Suomi-sarjan otteluseuranta 2017–2018

  • 123 386
  • 589

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Katselepa ja kuuntelepa tuton kotipelien selostajaa. Mikä lie säteri nyt olikaan?? Siinä vasta selostajien selostaja :D

Säteri nyt sentään antaa arvoa vastustajan hyville suorituksille. Pyryn huru-ukko menee paikallisradiossa, no illan ainut lohtu on, että KOOVEE voittaa, niin tulee selostajalle pahamieli.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Nokian kommentaattori on hyvä. Selostajasta lienee kaikki sanottu, äsken oli jo pallo menossa maaliin.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
1-3 Porvoossa. Toivottavasti HT ei ala peruutteleen liikaa, vaa vetää rohkeesti vikan erän. Vaikka Huntersilta kapellimestari saikin suihkukomennuksen niin pelata pitää! Huntersilla ei oo mitään menetettävää vikassa erässä. Aivan varmasti lyövät kaasun pohjaan ja koittavat kammeta rinnalle. Tsemit JHT!!
 

The Rock

Jäsen
Huntersilta hieno nousu 1-3-tilanteesta tasoihin Riihisen ilman veskaria tekemällä osumalla. Taitaa peli mennä jälleen jatkoeriin.
 

The Rock

Jäsen
Kooveelta kyllä todella kova temppu swiipata Pyry suoraan kolmessa pelissä kesälaitumille. Voimia Pyryn värilasiselostajalle ja eritoten nimimerkille @Tuleva mestari.

Varmasti aika suolaiselta tuntuu pyryläisistä, kun voittomaalin vielä teki ja nokialaisten kauden päätti viime keväänä joukkueesta liian vanhana sekä rahnaisena ”ulostettu” Antti Hildén. :)
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Sellanen pikku tieto tähän väliin. JHT vetäny koko kauden aikana 6 peliä jatkoille ja näistä 5 on päättynyt HT:lle! Kulttuuria siis on! Camooooon!!!! Ihan liian passiiviseksi heitti HT, ei toki yhtään pois Porvoon kosseilta. Hyvää ja aktiivista peliä Huntersilta, mutta nyt tää muuttuu.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Sinne suli Pyry taas kerran ennen lumia. Viimevuonna laitettiin "kehäraakkien" liigajyrien piikkiin pitkälti, mutta nyt samaiset raakit ovat vastustajan riveissä ilmeisen mellevässä kevätliidossa. Valmennuksessa jotain failua?
Harmi sinällään, nyt olisi nuorennusleikkauksen kokeneelle Pyrylle suonut karsintapaikan. Tsemppiä Nokialle!

Niin ja tottakai onnittelut KooVeelle!!
 

The Rock

Jäsen
Hunters voitti Nukarisen maalilla, joten sarja venyy neljänteen peliin.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Kiitoksia vaan voimien toivotteluista. Pakko sanoa, että ei Pyry sulanut vaan hävisi rehellisesti paremmalleen. Koovee tiesi miten pelata Pyryä vastaan, ja toteutti sen täydellisesti. Pyry taisteli ja tänään oli jo hyvää peliä, mutta ei riittänyt. Ville Nieminen sanoi joskus Tapparan hopeakausinaan että "tänä vuonna ei oltu valmiita, mutta ensi vuonna ollaan." Alku sopii myös tämän kauden Pyryyn, ja toivottavasti myös tuo loppu.
Hieno kausi Pyryltä kuitenkin, ja se nyt huipentui ainakin henkisesti pronssiin. Onnea Kooveelle ansaitusta jatkoon menosta ja tsemppiä karsintoihin. Toivottavasti saatte hyvät pelit aikaan.
Ja onnittelut varsinkin Hildenille. Hän sai nyt sen mitä on pitkään himoinnut. Sitä en tiedä, että miksi heitettiin pois mutta kautta rantain kuultuna ei siinä mitään dramaattista ollut. Olihan se kirpaiseva paikka kun Hilden teki voittomaalin, mutta hän jos joku sen ansaitsi.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Näinhän siinä nyt kävi. Passiiviseksi heittäytyminen ei kannata. Siinä oli paikka naulata tää homma heti jatkoerän alussa, mutta ei maistunu. Porvoo ansaitusti vielä Kalajoen reissulle. Siihenpä se sitten jää. Niin lähellä, mutta niin kaukana.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Uskomatonta! Koovee karsintoihin! Ei olisi uskonut jatkosarjan kahden viimeisen pelin jälkeen kun tuli turpiin Hokille ja rämpimällä voitto Fopsista varamiehisellä joukkueella. Sen jälkeen onkin ollut kyllä hieno kattoa kooveen peliä. Vastustajan peli on jäädytetty viisaasti ja käytetty omia vahvuuksia. Ehkä suurin muutos on tapahtunut puolustuspelissä. Koko joukkue puolustaa uhrautuvasti ja puolustajien taso on noussut ihmeellisesti, todella hienoja oivalluksia ja pelin avauksia varsinkin Tampereen pelissä. Erityisesti puolustajista kannattaa mainita Mäkelä, Aalto ja Lindfors. Tänään Kooveesta erottui, taas kerran Hilden. Aivan uskomaton kaveri, hieno on kattoa kun mies antaa joka vaihdossa kaikkensa, luistelee kuin mielenköyhä koko ajan ja niittaa vastustaa seinille joka vaihdossa. Voittomaali vielä tänään kruunasi pelin. Vaikka Hilden on pakko mainita, koko joukkue on ollut näissä peleissä hyvä, nimenomaan joukkue, ei yksilöt. Mielenkiinnolla odotellaan jatkopelejä. Kaikki on mahdollista!
 
Olipahan jännä peli Porvoossa tänään. Ensimmäisen erä Hunters oli ihan lapanen, tais tulla yksi hyvä laukaus kohti JHT:n maalia ja sekin suoraan maalivahdin syliin. JHT pelasi hyvin ja kun Hunters pelasi surkeimman pudotuspelierän, niin voi olla tyytyväinen, että enemmiltä takaiskuilta säästyttiin. Toisessa erässä alkoi olla merkkejä tutummasta Huntersin pelistä ja kolmas erä oli selkeää Hunters hallintaa. Viime tippaan jäi tasoitus, kun Reko Riihisen lämäri siniseltä upposi maaliin. Jatkoajalla oli taas paikkoja molemmilla, JHT:llä varmemmat paikat ratkaista, mutta Nukarisen Janne punnersi yksin kuljetuksen päätteeksi voittomaalin. Heikkisen ulosajo oli siinä mielessä mielenkiintoinen, että tuomari näytti heti vihellettyään ulosajon, mutta jäähyn syy oli huitominen. Olisi luullut, että silloin olisi pitänyt oikeasti loukkaantua ja tarkastaa "loukkaantuneen" kunto, mutta loukkaantunut pomppasi pystyyn heti, kun huomasi ulosajon tapahtuneen. Sitä en nähnyt, olisiko oikea syy ollut keihästäminen, jolloin ulosajo olisi ollut selviö ilman loukkaantumistakin, mutta tuomio tuli huitomisesta.
Olisiko mahdollista, että Huntersilla on hieman parempi kunto? Ainakin Porvoossa kumpikin peli kolmannen erän osalta oli Huntersin, vaikka alkoi tänään jo loppuerässä näkymään myös joittenkin Hunters-pelaajien bensan olevan vähissä.
Hunters ja JHT ovat kyllä tarjonneet rahalle vastinetta näissä peleissä. Pienillä marginaaleilla mennään.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Olisiko mahdollista, että Huntersilla on hieman parempi kunto? Ainakin Porvoossa kumpikin peli kolmannen erän osalta oli Huntersin, vaikka alkoi tänään jo loppuerässä näkymään myös joittenkin Hunters-pelaajien bensan olevan vähissä.

Ei se JHT:lla kuntotekijöistä jää kiinni. Jääkiekossa käy vain monesti nuin, että kun ruetaan turvaamaan johtoa, niin resepti sulamiseen on valmis. Liika passivoituminen on myrkkyä ja kun vastustaja pääsee kuskinpaikalle, niin se on menoa.

Tää sarja on kyllä eittämättä laadukas, luistin liikkuu ja taklauksia nähdään. Joka jätkä jättää kentälle ihan varmasti kaikkensa.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Hildenin tuuletus kun Pyry suli!
 

Liitteet

  • hilden voittomaali tuuletus.jpg
    hilden voittomaali tuuletus.jpg
    228 KB · kertaa luettu: 601
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Hildenin tuuletus kun Pyry suli!

Tuossa kuvassa on sitä kuuluisaa Hildenin tunnetta, ja kaikki voivat vain kuvitella sitä hiljaisuutta ja pettymystä mikä 600 nokialaiskatsojasta huokui tuolla hetkellä.
Mutta olin myös itse tulossa julkaisemaan tänne kuvan, jonka löysin selaillessani eilisen ottelun kuvasatoa. Jos Suomi-Sarjasta haettaisiin hetkiä, jotka pitää ikuistaa, niin tässä on yksi sellainen ikuistettuna. Antti Hilden, yksi Pyryn kaikkien aikojen parhaista ja muistettavimmista pelaajista, kättelemässä ja halaamassa monivuotista entistä joukkuekaveriaan Pyryn nykyistä kapteenia Topi Salmelaa, joka on myös yksi Pyryn ikonisimpia pelaajia jo pikku hiljaa. Ja taustalla Pyryn pelaajat, joiden pettymystä ei voi varmasti sanoin kuvailla.
Pakko arvostaa Antin menettelyä ottelun päätyttyä. Totta kai riemukkaat tuuletukset heti alkuun, mutta sen jälkeen varsin rauhallisesti ja kunnioittavasti. Sillä Hilden jos joku tietää, miltä pyryläisistä sillä hetkellä tuntui ja tuntuu varmasti vieläkin. Otteluiden tiimellyksessä hän ei Pyryn punaista paitaa tunnistanut, mutta taiston päätyttyä oli keskinäinen kunnioitus suuri. Valitettavasti näin ei ollut kaikkien osalta, ja esim. Henri Sandvikilta ei näkynyt minkäänlaista vanhan seuran kunnioitusta. Ei hän toki Pyryssä kauaa ehtinyt pelaamaan, eli ei tietenkään tarvitsekaan esim. tuuletuksia hillitä. Tämä nyt on tälläistä pettyneen kannattajan lässytystä, mutta silti Sandvik pelasi Pyryssä hienon kevään ja koki lyhyessä ajassa paljon myös Pyryn paidassa. Muun muassa Joni Häppölä viime kaudella ei tuulettanut edes maalejaan Pyryä vastaan, vaikka pelasikin vain yhden kevään Nokialla.
Mutta nyt mennään sivuraiteille viestin pointista, eli Hildenistä ja tästä alla olevasta kuvasta.
 

Liitteet

  • Hilden ja Salmela.jpg
    Hilden ja Salmela.jpg
    131,7 KB · kertaa luettu: 551

pippurimylly

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT / Boston Bruins
Huomena Finaalien finaali...en jaksa kaivaa tilastoja ja taulukkoja mutta eikö Hunterskin sijoittunut ylemmäs kuin KooVee eikö?eli Hunters tai JHT on suomisarjan mestari riippuen kumpi kamppailun vie.... Huomisesta tulee kyllä hieno kiekkopäivä, (Torilla ei nähdä koska Kalajoella on tori remontissa)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös