Suomi-Ruotsi, Hartwall Areena 4.9.2004

  • 36 665
  • 266

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Käsittämätön vitutus. Tapa jolla maali tuli. Huh huh.
Timosen jäähy oli hieman kyseenalaistettu, pitihän Forsberg sekä Timosta että Koivua jalasta kiinni ennenkuin Timonen sai jäähyn. Tämän jälkeen Sundin veti käsillä suomalaista päähän - ei jäähyä.
Hieman ennen tasoitusta hurri ajoi päin Kiprua, joka kaatui perseelleen - ei jäähyä.

Sundin maalivahdinalueella. Perkele.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näin siinä taas kävi. Ei vaan historia lakkaa toistamasta itseään. Vaikea arvata, tekeekö Ruotsi taas jatkoajalla sen ratkaisun vai ei.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Mika ihme siina on, etta noi jatkat pelaa NHLssa vuodesta toiseen eika ne opi miten kiekkko puretaan omasta paadysta ja miten pelataan kovaa, silloin kun pitaa pelaa kovaa??


Havetkaa perkeleet! Joka kerta sama juttu!
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Viestin lähetti Punainen 18!
Mika ihme siina on, etta noi jatkat pelaa NHLssa vuodesta toiseen eika ne opi miten kiekkko puretaan omasta paadysta ja miten pelataan kovaa, silloin kun pitaa pelaa kovaa?
Paha sitä on purkaa jos ei saada kiekkoa edes haltuun. Sen sijaan vois vaikka miettiä keinoja saada pelikatko tavalla tai toisella aikaan tuollaisessa tilanteessa, mutta eihän kiltistä suomipojasta keinojen kaihtamiseen ole.
 

tiikeri

Jäsen
Kiitos Suomi! Vaikeuksien kautta voittoon (kuvainnollisesti). Nyt on välieräpaikka todella lähellä. Hyvä lopputulos kuitenkin ennakkoasetelmat huomioonottaen.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No riitti se sentään tavoitteeseen, mutta kyllä tästä silti jäi vähän paskanmaku suuhun. Aika ironista, että juuri nyt arvoturnauksen runkosarjapelissä pelattiin jatkoaika, kun pelkkä tasuri ei riittänyt Ruotsille... Siinä vaiheessa kun Selänne vetäisi tyhjän maalin tolppaan, hiipi vielä karmea pelko puseroon. Vielä vastahyökkäys ja...
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
HUH HUH! Tässä olis sellasista peliä mitä World Cupissa pitääkin pelata! Uskomaton jännitysnäytelmä! Ruotsi oli tehdä sen taas mutta tällä kertaa Suomi kesti!
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pessimistinä olin aivan satavarma, että Selänteen vedettyä tolppaan nousee Ruotsi hyökkäykseen ja tekee maalin. Onneksi ei kuitenkaan. Helpottaa vähän.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Re: Tiukkaa...

Viestin lähetti Old School
Teppo ,teppo, teppo... taidat olla liian pehmeä maalin edessä. Se tässä ihmetyttää kuinka tuomari katsoi sormien välistä kiprusofin ajelut...

Niinno. Kyllähän Teppo kuitenkin aika hyvin on kaverinsa pitänyt, samaa ei voi sanoa Timosesta omassa päässä. Samoin Tepon avaukset&purkamiset ovat kyllä olleet parhaita Suomen maajoukkueessa vuosiin. Ihailtavaa katsella rauhallisuutta ja tarkkuutta. Niin ja Timonen on erinomainen pakki, mutta ei vain av'lla.
 

Peggis

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tääl ei paljoo h***t juhli!

RuÅtsi on huono!!!!!!!!!!!!!!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Minun mielestäni viimeisellä ylivoimalla ei olisi kannattanut ollenkaan aktiivisesti hakea maalia, vaan pelata vain aikaa. Kiekko kontrollissa, niin Ruotsi ei olisi saanut maalivahtia pois ja kolmella neljää vasten karvaaminen olisi ollut todella vaikeaa.
 

Dani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Suomi, Real Madrid, Espanja, Argentiina
Missä vaiheessa Suomi ja Ruotsi kohtaavat seuraavan kerran jos voittavat omat ottelunsa? Finaalissa?
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aina se Ruotsi järjestää kunnon ottelun. Tänään verkko heilui ihan kunnolla Suomenkin maalissa, mutta ehkä siihen todellisuuteen on ihan hyvä päästä jatkoa ajatellen.
Hyvin kyllä lähti peli käyntiin, mutta siitähän on kokemuksia, että muutaman maalin johdot Ruotsia vastaan ei ole mitään.
 

onni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka Suomen maalit oli mitä oli, niin joskus näinkin päin. Mutta loistava matsi kuitenkin. Joskus näytti, että vain joka toisessa Ruotsin hyökkäyksessä oli mies vapaana takatolpalla. Kolmannen erän peluutus näytti ainakin tänne hyvältä, tuli mieleen Suomi-Slovakia keväältä. Nyt Saksan kaatoon.

Mutta miten helvetissä ne purkukiekot jäävät aina omalle alueelle?
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Viestin lähetti dana77
Minun mielestäni viimeisellä ylivoimalla ei olisi kannattanut ollenkaan aktiivisesti hakea maalia, vaan pelata vain aikaa. Kiekko kontrollissa, niin Ruotsi ei olisi saanut maalivahtia pois ja kolmella neljää vasten karvaaminen olisi ollut todella vaikeaa.


Ihmettelin itsekin samaa kun Lehtinen meni väkisin maalille ja yritti laukoa.No tietysti Ruotsalaiset saivat irtokiekon, ottivat maalivahdin pois ja pääsivät peliin mukaan.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti onni
Mutta miten helvetissä ne purkukiekot jäävät aina omalle alueelle?

Veikkaisin, että heikommin kävisi, jos sitä kiekkoa oikein asettelemaan ruvettaisiin. Mieluummin sitten vaikka se nyt nähty vaihtoehto, eli nopeasti kiekko ränniin. Sieltä sitä ei kuitenkaan niin nopeasti pakki haltuunsa saa, mikäli kätisyys ei täsmää. Ja sieltä on muutenkin pitkä matka realistiselle maalintekosektorille.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Suomen puolustuksesta puuttuu kyllä fyysisyyttä aika rankasti.
Nytkään siellä ei ollut ketään joka olisi pystynyt siirtelemään iso Ruotsin hyökkääjiä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lakki - päästä!

Ramille on pakko nostaa hattua, helvetin kova suoritus "käsittämättömillä" pelaajavalinnoilla;)

Tuomo Ruudulta helvetin hyvä peli, mies alkaa lunastamaan pikku hiljaa paikkaansa Suomen kakkoskentässä.

Ruotsin maaleista sitä vastoinvoisi syyttää kaikkia kentällä olevia pelaajia, mutta jätetään se nyt väliin, ehkä ne ruotsalaisetkin jotain osaavat ja saisivat aikaan vaikka Suomen joukkueesta x olisi korvattu y:llä ja z t:llä.

Saksa nurin ja sitten toivotaan jotain muuta kuin kanadaa ensimmäiseksi vastustajaksi...

Kiitos Rami!
 
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
Huh huh! Kylläpä ihmetytti minuakin tuo voittomaalin hakeminen ylivoimalla. Ei olis pitänyt olla vaikea homma pitää kiekkoa hyökkäyspäässä neljällä kolmea vastaan.

No, mielestäni ainakin puheet NHL-tuomarien ylivertaisuudesta voidaan haudata. Samanlaisia ihmisiä ovat, vaikka ilman raitojakin.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Voitolta maistuu tämä tasuri. Viime hetken tasoitus ei riittänyt tällä kertaa. Onneksi leijonien päät eivät painuneet jatkoajalla, nyt on tie auki välieriin.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Perinteistä lammasmentaliteettia suomalaisilta lopussa, näytti taas Kapanen olevan siellä häviämässä otteluita (kuten niin monesti aikaisemmin kv. turnauksissa).
Koska Suomen peli ei ollut erityisen sekaisin niin itse olisin ottanut aikalisän ja sitten Lehtisen ja Jokisen/Koivun (Koivun koko on puolustuksessa aina hieman ongelma) kentälle.

Ja alan hiljalleen siirtyä Jaymondin kantaan Selänteestä, aivan turha pitää tällä hetkellä kahta puolustavaa laituria ykköskentässä (positiivista sentään, että Teemun puolustuspeli on kehittynyt huimasti, mutta se maalinteko...).

Broidi raportoi tunnelman baarista Tukholmasta, eivät kuulemma ruotsalaiset jaksaneet edes harmitella 3-1 tilanteessa vaan tiesivät (eivät luottaneet), että Ruotsi pelin hoitaisi.
Noh eivät hoitaneet, mutta lähellä oli.
 

IDA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karhulan Titaanit
Montreal Canadiens
Saipa
Pakko myöntää, että jännitti.

Pelin ulkopuolelta ärsytti vähän, että Jortikka kutsui peliä viihteeksi. Kyllä kyseessä on suuremmat asiat kuin pelkkä viihde. Summasen kommentit lopussa olivat loistavia. En ihmettele vaikka joku haluaisi antaa kenkääkin, mutta ei uskalla. Ja hyvä niin.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Olipas helvetillinen thrilleri. Olin aivan varma 3-1 tilanteessa, että Ruåtsi nousee tasoihin jossain vaiheessa ja Timosen saatua jäähyn 3. erän lopussa, olin aivan varma, että Ruåtsi vääntää sen tasoituksen vaikka väkisin. Olin aivan varma, että Ruåtsi tekee katkoajalla voittomaalin. Onneksi yksi ja se kaikista ratkaisevin jäi tällä kertaa toteutumatta.
Kyllähän tämä tasuri voitolta maistuu, sitä ei voi kieltää. Nyt on käytännössä reitti auki välieriin, ellei joukkue vedä puolivälierässä todellista vesiperää, mihin en tahdo millään uskoa.

Kiitos Leijonat! Turnaus on jo nyt onnistunut, nyt pitäisi raijata ittensä sinne välieriin, jossa todennäköisesti luistelee vastaan joko Jenkit tai Venäjä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös