Suomi-Venäjä 2.1 20.00 Helsinki

  • 12 254
  • 109

JokeriJoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Montreal Canadiens
Suomi-Venäjä 2.1 19.30 Helsinki

No niin nyt se on sitten kaikki tai ei mitään!

Nuorten MM-kisat on edennyt puolivälieriin ja Suomi kohtaa Venäjän. Lähtökohta on se, että Suomen on pakko voittaa tai sit ei tuu mitään ;D

Uskon ja toivon kuitenkin suomen raivaavan suomalaisella sisulla paikan välieriin, jossa vastaan asettuisi USA.
Pistäkää tänne omia veikkauksia miten tässä käy
 
Viimeksi muokattu:

Toupal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sparta Praha
Sisuuntunut ja ärsytetty Venäjä taitaa kyllä olla liian kova pala tämän kertaiselle Suomen miehistölle.

Tulos 1-4
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Itse odotin Venäjän jyräävän turnauksessa voitosta voittoon, mutta alkulohkossa tuloksena olikin vasta kolmas sija. Venäjän pelejä yhtään näkemättä on aika paha mennä sanomaan, mikä on vialla. Ilmeisesti kyseessä on kuitenkin enemmän ryhmä yksilöitä kuin joukkue. Hyökkäys on nimekäs, mutta puolustus ainakin minulle huomattavasti tuntemattomampi.

Suomen joukkue on aika tiivis ja tasainen kokonaisuus, mutta taitotaso on mitä on. Venäjän heikkoudet pitäisi olla todella hyvin tiedossa ja niitä pitäisi pystyä hyödyntämään täydellisesti, jos tästä pelistä meinaisivat pikkuleijonat voiton napata. Toivoselta vaaditaan vihdoin nappipeliä, puolustuksessa erityisesti Salmela ja Jalasvaara saisivat jättää tällä kertaa virheet minimiin ja hyökkääjillä ei ole varaa samanlaiseen tuhlailuun kuin aiemmin.

Kunpa Ruotsi olisi pystynyt pitämään Slovakian nollilla loppuun asti, voitaisiin miettiä jo rauhassa välieriä. USA on pelannut kaikesta päätellen loistokisat, mutta täysin voitettavissa jenkitkin ovat, jos sinne saakka selvitään.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Viestin lähetti eh
Ilmeisesti kyseessä on kuitenkin enemmän ryhmä yksilöitä kuin joukkue. Hyökkäys on nimekäs, mutta puolustus ainakin minulle huomattavasti tuntemattomampi.

Venäjän nuorten maajoukkueissa on se huono puoli, että ne voivat pelata alkusarjan kurittomasti ja muutenkin päin persettä, mutta sitten kun pudotuspelit alkavat niin pelataankin tosissaan joukkuepeliä. Toivottavasti näin ei käy nyt.

Ainakin Ruotsi-ottelun perusteella Venäjän puolustus on aika keskinkertainen, eikä sieltä erotu johtohahmoa. Maalivahti on huonompi kuin Toivonen, joten laukauksia eikä näpräämistä.
 

Lelu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti heikkik
Ainakin Ruotsi-ottelun perusteella Venäjän puolustus on aika keskinkertainen, eikä sieltä erotu johtohahmoa.

Muut kuin juuri tuon Ruotsi-pelin nähneenä olen kyllä tuosta jälkimmäisestä kohdasta eri mieltä. Omiin silmiini on osunut puolustuksesta numero 3, Kazanin pakki Konstantin Kornejev. Pienenpuoleinen, mutta hyvä luistelija ja kiekonkäsittelijä. Mielestäni puolustuksen selkeä liideri. Ymmärtääkseni tämän kaverin piti olla alunperin Venäjän joukkueen kapteeni.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Ylen teksti-tv:n mukaan välierien alkamisajat varmistuvat perjantai-iltana.

Toivottavasti niissä käytetään järkeä. Toistaiseksi USA-Suomi/Venäjä-ottelu on nimittäin merkitty lauantain ensimmäiseksi otteluksi, mitä pitäisin todella typeränä, koska Suomi ja Venäjä kohtaavat tänään iltaottelussa ja Tshekki ja Slovakia iltapäiväottelussa. Puolivälierävoittajien saama lepoaika tulisi olla suurin piirtein yhtä suuri.

Välierät pitäisi siis luonnollisesti pelata samassa järjestyksessä kuin puolivälierätkin.



Ranger
 

Fiesto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti ranger
Ylen teksti-tv:n mukaan välierien alkamisajat varmistuvat perjantai-iltana.

Toivottavasti niissä käytetään järkeä. Toistaiseksi USA-Suomi/Venäjä-ottelu on nimittäin merkitty lauantain ensimmäiseksi otteluksi, mitä pitäisin todella typeränä, koska Suomi ja Venäjä kohtaavat tänään iltaottelussa ja Tshekki ja Slovakia iltapäiväottelussa.

Tällaisen tekstin löysin SM-liigan sivuilta:

Lauantaina tammikuun 3 päivänä pelataan täysi kuuden ottelun kierros ja kaikki ottelut alkavat jo kello 16. Näin katsojat ehtivät kotiin TV:n ääreen tai Nordenskiöldinkadulle seuraamaaan Suomen mahdollista semifinaaliottelu 20-v. MM-kisoissa, mikä alkaa kello 19.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti eh
Ilmeisesti kyseessä on kuitenkin enemmän ryhmä yksilöitä kuin joukkue.
Itse kaksi Venäjän ottelua nähneenä, sanoisin että juuri tuosta on ollut kyse. Taitoa ja nopeutta löytyy niiltä jo monasti mainituilta tähdiltä ihan riittävästi Suomenkin upottamiseen, mutta kun Venäjän peli on ollut melkoista yksinyrittämistä alkusarjassa.

Mahdollista toki on saada porukka pelaamaan joukkueena, mutta en oikein jaksa siihen uskoa. Kavereilla on niin paljon henkilökohtaisesti pelissä että siinä joukkue pian unohtuu. Sillä yhdellä henkilökohtaisella suorituksellakin ottelu voi tietysti ratketa.

Näkisin Suomen aika pitkälti Venäjän vastakohtana. Suomi pyrkii pelaamaan joukkueena tasaisesti, vaikka muutama pelaaja onkin noussut hieman muita enemmän otsikoihin ja tilastoihin, se on ennen muuta joukkue isolla joolla.
 

olli9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Atlanta Thrashers sympatiat:Kärpät
Jos Venäjä jatkaa tänään samaan tapaan mitä on pelannut niin
Suomella pitäisi olla helppo homma kaataa Venäjän yksilöt, Huonompi vaihtoehto on se että Venäjä rupeaa pelaamaan joukkueena ja taistelee maansa eteen. Jos toinen vaihtoehto käy toteen ottelusta tulee todella jännittävä ja luultavasti Venäjä vie pelin. Aleksander Ovetshkin on todella vaarallinen pelaaja ja ennen kaikkea hän pelaa joukkueelle. Suomen puolustus on pelannut ihan hyvin. Hyökkäys on kädetön mutta täytyy taistella kahta kauheammin. Ottelun kulusta on kaksi vaihtoehtoa:

a) Venäjä rupeaa pelaamaan joukkueena.
Tulos: Venäjä voittaa 4-2
b) Venäjä jatkaa yksinyrittämistä.
Tulos:Suomi voittaa 3-2

Toivotaan että Venäjän yksinyrittäminen jatkuu.
 

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voiko olla totta että yle ei lähetä tästä ottelusta edes koostetta? Kisojen tärkein ottelu eikä näytetä telkkarista.Ainakaan hesarin TV-ohjelmissa ei sanallakaan mainittu jääkiekosta mitään.
 

Fiesto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti werty
Voiko olla totta että yle ei lähetä tästä ottelusta edes koostetta? Kisojen tärkein ottelu eikä näytetä telkkarista.Ainakaan hesarin TV-ohjelmissa ei sanallakaan mainittu jääkiekosta mitään.

Kyllä ylen sivuilla näkyy aivan selvästi, että kyseinen ottelu lähetetään...

20.31 Jääkiekon nuorten MM 2004 Yle TV2
22.06 Jääkiekon nuorten MM 2004 Yle TV2
 

olli9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Atlanta Thrashers sympatiat:Kärpät
Viestin lähetti werty
Voiko olla totta että yle ei lähetä tästä ottelusta edes koostetta? Kisojen tärkein ottelu eikä näytetä telkkarista.Ainakaan hesarin TV-ohjelmissa ei sanallakaan mainittu jääkiekosta mitään.

Kyllä tulee telkkarista ei olla sitä missään ilmoitettu mutta alkaa TV2:lla klo 20.30 ja kolmas erä tulee sitten uutisten jälkeen samalla kanavalla. No hätä.

edit:Sori, Fiesto ehti ensin
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Fiesto

Tämä selvä.

Kanada-Tshekki-ottelu tulisi joka tapauksessa ja kaiken järjen mukaan pelata lauantaina iltapäivällä ja USA-Suomi/Venäjä-ottelu vasta sen jälkeen, ja tämä puolivälierien tuloksista riippumatta. En siis ymmärrä, mitä "perjantai-illan varmistujaisia" - joista teksti-tv:llä on siis maininta - tässä enää tarvitaan.



Ranger
 

Spinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Otteluohjelmista

Tämä on ihan uskomaton kämmi järjestäjiltä ja varsinkin otteluohjelmien laatijoilta. Kyseessä on sentään MM-kisat eikä mikään pohjola-leiri.
Mielestäni laaditusta otteluohjelmasta on pidettävä kiinni, eikä ryhdyttävä mihinkään amatöörimäiseen ohjelmien viilaukseen Suomen mahdollisten pelien mukaan. Jos ohjelmassa lukee että tämän iltapelin voittaja pelaa huomenna iltapäivän ottelussa, niin silloin pelaa. Tämä olisi pitänyt huomata syksyllä eikä nyt.
On aivan sama meneekö päälle sm-liigan otteluiden kanssa vai ei. Nyt jos Suomi menee huomiseen iltapäiväpeliin, niin katsojat ovat pääkaupunkiseudulla kinkkisen valinnan edessä. Se on totta. Mutta kun katsojia tulee muualtakin, jopa ihan ulkomailta saakka. ;) Jos nyt viimehetkessä muutetaan aikatauluja, saataa hallilla olla huomenna n. klo 14.45 aika vittuutuneita ihmisiä. Loistavaa mainosta. Tiedottaminen Hesarissa ja jossain teksti-tv:ssä ei oikein riitä. Ja pitkänmatkalaisilla saattaa mennä aikataulut täysin uusiksi. Ja selitykseksi ei riitä että 90% tulee läheltä ja suurimmalla osalla on lippu molempiin peleihin. Ei oikein anna hyvää kuvaa lopulle 10%:lle. Mutta ehkä järjestäjille on aivan sama.
Joukkueille asia on ihan se ja sama. Ainakin Jenkit ja Kanukit ovat ilmoittaneet ettei heille ole niin väliä koska pelataan. (Heillä toki tänään vapaapäivä...)
Eli jos direktoraatilla on selkäranka paikallaan, alkuperäinen ohjelma pysyy.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Marjamäki rulez!

Nuorten MM-kisoissa läpilyöminen on harvemmin tehnyt hallaa kenenkään NHL/AHL -uralle. Tuolla meiningillä mitä 2 ensimmäiseen erään on FIN-RUS -matsissa nähty, voi Masi Marjamäki jo nyt onnitella itseään tulevasta ammattilaisdiilistä ison veden takana. Hyviä pommeja, hirveä tsemppi ja huikea työmoraali, bonuksena rouhijaksi erinomaiset kädet. Hieno suoritus! Keep it up, niinko!

Mitä muuta? Hyvä asenne Suomella, uhrautuva joukkuepelaaminen korvaa heikkouksia maksimaalisella tavalla. Yksilöistä Marjamäen ohella Sean Bergenheim pelaa ensimmäistä A1- luokan matsiaan turnauksessa, aiemmin on ollut hiljaisempaa.

Petrell jatkaa / saa jatkaa näköjään penailuaan vapaasti, annos järkeä tuohon koohotukseen ei olisi pahitteeksi. Toisaalta tämänkin kritiikin voi vaientaa iskemällä 3-2 voittohäkin Iivanan reppuun...
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
FILPPULA !

Jännittää sairaasti, peli 2-2 !

Edit : Holviuksen pyynnöstä
 
Viimeksi muokattu:

holvius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Red Wings
Siis mikä helvetti on, että tätä ei voi näyttää suorana. On se luokatonta toimintaa. Parasta lätkää pitkään aikaan ja Ylen puusilmät puskee jotakin uutista uutisten perään. Olisi ollut täydellisistä jos olisivat kyenneet vielä kertomaan lopputuloksen...

Syö miestä tälläinen totaalinen urheilunautinnon pilaaminen...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Re: FILPPULA !

Viestin lähetti holvius
Voisitko editoita viestisi hevon vittuun

Voisitko itse editoida myös oman viestisi. Voi helvata, saa sitä järkeä käyttää edes hitusen verran!
 

Sammy56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Dallas Stars, ManU
Hieno voitto!!!!!!!!!!!!!!!!. Jospa olisi vaikka tuuria niin paljon että USA kin kaatuisi ja sitten pari kunnon helppoa lirua Kanadaa vastaan finaalissa ja .....

Sinne on vaan niin pitkä matka mutta toistaiseksi kaikki on mahdollista.

:-O
 
Viimeksi muokattu:

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Olipa uskomatonta kiekkoa ja välillä vähän tuomarointiakin. Mutta maalit lasketaan ja niissä oli Suomi etevämpi. Filppulan voittomaalista näkee Venäjän moke varmaan painajaisia vielä pitkäääään.
 

holvius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Red Wings
Olipa hieno peli. Marjamäki oli aivan liekeissä ja taklasi hienosti ja puhtaasti. Vain onneton selostaja ja YLE kykenivät raiskaamaan hienon urheiluspektaakkelin.
 

Toupal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sparta Praha
Voi itku, vieläkö tätä Mertarannan kiihkoilua ym. crappia pitää sietää. Ja eikä ole vielä edes kevät, voi voi, ei tätä jaksa.

No, torstaina tulee mestistä.
 

JokeriJoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Montreal Canadiens
SUOOMI

Loistava voitto!!!! ja kukas muukaan kun NHL-tähti Semin antoi harhasyötön Filppulalle!
Voittihan Suomi USA:n Harjoitusottelussa 4-1, mutta täytyy muistaa, että se oli vain harjoitusottelu. Ja täytyy muistaa sekin, että taisi olla USA, joka voitti kaksi vuotta sitten Alle 18vuotiaiden kisat
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös