Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Veikkaan kohteeksi KJT Haukat U20 tai U22.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Ei taida olla kovinkaan yleistä, että Suomi-sarjassa pelaa noinkin korkealla NHL:ään varattu pelaaja. Peeters on siis Chicagon 3. kierroksen varaus neljän vuoden takaa.
Wouter Peeters pelasi pari kautta taaksepäin myös JHT:ssa. Oli mielestäni erinomainen maalivahti, kunnes loukkaantui tärkeimmissä peleissä. Kyseinen herra peittää 60% maalista ihan vain olemalla polvillaan.
 

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Tässä alla selvennystä Jääkiekkoliiton siirtolistaan eli mikä kunkin Suomi-sarjaseuran taustayhdistyksen/osakeyhtiön nimi siellä oikein on:

D-Kiekko – D-Kiekko ry
Haukat – Jääurheiluseura Hawks ry
HC Giants – HC Giants ry
HCIK – HC Indians Kaarina ry
Hunters – Porvoon Hunters ry
JHT – JHT Tuki ry
Karhu HT – Karhu Hockey Team ry
Laser HT – Laser Hockey Team Oy
Muik Hockey – Muik Hockey Ab
Pyry – Nokian Pyry Hockey Oy
Raahe-Kiekko – Raahe-Kiekko ry
Riemu – Liikunnan Riemu Hockey ry
S-Kiekko – SeiHockey Oy
Titaanit – HK Titaanit ry
 
”Suurin unelmani oli päästä pelaamaan Titaanien edustuksessa.” – Ossi Louhivaara –
Suosikkijoukkue
Suomi-Sarjan osallistujat
Huhut kertovat, että FPS:n paidassa edelliset kaudet edustanut Topi Salonkannas siirtyisi Seinäjoelle S-Kiekkoon. Seura toki ei tuttuun tyyliinsä asiasta ole mitään julkaissut, niin kuin ei mistään muustakaan.

Pelottavan hiljaista, saadaankohan tällä tahdilla edes joukkuetta kasaan, kun ei mitään julkaisuja ole vieläkään tullut.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy