Suomi-sarja Ruutu+:ssa

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Olihan varsinainen dia-esitys tuo eilinen Hunters - K-Espoo matsi... 6 sekuntia lähetystä, 8 sekuntia mustaa ruutua ja sama vuorotellen lähes koko lähetyksen ajan... Onko Porvoossa joku keskiaikainen nettinopeus vai oliko vika Ruudun kalustoissa tms?
 
Tais olla jossain Huntersin sivuilla pelin aikana anteeksipyyntö lähetyksen ongelmista, jotka johtuivat vanhan hallin tekniikasta.
 
Peliä hallissa katsomassa olleena ainakin puhelimellakin oli vaikea päästä nettiin eli olisikohan netti ruuhkautunut ja se olisi vaikuttanut streamin lagaamiseen ?
 

Eskelarit

Jäsen
Näytetäänköhän SS karsintoja ruutupalvelussa?
Ilman minkäänlaista faktaa, veikkaisin, että Titaanit ja Muik voi näyttää matsinsa. Ruudun ''edellytyksenähän'' on ollut Kepit.tv:n tarjoama lähetysboksi, joka toimitettiin jokaiselle SS-joukkueelle kaudeksi. Tietysti jos Titaanit ja Muik kantavat oman lähetysboksinsa vieraspeleihin mukaan, voisi Koplalla ja Virkiälläkin mahdollisuus teoriassa lähettää matsit!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös