Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan siirtohuhut

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Tuleva mestari, 14.12.2016 klo 21.27.

 1. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Periaatteessahan näistä voisi kirjoittaa tuonne Suomi-Sarja-ketjuun tai Suomi-Sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset-ketjuun. Mielestäni kuitenkin siirtohuhuista voitaisiin keskustella aivan omassa ketjussaan. Se on sitten eri asia riittääkö huhuja joista keskustella. Tässä kuitenkin yksi:

  Niclas Luceniuksen (Twitterissä GetLusse2) twiitattua: "Niin niitä järkeviä pelipaikkoja? Eikö kukaan tarvi minnekään hyvään sarjaan pelaajaa? Niin että häh?"

  Pyryn hyökkääjä Jussi Pesonen vastasi tähän:"@GetLusse2 tuu @PyryHockey, tulee samalla CV kuntoon."

  Ja tähän taas Lucenius:"@Pessotto29 @PyryHockey en gång Pyry alltid Pyry. Juna puksuttaa. Oishan se kivaa.."

  Ota nyt tuosta selvää. Mutta olishan se Lucenius kova. Kyllähän Pyry on saanut Pesoset ja Bruunit houkuteltua suoraan Liigasta Suomi-Sarjaan mutta Lucenius vaikea uskoa.

  Siitä sitten vaan, jos löytyy huhuja, sana on vapaa.

  Edit. Hah Lucenius mennyt Saksaan pelaamaan. No tässä kuitenkin siirtohuhuketju : )
   
  Viimeksi muokattu: 14.12.2016 klo 21.40
 2. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Petteri Nokelainen on treenannut koko syksyn Ketterän kanssa.
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Sellaisen huhun kuulin tuossa, että FPS menettää toiseksi parhaan pistemiehensä Jeffrey Lawmanin Ranskan kolmannella sarjatasolla pelaavaan HC Cergy-Pontoise Les Jokersin riveihin.Tätä huhua tukee se fakta, jonka mukaan Lawmanin paperit on jo siirretty Ranskaan, kuten tästä SJL:n sivuilla olevasta FPS:n pelaajalistauksesta käy ilmi.

  Olisi jännä tietää mikä tässä on oikeasti taustalla, sillä harvoin sitä 10 ottelun voittoputkessa liitävästä jengistä parhaita pistemiehiä lähtee tuosta noin vaan litomaan, etenkin kun tuo Ranskan kolmanneksi korkein sarjataso ei pelillisesti saati rahallisen korvauksenkaan puolesta varmasti mikään kovin kummoinen ole.
   
 4. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Tuota noin... oletko käynyt koskaan Forssassa?
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tottahan toki Vorsasa on tullut käytyä ja vaikkei kyseinen kylä mikään metropoli ole, niin siitä huolimatta en jaksa uskoa itse kaupungin olleen syynä Lawmanin maisemanvaihtoon, vaan jotain muuta on pakko olla taustalla.
   
 6. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Joka tapauksessa harmittava menetys FPS:lle. Mielellään olisi nähnyt Lawmanin pelaamassa joukkueessa kauden loppuun asti. Varsinkin kun viime peleissä on tuntunut räpsyvänkin ihan hyvin....
   
 7. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Rädyn soppari on tänään aiheuttanut Nokialla kyllä keskustelua. Lähinnä positiivista. Mutta kuulin tuossa uuden huhun kenttäpelaajapuolelta. Nimittäin puolustaja Martti Järventie saattaa huhujen mukaan olla liittymässä Pyryn joukkueeseen. Noin 900 SM-Liiga-ottelua ja n. 300 pistettä. Yksi NHL-ottelu Canadiensin riveissä ja AHL:ssä 21 pistettä 59 otteluun. 7 mitalia Liigasta mukaan lukien 2 mestaruutta. Liigassa 11. eniten otteluita ja 6. eniten jäähyminuutteja.

  Viime kaudella pelasi HPK:ssa ja Englannissa. Olisihan tuo kova vahvistus puolustukseen. Saas nähdä miten käy.

  Edit. Ja lisätään vielä, että ei taida eläkeläiskiintiö olla täynnä : )
   
 8. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Prkl, kohtahan Pyryä vastaan pelattavat matsit joudutaan vetämään ikämies-säännöin; ei lämäreitä, ei taklauksia... :)
   
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kovasti pyörivät huhut taas sen suhteen ilmoilla, että vastikään Asplövenin kanssa sopimuksen purkanut Olli Julkunen nähtäisiin jatkossa Suomi-sarjassa. Siinä olisi kyllä jälleen sellainen pelimies tähän sarjaan, että oksat pois.

  Vaikka Julkusella onkin ikää jo 35 vuotta, ei miestä kuitenkaan vielä kannata laskea menneen talven lumeksi. Varsinkin ylivoimalla viivassa Julkusen tykki on aikamoinen täsmäase, jonka varaan voi helposti rakentaa toimivan pakkopeliuhan.

  Julkusen ohella myös toinen erittäin mielenkiintoinen pelimies olisi huhujen mukaan hyppäämässä joulutauon jälkeen kehiin Suomi-sarjassa. Kyseessä on viime kaudella KJT:n ja Pyryn riveissä varsin maireat tehot (29. 16+36= 52p) takonut Joni Häppölä, joka syyskauden piti mitä ilmeisimmin sapattia pelipuuhista.
   
 10. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Kaiketi ovat Imatralle menossa. Nokialla en ainakaan huhupuheissa ole kuullut herrojen nimiä mutta huhujahan ne vaan on, eikä voida tietää mitä managament miettii. En tiedä mihin muualle he voisivat mennä. Tietty JHT:hen mutta en usko.

  Se olisi paha isku Pyrylle, jos Häppölä menisi pahimpaan kilpailijaan. Luultavasti olisi mielellään Pyryssä jatkanut, mutta jostain syystä ei jatkanut. Asuu varmaan vielä Helsingin päässä.
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kaippa Huntersinkin voi lukea Pyryn pahaksi kilpailijaksi (piste-eroa sarjassa tällä hetkellä seitsemän täppää), vaikkeivät porvoolaiset ennen joulua kovin kovassa tuloskunnossa olleetkaan.
   
 12. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Voi tietenkin. Huntersilla kaiketi pari peliä enemmän pelattuna. Ensimmäinen pelihän tauon jälkeen Pyryllä on Porvoossa ensi lauantaina, Häppölän kotidebyytti.
   
 13. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Huhuillaan lisää. Nokelaisen Petteri pelasi Ketterän harkkamatsissa siniset vs. valkoiset pe 30.12 Imatralla.
  Mies on kuntouttanut itseään läpi syyskauden Ketterän jäillä, joten 1+1....
  Korostetaan nyt vielä, että tämä on sarjaa "märkä päiväuni", ei huhu :).
   
 14. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Imatralle kävi tosiaankin Julkusen tie. Ketterän tulivoima alkaa olla jo luokkaa giganttinen.
   
 15. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Huhuja varmasti vielä riittää mutta tullaanko vielä näkemään kilpavarustelua kohti playoffeja? Päivä aikaa ennenkuin siirtoikkuna sulkeutuu. Pyryn osalta huhuja tosiaankin vielä riittää, mutta en näe mitään suurempaa tarvetta lisähankinnoille. Mites muualla?
   
 16. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Huhujen mukaan Porvoossa olisi kohtsillään kaksi Häppölää.
   
 17. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Mikähän tulee olemaan Peliittojen Jesse Peltosen kohtalo..? Jatkuuko pelit Titaaneissa vai Peliitoissa. Toivotaan Heinolaa...
   
 18. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Uskoisin, että toiveesi toteutuu, sillä eiköhän Pelicans kuppaa Peliitoista kaikki kynnelle kykenevät itselleen, joista voi Liigan pudotuspeleissä olla jotain hyötyä ja Heinolassa saadaan täten pärjätä omillaan sekä mahdollisilla lahtelaisseuran A-nuorista tulevilla pelaajilla.

  Tämän myötä Peltosella luulisi olevan käyttöä myös Peliitoissa loppukevään aikana.
   
 19. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Nyt on vähän väärä ketju (siirrettiin oikeaan ketjuun) mutta joo heitin tuon Lucenius-huhun aikanaan ilmoille. Twitterissä Pesonen ja Lucenius kävivät keskustelua. Ennenkin olin tämän huhun kyllä kuullut.

  En kuitenkaan näe, että Lucenius tänne olisi kannattanut pakolla hankkia. Varsinkaan nyt kun kausi on jo näin pitkällä. En näe, että hyökkäys vahvistuksia enään olisi tarvinnut ja siinä on aina riski, että joukkuehenki huononee jos hommataan lisää pelaajia ja vanhat joutuvat istumaan katsomossa. Lucenius on Mestikseen kova vahvistus, ja luonnollisesti olisi ollut sitä Suomi-Sarjaankin. Taitaa Leki taistella pikemminkin playoff-paikasta kuin karsinnoista.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2017 klo 13.48
 20. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Petja Summanen kuuleman mukaan Titaaneihin kaudelle 2017-2018.
   
 21. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Olisi kyllä eittämättä erittäin mielenkiintoinen haku, sillä Summanen on pelannut Suomi-sarjassa tasan 100 ottelua yli pinna-per-peli (48+72) tahdilla ja kokemusta löytyy myös Mestiksestä. Lähtökohtaisesti selkeä kärkikenttien pelaaja, mikäli tämä huhu Titaaneihin siirtymisestä vain pitänee kutinsa.
   
 22. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK + (support: Kellokosken Alku)
  Siirrän toisesta ketjusta tänne jatkoon kun vielä huhuillaan...

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jaa, niinkö luulet. No olisihan se mahdollista, mutta sitten lienee rouva Jeskasella taas pulla uunissan tai työkiireitä tulossa jos Jesun kaltainen pelimies parhaassa iässä siirtyisi "höntsäämään" Sherwoodiin kakkosdivariin... ihmehän se ei olisi, sillä kyllä muistan vieläkin sen Jesun kolmosdivarikauden Miehissä
   
 23. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
 24. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Oho. No Rädyn kannalta hyvä juttu, kun pääsee enemmän pelaamaan. Uuden kolmosveskan löytäminen ei varmaan tuota vaikeuksia, mutta Rädyn markkina-arvon voisi kuvitella olleen suuri. Tosin tuossa väläyteltiin mahdollisesta paluusta.
  Kaippa Pyry tuosta siirtorahat saa kiinalaisilta, kun kerta sopimuskin Nokialle jo oli.
   
 25. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Huhut ovat kovasti viemässä Pyryssä viime kaudet vaikuttaneita liigakonkareita nokialaisten pahimman kilpakumppanin eli Tampereen Kooveen riveihin. Pystyykö esim. @Tuleva mestari kertomaan mistä moinen ”joukkopako” kokeneen osaston kohdalla voisi mahdollisesti johtua?