Suomi kohtaa USA:n 24.4.

  • 23 930
  • 162

McPolde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR, Newcastle, P.Salmi & J.Jokinen
Re: Lopussa kiitos seisoi!

Viestin lähetti krobbe
Peltonen - Jokinen - Kallio- ketju oli yllättävän vaisu, toki maali oli upea, mutta muuten ketju jäi selkeästi USA:n ykkösen varjoon. Peltonen pörräsi hyvin, mutta tahtoi hieman haba loppua välillä kesken, Kallio oli mielestäni täysin varjojen mailla; selkeästi eilen heikoin hyökkääjämme, ei mielestäni kuulu Jokisen rinnalle. Kallion avut pystyttäisiin hyödyntämään paljon paremmin mikäli Summanen tajuaisi vaihtaa Kallion ja Hagmanin paikkoja. Hakkihan istuu erinomaisesti Jokisen ketjuun.

,
huoh... [/B]

Totta päriset, olihan Rintanen-Kallio jo TPS-aikoinaan samassa ketjussa. Ja tuo Niinimaa alkaa muistuttaa vanhetessaan aina vaan enemmän Jyrki Lummetta maajoukkueessa. Aina muutama hasardi, joka otteluun. Eilenkin kaksi isoa mokaa (kaatuminen & kiekonmenetys) josta ensimmäisestä USA rankaisi.
Ruutua jäin kaipaamaan, toivottavasti kuntoutuu viimeistään SVK-peliin.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Pelistä

Positiivinen peli eilen. Noronen ei imaissut yhtään helppoa kiekkoa, mikä on aina hyvän maalivahtipelin ensimmäinen edellytys.
Tuukka Mäntylä on aika-ajoin vaikeuksissa, ja kääpiöpakithan (Mäntylä ja Nummelin) olivat molemmat kentällä Usa:n tehdessä toisen maalinsa.
Niinimaa on luku sinänsä. You know what I mean...
Positiivisin yllätys oli Pirjetä. Mies on näköjään osannut siirtää tehonsa rapakon yli vanhalle mantereelle.
Laaksosen vahva peli sen sijaan ei ollut allekirjoittaneelle mikään yllätys. Pidin Laaksosen pelistä jo silloin kun mies oli viimeksi kisoissa. Ara ei jostain syystä Laaksosta sen jälkeen kisoihin kelpuuttanut vaikka mies olisi ollut saatavissa.
Jokinen ja Peltonen olivat tasollaan, mutta Kalliolla maila tärisee maalipaikoissa, joita miehella oli useita. Ketjua ei kuitenkaan kannattane hajottaa, sillä tulosta syntyy näinkin.
Kapanen osoittautui jäähykuninkaaksi, tosin hänellä tuskin oli vahingoittamistarkoitusta laitatilanteessa, josta sai 2+10 minuuttia. Kapasella oli vielä enemmän paikkoja kuin Kalliolla, mikä on osoitus Kapasen loistavasta pelisilmästä. Pelaamattomuus näkyy sitten siinä, että kiekkoja hän ei saanut maalin perille.
Hentunen on todellinen härkä, aivan loistavassa kunnossa. Aina tapahtui kun härkä oli kentällä.
Niemi menetti kiekon vaarallisesti maalin takana, mutta Noronen venyi loistavaan torjuntaan.
Kaikkineen hieno nousu Leijonilta. Lisää samanlaista ja mennään ainakin välieriin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Yllättävän selvää oli Suomen hallinta. Hyvää peliä, mutta pelottavia virheitä tuli kymmenkunta. Pakistossa on monta äijää, joiden olisi syytä pelata varmemmin.

Maalinteko-ongelmiin ratkaisu: Selänne?
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Peltoselle täytyy antaa täysi tunnustus loistavasta suorituksesta! Mies on ollut arvokisoissa enemmän tai vähemmän hukassa vuoden -95 finaalin jälkeen... Jokisen maalin esityö ja varsinkin se hillitön sokkosyöttö oli todella komeaa katsottavaa. Hienoa!
 

Valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Lopussa kiitos seisoi!

Viestin lähetti krobbe

Nummelin puolestaan oli huono, siis siihen nähden mitä olemme tottuneet näkemään. Johtava pakki oli miltei se näkymättömin Suomen puolustuksessa.

Jos et huomannut, niin Numppa antoi ainakin puolenkymmentä avausta hyökkääjille vastustajan siniviivalle, joista olisi pitänyt pystyä luomaan tilanteita nähtyä enemmän. Mielestäni alun koomailun jälkeen, myös Petteri kuten koko joukkue nosti tasoaan ja pelasi mielestäni täysin omalla tasollaan.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Nummelinin avaukset olivat hyviä, mutta ajoitukset eivät kohdanneet. Joka kerta hyökkääjä oli pysähtyneenä syötön napsahtaessa lapaa. Syötön ja liikkeen tulisi kohdata sinisen tuntumassa. Kaipaa pientä hiomista ja malttia hyökkääjiltä sekä syötön liikkeellelähdön nopeuttamista.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Alkuun näytti todella surkealta Suomi, mutta kun peliin päästiin paremmin mukaan niin Suomihan pelasi ihan hyvän ottelun avauserää lukuunottamatta.

Niinimaa oli kyllä surkea eilen ei kerrassaan mitään hyvää saanut aikaan.

Hentunen puolestaan oli itselleni positiivinen yllätys. Hentunen on vihdoin löytänyt sen vireensä takaisin jossa hän oli silloin HPK:n aikoina. Kerrassaan jäätävän hyvä peli Joroisten härältä. Itse olisin valinnut hänet parhaaksi pelaajaksi eilen vaikka lepolasse tekikin kaksi maalia.

Tästä on hyvä jatkaa kisoja. Eilinen peli antoi rutkasti uskottavuutta Suomen peliin. Toki itse uskoin muutenkin Leijona joukkueeseen. Hiuka vielä noita virheitä karsitaan ja hyvä tulee. Mitalikin olisi näistä kekkereistä kova suoritus kun muistaa Tsekin,Slovakian ja Kanadan hirmujoukkueet, mutta kyllä Leijonnat antoi myrskyvaroituksen 2 viimeisessä erässä muille.
 

Voittaja

Jäsen
Viestin lähetti Susi Mikkolainen


Maalinteko-ongelmiin ratkaisu: Selänne?

Tämähän oli huumoria? Olihan?

Jos ei, niin sitten ainakin hyvää ennakointia. Tosin Caloradohan tulee tippumaan, eli Selänne vapautuu, mutta ei kai ainakaan vielä kannata puhua maalinteko-ongelmista, kun takana on yksi voitettu peli?
 

Jamais Vu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Yks mies nousi kuitenkin ylitse muiden tässä ottelussa:
Hannu Virta!
Vai eikö muut muka huomannu Virran maagista irvistyspelottelutaktiikkaa vaihtoaitiossa?
Kyseinen about puolen minuutin irvistelypätkä kyllä pelasti pelin siinä vaiheessa, ei ois tappiokaan enää haitannu...
 

kilonkingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä maalinteko ongelmia siellä nyt oli paikoista pistettiin aika hyvällä prosentilla sisään. Dunhamilla 30 torjuntaa ja Suomi teki 4 maalia ei paha (4 maalilla yleensä voittaa jääkiekko-ottelun) ja Dunham pelasi hyvin joku huonompi maalivahti niin numerot ois ollu paljon rumemmat USA:n kannalta.

___________________
Viestin lähetti Grome:
Laura 1. erätauolla: "Eli ei pidä missään nimessä painaa mitään paniikkinappulaa." Huoh..
Viestin lähetti Huerzo:
Tekisi studiovieraana ehkäpä mieli sanoa "ei sitä paineta, me istutaan sen päällä".
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
JOS jenkit eivät olisi tehneet maalia siitä Niinimaan väärin ajoitetusta ja huonosti menneestä luisteluharjoituksesta, tai siis sen jälkiseurauksista, ei häntä kukaan olisi passittamassa kotiin. Tai en minä ainakaan, niinkuin en nytkään ole. Haparointia oli, mutta niin oli monella muullakin. Pistetään alkukankeuden piikkiin, kun kerran voittokin tuli. Slovakiaa vastaan ollaankin jo ihan oikeassa puntarissa.

Ensimmäisen erän tuskailun jälkeen peli oli ihan hyvää. Voittomaali tuli aivan jäätävällä lämärillä, ja lopussa ei paniikki iskenyt vaikka Kapanen hölmön jäähyn ottikin. Katsotaan vielä kaksi peliä ennen kuin julistetaan tämän joukkueen iskukyvystä mitään sen enempää.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Löytäisikö joku jostakin tuon pelin aloitustilastot? Tuntui siltä, että Suomi voitti ehkä viisi aloitusta koko pelissä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Re: Rintsi

Viestin lähetti Soolo
Kommentoisin sen verran, että Kimmo Rintaselta hyvä peli muuten, paitsi se yksi purjehdus olisi pitänyt viedä loppuun asti, eli maaliin. Siis Vokounhan oli jo kyljellään ja pakit pihalla, rannari vain karkasi tällä kertaa saharaan, hitto!


Niin, että Rintasen pitäisi olla sen verta kovempi hemmo, että tekee usa pelissä maalin tsekki maalivahdin taakse?
Muuan Dunham meinaan pelasi ainakin eilen jenkkien maalissa. Muuten kyllä samaa mieltä, että Rintanen pelasi hyvän pelin vaikka maalipaikasta laukoikin läheltä ja yli eikä läheltä ja ylös niinkuin pitäisi.

Niinimaan koheltamisesta on tullut tietynlainen mm-kisojen traditio joten ei siitä sen enempää ja hyvin mies pelasi kuitenkin 2 viimeistä erää.
Pirjetän maalit oli minulle kyllä täysin yllätys vaikka ennen juuro hockeytuurin finaaleja odotinkin miehestä nimen omaan maalintekijää maajoukkueeseen, mutta kun ne pelit meni ihan päin sitä itseään Pirjetältä, niin kuvittelin saman menon jatkuvan kisoissa. Onneksi olin väärässä.

Teletapeista sen verran, että kerrassaan mukava oli katsoa kaverusten peliä sen verta hyvin se kulki. Ja kun täällä on moni jo viikon ajan itkenyt Kuhdan perään maalintekijänä ja ollut Hentusta tiputtamassa joukkueesta pois, niin eikös tämä Hentunen nimeen ole maalintekijä tyyppi?
Toisaalta molemmat varmaankin mahtuisi samaan joukkueeseen, mutta kenetkä sitä sitten tiputtaisi pois joukkueesta?
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Ihan hyvä peli Suomelta ja ennenkaikkea loistava nousu kahden maalin takaa.

Muutamia kommentteja pelaajista...
Huippu pelin pelas koko nelos ketju, etenkin Pirjetä ja Laaksonen, tästä ketjusta on varmaan iloa jatkossakin, ei välttämättä pisteiden valossa mutta siinä omassa hommassa ja pisteet tulee siinä sivussa.

Kapasen ketju oli tuttuun tapaan hyvä, vähän tarkkuutta kisojen edetessä niin takoo maaleja liukuhihnalta.

Jokisen ketju oli unessa, yks hyvä suoritus josta maali, saa niitä tehdä enemmänkin.

Pirneksen ketju ei erikoisia esittänyt, perus peliä koko pelin. Alussa varsinkin oli vaikeuksissa ja vaihdot jäi aika lyhyeksi, mutta pelin edetessä varsinkin Rintanen pääsi peliin mukaan, lisäksi Rintanen pelas normaalia fyysisempää peliä.

Huippupelin pelas yks pakki ja se oli Salo. Varmaa työskentelyä omalla alueella ja hyökkäyksessä pääsi parikertaa käyttään tykkiäkin joista yks meni tolppaan, kunhan se aikaero ei iskis kovin rajusti kisojen edetessä...

Pakeista onnistui hyvin vain Niemi ja Karalahti.
Kummallekkin sattui pari virhettä, mutta silläkin selviää Suomen pakistossa parhaimpien joukkoon.
Niemeä haukuttiin kisoja ennen, mutta ainakin tämä peli oli hyvä.
Karalahti ei esittänyt oikein kummalisia tekoja ja pommitti pari kertaa ohi ja sitä kautta itsensä pihalle, mutta jos taas olis osunut niin johan olis rytissy!
En tiiä onko rooli muuttunut Aravirran ajoista vai mistä johtuu ettei ole sellainen kiekollinen johtaja kun oli silloin?

Niinimaa ja Söderholm tulee sitten, ei nämäkään esittänyt mitään huippu suorituksia ja kummallekkin sattui virheitä, Niinimaalle aika paha sellainen.
Kuten joku jo mainitsi niin Söderholm ei ole aivan samalla tasolla kun on SM-Liigassa. Johtuukohan peliajasta vai mistä, mutta tuo olis aika huono selitys sillä Suomen kaikki pakit taitaa pelta seurajoukkueessa enemmän kuin nyt.

Nummelin ja Mäntylä oli pihalla. Oli melko kauheata katsoa kun nämä oli yhdessä kentällä kolmannessa erässä!
Kumpikaan ei esittänyt mitään sellaista mitä vois odottaa ja omassa päädyssä aika pihalla.

Ja Noronen, hyvä peli!
Mutta sanokaapa te jotka esim. koulutatte maalivahteja niin sijoittuiko Noronen tokassa maalissa väärin? Melko ison aukon jätti etukulmaan vaikka aikaa olis ollu siirtyä.
En tiiä mutta näytti tuolta?

Joka tapauksessa tästä on hyvä jatkaa sinne pahaan peliin Ukrainaa vastaan ;)
 

Sampe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins/Turun PalloSeura/Kiekko-Vantaa
Viestin lähetti Jamais Vu
Yks mies nousi kuitenkin ylitse muiden tässä ottelussa:
Hannu Virta!
Vai eikö muut muka huomannu Virran maagista irvistyspelottelutaktiikkaa vaihtoaitiossa?
Kyseinen about puolen minuutin irvistelypätkä kyllä pelasti pelin siinä vaiheessa, ei ois tappiokaan enää haitannu...

Kyllä, Hantta on nyt elävä legenda niin kaukalon sisä- kuin ulkopuolisten tekojensa ansiosta. Kerrassaan harmi ettei tullut otettua videolle, mutta epäilemättä nämä virneet eivät jää viimeisiksi.

Sitten itse pelistä: loppujen lopuksi mainio avaukseksi. Mielestäni yksikään pelaaja ei ollut aivan totaalisen surkea; jopa Mäntylältä irtosi pari mukavaa avausta ja kuten aiemmin mainittiin, muutaman hasardin Niinimaa paransi loppua kohden. Ykkösketju ilman muuta odotuksiin nähden vaisuin, muttei välttämättä noin absoluuttisesti tarkasteltuna. Ja Rintasesta on pakko sanoa, että suuret pelaajat nousevat esiin suurissa peleissä. ;)
 

unelMas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdoton Jokerit
Viestin lähetti eagle
Voisi kysyä missä on ne Lassen parjaajat? Samoin toivottavasti Laaksonen saa vielä jatkossakin kunnon kiitosta.

Täällähän minä, yksi monista.
En jaksanyt lukea kuin nämä alkuviestit, mutta tässä taas nähtiin tämä sinunkin tasosi. Kaveri heittää kaksi maalia, ja vieläpä Herra Laaksosen namupasseista, niin johan alkaa Lasse Presidentiksi hehkutus.Kyllä mies on ollut kahdet vai kolmet kisat niin umpisyvältä että ainakaan minun silmissäni miestä ei kannata vielä hehkuttaa yhden pelin perusteella. Ei siinä mitään, kaksi maalia on aina kaksi maalia, mutta jotain rajaa näihinkin.
 

Jokerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Philadelphia Flyers, Werder Bremen
Viestin lähetti Pressiboxi
Paitsi että tällä kertaa kuulemma paska jää oli syynä omiin ongelmiin. Aiemmin mm. valmennus on ollut syyllinen virheisiin.

Ja totesi haastattelussa heti perään, että ei voi mitään sillä se on kaikille sama...
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Viestin lähetti unelMas
Kyllä mies on ollut kahdet vai kolmet kisat niin umpisyvältä että ainakaan minun silmissäni miestä ei kannata vielä hehkuttaa yhden pelin perusteella. Ei siinä mitään, kaksi maalia on aina kaksi maalia, mutta jotain rajaa näihinkin.

Umpisyvältä? Vaikea se on kolmentenatoista hyökkääjänä mitään näkyvää saada aikaan. Lassehan ei hirveästi peliaikaa saanut aikaisemmissa kisoissaan. Kenenhän taso se tässä sitten nähtiinkään?
 

Loponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT,TPS,HIF,JOK,TAP,HPK, BLU,ILV,LUK,ÄSS,SAI,
Viestin lähetti rico
Koitko tuon viestin todella tarpeelliseksi? Onko njyt hjyvä fjiiwis?


Fiiliksistä viis. Tarkoitin sitä, että montakohan suurta peliä suurmaita vastaan on ryssitty menettämällä johtoasema.
Ainakin x2 Ruotsi 4-2
Yksi pronssi peli samoin sveduja vastaan ja
Legendaarinen 1-5 (tämän jälkeen loppui vähäksi aikaa mielenkiinto MM-kiekkoon)

Tsekkiä vastaan ainakin kerran kun pelattiin kullasta.

Lisäksi Kanadaa vastaan ainakin kerran 0-4 johtoasema.

Luvut ja päivät kaivan joskus jostain..
eli onhan noita.

Tarkoitan myös sitä, että puuttuukohan edelleen Suomen joukkueellta voittamisen kulttuuri. Peli ja putki kulkee mutta maaliin ei mene. Peliä hallitaan melkein koko aika mutta vastustaja rokottaa vähistä paikoistaan ja vie pelit itselleen.

Vallitseva tahtotila on edelleen se, että
pelätään hävitä peli.

Kuin se olisi niin, että
halutaan voittaa peli.

Nykyisessäkin joukkuessa on ns. voittaja kavereita mielestäni vain muutamia. Eli hemmoja joille paikka no 1 on tuttu.

Esim. änäri miehet osin ns. täydennystavaraa omissa joukkueissaan ei mikään yleistys...
 
Suosikkijoukkue
JYP
Yllättävän hyvä peli Suomelta. Olin alussa hyvinkin skeptinen ja valmistelin jo niitä "mitäs mä sanoin"-kommentteja, mutta Suomi nousi hienosti. Yksittäisistä pelaajista positiivisimmat yllätykset olivat Pirjetä, Laaksonen ja Peltonen. Salo ja Karalahti olivat puolustuksen parhaat, mutta itselleni tämä ei ainakaan ollut mikään yllätys. Karalahti haki myös hyviä pommeja, harmi ettei osunut ihan kunnolla. Toivoisin kuitenkin, että Suomi siirtyisi kuuden pakin systeemiin. Ei siksi, että yksikään pakki nyt olisi niin katastrofaalisen huonosti pelannut, mutta vakioparit selkeyttäisivät peliä varmasti. Pois pudottaisin Mäntylän tai Niemen (oli eilen ihan ok, mutta tässäkin asiassa vanhat näytöt painavat).

Ekassa erässä jäi ihmetyttämään, kun yksi USA:n n. 190-senttinen pakki kyykistyi Niko Kapasen(!) taklauksen edessä. Olisi kyllä odottanut, että pohjois-amerikkalaiset osaisivat ottaa taklauksia vastaan. Niko Kapanen tosin "paikkasi" tilanteen taklaamalla aika rumasti selkään. En nähnyt tilannetta livenä, onhan sitä vessassakin käytävä, mutta ainakin hidastuksien perusteella aika turha tapaus. Suomi oli kokonaisuudessaan ihan hyvin mukana myös fyysisessä pelissä, mikä ilahdutti ainakin minua.
 

HOJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Atlanta Trashers, Montreal Canadiens
Viestin lähetti Tomek #11


Ja Noronen, hyvä peli!
Mutta sanokaapa te jotka esim. koulutatte maalivahteja niin sijoittuiko Noronen tokassa maalissa väärin? Melko ison aukon jätti etukulmaan vaikka aikaa olis ollu siirtyä.
En tiiä mutta näytti tuolta?


En nyt varsinaisesti ole mikään maalivahtivalmentaja mutta tulee näitä touhuja jonninverran seurailtua.
Noronen teki tuossa maalissa ns. lumikolan eli pelasi mailan levike jäätä pitkin. Tällöin liikkumisesta tulee hankalaa ja kilpipuolen ylänurkkaan jää aivan jumalaton tila. Tuntuu olevan kaikkien suomalaismaalivahtien ongelma tuo liiallinen lumikolan käyttö.

Muuten Noroselta erittäin hyvä peli.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Viestin lähetti HOJ
En nyt varsinaisesti ole mikään maalivahtivalmentaja mutta tulee näitä touhuja jonninverran seurailtua.
Noronen teki tuossa maalissa ns. lumikolan eli pelasi mailan levike jäätä pitkin. Tällöin liikkumisesta tulee hankalaa ja kilpipuolen ylänurkkaan jää aivan jumalaton tila. Tuntuu olevan kaikkien suomalaismaalivahtien ongelma tuo liiallinen lumikolan käyttö.

Muuten Noroselta erittäin hyvä peli.
Tämä nyt ei liity millään tavalla mihinkään,mutta eikös sellaisissa maalinedustatilanteissa joissa kiekko katoaa veskarin näkyvistä,tuo "lumikola" ole se paras vaihtoehto? Siis esim.,jos viivalta tulee veto,joka jää maskimiehen ja pakkien jalkoihin,ja katoaa maalivahdin silmistä,niin eikä silloin ole ensiarvoisen tärkeää peittää jäänpinnassa oleva tila?

Druryn tapaushan ei tietenkään ollut tälläinen,ihan mielenkiinnosta kyselen...
 

nihti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Wild, Krylja
Kumma juttu, että sama kaveri - eli tämä Erik Westrum - otti kuolevat joutsenet kahteen eri otteeseen. Ensin maila nekkuun, helposti irtoavat varusteet käsistä pitkin kenttää ja äijä naamalleen jään pintaan vitosta kalastamaan. Sama juttu Kapasen taklauksessa, tuollaisia kopautuksia annettiin puolin ja toisin pelin aikana mutta aika harvoin niistä lähdettiin heittäytymään saati sitten makoilemaan pitkin kenttää.
Mielestäni pahemman näköistä kuin mistä oli todella kysymys. Rikkeitä ilman muuta, mutta ei mitään vitosen arvoisia. Tuomari oli hyvin hereillä.

Törkeämpi tapaus oli se, missä jenkkipuolustaja Ballard meni matalaksi taklausta vastaanottaessaan. Taklaaja oli hokkarit ilmassa laidan lähellä ja jos lentorata olisi ollut hieman matalampi niin olisi voinut käydä todella pahasti. Tälläisiä ei toivoisi näkevänsä.
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Maukas voitto

Aika tyytyväinen pitää olla, että jenkkilän pojat voitettiin. Mäntylä ja Niemi olivat Toni Virran kanssa mun mielestä huonoja. Sais vaihtaa nämä pois ennen tosipelejä. Mäntylä pienenä miehenä oli pahoissa vaikeuksisa. Positiivisia ylläreitä rintsi ja Pirjetä.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Puolustus ei oikeen vakuuttanut,eikä NHL:n suunaltakaan lienee apua tiedossa. Ja resrveissä on P. Saravo josta tuskin apua on.
Niinimaa ja Nummelin toivottavasti nostavat tasoaan reilusti. A-J Niemi ja Tuukka Mäntylä ovat eilisen ja Ruotsi pelien perusteella väärässä paikassa.

Ja maalivahti kysymys sitten. Onko Noronen sittenkään pitkässä juoksussa se VOITTAVA maalivahti joka torjuu niitä voittoja? No eilen otti tärkeän kopin 0-2 tilanteessa. Itse uskon Jussi Markkasen nousevan ykköseksi kisojen jatkuessa.

Hyökkäjistä Hentunen on ollut suurin yllättäjä. Pirjetä ja Laaksonen nousivat eilen ratkaisijoiksi ja saatavat nousta kisojen mustiksi hevosiksi. OJ ja Peltonen näyttävät olevan myös tehokas pari. Mutta katselaan kunhan kisat jatkuu miten käy? Nyt tuntuu että Suomi jää sijoile 5-6, mutta toivon olevani väärässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös