Suomi-Portugali 6.9 EM-karsinta, Olympiastadion

  • 28 531
  • 181

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
MS kirjoitti:
Lehtinen & Kuusela parivaljakko on tuttuun tyyliin erinomainen radiossa.

Totta puhut palstaveli.

Radiosta kuunnellen voisi luulla että NKOTB, Take That, Lovex, Robbie Williams ja Ricki Martin esintyy toisessa päässä. Ajoittain ihan v***nmoinen teinix kiljunta.
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nikke kirjoitti:
Jep, onnistuihan se. Mutta ihan mielenkinnosta; minkä kanavan olette valinneet ja mitä sieltä tällä hetkellä tulee? Mulla vilahtelee Henryä ja Rod Stewartia eikä äänistä ole tietoakaan :)
Nyt tulee ihan peliäkin ja aivan pätkimättä. Ikävä vaan, että ääni ei kuulu. Tässä on nyt kaksi vaihtoehtoa. Joko ääni ei kuulu kenellään, tai sitten meikäläisen koneessa on joku höpö.

Joka tapauksessa sieltä nyt tällä hetkellä tulee oikea peli. Osoite on www.tvants.com/tvants/?k=80c1cc43586f4432
 

bull

Jäsen
Pitää myöntää et Nani on mulle täysin tuntematon, mut helvetin pirteä kaveri! Niin ja on tuo C. Ronaldo aika hiton kevyttä tavaraa tuolla kentällä...
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
1-0 Johansson
 

bull

Jäsen
Olihan hieno maali Tintiltä! Ja loistava pelinrakentelu. Nyt pitää vaan pitää palloa rohkeasti eikä peruutellä 65 minuuttia...
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Suomi pelaa jalkapalloa...Siis ihan oikeesti! Mahtava maali nopeella hyökkäyksellä.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nuno Gomes 1-1

Iso harmi. Olisi ollut hienoa päästä tauolle johtoasemassa.
 
Ainakin meikäläisen 512/512-yhteydellä tv-ants lataili ikävästi, joten vaihdoin radion puolelle. Jäi perhana sählätessä Tintin maali näkemättä.

1-1 perkele.
 

Spinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
1-1

Nuno Gomez

ja hidas...
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
1-1. Nuno Gomes. Kyllähän toi Portugalin tasoitus roikkuikin jo ilmassa. Mihin katosi se Suomen peli, jota pelattiin ennen johtomaalia?
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Hyvä ote menetettiin peli 1-1, tämä päättyy tänään 2-2 ei sille mitään voi.
 

bull

Jäsen
Suomi teki Suomet! Eli vetäytyi ja pelasi paljon varovaisemmin. Ei ole johdossa varmaan helppoa jatkaa samalla tavalla, ja puolustava tyyli tulee puoliksi vahingossa. Mut miks se aina käy meille lajista riippumatta ja miks ei muille...

ja pakko sanoa et on noi punapaidat aivan helvetin heikkoja! Koko ajan on joku maassa tuskissaan! Ja toi Scolari on pelle, koko ajan valittamassa...
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Vaikka tuosta 1-1 ei voi jässiä syyttääkkään, niin tuli vaan väkisin mieleeni, että kyseisessä tilanteessa olisi tarvittu A. Niemeä.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Periaatteessa pitäisi olla tyytyväinen, kun peli on 1-1. Suomen maalin tultua meikäläisillä ei ollut enää yhtään kunnon hyökkäystä, kun niitä 20 minuutin jälkeen oli useampia. Lusitaanit sai pyörittää peliään mielin määrin. Mikäli Portugali pääsee myllyttämään koko toisen jakson ajan samalla tavalla kuin puoliskon vikalla vartilla, niin tässä voi vielä tulla tylyt tappionumerot. Taas kerran sorruttiin vanhaan tuttuun syntiin eli liikaan varmisteluun. Pitää uskaltaa hyökätä avausjakson alun malliin tilaisuuden tullen myös toisella jaksolla ja pitää pakka tiiviinä puolustaessa (eikä valua liian alas).

Suomen osuma oli hienosti tehty, varmasti yksi tyylikäimpiä syöttökuvioita ikinä. Litmaselta loistavaa peliä ja upeita syöttöjä.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Portugalilaiset on ihan vitusta.
Koko nykyfudikseen pesiytynyt etelämaalainen kaatuilu ja itku on sitä samaa.
Herätys FIFA.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Kolkalta sellainen liike tuossa maalin alustuksessa, että Suomesta siihen ei taida pystyä kuin joskus vahingossa muut, varauksella Litti vähän useammin.

Suomen turma on nimenomaan noissa pystytökkäyksissä. Niin loistava kuin Hyypiä onkin ilmassa ja ylöspäin pelatessa, on hän nykyisellään auttamattoman hidas. Varsinkin kääntyminen/lähtö näyttää ihan Ronald Koemanilta pahimmillaan. Laitapakit ovat pärjänneet yllättävän hyvin.

Huaraa kintuille.
 

fedorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno analyysi muuten Kekeltä ennen peliä: Suomella on suppea materiaali. Voi perkele mikä Einstein - Royksi Royn paikalle vaan.

Niinkuin joku jo totesikin, niin Suomi näytti pelaavan futista. Todella hienoa nähdä ajoittaista itseluottamusta ja luonnetta, sitä että uskalletaan pelata jalkaan eikä roiskita pelkkää pitkää ja korkeaa. Kolkka on ollut loistava, Väyrynen saisi jo syttyä. Tainiolta ja Heikkiseltä hyvää peliä, vaikkakin harhasyötöt voisi jo pikkuhiljaa heivata helvettiin - tää on aika tärkeä peli.

Vielä vartti toista puoliaikaa samalla nipulla ja sitten uutta verta kentälle, muuten iskee väsy. Hitto kun meillä olisi keskikentälle vaihtomiehiä!

Jaksakaa ottaa vastaan vielä se 45min. Jaksakaa, perkele jaksakaa!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
fedorov kirjoitti:
Jaksakaa ottaa vastaan vielä se 45min. Jaksakaa, perkele jaksakaa!
Mielellään voisi pelata sitä kuuluisaa omaa peliä kuin ottaa vastaan, kuitenkin suomikin pystyy tarvittaessa pelaamaan ihan pallonkin kanssa jalkapalloa.
 

bull

Jäsen
Pahalta näyttää, samanlainen peli jatkuu mihin eka puolisko loppui. Sanoisin et vaihtoa tarvitaan tuomaan jotain uutta, ehkä Eremenko kentälle...
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
bull kirjoitti:
Pahalta näyttää, samanlainen peli jatkuu mihin eka puolisko loppui.

Costa ulos kahdella keltaisella. Nyt helpottaa hieman.
 
Mikäli tästä vielä voitto irtoaa, lupaan lahjoittaa vähistä varoistani 20€ Roy Hogdson -patsastoimikunnalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös