Suomi-Latvia 9.5 klo 21.15

  • 40 159
  • 276

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Viestin lähetti Shane Falco
Surkea esitys, onneksi pystyttiin edes se nolla pitämään.

No joo, esitys ei ollut surkea, joskin kolmas erä oli selkeä pettymys. Nämä ovat kerrasta poikki otteluita, joissa voi tapahtua melkein mitä hyvänsä - ja alkusarjassa Latvia hyvä ettei voittanut USA:ta ja uhkasi Kanadaa pari kertaa hyvin tehokkaasti. Emme puhu nyt Japanista vastustajana vaan hienosta kiekkomaasta.

Mutta anyway, hej må du leva uti hundrade år, Daniel Alfredsson! Missä ovat Sudden ja Foppa kuin heitä tarvitaan??? Näyttäkää niille balteille! Här kommer Pippi "Jörgen Jönsson" Långstrump!
 

vallu#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voi helvetti mitä peliä, ei saada maalia edes aikaan Latviaa vastaan, tosin kaikki kunnia Latvialle. Kyllä syö miestä, kun joutuu Ruotsia kannattamaan huomenna. Toivottavasti hurrit haluavat Sveitsin vastaansa puolivälierään...

Mikä siinä on et taklaukset käytännössä loppuivat ekan erän jälkeen? Vielä kun oli tuomari joka ei viheltänyt turhia jäähyjä taklauksista. Loppuiko miehiltä vaan vauhti, et taklauksiin ei vaan ehditty? Ja toiseksi kolmannessa erässä karvaus oli aika onnetonta, annettiin Latvian vapaasti tulla pois omalta alueelta. Tuntui kuin jätkät ei ees halunneet voittaa. Tuolla pelillä melkein ansaitsisi tippua kisoista, mutta luultavasti kuitenkin tippuminen tulee vasta puolivälierässä. Tosin kun kova maa tulee vastaan ni Suomen pelikin voi olla aivan eri näköistä, kuten USA ja Kanada pelit ovat näyttäneet.
 

alapesa

Jäsen
Kovasti tuntui suomipoikaa tasapeli kiinnostavan. Kuulihan sen jo Kapasen haastattelusta ja siitä että Westerlund peluutti kahden viimeisen minuutin aikana 2 tai 3 vaihtoa Pakaslahden kenttää (mukaanlukien viimeisen 30sek). TERVE
 

Lucky

Jäsen
Viestin lähetti FtB
Luulenpa, että vaikka Leijonat putoaisivat nyt, niin Erkka saisi jatkaa. Erkan erottaminenhan olisi oikea ratkaisu, joten tuskinpa sitä tulee tapahtumaan.

Sanoiko Erkka Leijonillekin saman mitä lehdessä, että latvia on "suupala"?
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Kyllä nämä Ex-Neuvostoliiton satelliitti-halonhakkaajajoukkueet ovat sitten paskoja.

Tänään: Suomi-Latvia 0-0 ja Ukraina-USA 1-1.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Vitut se Kummola mitään uskaltaa sieltä erottaa, sillähän on oma arvovaltakin kyseessä.

Toisaalta olisi hyvä paikka saada tämä Leonid Breznevin näköinen sika vittuun sieltä liiton diktaattorin paikalta ja joku modernimpi kiekkoihminen tilalle.

YLEkin oli näköjään sisäistänyt Kummolan ohjeet aika nopeasti, vitut täällä mitään glasnostia ja perestroikkaa tarvita vaan YLEn tulee vetää tiukkaa Pravdamaista linjaa jossa joukkuetta ei saa kritisoida mistään vaan "kaikki on hyvin" -linjaa on pakko vetää.

Säälittävää pelleilyä, melkein yhtä perseestä kun Suomen velttomunainen esitys tänään.

Toivottavasti ensi kisoissa ei tarvitse katsoa herroja Peltonen ja Kallio, tää on nyt nähty ja teidän vanhat meriitit ei enään riitä.
 

ApZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Beijing Nordic Vikings
Viestin lähetti FtB
Luulenpa, että vaikka Leijonat putoaisivat nyt, niin Erkka saisi jatkaa. Erkan erottaminenhan olisi oikea ratkaisu, joten tuskinpa sitä tulee tapahtumaan.

Raimo takaisin, kun sille kuitenkin maksetaan jo palkkaa. Eipä ois ainakaan yhtä munatonta tuo toiminta kentällä tai sen ulkopuolella. "Tasapeli riittää meille.." Haista sinä Kapanen paska, ei tuollaisella asenteella mennä koskaan kentälle tai tulla sieltä pois. Ihan vaan tuon kommentin takia toivon Latvian voittoa huomenna. Ei Suomi ansaitse sitä jatkopaikkaa. Vittu miten luokatonta toimintaa

Jos jotain hyvää on haettava pelistä, niin Bäckströmin nolla. Saavatpa edes jotkut hihkua "jumalhahmonsa" erinomaisen pelin johdosta.

Toivon Latvian voittoa myös siksi, että se saatanan mätisäkki sieltä katsomosta saataisiin pois ruuduista. Laita nyt hyvä mies se paita päälle. HÄVETTÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!
 

Sparta

Jäsen
Viestin lähetti HCM

Hei Erkka! Peliä jäljellä kolme minuuttia ja meidän on PAKKO tehdä se maali. Miksi vitussa kaukalossa luistelee meidän neloskenttä???

Itsekin ihmettelin tätä samaa asiaa. Tiivistystä olisi kaivattu kolmeen hyökkäävään ketjuun jo kolmannen erän alkupuolella. Mutta eikös tästä oudosta peluutuksesta kunnia kuulu peruuttelukiekon mestari Dufvalle, joka peluuttaa hyökkääjiä.
 

onomoro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Kyllähän Erkka saa jatkaa. Samoin Juti ja Jari ja Risto ja Hantta. The Dream Team. The Big Mistake Team. Kummolaa!!

Erkka minun puolesta saisi jatkaakin, mutta Summasen kakkosvalmentajana. Jokohan näille niin sanotuille pellehermanneillekin tulee Ramia ikävä. Minulla ainakin on aika lailla. Vittu. Erätaulle olisi tarvittu valmentaja joka olisi huutanut mikkihiiret hereille. Mutta ei, kolmanteen erään tullaan yhtä lailla löntystellen kuin kävelevä lihapiirakka Juti lyllertää vaihtoaition ja hallin baarin väliä.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Onpas emotionaalista (lue hysteeristä) porukkaa täällä - pyyhkikääs nyt ne raivon kyyneleet ja niistäkää nenä, ja kokeilkaa itse Latviaa vastaan: sitkeästi puolustava, liikkuva ja taitava joukkue, jonka vastahyökkäyksiä joutuisivat pelkäämään kaikki tämän turnauksen joukkueet. Maa teki neljä maalia Kanadaa vastaan ja kaksi-kolme USA:ta vastaan. Suomi on ainoa suurmaa, joka ei ole kymmeneen vuoteen (vai oliko se pidempi aika) hävinnyt huonommalleen, ja vaikka Latvia selkeästi huonompi joukkue onkin niin se ei ole huono joukkue, ja pelasi tänään Irben johdolla loistavasti. Silti Suomelta on nähty hyökkäyspäässä terävämpiä joukkueita, jotka todennäköisesti olisivat tämänkin päivän ottelun voittaneet parilla maalilla. Mutta se ei vähennä Latvian hienoa saavutusta, jota oli ilo katsella (sydänkohtausten lomassa).
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Olisiko liikaa pyydetty että ensi skaboissa Suomea valmentaisi jompikumpi herroista J.Jalonen tai K. Heikkilä?

Katsokaa nyt sitä apuvalmentajienkin valintaa, siellä on Hannu "vittu kun irvistyttää" Virta ja Risto "viisi oikein plus lisänumero ja elinikäinen virka liitossa" Dufva jotka eivät tunnistaisi hyökkäysvoittoista kiekkoa vaikka se löisi heitä naamalle!! Miksi?? Summanen nyt menetteli vielä koska siellä ei sallittu löysäilyä mutta nää kaksi pelleä on kyllä aivan totaalisia turisteja.
 

MSM

Jäsen
Viestin lähetti Pressiboxi

Huippuna Niko Kapasen järjettömän ylimielinen käytös matsin jälkeen TV-haastattelussa: "... ei tässä mitään, tasapeli riittää meille!". Niin se varmaan riittääkin mutta mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma. Jotenkin tuohon Kapasen realiteeteista vieraantuneeseen paskaan kiteytyy koko Suomen joukkueen tila ja alavire tällä hetkellä. Olisi korkea aika katsoa peiliin etsittäessä syitä 0 maalin matsille Latviaa vastaan.

Tuo Kapasen haastattelu oli todellinen pohjanoteeraus. Jos on tyytyväinen 0-0 tasapeliin Latviaa vastaan ottelussa jossa on panoksena jatkopaikka niin vois lähteä suoraan kotiin. Todella ärsyttävä asenne.
 

ipaz

Jäsen
Mukavia ovat nämä jatkoajan "Leijona-fanit". Eilen sankareita, tänään täys paskoja...

Jos katseli ottelua edes vähänkin analyyttesemmin niin ei se Latvia nyt niin huono ollutkaan. Ja Irbe maalissa oli todella hyvä. Joukkue liikutti kiekkoa nopeasti ylös ja puolusti kurinalaisesti, pelasi yksinkertaista kiekkoa. Suomen jaloissa alkoi aivan varmasti lopussa painamaan tuo USA-peli.

Eihän suomalaiset päässeet montaakaan kertaa Todelliseen vetopaikkaan. Aika usein vedot lähti nollakulmista ja heti viiivan jälkeen. Nämä Irben tasoisen huippuvahdin on helppo poimia.

Pula-ajan Tretjatkille. Miten paremmin voisi Bäckström voittaa tätä peliä Leijonille kuin pelaamalla nollapelin? Nyt ei ymmärrä. Kyllä ne voittavat pelaajat olivat nyt kadoksissa ihan muualla. Hagman ja Jokinen olivat vaisuja, toisaalta kaksi vahvaa ottelua Kanadaa ja USA:ta vastaan, niin ei ihme ettei luistin välttämättä liikkunut samaan malliin. Ei Ruotsikaan jaksanut pitää totuttua vauhtia jenkkejä vastaan. Kun pelataan joka toinen päivä ja välillä peräkkäisinä päivinä niin kyllä siinä alkaa pohje painamaan kovempi kuntoisellakin kaverilla.

No, huomenna nähdään miten käy. Pitää vaan toivoa että Latvian luistin painaa ja hurrit ovat suivaantuneita suuratappiostaan jenkeille niin eiköhän sitä kuoleman otteluun päästä.
 

Fubar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pari asiaa:

Mistä se pelko aina hiipii housuun? Mertaranta pelkää, pelaajat pelkää, vaihtopenkki pelkää. Ei tämä nyt mikään Kolumbia ole, jossa mokaajat teloitetaan kadulle. Jos ei uskalleta koittaa, ei siiitä mitään tulekaan.

Toinen juttu on, että miksi helvatassa sitä omaa peliä pitää aina säätää vastustajan mukaan? Kanada pelaa aina samalla lailla ja pärjää. Miksei Suomi voi pelata AINA niin kuin Kanadaa vastaan eilen?
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Viestin lähetti alapesa
Kovasti tuntui suomipoikaa tasapeli kiinnostavan. Kuulihan sen jo Kapasen haastattelusta ja siitä että Westerlund peluutti kahden viimeisen minuutin aikana 2 tai 3 vaihtoa Pakaslahden kenttää (mukaanlukien viimeisen 30sek). TERVE

Petri Pakaslahden ketju oli tänään kenties Suomen paras. Sai paineen alueelle, ei pyörinyt omissa pahasti ja uskalsi pelata fyysisesti. Juuri niitä asioita, joiden avulla peli olisi viimeisillä minuuteilla voinut kääntyä Suomelle. Kerranhan toimittivat kiekon maaliinkin, mutta kai se kiekko sitten oli hanskassa.

Kolmen muun ketjun peli oli melkoista huttua, lukuunottamatta Kapasten ylivoimaa ensimmäisessä erässä, jossa oli hyvää yritystä. Haastaminen puuttui täysin ja homma meni kieppumiseksi. Laukaukset heikkoja sutaisuja huonosta paikasta. Tänään olisi nimenomaan pitänyt toimittaa maalille ensin mies, sitten kiekko huomattavasti useammin kuin mitä tehtiin.

EDIT: Kaikki kunnia toki Latvialle, joka ei tehnyt pelistä Suomelle helppoa, vaan puolusti tiukasti.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Huomenna suuri osa suomalaisista hurraa svanttejen nimeen. En olisi ikinä uskonut joutuvani fanittamaan Ruotsia, nyt se päivä tuli, Harmageddon.
 

Mace

Jäsen
Re: Re: Tamin kommentti

Viestin lähetti Johto
Niin, olisikohan sitten kannattanut valita maajoukkueeseen myöskin muutama maalintekijä eikä tuollaisia puukäsiä kuten Kallio ja kumppanit.

Varmasti olisi kannattanut valita, ja sinä varmaankin kerrot, ketkä olisivat olleet näitä pelastavia enkeleitä? Taas aivan naurettavan puusilmäistä lätinää, Suomella kun ei niitä maalintekijöitä yksinkertaisesti ole, ei maajoukkueessa eikä muuallakaan.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Kapanen näytti tuossa haastattelussa virnuilevan koko ajan. Mikähän miestä noin typerän näköisesti virnuilutti?
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
mielestäni peli oli vauhdikas, molemmilla joukkueilla oli paikkansa mutta tänään ei maaleja tullu se siitä, koko kisojen ajan maalivahtipeli ei ole ollut varmaa missään vaiheessa, huippupelastukset puuttuu, tänäänkää ei kärppä vahti saanu oikein hyviä torjuntoja. Sitä paitsi nikke sylkee kiekkoja eteensä ihan älyttömän määrän, pitäisi kiekon itsellään hyvä esimerkki usa peli missä tiputti kiekon vaikka se oli jo räpyläs, pitäisi hanskan kiinni!!! toivottavasti ruotsi antaa mahdollisuuden jatkaa pelejä.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Viestin lähetti mjr
Onpas emotionaalista (lue hysteeristä) porukkaa täällä - pyyhkikääs nyt ne raivon kyyneleet ja niistäkää nenä, ja kokeilkaa itse Latviaa vastaan: sitkeästi puolustava, liikkuva ja taitava joukkue, jonka vastahyökkäyksiä joutuisivat pelkäämään kaikki tämän turnauksen joukkueet. Maa teki neljä maalia Kanadaa vastaan ja kaksi-kolme USA:ta vastaan. Suomi on ainoa suurmaa, joka ei ole kymmeneen vuoteen (vai oliko se pidempi aika) hävinnyt huonommalleen, ja vaikka Latvia selkeästi huonompi joukkue onkin niin se ei ole huono joukkue, ja pelasi tänään Irben johdolla loistavasti. Silti Suomelta on nähty hyökkäyspäässä terävämpiä joukkueita, jotka todennäköisesti olisivat tämänkin päivän ottelun voittaneet parilla maalilla.


Kyllä se silti oli niin kammottavaa paskaa toi Suomen peli!
3erää hakattiin päätä seinään. Ei minkäännäköistä taktiikan muutosta tyyliin Kanada joka hakkasi päätä seinään Suomea vastaan 2erää. Sitten Kanada alkoi vaan nakata kiekkoa päätyy ja upsis 2maalia minuuttiin.

Taktisesti epäkypsä valmennus ja joukkue joka jännittää aivan järkyttävästi, tässä on tulos...


Pakko tässä on kohta rauhoittua että voi nukkuakkin tänä yönä
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Viestin lähetti Daespoo
Vitut se Kummola mitään uskaltaa sieltä erottaa, sillähän on oma arvovaltakin kyseessä.

Toisaalta olisi hyvä paikka saada tämä Leonid Breznevin näköinen sika vittuun sieltä liiton diktaattorin paikalta ja joku modernimpi kiekkoihminen tilalle.
Tämän vuoksi osittain toivoin jopa Latvian voittoa. Nyt kun näin kävi saa kaiken toivon heittää taas pitkäksi aikaa. Kale kyllä hoitaa homman niin, että Ruotsi ei Latvialle häviä.
 

Mace

Jäsen
Viestin lähetti Fubar
Pari asiaa:
Toinen juttu on, että miksi helvatassa sitä omaa peliä pitää aina säätää vastustajan mukaan? Kanada pelaa aina samalla lailla ja pärjää. Miksei Suomi voi pelata AINA niin kuin Kanadaa vastaan eilen?

No nimenomaan siksi, koska vastustajat pelaavat eri tavalla. Ei kaikkia vastustajia vastaan voi pelata samalla tavalla, koska kaikkia joukkueita vastaan samanlainen pelitaktiikka ei toimi. Lisäksi se ei ole mahdollista senkään vuoksi, että Suomi pelasi Kanadaa vastaan pari erää todella hyvää peliä, ei sellaista tietenkään voi aina onnistua pelaamaan.
 

onomoro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Viestin lähetti FtB
Ei, Erkka ei todennäköisesti sanonut pukukopissa mitään.

Erkka sanoi, että hei pojat, Kummola käski sanoo, etten minä huutaisi teille enää, ettei käy niin, että joku teistä suuttuu ja lähtee pois, ku meillä on jo ennestään niin vähän terveitä pelaajia. Ja sit myös Kummola on hoitanu YLEn tyypit ettei ne kysele meiltä mitään vaikeita juttuja. Joten pojat, hyvin tässä mennään, tasapeli tarvitaan ja sehän me osataan hyvin hoitaa, eiks vaan pojat.

Tottapuhuen vähän säälittää Erkan tilanne. Melkein pakosta joutuu lähtemään päävalmentajaksi ja muutama kaunainen toimittaja pönkittää olematonta jalustaa lässyttämällä siitä, että Summasen saavutuksella ja mm-kisoilla ei ole mitään tekemistä keskenään tai että kyllä Erkan ihmissuhdetaidot ja suunnittelu vievät pitkälle, katsokaa vaan. Onneksi Sihvonen uskaltaa puhua suoraan. Näin pitkälle ne ovat vieneet, että joudutaan jännäämään, että voittaako Ruotsi Latvian. hohhoijaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös