Survivor TV-sarja (Amerikan tahtiin)

  • 166 489
  • 1 161

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tulipa sellainen vielä mieleen, että eikös sinne tribaliin ollut alunperin kiire äänestämään Leif joukosta kun oli "pettänyt heimon", tosin äänestystulos kertoo leikkauksen ilmeisesti taas onnistuneen.

Tuo taisi olla Tarzanin ja Coltonin vedätys että saatiin Bill mukaan suunnitelmaan. He uskottelivat Billille että Leifistä halutaan eroon ja saivat tämän näin suostumaan tribaliin. Käsittääkseni kuitenkin koko ajan oli suunnitelmana äänestää nimenomaan Bill pois koska tätä pidettiin vaarallisena koska ihmiset (Colton poislukien) pitivät tästä erittäin paljon. Esim. kun noita "secret scenes" -pätkiä katseli niin Jonas oli bondannut aika paljon Billin kanssa, ja Billhän oli hyvä kaveri myös Leifin kanssa, ja tämän takia Billiä pidettiin vaarallisena.
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
KKKolton on näköjään vähän yrittänyt selitellä ja pyydellä anteeksi twitterissä noita puheitaan ja käytöstään. Nuo kommentit oli kuulemma tarkoitettu huumoriksi eikä tajunnut kuinka pahalta ne näyttäisivät TV:ssä, ja sitten puolustelee koko asiaa nuoruudellaan... Ei tuo 21-vuotias nyt enää niin nuori ole että tuollainen käytös olisi sallittua, onhan tuolla ollut mukana nuorempiakin kilpailijoita jotka ovat käyttäytyneet kypsemmin ja järkevämmin.

Aika tylyä palautetta on Coltonille tullut tuolla Survivor-forumeilla ja varmaan muutenkin, joten todennäköisesti on pakko ollut vähän alkaa selittelemään. Tuossa omassa lintukodossaan varmaan pärjää kun koko kaupunki taitaa olla samanlaisia asenteita omaavaa porukkaa puolillaan, mutta jos lähtee muualle niin saattaa vielä tulla nekkuunkin jossain vaiheessa.

Olihan tuo "Take your broke ass home" esim. kyllä sellainen kommentti että menee ihan heittämällä aika kärkipäähän jos listataan törkeimpiä kommentteja mitä Survivorissa on sanottu. Ihan kuin ihmisen köyhyys olisi hyvä syy olla pitämättä tästä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Hyvä selitellä, kun paskat jo housuissa... Jotenkin veikkaan, että ei se touhu tuosta ainakaan miellyttävämmäksi muutu Coltonin osalta.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
No, nyt on ainakin molemmat "kiusaajat" samassa heimossa eli Alicia ja Colton. Jotenkin en oikein jaksa uskoa tuon heimon mahdollisuuksiin kisoissa, kun fyysisesti heimo on aivan järkyttävän heikko toiseen heimoon verrattuna.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Twist jota saatto odottaa, mutta uudelle rannalla ”karkotus” vie OneWorld aspectin tästä... Fyysisestihän jako meni aika epätasaseks, mutta sosiaalisen pelin kannalta mielenkiintoiseksi.

” its so hard to being a leader of such a bunch of idiots”

JOS uusi Manono ikinä voitaa IC:n, niin on hauska nähdä miten Salani ratkasee äänestyskäytöksensä…
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
JOS uusi Manono ikinä voitaa IC:n, niin on hauska nähdä miten Salani ratkasee äänestyskäytöksensä…

Nojaa, Salanin likat (poislukien Kat) vaikuttavat tämän pelin fiksuimmilta pelaajilta, joten äänestyskäytös tulisi valtavalla todennäköisyydellä olemaan ennalta-arvattavaa. Toisin sanoen pojat lähtevät, todennäköisesti alkaen Mikestä.

Mutta eiköhän seuraavat tribalit tulla näkemään Manonon leiristä, ja ihan hyvä niin. Tarkoittaa paljon mielenkiintoisempia hetkiä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"It's really hard being a leader of a bunch of idiots" (Colton)

Se vaan menee niin Colton, että ainoa keino jolla sinusta voi tulla jonkun ryhmän johtaja on se että ryhmän jäsenet ovat idiootteja... Tai sitten toinen vaihtoehto voi olla että kaikki ryhmän jäsenet eivät olekaan ihan niin idiootteja kuin miltä näyttää, vaan ovat huomanneet että sinua voi käyttää hyväkseen... Leif vaikuttaa kyllä oikeasti tyhmältä, Tarzanista ei oikein tiedä onko lintu vai kala, mutta tuo Jonas vaikuttaa sellaiselta tyypiltä että näkee Coltonin pelin läpi ja pystyy tekemään asialle halutessaan jotakin. Christinaa ei varmaankaan ole kovin vaikea saada mukaan jos joku haluaa tehdä liikkeen Coltonia vastaan.

Joka tapauksessa Colton-show vaan jatkuu, ja nyt kaksi kisan ehkä ärsyttävintä henkilöä ovat liittoutuneet. Näistä kumpikaan ei ole mikään järjen jättiläinen, vaikka itse luulevatkin niin, ja molemmat ovat niin vittumaisia persoonia että jos nuo finaaliin menevät niin sen kolmannen finalistin pitää olla Hitler tms. että kummallakaan on mitään mahdollisuuksia voittoon...

Mutta ei tule kyllä olemaan helppo kummankaan tie finaaleihin mikäli ei tule vielä toista shufflea, niin epätasaisesti jakautui kyllä porukka kahteen heimoon. Tuolla Coltonin porukalla tulee olemaan kyllä suuria vaikeuksia kaikissa haasteissa "kreikkalaisten jumalten" porukkaa vastaan ja kun tuossa porukassa on vielä paljon enemmän järkeäkin niin Coltonilla riittää kyllä työmaata mergen tullessa.

"Kreikkalaisten jumalten" joukkueessa Kim vahvisti kyllä (minun silmissäni) asemaansa suurimpana voittajaehdokkaana. Liittoutui välittömästi miesten kanssa ja tekee muutenkin jatkuvasti sellaisia pieniä liikkeitä jotka aika todennäköisesti kantavat hedelmää myöhemmin pelissä. Iso juttu oli myös tuo idolin löytäminen, ja teki järkevästi kun kertoi asiasta vain Chelsealle. Kim pelaa nyt sellaista "sophiemaista" peliä eli tekee koko ajan pieniä strategisia liikkeitä mutta tekee ne niin huomaamattomasti että ei tee itsestään näkyvää uhkaa, eikä todennäköisesti aiheuta mitään kaunaakaan.

Sitten tullaan viikon komedia-annokseen: Tuo Tarzan on kyllä varsin koominen hahmo, joka muistuttaa siinä RI:n Philipiä että hänestä ei koskaan oikein tiedä että onko ihan tosissaan vai näytteleekö vaan hölmöä. Varsin hauska tyyppi joka tapauksessa.

EDIT: Ai niin, toinen hyvä Colton-quote tuosta jaksosta oli tämä "These guys suck at Survivor" kun tuossa porukassa oli vähän ongelmia kanojen pyydystämisen ym. kanssa. Tuo kommentti on vaan jotenkin niin hieno sellaisen kaverin suusta joka ei ole tehnyt koko aikana selviytymisen eteen muuta kuin makoillut leirissä ja käynyt välillä liottamassa itseään meressä, ja odottaa vaan että kaikki hankkisivat polttopuut, pyydystäisivät ja keräisivät ruoat, hakisivat vedet, tekisivtä tulet jne. hänen puolestaan ja lopuksi ehkä vielä syöttäisivätkin pikku-Coltonin kun tämä on ilmeisesti siihen kotona tottunut.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Colton.. ai ai.. inhottava paskiainen, joo, mutta että kävi paska säkä. Pelikin tylsistyy… Mutta toisaalta hieno veto viedä Idoli mukanaan.

Mutta yhdistyminen tässä vaiheessa oli varmaan tuotannollinen ratkasu Coltonin poislähdön takia kun oli sopiva 6:6 tilanne alkuperäisten mies/nais heimojen suhteen.

hyvä season, ei voi muuta sanoa. Erilasia tyyppejä, ja tapahtumia. Rewardikisojen paluu jne.

miilike


Tarzan, siis oikeesti, vetääkö toi äijä roolia, vai onko se vaan ”tyyppi”
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Karma is a bitch... Coltonille tuli siis lähtö medevacin kautta. Toisaalta hyvä juttu että tuo mulqvist joutui pettymään mutta toisaalta Colton ei olisi ansainnut näin "kunniakasta" tapaa poistua pelistä vaan olisi ansainnut tulla äänestetyksi ulos oman typeryytensä ansiosta ja mielellään vielä mahdollisimman nöyryyttävällä tavalla. Nythän tässä viimeistään varmistui myös se että Colton tullaan näkemään Survivorissa myös tulevaisuudessa kun seuraavan kerran on joku allstars/second chance/redemption -kausi. Mutta toisaalta Colton on kyllä omalla käytöksellään ja pelillään tehnyt aika todennäköiseksi sen että kokee Russellin kohtalon ja hän tulee olemaan seuraavalla kaudellaan target #1.

Ei voi kuin ihmetellä tuota Coltonin ja Alician käytöstä. Siis onko nuo vaan oikeasti noin jumalattoman tyhmiä ja luonnostaan vittumaisia ihmisiä etteivät tajua ettei tuollaisella käytöksellä pysty voittamaan Survivoria, vai yrittävätkö vaan hakea itselleen ruutuaikaa? Ei tuossa kyllä ainakaan mitään järkeä ole. Ihan käsittämättömän vittumaista käytöstä tuolta kaksikolta Christinaa kohtaan ja aina vaan jaksaa ihmetellä kuinka jotkut ihmiset eivät tunnu ajattelevan yhtään sitä että Survivorissa ei koskaan tiedä mitä seuraavana päivänä tapahtuu ja tilanteet muuttuvat koko ajan. Kun alkaa kohdella ihmisiä kuin paskaa heti kun pääsee voiman oikealle puolelle niin siinä kyllä aika usein järjestää itsensä liemeen heti kun tulee joku muutos pelissä (esim. shuffle, merge jne.). Ja muutenkin tuollaisella henkilökohtaisuuksiin menevällä ja todella vittumaisella käytöksellä tekee itsestään niin mulkun näköisen että voittaakseen pitää kyllä tehdä juryn edessä ihmeitä jos sattuu finaaliin yleensäkään pääsemään.

Survivorissa pitäisi aina pystyä varautumaan tulevaan ja ajatella peliä muutama siirto etukäteen, ja esim. Alicia ei kyllä sitä tällä hetkellä tee. Käytännössä Alicia olisi ollut aika todennäköinen putoaja jos tuo heimo olisi joutunut äänestämään jonkun ulos Coltonin medevacista huolimatta. Ja nyt kun merge tapahtui tilanteessa jossa mukana on 6 miestä ja 6 naista niin Alician ja Coltonin käytös teki aika lailla todennäköiseksi sen että Christina tulee hyppäämään miesten puolelle sikäli mikäli nuo alkuperäiset miehet vs. naiset -asetelmat yleensäkään enää pitää.

Kimillähän on ainakin tehty liittouma ainakin Alician, Katin, Chelsean ja Sabrinan kanssa, ja toinen liittouma Troyzanin ja Jayn kanssa, ja sitten on vielä tämä "sub-alliance" Chelsean kanssa joka on ainoa joka tietää Kimin idolista. Joten Kimillä on kyllä vaihtoehtoja ja hän saattaa hyvinkin rikkoa tuon alkuperäisen liittoumansa jos näyttää että se on jäämässä alakynteen. Ja tuo Jonasin ja Tarzanin välinen valtataistelu taitaa rikkoa tuota miestenkin rintamaa joten ei pysty oikein ennustelemaan mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu.

EDIT: Tuli vielä sellainenkin mieleen että Alician asema tuossa naisten liittoumassa saattaa olla kyllä vähän uhattuna kun tämä meni ensinnäkin kertomaan julkisesti tribalissa tuon Coltonin viestin idolista, ja sitten kun/jos Christina kertoo muille naisille kuinka Alicia liittoutui Coltonin kanssa ja äänesti Monican ulos
 
Viimeksi muokattu:

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Varmasti arvostavat Alician työpaikalla työtä käytöstä. Haluatko sinä tuollaisen ihmisen opettamaan lapsiasi? Minä kyllä hukuttaisin tuon ämmän johonkin suohon, jos joutuisin olemaan samassa paikassa henkilön kanssa vähänkin pidempään. Niin täysin vastenmielinen persoona, oikea koulu/työpaikkakiusaajan prototyyppi.

Petyin kyllä pahasti, kun Colton lähti ulos pelistä tuolla tapaa. Oisin niin nauttinut tilanteesta, jossa Christina olisi saanut puhuttua pari tomppelia äänestämään Alician ulos. Coltoninkin käytös tässä jaksossa oli todella säälittävää, kyseessä on kuitenkin aikuinen ihminen. Kauhea arvostelu Christinan suorituksista, vaikka itse Alician kanss suoriutuivat tehtävästä tänäänkin paljon heikommin.

Vaikka kyseiset hahmot tuovat viihdettä sarjaan, en kyllä nauti henkilöiden seuraamisesta. Peli on peliä, mutta kun kyseinen kaksikko menee jatkuvasti henkilökohtaisuuksiin ja tekevät ihmisten oloa saarella todella tukalaksi voidaan miettiä, että ylittävätkö jo tietyn rajan. Onko väkivallalla uhkailu muka ihan ok, jos toinen haluaa vain hivenen lisää nukkumatilaa?

Karma pudotti jo toisen näistä yökötyksistä pois, toivottavasti toinenkin lähtee ennen juryvaihetta ulos ja pysyy jatkossa poissa Survivorista.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Varmasti arvostavat Alician työpaikalla työtä käytöstä. Haluatko sinä tuollaisen ihmisen opettamaan lapsiasi? Minä kyllä hukuttaisin tuon ämmän johonkin suohon, jos joutuisin olemaan samassa paikassa henkilön kanssa vähänkin pidempään. Niin täysin vastenmielinen persoona, oikea koulu/työpaikkakiusaajan prototyyppi.

Mielenkiintoinen yksityiskohta muuten sekin että Nicaraquan kaudella mukana ollut Na'Onka, joka oli käytökseltään ihan yhtä hirveä kuin Alicia, oli myöskin opettaja ammatiltaan. Hienoja ihmisiä opettamassa tuolla Amerikan kouluissa...
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Mielenkiintoinen yksityiskohta muuten sekin että Nicaraquan kaudella mukana ollut Na'Onka, joka oli käytökseltään ihan yhtä hirveä kuin Alicia, oli myöskin opettaja ammatiltaan. Hienoja ihmisiä opettamassa tuolla Amerikan kouluissa...

ai prkl, olihan Na'Onka toisaan opettaja, voi tsiisus sentään.. :-D

Mutta parin tylsän RI kauden jälkeen ollaan kuitenkin sarjan "ytimessä", pelissä, ja se on hienoa...
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tässä muuten nähdään että tuo heimojen sekoittaminen jossain vaiheessa tekee yleensä hyvää pelille, ei tule välttämättä sellaista tilannetta kuin esim. viime kaudella että ensimmäisestä päivästä lähtien koossa ollut liittouma jyrää loppuun asti. Nythän tuo tilanne on ihan auki, että onko asetelma edelleen miehet vs. naiset, shufflen jälkeinen Manono vs. Salani vai tehdäänkö tässä kenties ihan uusia liittoumia. Ja kyllä tuo heimojen sekoittaminen tekee pelistä noille pelaajillekin vähän vaikeamman kun pitää pystyä sopeutumaan muuttuvaan tilanteeseen ja mahdollisesti sellaiseenkin tilanteeseen jossa joutuu erilleen alkuperäisistä liittolaisistaan.

Nythän tässä meni pari kautta peräkkäin ettei tuota sekoitusta tapahtunut ja mergen jälkeinen peli oli sen takia aika ennalta-arvattavaa. Tuota korosti vielä se että reward challenget ei olleet mukana tuon RI:n takia. Monestihan nuo palkintoreissut ovat mahdollistaneet sen että alun perin eri liittoumista tulevat ihmiset ovat pystyneet luomaan uusia suhteita ja kenties jopa hyppäämään toisen liittouman kelkkaan. Esim. tuo Boston Robin harrastama "buddy system" ei olisi onnistunut jos reward challenget olisi olleet mukana, ei ainakaan niin helposti.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Enpä olisi kauaa Coltonia jaksanut enää katsoakaan, sen verran vastenmielinen tapaus kyseessä. Alician älynlahjat tuskin kovin pitkälle jatkossa riittävät, tästä puzzletehtävä hyvänä osoituksena.

Hieman jäi ihmetyttämään merge näin aikaisessa vaiheessa, eikös aiemmin porukkaa ole ollut vähemmän yhdistymisvaiheessa, vai alkaako allekirjoittaneen dementia pahenemaan?
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hieman jäi ihmetyttämään merge näin aikaisessa vaiheessa, eikös aiemmin porukkaa ole ollut vähemmän yhdistymisvaiheessa, vai alkaako allekirjoittaneen dementia pahenemaan?

Kyllä tässä ollaan menty nyt jo useampi kausi että on ollut 9 hengen jury ja merge on tapahtunut kun kilpailijoita on jäljellä 12. Samoan kaudesta (19) lähtien on menty näin, ainoastaan Heroes vs. Villains (20) siinä välissä mentiin vanhalla mallilla jossa merge tapahtui kun kilpailijoita on jäljellä 10.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kimillä alkaa olla kyllä nyt peli aika hyvin hanskassa, ja oikeastaan peliään koko ajan parantanut Troyzan on hänelle jonkinlainen uhka mikäli Kim jatkaa tällaista peliä. Kim on pelannut juuri sellaista "sophiemaista" peliä mikä yleensä vie Survivorissa pitkälle, eli on mukana päättämässä kaikesta mutta tekee sen sen verran hienovaraisella tavalla että muut eivät välttämättä tajua että hän pyörittää koko peliä.

Jonasista eroon hankkiutuminen oli järkevä liike koska hän oli miehistä se (Troyzanin ohella) joka näyttäisi parhaiten ymmärtävän peliä, ja on sen verran helposti lähestyttävä ja mukavanoloinen tyyppi että pystyy helposti luomaan liittoumia. Tarzan taas on... no, Tarzan käy muiden hermoille ja pelaa sellaista "philipmäistä" peliä jolla mennään kyllä aika varmasti pitkälle mutta ei tuolla pelillä voittoon ole mitään mahdollisuutta. Aika sekopäistä käytöstä nähtiin taas Tarzanilta, ja täytyy sanoa että Jonas kyllä aika hienosti tyrkkäsi Tarzanin bussin alle tuossa tribalissa. Ilmeisesti Jonas oli jo täysin varma siitä että hänet äänestetään pihalle ja yritti vaan aiheuttaa lähtiessään mahdollisimman paljon vahinkoa Tarzanille.

Tuon Miken näkisin jonkinlaisena "sleeperinä" joka voi yllättää menemällä pitkällekin tässä kisassa. En tiedä riittääkö tuollainen peli voittoon asti mutta voi olla hyvinkin finaalissa mukana.

Sabrinan profiili on laskenut minusta koko ajan mitä pidemmälle kisa on mennyt. Alussa pidin häntä jopa voittajasuosikkina mutta nyt en oikein tiedä enää. Ainakaan editoijat ovat pienentäneet koko ajan hänen osuuttaan ja se on yleensä jonkinlainen merkki siitä että kyseessä ei ole välttämättä finaalisti.

Chelsea voi mennä pitkälle Kimin kanssa tekemän liittouman ansiosta, mutta hänenkään kohdallaan en usko enää voittoon yhtään koska on antanut itsestään aika "bitch" -vaikutelman.

Eli tällä hetkellä minulla on sellainen fiilis että voittaja on joko Kim tai Troyzan, mutta saas nähdä miten tämä peli etenee. Sen verran epämääräisiä on nuo liittoumat vielä että vaikea hahmottaa kokonaistilannetta.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Chelsea voi mennä pitkälle Kimin kanssa tekemän liittouman ansiosta, mutta hänenkään kohdallaan en usko enää voittoon yhtään koska on antanut itsestään aika "bitch" -vaikutelman.

En laskisi kuitenkaan viä ulos Final kolmesta..

Tarzan, ei se vedä roolia, se on varmaan vaan tollanen. Joten voi mennä tosiaan pitkälle Philpin tyyliin..
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En laskisi kuitenkaan viä ulos Final kolmesta..

Joo, en Chelseaa laske pois finaalista mutta en jaksa uskoa että pystyisi voittoon. Jotenkin on antanut itsestään vähän "narttumaisen" vaikutelman ja välttämättä ei pysty voittamaan riittävästi juryn jäseniä puolelleen. Riippuu tietysti vähän siitäkin kenen kanssa pääsisi finaaliin, esim. Tarzanin ja Alician kanssa olisi hyvätkin mahdollisuudet voittoon mutta muita vastaan ei niinkään.


Tarzan, ei se vedä roolia, se on varmaan vaan tollanen. Joten voi mennä tosiaan pitkälle Philpin tyyliin..

Voi olla että on ihan oikeasti tuollainen. Joka tapauksessa aika sekopäinen kaveri, ja tällä hetkellä unelmavalinta finaaliin koska käytännössä kaikki pystyy hänet äänestyksessä voittamaan (ehkä ainoastaan Alicialla voi tehdä tiukkaa). Mutta Mike sanoi aika hyvin noissa insider-clipeissä että Tarzan olisi unelmakumppani finaaliin mutta asian kääntöpuolena on se että pitäisi sietää Tarzanin seuraa vielä 21 päivää, ja tällä hetkellä Mikestä kuulemma tuntuu siltä että mieluummin valitsee hankalamman finaalivastustajan kuin viettää tuon ajan Tarzanin seurassa. Eli ilmeisesti on vielä paljon pahempi tapaus kuin mitä TV:n kautta on välittynyt, ja käy todella pahasti muiden hermoille.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämän viikon jaksossa teemana oli sitten se kuinka helvetin tyhmiä miehet ovat ja kuinka helposti naiset Kimin johdolla vievät näitä kuin pässejä narussa. Erittäin kuvaava oli tuo kohtaus jossa näytettiin kun Kim puhui Troyzanin täysin suunnitelmansa taakse suurin piirtein puolessa minuutissa. Todella tyhmä miesten kannalta oli kyllä tuo päätös mennä naisten ehdotuksen mukaan ja äänestää Michael pois, kun miehet olivat jo muutenkin alakynnessä. Troyzanilla olisi kyllä pitänyt hälytyskellojen soida kun ovat koko ajan puhuneet kuinka tämä "Uusi-Salani" ensin äänestää pois kaikki Manonon jäsenet ja vasta sitten tämä Troyzanin, Jayn, Kimin ja Chelsean muodostama nelikko hankkiutuu eroon Mikesta jne., ja nyt sitten yht'äkkiä Kim ehdottaakin että äänestetään Mike pois jo nyt. Varsinkin kun tuo tapa millä Kim sai Troyzanin luulemaan että Mike on kääntynyt häntä vastaan oli niin jumalattoman läpinäkyvä ja Survivorissa miljoonaan kertaan käytetty taktiikka.

Jay kyllä epäili jotain siinä vaiheessa kun Chelsea mokasi ihan käsittämättömällä tavalla ja meni Alician ja Christinan kuullen ehdottamaan Jaylle Miken äänestämistä. Kim seivasi hienosti tuon tilanteen mutta olisi ollut kyllä mielenkiintoista nähdä vielä se kuinka Kim ja kumppanit saivat lopulta myös Jayn äänestämään Mikeä.

Nyt miehet on aika ahtaalla ja heidän on pakko saada kaksi naista käännytettyä puolelleen jos haluavat vielä kääntää tilanteen. Christina voi olla puhuttavissa ympäri koska hänestä ei tunnu oikein kukaan pitävän, mutta kuka on sitten se toinen?

Tuo Christina onkin muuten aika mielenkiintoinen tapaus. Tai siis oikeastaan se tapa miten editoijat ovat hänet päättäneet esittää katsojille. Koko ajan kuulee kaikkien haukkuvan Christinaa kuinka ärsyttävä hän on ja kuinka kaikki vihaa häntä, mutta kertaakaan ei olla vielä näytetty että mistä tämä kaikki oikein johtuu? Mitä ihmettä tuo Christina on tehnyt tuolla että kaikki vihaa häntä noin paljon? Tarzanin kohdallahan tämä on täysin selvää mutta tuon Christinan kohdalla ei olla näytetty mitään sellaista mikä oikeuttaisi tuon asenteen häntä kohtaan.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Kim pelaa kyllä loistavaa peliä tällä hetkellä, hienosti tosiaan sai pelastettua Chelsean möläytyksen. Miehet (etenkin Troyzan) olivat toisaalta helposti höynäytettävissä, kuten -OO- sanoi, mutta toisaalta eipä tuossa tilanteessa ihan hirveästi ollut pelastettavissakaan. Naisilla oli joka tapauksessa määrällinen ylivoima. Tietenkin joku HI-switchi olisi ollut mielenkiintoinen veto tähän väliin, joskin erittäin riskaabeli Troyzanin kannalta.

Peli on vahvasti menossa Naisille, ihmeitä saa sattua jos ei näin käy. JAy on alkanut vaikuttaa ihan fiksulta mieheltä viime jaksoissa, mutta hänellä ei ole paljoa aseita jäljellä tässä tilanteessa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Naisilla oli joka tapauksessa määrällinen ylivoima. Tietenkin joku HI-switchi olisi ollut mielenkiintoinen veto tähän väliin, joskin erittäin riskaabeli Troyzanin kannalta.

Peli on vahvasti menossa Naisille, ihmeitä saa sattua jos ei näin käy. JAy on alkanut vaikuttaa ihan fiksulta mieheltä viime jaksoissa, mutta hänellä ei ole paljoa aseita jäljellä tässä tilanteessa.

Naisilla oli kyllä määrällinen ylivoima mutta minä vähän luulen että tuo Christina olisi ollut mahdollista puhua miesten puolelle koska vaikuttaa sellaiselta tyypiltä joka haluaa aina mennä enemmistön mukana. Tässä vaiheessa tuo olisi ollut vielä mahdollista mutta nyt saattaa mennä jo liian vaikeaksi kun Christinan lisäksi pitäisi saada "käännytettyä" toinenkin naisista.

Miesten toivo lepää siinä että naisten touhu leviää käsiin kuten näissä naisten liittoumissa kovin usein on käynyt. Se on vaan eri juttu että onko miesten porukasta kenestäkään hyödyntämään tätä tilannetta jos homma leviää käsiin. Troyzan ja Jay vaikuttavat välillä ihan fiksuilta mutta menevät välillä ihan käsittämättömiin miinoihin, Leifillä ei vaan riitä älli tämän pelin pelaamiseen, ja Tarzan on niin villi kortti että hänestä ei tiedä koskaan mitä tekee.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Tarzan on mun mielestä oikeasti ihan älykäs pelaaja, mikä on kyllä ollut nähtävissä niistä muutamasta kerrasta, kun on näytetty hänet puhumassa strategiasta esim Troyzanin tai Jonasin kanssa. Aina niistä kohtauksista on tullut mieleen, että juuri noinhan miesten kannattaisikin toimia, mutta aika harvoin he ovat sitten loppupeleissä Tarzania kuunnelleet. Editoinnissa on sitten selvästi haluttu tehdä Tarzanista se tämän kauden yleinen naurunaihe (mihin onkin ollut selkeästi mahdollisuus Tarzanin lievästi sanottuna omituisen persoonallisuuden takia), mutta selvästi hän kyllä ymmärtää pelin strategisen puolen oikeinkin hyvin. Sosiaalisessa pelissä onkin sitten puutteita vaikka muille jakaa.

Nyt pari viimeistä jaksoa ovat olleet kontrastiltaan aika mielenkiintoisia siinä mielessä, että kun viimejakso oli Troyzanille suorastaan napakymppi (RC- ja IC -voitot sekä HII:n löytäminen) ja selkeä voittajan highlight jakso, niin tämän viikkoinen jakso puolestaan näytti Troyzanin olevan täysin naisten vietävissä hänen mentyään perinteiseen "ajatuksen istutus" -taktiikkaan. Vähän ihmettelin, miten hän saattoikin mennä noin helppoon enkä oikein tämän takia jaksa enää uskoa, että hänestä olisi voittajaksi. Olisi se mielestäni sen verran suuri tahra tulevan voittajan kilvessä.

Jay yritti tilannetta vähän seivailla sen jälkeen, kun Chelsea oli ensin mokata kaiken, mutta tuonkin tilanteen Kim pelasti kyllä sellaisella taidolla, että pakko on hänet nostaa tässä vaiheessa suurimmaksi voittajasuosikiksi koko kaudenkin tapahtumat huomioon ottaen. Jayn näkisin ehkä nyt suurimmaksi uhkaajaksi perustuen vakaaseen ruutuaikaan ja kaiken kaikkiaan positiiviseen edittiin, vaikka Troyzanin kaltaisia huippuhetkiä ei ollakaan vielä nähty.

Muista pelaajista Leifin finaalipaikkaan en usko millään, koska ruutuaika ei ole ollut edes goatiksi riittävää. Christina on mun mielestä aika mielenkiintoinen pelaaja, koska esim. tässä jaksossa hän ilmeisen fiksusti RC:ssä juoksi ennen muita takaisin katsomaan palapeliä ja mahdollisesti sen takia hänen heimonsa nousikin takaa voittoon. Vähän samalla tavalla kuin siinä naisten ekassa IC-voitossa mulle tuli sellainen mielikuva, että nimenomaan Christinan neuvot olivat pääsyy siihen, että naiset onnistuivat nousemaan palapelissä voittoon. Eli toisin sanoen hänellä tuntuu olevan varsin hyvä hahmotuskyky palapeleistä yms., mutta tälläkään kertaa sitä ei mitenkään huomioitu positiivisena asiana vaan ainoastaan oli kuultavissa Leifin negatiiviset kommentit siitä, miten Christina ei auta kantamisessa.

Muutenkin hänen edittinsä on vähän sellainen underdog, josta kukaan ei pidä ja joka kaikkien odotusten vastaisesti onnistuu raivaamaan tiensä yllättävänkin pitkälle. Saa nähdä, miten käy. Minusta hän kuitenkin vaikuttaa ihan pelaajalta, jolle voisi toivoakin menestystä.

Periaatteessa nyt on taas tilanne, ettei tiedä yhtään kuka lähtee seuraavaksi. Periaatteessa järkevin vaihtoehto naisille olisi Jay, koska on selvästi fiksuin miehistä, mutta toisaalta mielenkiintoisia kysymyksiä/vaihtoehtoja on ainakin:

1. Saako Chelsea tahtonsa läpi ja Tarzan pihalle
2. Onnistuuko miesten vastaisku, jolloin pihalle joko Alicia, koska Christina niin haluaa tai Chelsea, koska häntä pidetään Kimiä suurempana uhkana.
3. Edellisen skenaarion toteutuessa, älyääkö Kim käyttää HII:nsä, jolloin kotiin lähtisi jälleen todennäköisimmin Jay, koska Troyzania uskotaan olevan helpompi hallita
4. Christinan ja Katin houkuttelu miesten puolelle ei onnistu, mutta Troyzan käyttää HII:n onnistuneesti ja Chelsea pihalle
5. Kaikki menee suunnitelmien mukaan ja Jay pihalle naisten enemmistöllä

Noista viidestä vaihtoehdosta uskoisin ratkaisun löytyvän. Leifin ulosäänestämiseen en usko vielä tässä vaiheessa, koska varmaan naisetkin näkevät, että hän on täysin vaaraton.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Tarzan on mun mielestä oikeasti ihan älykäs pelaaja, mikä on kyllä ollut nähtävissä niistä muutamasta kerrasta, kun on näytetty hänet puhumassa strategiasta esim Troyzanin tai Jonasin kanssa. Aina niistä kohtauksista on tullut mieleen, että juuri noinhan miesten kannattaisikin toimia, mutta aika harvoin he ovat sitten loppupeleissä Tarzania kuunnelleet. Editoinnissa on sitten selvästi haluttu tehdä Tarzanista se tämän kauden yleinen naurunaihe (mihin onkin ollut selkeästi mahdollisuus Tarzanin lievästi sanottuna omituisen persoonallisuuden takia), mutta selvästi hän kyllä ymmärtää pelin strategisen puolen oikeinkin hyvin. Sosiaalisessa pelissä onkin sitten puutteita vaikka muille jakaa.

Kukaan, joka ihan tieten tahtoen hyväksyy tribal immunityn luovuttamisen toiselle heimolle, ei ole älykäs pelaaja. Okei, kaikki miehet sen lopulta hyväksyivät, mutta Tarzan oli ajatuksen yksi suurimmista puolesta puhujista sen jälkeen kun Colton ehdotuksen heitti ilmoille. Uuvatti mikä uuvatti.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Kukaan, joka ihan tieten tahtoen hyväksyy tribal immunityn luovuttamisen toiselle heimolle, ei ole älykäs pelaaja. Okei, kaikki miehet sen lopulta hyväksyivät, mutta Tarzan oli ajatuksen yksi suurimmista puolesta puhujista sen jälkeen kun Colton ehdotuksen heitti ilmoille. Uuvatti mikä uuvatti.

Sitähän ei sitten taas oikeasti vielä tiedä, mitä siellä siinä tilanteessa tapahtui. Oikeasti on paljon helpompi saada joku pelaaja näyttämään tyhmältä editoimalla kuin saada näyttämään fiksulta, vaikkei sitä todellisuudessa olisi. Enkä siis ollenkaan puolustele Tarzania, koska ihan yhtä typerä veto se oli kaikilta osallisilta siitä riippumatta, kenen idea se alunperin oli ja kuka sen puolesta on eniten puhunut. Yksimielisyys siinä tilanteessa joka tapauksessa tarvittiin.

Mutta ei tuo poista sitä tosiasiaa, että Tarzan on ollut osallisena myös strategiakeskusteluissa, ennen kaikkea Troyzanin kanssa, ja hän on vaikuttanut niissä keskusteluissa nimenomaan siltä aktiivisemmalta osapuolelta. Sitten hän suuttuu siitä, kun häntä ei kuunnella, mutta se taas on ihan toinen juttu. Joka tapauksessa pointti oli se, että hän tuo usein esiin ihan valideja pointteja siitä kuka ja miksi kannattaisi äänestää ulos. Eli ei hän nyt kuitenkaan näyttäisi ihan ulalla olevan ihmistuntijana. Tarzan on selvästi valittu tämän kauden "pelleksi", koska hänen persoonallisuutensa antaa siihen mahdollisuuden, mutta tuskinpa tuo sentään täydellistä kuvaa miehestä antaa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Käsittääkseni se meni niin että Colton puolitosissaan ehdotti sitä vapaaehtoisesti tribaliin menemistä, Tarzan otti tämän ihan tosissaan ja alkoi suunnittelemaan ja viemään ideaa eteenpäin ja lopulta siinä oli suurin osa porukasta mukana. Eli kyllä tuosta voinee Tarzania ainakin suurelta osin syyttää.

Mutta samaa mieltä edellisen kanssa siitä että Tarzanilla on kyllä välillä ihan hyviäkin ideoita ja näkemyksiä. Ongelmana on vaan että hänen sosiaalinen pelinsä on niin onnetonta ettei oikein saa niitä läpi ja onnistuu yleensä vielä suututtelemaan muut siinä sivussa.

Tarzanhan on sanonut pariin kertaan että hän on tottunut ammattinsa puolesta olemaan aina "kapteeni" ja jotenkin näyttää että hänellä on vähän vaikea sopeutua tilanteeseen että muut eivät tottelekaan sokeasti hänen käskyjään vaan kyseenalaistavat niitä ja haluavat tehdä toisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös