Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarja Ruutu+:ssa

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana WLuK, 18.09.2018 klo 18.09.

 1. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Yhtään harjoituspeliä ei ole tainnut näkyä Ruutu+:n kautta? Toivottavasti kauden alkuun mennessä kyseinen palvelu kuitenkin toimii moitteettomasti. Ensi perjantaina tuotantotiimit joutuvat koetukselle Kalajoella, Forssassa, Oulunsalossa ja Järvenpäässä.
   
 2. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Suomi-Sarjahan on Ruutu+:n fanikamera -tuotantoa, jossa kotijoukkue vastaa tuotannosta. Ruutu toimittaa vain lähetystekniikan. Uskoisin, että useimmat pelit kuvataan ihan yhden kameran tekniikalla. Selostukset ja hidastukset ovat sitten jo blingblingiä jos niitä on.
   
 3. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Noniin tänään starttaa matsit ruudun kautta. Itse en ole vielä hankkinut tuota ruutua itselleni mutta suunnitelmissa on heti jos se oikeasti on kannattavaa. Joten ilmoitelkaas tännekin toimiko homma hyvin.
   
 4. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Onkohan tässä mahdollisuutta tuottaa myös selostus kotijoukkueen toimesta vai pitääkö tasa-arvon nimissä jokainen lähetys olla samantasoinen? Mietin, että joku joukkue voisi repäistä ja hankkia oikein kunnon kotiselostajan herättämään fiilistä omissa ja vihaa vastustajissa :D Seurasin muutaman GrIFK:n matsin facebook-liven kautta viime kaudella ja siellä oli juuri tämäntyyppinen henki päällä. Kun itse olin granin puolella matseissa, tuo oli ihan hauska kokemus.
   
 5. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Ainakin aiemmin Fanseatilla on voinut olla selostus, joten eiköhän ne ole Ruudussakin.

  Mikäli joku ei ole huomannut, niin omaa joukkuetta voi tukea hankkimalla Ruutu+:n oman joukkueen jakamalla linkillä sekä koodilla. En tiedä onko tuosta oikeasti mitään rahan arvoista hyötyä joukkueelle, vai onko kyseessä vain Ruudun ja Suomi-sarjan välinen markkinointikikka. Eipä tuossa katsojat kuitenkaan mitään häviä.
   
 6. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Oliko viime kaudella osalla joukkueista siis selostus ja toisilla ei?
   
 7. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Mitä itse katsoin, niin siellä tarjottiin vain Ruutu+ ja Urheilulehti -komboa. Pelkkää Ruutu+:saa en nähnyt sieltä voivan ostaa.

  Selostuksesta mulla ei ole mitään tietoa. Uskoisin ettei Ruudulla ole mitään sitä vastaan jos järjestävä seura haluaa sellaisen tuottaa.
   
 8. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Saa olla selostus, jos seura sen hommaa. Se on tietysti lisäkuluerä seuralle, joten en tiedä kuinka moni siihen lähtee mukaan. Olisihan se mukava, jos siellä selostus olisi edes silloin tällöin. Lähetykset Suomi-sarjasta olivat viime kaudella melko kirjavia, osa (eli kärkiseurat) tekivät kyllä oikeinkin mainiota tuotantoa, mutta osalla seuroista oli enemmän vaikeuksia lähetyksen tuottamisen kanssa. Toivottavasti alkavalla kaudella lähetykset toimivat kaikkialla. Mielenkiinnolla odotan kautta, Suomi-sarjassa on nyt monta mielenkiintoista seurattavaa joukkuetta.
   
 9. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Sama juttu, eli olisin tukenut mutta en halunnut tilata lehteä joten tilasin Ruudun sitten ilman koodin syöttämistä.

  Selostuksen tuottaminen on toki kuluerä, mutta voihan senkin tehdä aika pienillä panostuksilla varsinkin jos tekniikan saa Ruudulta. Muutama asiaan sitoutuva vapaaehtoinen paahtamaan lähetystä ja kultti-ilmiö on valmis.
   
 10. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Näyttää vaihtelevan joukkueittain, ainakin Haukoilla on kaksi koodia joista toinen siis ilman Urheilulehteä.
   
 11. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Koodeja oli Kiekko-Espoolla yksi, mutta myös linkkejä tarjoukseen oli vain yksi. Haukoilla molempia kaksi... Noh, ei voi mitään.
   
 12. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Mullakin on jo ennestään Ruutu+ tilauksessa, mutta vaihtaisin mielelläni koodilliseen tilaukseen jos samalla voisin tukea Kiekko-Espoota. Laitoin kyselyä asiasta menemään.
   
 13. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Haukoilla oli fanseatilla ainakin selostaja mukana joten luulisi että myös tulevalla kaudella näin olisi. Kohtahan asia selviää.
   
 14. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Hyvin skulaa lähetykset. Mielelläni katsoisin Forssan peliä, mutta toi verkko vituttaa niin paljon että pakko kattoo muuta.
   
 15. Lainaus:
  Onpa hyvinkin Haukat-Kiekko-Espoo matsissa selostus. Ilmeisesti Ville Rusanen hoitaa selostuksen, ja hienosti hoitaakin. Erityis maininta pelaajista tehdylle taustatyölle, ei itsestään selvyys näiden budjettien selostuksissa. Kaikenkaikkiaan erittäin ammattimaisen kuuloinen selostus, ainakin näin ekan erän perusteella.
   
 16. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Loistavasti toimii. Kyllä tästä kannattaa hieman maksaa, jos haluaa pelejä nähdä. Se vaatii sitten harrastuneisuutta kiinnostaako nämä minkä verran, mutta pätkimistä ei ole ja joku selostajakin on.

  Ja luonnollisesti ilman mitään geoblokkauksia isolle ruudulle CC:n kautta.
   
 17. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hienolta näyttää lähetykset! Kyllä kelpaa katsella Suomi-sarjaa nyt minkä Mestiksen ohessa kerkiää. Jopa tuolta Muikin teltasta peli näyttää hyvältä.
   
 18. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Onko JHT:n kotipelien lähetykset aiemmin olleet näin surkealla tolalla? Vähän väliä tulee reilun minuutin taukoja jolloin on pelkkä musta ruutu. Omista yhteyksistäni ei ainakaan ole kiinni.
   
 19. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Lainaus:

  Lyhyesti ja ytimekkäästi ei ole. Jht:n lähetykset on mielestäni parhaimmistoa. Jokaisessa pelissä on selostaja kaksikko, lukuunottamatta tätä peliä (estyneet). Normaalisti myös lähetys näkyy hyvin. Tänään huomasin itekki että jotain teknistä ongelmaa oli.
   
 20. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Pätkiikö muillakin ruutu+ ihan sikana?
   
 21. Blågula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Toimiiko Ruudun striimi muilla? Pätkii sen verran itsellä että Porvoon draman seuraaminen on käytännössä mahdotonta.
   
 22. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Porvoon lähetys pätki, joten vaihdoin Forssan vastaavaan, joka taas ei pätki.
   
 23. IntoTurhanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolaiset
  The Rock lähti niin taas näkyy...
   
 24. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Hienoa, että pystyin olemaan avuksi. :)
   
 25. IntoTurhanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolaiset
  Paitsi, että pätkii taas...