Suomen vastenmielisin kaupunki 2001 -äänestys

  • 6 766
  • 73

Äänestä mikä on Suomen vastenmielisin kaupunki 2001

  • Helsinki

    Ääniä: 30 13,0%
  • Tampere

    Ääniä: 6 2,6%
  • Turku

    Ääniä: 70 30,3%
  • Oulu

    Ääniä: 13 5,6%
  • Jyväskylä

    Ääniä: 6 2,6%
  • Kouvola

    Ääniä: 18 7,8%
  • Lahti

    Ääniä: 6 2,6%
  • Heinola

    Ääniä: 6 2,6%
  • Pori

    Ääniä: 16 6,9%
  • Espoo

    Ääniä: 26 11,3%
  • Vantaa

    Ääniä: 10 4,3%
  • Äänekoski

    Ääniä: 7 3,0%
  • Joku muu, mikä?

    Ääniä: 17 7,4%

  • Äänestäjiä
    231
Vaikka Helsingissä asuukin jonkin verran näitä näkemiään itseänsä täynnä olevia henkilöitä tyyliin: "Meillä on metro ja spora ja dösä ja kaikkee muuta ja kaikki muut paikat on ihan landeja mestoja" niin silti ei edes Helsinki ohita vastenmielisyydessään Turkua. Turku jotenkin vaan on inhottava paikka. Silloin kun minä menen seuraavan kerran Turkuun, se on silloin kun menen laivalle, joudun pakosti ohikulkumatkalle, menen sinne sponsoriareenaan katsomaan kun Tappara pelaa, mutta muuten minua ei sinne saa.

Kuten Radio 957 joskus mainosti: "Turku on tuppukylä"

Ja ei se Hervanta niin kovin paha paikka asua ole. Slummi tietysti, mutta...öö..niin. Kyllä siellä asumaan pystyy. On Hervanta parempi paikka asua kuin hmm...no joku kaupunginosa/paikkakunta.

Hajusta ansioituneena voitaisiin mainita myös Valkeakoski, josta nämä niin mukavat hajut leviävät välillä jopa Hervantaan (tosin sitä ei ole onneksi pitkään aikaan tapahtunut).
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Hei

Viestin lähetti theref
Missä on kaikki stadilaiset/hesalaiset jotka aina niin mukavasti on ryssittelemässä lappeenrantalaisia? Miksei Lappeenranta sitten ole tolla listalla? Ettei vaan kaikki kuitenkin kesällä kävisi Lappeenrannassa vetyä syömässä, torin reunalla tai satamassa?

Ohoh, taitaa olla herra tuomari hieman puoluellinen. Kukas tässä nyt ryssittelemään on ruvennut? LPR on kaunis kaupunki kesällä ja kyllähän sitä vetyä ja atomeja on käyty siellä syömässä. Miksi herra tuomari tuolla tavalla Helsinkiä vihaa?
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Ainiin, sitten se mun vastaus: turku, turku, Suomen p****.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Raahe on valintani. Jos se nyt edes on kaupunki.
 

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Viestin lähetti Snowraven


Ja ei se Hervanta niin kovin paha paikka asua ole. Slummi tietysti, mutta...öö..niin. Kyllä siellä asumaan pystyy. On Hervanta parempi paikka asua kuin hmm...no joku kaupunginosa/paikkakunta.

Aina parempi kuin Tesoma :D

nim. TTKK:ssa opiskeleva, Pohjois-Herwannassa asuva.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
hyvä pala

Viestin lähetti Eisenhower


Tuli mieleen eräs kirjallinen suurteos kouluajoiltani. Luokkatoverini Kimmo (9v.) kirjoitti silloin vaikuttavan inhorealistisen kirjoitelman aiheesta 'Hiihtokilpailuissa':

"Aurinko pastaa lämästi. Toiset hihtaa kovasti. Minä jään jälelle ko paska."

Ike

toi oli hyvä, vaikka se hieman alkuperäisestä aiheesta poikkeaakin, mutta en voi olla kommentoimatta: kimmolle kaikki sympatia - mä tiedän, miltä tuntuu ton ikäsestä, ku muut suksii ohi ja ite pitää perää. nyt kun muut ei käske - en suksiin koske. ah tätä trauman syvyyttä...muuten mullon menny elämä kai kohtalaisesti. :=)
 

xps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit (silloin ennen.. ja taas kerran)
Turku,mikäs muu?
 

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Suuri yleisö

Helsingin Sanomat/Verkkoliite tänään:

"HELSINKI. Helsingin keskustan postinumeroalue 10:n alueella tehdään kymmenen prosenttia koko maan ravintolamyynnistä. Kolmen neliökilometrin alueella sijaitsee 228 ravintolaa, joissa on 80 000 anniskelupaikkaa.
Vuonna 2000 alueella tehtiin ravintolakauppaa lähes yhtä paljon kuin Turussa ja Tampereella yhteensä.

Tuotevalvontakeskuksen tietohallintopäällikkö Lennart Wahlfors sanoo, että Kympin mittasuhteet ovat Euroopankin oloissa poikkeukselliset.
"Osittain asiaa voidaan selittää sillä, että Suomi on pieni maa. Mutta kyllä Helsingin ydinkeskustalla on uskomaton vetovoima. Sinne tullaan viihtymään ja kuluttamaan koko pääkaupunkiseudun alueelta."

Käsittääkseni myös kaikenmaailman heinähatut tykkää lähteä
samaan suuntaan aika-ajoin tuulettumaan, jos laitoksen tai
virman budjetti sallii.....

Se vastenmielisyydestä.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
1. Turku





2. Lohja
3. Salo
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
HÄMEENLINNA!!!!!!!
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Turku

Turkuhan sen kärkisijan nappas tuosta listasta. Loppusuoralla tasatahtiin tulivat myös Forssa ja Hyvinkää. 2 Suomen kuivinta, mitäänsanomattominta ja ruminta kaupunkia. Lisäksi juntteusaste asteikolla 1-100 on molemmissa 99.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Helsingin Kalliossa asuessani autoni sivupeili rikottiin, antenni revittiin katolta, taloyhtiön porraskäytävästä löytyi huumeruiskuja, yläkerran telkkari pöllittiin monta kertaa vuodessa, kadulla ei liikkunut kovin "normaalin" näköistä porukkaa, ihmiset virtsasivat suoraan kadulle tai porraskäytäviin, hierontalaitoksia oli joka kadunkulmassa, naapurini joutui tappeluun varkaan kanssa, joka oli livahtanut porraskäytävään eli siis kaikenkaikkiaan loistava paikka asua. Sen sijaan Espoon Tapiolassa ei koskaan tapahtunut mitään. Äänestin kuitenkin Vantaata :D
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti SaiPa2000
En muista missäs ohjelmassa tätä samaista asiaa käsiteltiin ja lopputulos oli: Heinola, Tyly kaupunki...

No tuohan oli Lapinlahden Lintujen "Maailman kahdeksan ihmettä"-sarjasta...

Näillä kadulla ei ole turvallista liikkua... tämä on valkoisen orjakaupan keskus...
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Hyvin on äänestetty, Tampere saanut vähiten ääniä, Turku eniten. Niin se maailma on muuttumatta.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kuka olisi uskonut, että Lahti ja Heinola olisivat vähiten vastenmielisiä kaupunkeja?

En ole kummassakaan käynyt, mutta isot pojat ja muutamat palstalaiset ovat kertoneet, etteivät ne niin ihmeellisiä paratiiseja ole. Nähtävästi sitten kuitenkin ovat.

Toisaalta äänestys koskee vain vuotta 2001. Vuoteen 2000 asti ja vuodesta 2002 eteenpäin Turku on luonnollisesti Suomen mieluisin ja paras kaupunki poislukien kelvoton ja moraaliton päättäjälauma. Vuosi 2001 sallittakoon huonoksi vuodeksi lähes 800 vuoden kaupunkihistoriassa, vaikka en nyt muista mitä ihmeellistä tuona vuonna ylipäätään tapahtui. Silloinkin kaikki oli luultavasti paremmin kuin nyt, koska ennen kaikki oli paremmin.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän tuon kallupin tuloksen arvaa. Typykät vinkuivat Lolan ja Lindan tisseistä. Pienvenesatama on parempi kuin muilla. Kuka ottaisi Matin ja Tepon vakavina koko suomalaisittain sykkivän sytämmen ykköstulkkena, jos he laulaisivat Tampereen murteella? Sitäpaitsi meillä on sillihampurilaiset ja kokaiini halvempia kuin muualla, sukupuolitauditkin saa täällä ihan ilmaiseksi.

Onhan tässä paljon enemmänkin hyviä puolia. Täällä ei ole: Hjallista, Jörkkaa, mattieskohytöstä, Jouni Hynystä, Antti Tuiskua, smurffikylää ja sitä paitsi Jethro Rostedt asuu vain osan vuodesta täällä!

Sitä paitsi täällä on eräs todella hyvä perinteikäs jääkiekkojoukkue - TuTo hallitsee komeasti divaria!
Kyse on siis yksinkertaisesti pitkäaikaisesta kateudesta kaikkea hyvää ja kaunista kohtaan. Hävetkää kateelliset sontiaiset!

Muuten, pitääkö sen Jokkereiden kotikaupunki helsingogorsk kirjoittaa isolla vai pienellä kirjaimella?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vastenmielinen on niin subjektiivinen käsite, että tällaiset äänestykset ovat aika lailla yhtä tyhjän kanssa. Muuten en kotikaupunkiani Turkua puolustele, mutta joku oli sen tuolta historian hämäristä olevissa viesteissä haukkunut rumaksi. No subjektiivinen käsite sekin, mutta väittäisin, että Turku tai ainakin sen keskusta-alue jokirantoineen on erittäinkin kaunista seutua ja käsitystäni vahvistavat henk.koht. tuntemieni muualta tulleiden mielipiteet.

Noin muutoin Turkua saa mun puolesta kukin tahollaan pitää vastenmielisenä jos siltä tuntuu. Ja saa sitä pitää rumanakin, silloin on vain väärässä.

Niin, oma ääneni menee Kymenlaaksoon ja Kouvolaan. Siinä on mielestäni ruma kaupunki ja näin ollen se on myös vastenmielinen.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
VAR
En kyllä muista mikä oli mielestäni Suomen vastenmielisin kaupunki vuonna 2001. Miksi tällainen nosto?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksi tällainen nosto?

Näitä ikivanhoja ketjujahan on tässä nyt parin päivän aikana nostettu roima määrä. Syytä siihen en osaa sanoa, mutta veikkaan, että Katkoajan paskana oleva haulla on jotain tekemistä asian kanssa.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Niin, oma ääneni menee Kymenlaaksoon ja Kouvolaan. Siinä on mielestäni ruma kaupunki ja näin ollen se on myös vastenmielinen.


Tämähän nyt on ainoa oikea vaihtoehto tällaiseen äänestykseen, vuodesta riippumatta. Arkitehtuuri (niin mikä), kouvolalaiset (on siellä seassa varmasti joku ihmistä muistuttavakin olento, hyvin on vaan piiloutunut muun massan sekaan), Kuusaa siinä naapurissa ja se yleinen kouvostoliiton ilmapiiri, tässä nyt jotain pientä alkuun, pelkästään nämäkin toki kirittävät Kouvolan selvään voittoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös