Ilmoitukset

Nimimerkki heavylutaa18 on saanut viikon pelikiellon provosoivasta ja aiheeseen liittymättömästä TPS-osion viestistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Valle kirjoitti Jokereiden omistajakuvioita käsittelevässä ketjussa epäoleellisuuksia ja henkilökohtaisuuksia sisältävän viestin, vaikka olimme asiasta jo ketjunootilla huomauttaneet. Johtuen nimimerkin mittavasta rikehistoriasta, hänet on passitettu kolmen kuukauden pelikieltoon.

Myös nimimerkki JjZz on saanut pelikiellon turhasta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä samassa ketjussa. Hänen kohdallaan koimme kuitenkin viikon pelikiellon riittävän.

Nimimerkki lainelaser on passitettu viikon pelikieltoon useammasta täysin turhasta JYP-osioon kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Kimmo Stasin viesti Elias Petterssonin ketjussa oli täysin turha, sisälsi itsemoderointia ja keskittyi asian sijasta nimimerkkiin. Tämän vuoksi olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean nimen yhdistäminen sekä aiheeseen liittyvä vihjailu ja arvuuttelu ovat palstallamme äärimmäisen rangaistavia. Tämän vuoksi nimimerkki MHPeg on saanut kuukauden pelikiellon Tommi Santalan ketjuun kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Vilja kuittaa itselleen viikon pelikiellon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja täynnä kirjoitusvirheitä olevista viesteistä.

Myös nimimerkit Pekka Kaukalo ja RedDawn huilaavat seuraavan viikon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja sisällöttömistä viesteistä.

Nimimerkki Roger Moore on saanut viikon pelikiellon otteluseurantaan kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana The Rock, 05.03.2018 klo 12.20.

 1. Linnankundi Jäsen

  Kyllähän tuo Roukalan Tomi kuuluisi Suomisarjaan, on paukutellut Wolfissa 2.5 pistettä/peli. Roukala on kuudes viime kauden hunterspelaaja, joka pelaa K-Espoossa.
   
 2. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Joo-o. Eikä tuo Kiekko-Espoon rosteri mitenkään liian leveä muutenkaan ole, joten remmiin vaan, jos mitenkään mahdollista. Sipoosta Espooseen on kuitenkin aika lyhyt matka. Voi tietty olla, että Hunters on mielenkiintoisempi vaihtoehto.
   
 3. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Jo kauden tässä vaiheessa on hankaluuksia saada kokoonpanoa täyteen. Toivotaan ettei nuo poissaolot ole pitkiä ja pari uutta kaveria saataisiin rosteriin.
   
 4. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Paluumuutto jatkuu, Haukkojen kotisivujen uutisen mukaan Vikke Terho siirtyy Titaaneista järvenpääläisleiriin.
  Viime kaudellahan Terho ja Joonas Kirjonen siirtyivät kesken kauden Haukoista Titaaneihin, ja näiden lisäksi myös Nikolas Ulessi on taas Haukoissa käytyään haistelemassa meri-ilmaa Kotkassa.
   
 5. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyryn loukkaantumisia kokeneeseen pakkikalustoon vahvistusta, kun Jaska Ojanperä saapuu Nokialle kolmen ottelun lainalle Mestis-joukkue Kooveesta. Tänään näyttäisi pakittelevan Pyryn ykköspakkiparissa Hokkia vastaan.
   
 6. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Kun Haukkoihin kaivattiin joukkueen omassa ketjussa lisää kokemusta, niin nyt sitä sitten tuli. Haukkojen kotisivujen uutisen mukaan Harri Alakotila on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen.
   
  Cliffer666 tykkää tästä.
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaanit saa viikonlopun peleihinsä tutun lainapelaajan, kun keskushyökkääjä Jesse Hurme vaihtaa hetkeksi Kooveesta kotkalaisjoukkueeseen (Titaanien kotisivujen uutinen).
   
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  FPS lainaa facebook-sivujensa mukaan riveihinsä HPK:n A-nuorista puolustaja Pasi Palmumäen.

  Raahe-Kiekko tekee facebook-sivujensa mukaan saman asian Jukurien A-nuorista saapuvan puolustaja Riku Kluukerin kanssa.
   
 9. Zigismund Jäsen

  FPS saa vahvistusta puolustukseen, kun muutaman Mestis-pelin Hermeksessä pelannut Aleksi Pöytäsaari liittyy joukkueen vahvuuteen. Sopimus sisältää viiden ottelun try-outin.
   
 10. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Palloseuran joukkueessa pelasi Raahe-Kiekkoa vastaan myös monivuotinen luottopeluri, ex-FPS kapteeni Jukka-Pekka Kurtelius jonka lainasiirto HC Vantaalta on merkitty päättyväksi 3.12.