Suomen presidentinvaalin 2024 liveseuranta

  • 133 193
  • 3 006

Barney

Jäsen
Aina kun näen Erkki Tuomiojan, niin välittömästi tulee mieleen se "kuin kaksi marjaa" -kuva, jossa vierekkäin oli Erkki ja mikrofonin tuulisuoja. Yksi hauskimpia näkemiäni kuvia.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä

Analyzer

Jäsen
Odottelin tätä ennakkoon ja tokihan Haavisto hieroi Kokoomuksen värisuoraa, mutta lopetti sen kun huomasi, että ei sillä voittoa tule. Henkilövaalit, joten hierominen voi syödä ääniä oikealta. Vain vasemmistoäänin ei presidentiksi pääse.

Toinen mitä odotin ennakkoon ja mihin Haavisto laittoi painopistettä, oli ydinsaseeton Suomi kaikin tavoin. Ei ollut tästäkään taikaohjusta voittoon.

Minusta siinä olisi ollut kyllä ehdottomasti potentiaalia kepulaisten ja persujen suuntaan. Tuskinpa moni kokoomuslainenkaan siitä olisi vaaliteemana mitenkään pahastunut. Ihan validia kritiikkiä jonka kaikki varmasti ymmärtäisivät vaikka eivät samaa mieltä olisikaan.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Onneksi ei kuitenkaan ole Yhdysvaltojen tilannetta. Kaksi hyvää ehdokasta, josta kansan mielestä parempi voittamassa presidenttiyden. Demokratian juhlaa.
Aivan näin. Valitaan kumpi tahansa niin todennäköisesti presidentti pysyy ikänsä puolesta hengissä koko virkakautensa. USA:ssa taas ikä alkaa painamaan kumpaakin ehdokasta.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Se on siinä!

TÄMÄ ON VALTAISAA RYÖPYTYSTÄ
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös