikin mennä finaaliin Christinan ja Tarzanin kanssa). Mutta niin vaan Kim onnistui syöttämään Alicialle epäilyksen Tarzanin luotettavuudesta ja sai Alician käytännössä mokaamaan omat mahdollisuutensa voittoon. Tuo oli kyllä malliesimerkki hyvästä manipuloinnista! Vaan hauskaa on kyllä katsoa kuinka pihalla tuo Alicia näyttää olevan siitä mikä hänen asemansa tässä pelissä on ja kuinka hän vaikuttaa kuvittelevan että kaikki pitävät hänestä (kuten Kim sanoikin viime viikolla). Oikeastihan tuo Alicia on ihan hirveä narttu, kammottava ihminen joka ei ole edes lähellekään niin älykäs kuin luulee olevansa.

Vaan tyhmää oli kyllä Chelseankin peli tässä jaksossa. Käytännössä toisti Katin tekemän virheen kun valitsi Kimin jälleen kerran mukaansa palkintomatkalle, ja oikeastaan vielä kuulosti paljon typerämmältä kuin Kat kun yritti verhota päätöstään oikeudenmukaisuuteen jne. Chelsean onneksi Kim pystyi kuitenkin pelastamaan hänet. Mutta tuo Chelsean ja Kimin jutustelu laivan kannella pisti kyllä miettimään näiden kahden suhdetta. Ainakin Chelsean ilmeet, eleet ja "I love you" -kommentit pisti miettimään että tuossa on ainakin hänen puoleltaan jotain muutakin kuin kaveruutta... Se tuntuisi selittävän senkin miksi Chelsea ei edes yrittänyt saada Kimiä ulos nyt kun siihen olisi ollut mahdollisuus. Saas nähdä tekikö Kimkin tuossa sitten virheen kun ainakin omien sanojensa mukaan valitsi tunteen järjen sijasta.

Hauskaa oli muuten tässä jaksossa se että Kat näytti edelleen olevan ihan pihalla pelistä ja sai itsensä näyttämään typerältä, vaikka ei ole enää edes mukana. Itkua jury-penkillä, katkeria silmäyksiä ja lapsellisia "bitches!" -kommentteja ja sitten vielä oikein omahyväisenä toivotteli "Goodbye Chelsea" kun ensimmäinen ääni oli luettu, vain huomatakseen että oli jälleen väärässä. Ja vaikka Kat viime viikon Ponderosa-videoissa mehusteli sillä kuinka nuo kilpailijat ovat nyt aivan kusessa ilman häntä kun eivät osaa sytyttää tulta niin hyvinhän noilla näytti tulenteko onnistuvan heti tuon tribalin jälkeen... Ihan täysidiootti tuo Kat, ja odotettavissa on varmaan aika huikea kysymys/katkera puhe kunhan jury pääsee tenttaamaan finalisteja.

Christinasta pitää muuten sen verran sanoa vielä että tuon Christinan täytyy oikeasti olla varmaan yksi huonoimmista Survivor-pelaajista mitä on koskaan nähty. Christinalla ei vaikuta olevan minkäänlaista kokonaiskuvaa pelistä, eikä minkäänlaista kykyä edes hankkia sellaista, hän ei osaa lukea yhtään ihmisiä ja melkein kaikki strategiset jutut mitä hän yrittää on täysin aivottomia ja menevät täysin päin persettä. Kaikki mitä Christina yrittää näyttää kääntyvän häntä vastaan, kuten tuo Chelsea-tilanne. Onkin aika huikeaa että noin huono pelaaja on päässyt finaali-viisikkoon, mutta tuo on kyllä tapahtunut joko täysin tuurilla tai sen takia että Christina ei muodosta kenellekään minkäänlaista uhkaa ja olisi jokaiselle aika unelmakumppani finaaliin.

Mielenkiinnolla odotan kyllä sunnuntaista finaalia. Kim on HII:n ansiosta seuraavassa tribalissa turvassa, joten hänen paikkansa finaalinelikossa on varma. Mutta muuten tilanne on kyllä täysin auki eikä osaa oikein yhtään ennakoida minkälaisella strategialla kukin menee. Meneekö Kim-Chelsea-Sabrina -kolmikko finaaliin vai haluaako tuon kolmikon jäsenet yrittää saada finaaliin mukaansa helpot vastukset Alician ja Christinan?
 
Viimeksi muokattu:

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Dumb and Dumber aka Alicia ja Christina. Käytännössä lahjoittivat voiton Kimille. Alician omaakehua kuunnellessa tuo ämmän jatkuva kämmäily tuo vielä lisää myötähäpeän tunnetta jaksoja katsoessa. Tarzanilta kyllä hyvä yritys, harmittavasti Alicia oli aivan liian helposti vietävissä.

Eipä sillä, harvinaisen mielenkiintoinen kausi ainakin tähän mennessä.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Minä olen jo usemman viikon ollut sitä mieltä, että Kim on ehdottomasti yksi kaikkien aikojen kovimmista pelaajista. Keskimääräistä tyhmempi porukka ei poista hänen luovimistaitojensa hyvyyttä. Viime jaksossa nähtiin taas huikea osoitus hänen pelinlukutaidostaan, kun osasi vetäistä juuri oikeasta narusta saadakseen Alician kaivamaan omaa kuoppaansa hieman syvemmäksi.

Täytyy toivoa että tällä kertaa jury ei olisi niin katkera kun liian monena kertana viime vuosina on ollut, ja osaisi antaa voiton ainoalle oikealle vaihtoehdolle. Tämä tosin saattaa tosiaan vaatia yhden pahan selkäänpuukotuksen, sillä Sabrina saattaa olla vahvoilla mikäli finaaliin pääsee. Tilannetta on aika vaikea arvioida, paljon riippuu varmasti myös siitä miten final tribal menee... mutta minulla on tunne että Kim osaa sielläkin luovia aivan yhtä hyvin kuin pelissä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eipä sillä, harvinaisen mielenkiintoinen kausi ainakin tähän mennessä.

Mergen jälkeen on ollut kyllä aika tylsää kun Kim on dominoinut peliä niin selkeästi että mitään yllätyksiä ja mitään isoja muutoksia alkuperäisissä suunnitelmissa ei olla nähty. Jonkinlaista mielenkiintoa on tuonut Tarzanin sekoilut, Christinan ja Katin typeryys, Alician yleinen vittumaisuus ja harhaluulot itsestään, Kimin huikean hieno peli, ja tietenkin pre-merge oli erittäinkin mielenkiintoinen ja tämä One World mielenkiintoinen ja onnistunut konsepti, joten ei tämä ihan huonoimpien kausien joukkoon mene jos nyt ei ole parhaitakaan kausia.

Minun mielestäni paras Survivor-kausi on menossa parasta aikaa MTV3:lla, eli huikea Heroes vs. Villains jossa melkeinpä jokaisessa jaksossa tapahtui jotain aivan hullua ja koskaan ei pystynyt sanomaan varmaksi kuka lähtee.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Täytyy toivoa että tällä kertaa jury ei olisi niin katkera kun liian monena kertana viime vuosina on ollut, ja osaisi antaa voiton ainoalle oikealle vaihtoehdolle.

Minä olen sitä mieltä että jurysta löytyy aina katkeruutta ja voitto menee aina oikealle henkilölle, ja se miten jury äänestää on minusta hyvin pitkälti itsestä kiinni, kuinka osaa käsitellä jurya ja kuinka hyvin osaat lukea ihmisiä ja sanoa ne vastaukset joita kukin juryn jäsen haluaa kuulla. Jos otetaan esimerkkejä viime kausilta niin esim. Russell hävisi sen takia että hän käyttäytyi juryn edessä kuin ylimielinen mulkku, eikä osannut yhtään käsitellä noita ihmisiä. Jos edessäsi on kohtelustaan suuttuneita ihmisiä niin viimeinen asia mitä he tahtovat kuulla on se kuinka kehuskelet sillä kuinka olet onnistunut huiputtamaan heitä ja oikein hieromalla hierot sitä heidän kasvoihinsa. Ja muutenkin Russellin käytös koko pelin aikana oli sellaista että pelkästään se loi valtavan määrän katkeruutta ihmisissä.

Ja jos katsotaan mihin Coach hävisi viime kaudella niin minä sanoisin että se oli tekopyhyys. Coach on aina saarnannut siitä suoraselkäisyydestä ja kunniasta jne. mutta pelasi sitten täysin päinvastaista peliä, teki diilejä joka suuntaan ja rikkoi niitä, käytti uskontoa hyväkseen jne. Sophie pelasi strategisesti ihan yhtä hyvän pelin mutta oli lopussa rehellisempi eikä lähtenyt mukaan siihen Coachin ja Brandonin tekopyhään touhuun.

Onnistuneista jury-esityksistä voi sitten ottaa esimerkiksi jo monta kertaa aiemminkin mainitsemani Chrisin ja Toddin, joiden esitykset juryn edessä oli aivan huikeat ja onnistuivat voittamaan kaikkia todennäköisyyksiä vastaan. Molemmat osasivat lukea jurya aivan täydellisellä tavalla ja vastasivat jokaiselle juuri sen mitä he halusivat kuulla. Hyvänä esimerkkinä vaikka tämä Toddin vastaus turhamaiselle ja isoegoiselle Jean-Robertille joka kuvitteli olevansa joukon paras pelaaja.

Kuten Kim itse asian ilmaisi "I totally screwed over most of the jury", mutta silti hän ei minusta ole tehnyt mitään todella härskiä kenellekään, ja on ainakin pelin sisällä ollut erittäin hyvä "damage controlissa", niin minusta hänellä on edelleen kaikki omissa käsissä. En usko että edes Kat ja Troyzan ovat niin katkeria etteikö Kim pystyisi hyvällä jury-esityksellä heitä puolelleen voittamaan.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
tämä One World mielenkiintoinen ja onnistunut konsepti, joten ei tämä ihan huonoimpien kausien joukkoon mene jos nyt ei ole parhaitakaan kausia.

Minun mielestäni paras Survivor-kausi on menossa parasta aikaa MTV3:lla, eli huikea Heroes vs. Villains jossa melkeinpä jokaisessa jaksossa tapahtui jotain aivan hullua ja koskaan ei pystynyt sanomaan varmaksi kuka lähtee.

H vs. V on ehdottomasti paras season. Niin paljon rutinoituneita pelaajia ja todella hyvää settiä. Hanz pääsi sinne puskista sekoittamaan (kukaan ei tuntunut pelitapaa) jne.

Mutta onhan tämä One world ihan hyvässä kastissa "newbie osallistujat" sarjoista. JA parempi kuin edelliset RI seasonit.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Mergen jälkeen on ollut kyllä aika tylsää kun Kim on dominoinut peliä niin selkeästi että mitään yllätyksiä ja mitään isoja muutoksia alkuperäisissä suunnitelmissa ei olla nähty. Jonkinlaista mielenkiintoa on tuonut Tarzanin sekoilut, Christinan ja Katin typeryys, Alician yleinen vittumaisuus ja harhaluulot itsestään, Kimin huikean hieno peli, ja tietenkin pre-merge oli erittäinkin mielenkiintoinen ja tämä One World mielenkiintoinen ja onnistunut konsepti, joten ei tämä ihan huonoimpien kausien joukkoon mene jos nyt ei ole parhaitakaan kausia.

Minun mielestäni paras Survivor-kausi on menossa parasta aikaa MTV3:lla, eli huikea Heroes vs. Villains jossa melkeinpä jokaisessa jaksossa tapahtui jotain aivan hullua ja koskaan ei pystynyt sanomaan varmaksi kuka lähtee.

Pelinä homma toki lässähti turhan nopeasti, mutta juurikin tämän kauden hahmokatras on pitänyt mielenkiinnon yllä. Harvoin on näinkin paljon muistettavia hahmoja yhdellä kaudella mukana.

Heroes vs. Villains on minunkin suosikkini, jos pitää joku kausi valita.Joskin edelleen olen sitä mieltä, että Sandra olisi pitänyt hukuttaa suohon eikä antaa hänelle miljoonaa dollaria.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Heroes vs. Villains on minunkin suosikkini, jos pitää joku kausi valita.Joskin edelleen olen sitä mieltä, että Sandra olisi pitänyt hukuttaa suohon eikä antaa hänelle miljoonaa dollaria.

Äläs nyt! Sanda on mahtava pelaaja ja ihan mahtava ja huippuhauska hahmo. Ehdottomasti omia suosikkipelaajiani! Sandran taktiikka on sikäli erilainen kuin useimmilla muilla voittajilla että hän ei edes pyri kontrolloimaan koko peliä vaan ainoastaan väistelee luoteja ja pyrkii kääntämään piiput aina itsestään poispäin, mutta sitä ei pidä silti väheksyä yhtään. Tuo peli nimittäin on ihan yhtä lailla vaikeaa toteuttaa koska se vaatii kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja vaatii todella taitoa että pystyy aina kääntämään tähtäimen itsestään johonkin muuhun.

Se mikä on tehnyt Sandrasta kaksinkertaisen voittajan on se että hän ymmärtää täydellisesti miten tämä peli toimii. Sinun ei tarvitse kontrolloida kaikkea, kunhan vaan kontrolloit sitä että pysyt itse poissa tähtäimistä. Samalla pysyt väleissä juryn kanssa kun voit aina vedota siihen ettet ollut millään tavalla mukana heidän putoamisessaan (vaikka tosiasiassa Sandrakin välillä on ollut isosti mukana päätöksissä mutta tekee sen sillä tavalla että häntä ei pidetä vastuullisena). Sen lisäksi Sandra osaa lukea erinomaisen hyvin ihmisiä ja osaa vedellä oikeasta naruista kunkin kohdalla.

Hyvä esimerkki tuosta on minusta se kun hän HvsV:ssä sai käännettyä tähtäimen Courtneysta Coachiin istuttamalla pienen epäilyksen siemenen Russellin päähän. Sandra tunnisti että Russell on erittäin vainoharhainen ja hänellä on niin iso ego että haluaa aina pitää kaikki ohjat omissa käsissään, ja meni hienovaraisesti vihjaamaan Russellille että Coach suunnittelee tätä vastaan kääntymistä. Ja yht'äkkiä Russell olikin ihan täysillä kampanjoimassa Coachia vastaan ja lopulta tuhosi oman pelinsä äänestämällä liittolaisensa ulos.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Perhana! Pitikin tulla spoilaantumaan tänne, katselen tuota villains vs heroes kautta ja ihan maikkarin tahtiin, mutta katselen silti amerikan tahtiin tuota uusinta kautta.

Perhanan perhana! Luulin ettei täällä enää noin "vanhoja" kausia enää tuohon tapaan keskusteltaisi, vaan voisin rauhassa lueskella mitä mieltä ihmiset ovat tästä uusimmasta kaudesta. Joka toki on ollut hyvä kausi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös