Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2018–2019

  • 172 332
  • 348

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Paluumuutto jatkuu, Haukkojen kotisivujen uutisen mukaan Vikke Terho siirtyy Titaaneista järvenpääläisleiriin.
Viime kaudellahan Terho ja Joonas Kirjonen siirtyivät kesken kauden Haukoista Titaaneihin, ja näiden lisäksi myös Nikolas Ulessi on taas Haukoissa käytyään haistelemassa meri-ilmaa Kotkassa.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pyryn loukkaantumisia kokeneeseen pakkikalustoon vahvistusta, kun Jaska Ojanperä saapuu Nokialle kolmen ottelun lainalle Mestis-joukkue Kooveesta. Tänään näyttäisi pakittelevan Pyryn ykköspakkiparissa Hokkia vastaan.
 

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
Palloseuran joukkueessa pelasi Raahe-Kiekkoa vastaan myös monivuotinen luottopeluri, ex-FPS kapteeni Jukka-Pekka Kurtelius jonka lainasiirto HC Vantaalta on merkitty päättyväksi 3.12.
 
Reno Goodwin tulee Huntersiin lainalle Peliitoista ainakin tämän päivän Forssan peliin. Saisi jäädä vaikka loppukaudeksi, on sen verran viihdyttävä pelaaja Suomi-sarjaan.
 
No kolme peliä, joista kaksi kotona. Tosin taitaa jäädä näkemättä yhteensattumien vuoksi.
 

Oakley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punanutut
"Ketterän hyökkääjät Toni Jalovaara ja Henry Karjalainen vahvistavat viikonloppuna Kotkan Titaaneja Suomi-sarjassa, kun kotkalaisjoukkue kohtaa lauantaina kotonaan JHT:n ja sunnuntaina Jyväskylässä Riemun." - kettera.net
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
S-Kiekko tiedotti kotisivuillaan purkaneensa Elias Kinnusen sopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
No niin toimistolla oltu hereillä! JHT Kalajoki tiedottaa Facebook-sivuillaan, että Chicago Blackhawksin varaama Wouter Peeters siirtyy JHT-paitaan. Raameja kaverilla vaikuttaa olevan ja varsin korkea varaus. Cama!
 

The Rock

Jäsen
Syyskaudella Karhu HT:n ykkösvahdin viitan harteilleen ottanut Veli-Matti Mäkinen jatkaa uraansa Ruotsin 4. korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Smejebacken HC:n riveissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös