Suomen presidentinvaalin 2024 liveseuranta

  • 131 422
  • 3 006

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Se on siinä!!! Kukkoa huulille ja saunan kautta tunnelmoimaan.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Kahdesta hyvästä ehdokkaasta, ei Niinistömäisestä erinomaisesta, valittiin nyt sitten Stubb. Ekalla kierroksella laitoin Haaviston nimen lappuun ja toisella Stubbin, johtuen hieman tiukemmasta ulkopoliittisesta kannanotosta joita esitti tenteissä. Tiukka kisa oli pääni sisällä, että kummalla mennään.
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Tiukemmaksi meni kuin oletin, mutta Stubb sen kuitenkin vei. Oma ääneni meni Pekalle, mutta uskon että Stubbista saadaan hyvä presidentti. Onneksi olkoon!
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
No niin, eiköhän tämä ollut nyt tässä. Onnittelut Suomen Tasavallan 13. Presidentille.

Mutta, vaikka Stubb nyt voittaakin, niin HIFK ei nosta Kanada-maljaa ensi keväänäkään. Sori siitä.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Noh hyvät kisat oli vaikka itse äänestinkin paatuneena vihervassarina Pexiä. Ihan hyvä presidentti tämäkin kaveri on varmaan, kunhan ei tarvitse matikkaa mihinkään.

E: onnea kaikille voittajille ja kilpailuhenkisille. Pulinat pois.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Onnittelut Stubbille, eiköhän hänestä hyvä presidentti saada. Kaksi hyvää ehdokasta ja tasainen kisa.

On kyllä onni saada elää tällaisessa maassa, jossa ehdokkaat noin hyvässä hengessä onnittelevat toisiaan vaalien jälkeen. Ei tällaista kannata itsestäänselvyytenä tässä maailmassa pitää.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pekka Numminen on kyllä sympaattinen hahmo. Jos kuuden vuoden päästä vielä kerran! Tapparakin lopulta voitti vaikka olivat n. 1837288 kertaa hopealla eka.
 

eemuman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Stubbi vois kans ruveta käymää pelaamassa pipolätkää kuten edeltäjänsä. Nähdään kuinka kova sporttimies äijä oikeasti on. Muulla ei olekaan niin merkitystä.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Nämä olivat laadukkaat vaalit monella tapaa. Äskettäin NATO-jäseneksi liittynyt Suomi saa Alexander Stubbissa ehdottomasti länsisuuntautuneen presidentin, eikä Pekka Haavisto olisi hänkään pannut pekkaa pahemmaksi. Hyvät ja osaavat ehdokkaat, fiksut hyvän käytöksen kampanjat, rehti peli kaiken kaikkiaan. Tästä on hyvä jatkaa elämää neljännen tasavallan Suomessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös