T1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kolme kovaa
Joo-o. Eikä tuo Kiekko-Espoon rosteri mitenkään liian leveä muutenkaan ole, joten remmiin vaan, jos mitenkään mahdollista. Sipoosta Espooseen on kuitenkin aika lyhyt matka. Voi tietty olla, että Hunters on mielenkiintoisempi vaihtoehto.
Jo kauden tässä vaiheessa on hankaluuksia saada kokoonpanoa täyteen. Toivotaan ettei nuo poissaolot ole pitkiä ja pari uutta kaveria saataisiin rosteriin.
 
Vasemmistolaisessa maailmankuvassa vasemmistolainen veskari päästäisihelpon vedon keskialueelta sisään ja alkaisi argumentoimaan ettei termi "maalivahti" tarkoita että hänen tulisi estää vastustajan maaliteko eikä tätentehtymaali ollut hänen vikansa, vaikka edellisellä erätauolla kehui miten hienosti torjui vetoja.
@SergeiK

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Paluumuutto jatkuu, Haukkojen kotisivujen uutisen mukaan Vikke Terho siirtyy Titaaneista järvenpääläisleiriin.
Viime kaudellahan Terho ja Joonas Kirjonen siirtyivät kesken kauden Haukoista Titaaneihin, ja näiden lisäksi myös Nikolas Ulessi on taas Haukoissa käytyään haistelemassa meri-ilmaa Kotkassa.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pyryn loukkaantumisia kokeneeseen pakkikalustoon vahvistusta, kun Jaska Ojanperä saapuu Nokialle kolmen ottelun lainalle Mestis-joukkue Kooveesta. Tänään näyttäisi pakittelevan Pyryn ykköspakkiparissa Hokkia vastaan.
 

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
Palloseuran joukkueessa pelasi Raahe-Kiekkoa vastaan myös monivuotinen luottopeluri, ex-FPS kapteeni Jukka-Pekka Kurtelius jonka lainasiirto HC Vantaalta on merkitty päättyväksi 3.12.
 
FPS Twitterissä: #FPS_Forssa
Reno Goodwin tulee Huntersiin lainalle Peliitoista ainakin tämän päivän Forssan peliin. Saisi jäädä vaikka loppukaudeksi, on sen verran viihdyttävä pelaaja Suomi-sarjaan.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Oakley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punanutut
"Ketterän hyökkääjät Toni Jalovaara ja Henry Karjalainen vahvistavat viikonloppuna Kotkan Titaaneja Suomi-sarjassa, kun kotkalaisjoukkue kohtaa lauantaina kotonaan JHT:n ja sunnuntaina Jyväskylässä Riemun." - kettera.net
 
Asenne kuntoon!

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
S-Kiekko tiedotti kotisivuillaan purkaneensa Elias Kinnusen sopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
No niin toimistolla oltu hereillä! JHT Kalajoki tiedottaa Facebook-sivuillaan, että Chicago Blackhawksin varaama Wouter Peeters siirtyy JHT-paitaan. Raameja kaverilla vaikuttaa olevan ja varsin korkea varaus. Cama!
 

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Syyskaudella Karhu HT:n ykkösvahdin viitan harteilleen ottanut Veli-Matti Mäkinen jatkaa uraansa Ruotsin 4. korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Smejebacken HC:n riveissä.
 
Life is just a place where we spend time between games.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy