Suomen presidentinvaalin 2024 liveseuranta

  • 131 338
  • 3 006

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Hyvä pointti Stubbilta. Ei sitä väkisin tarvi alkaa keksimällä keksimään erimielisyyksiä jos niitä ei kys. aiheesta ole.
Ja presidentin kuuluukin olla tämmöinen yhdistävä tekijä, jollaisessa hengessä kumpikin ehdokas keskustelua käy.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja sinun asenteesi on kovin vähättelevä, kuten odottaa sopiikin. "Voi, voi, kun näin kävi, mutta sallisin silti kansalaistottelemattomuuden".

Mieltä voi myös osoittaa häiritsemättä liikennettä.
Miten niin "odottaa sopiikin"? Minulle on käytännössä ihan sama kumpi näistä kahdesta hyvästä vaihtoehdosta valitaan presidentiksi.

Kaikkien ei tarvitse olla joka ainoasta asiasta jossain juoksuhaudoissa.
 

Pekkis

Jäsen
Siis Stubbilta ei suoraa vastausta siihen pitäisikö presidentin puolisolle maksaa palkkaa. No joo. Miten olisi vaikka Ei.
En oikein edes tiedä, että miten se presidentin puoliso voi jotain ammattia harjoittaa(turvallisuus), mutta onhan se nyt perseestä olla joku ns. "taalahokivaimo", joka mahdollisen eron jälkeen alkaa laskeskelemaan "työuran" aikana kertyneitä eläkkeitään.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Stubbi haluaisi kutsua kaikki suomalaiset edes kerran elämässään Presidentin juhliin. Nyt sä kyllä mokasit. Multa ei tule ääntä. Mutta en nyt väittänyt, että tule Haavistollekaan.

"Väittely" alkoi lupaavasti, mutta loppua kohden meni lässyttämiseksi.

Seuraavana kättelyvuorossa jatkoajan vakiokirjoittajia.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Kuka hemmetti on mennyt keksimään, että Suomen presidentti on arvojohtaja, niin sitten voidaan loppupeleissä keskustella vaikka Jallun lukemisesta, että mitä mieltä siitä on...
 

MegaForce

Jäsen
Ei kai se kysyjä sinne magneettikuvaukseen ollut hälytysajoneuvon kyydissä menossa ja turhia kulujahan tuostakin tuli yhteiskunnalle nelinumeroinen summa. Voittehan te seuraavaksi selitellä, että pitää varautua kaikkeen, mutta ei nyt mihinkään kadulla istuskelijoihin pitäisi kenenkään joutua varautumaan, kun heidän paikkansa on jossain ihan muualla kuin siellä keskellä katua.

Ei ole taidettu testata vielä sitä, jos oikeasti olisi hälytysajoneuvot tulossa näiden liikennettä häiritsevien valtaamaa katua pitkin ja miten se riittävän nopea siirtyminen sivuun tapahtuisi tosipaikan tullen. Ainakaan heidän olemuksensa perusteella ei kovinkaan hyvin, kun siellä on levitelty rojuja pitkin poikin ja kävelytaidonkin kanssa on vähän niin ja näin, kun noita joutuu kantamalla roudaamaan sivuun.
No ensi viikolla sitä katujen tukkimiseen varautumista varmaan päästään taas testaamaan.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Miten niin "odottaa sopiikin"? Minulle on käytännössä ihan sama kumpi näistä kahdesta hyvästä vaihtoehdosta valitaan presidentiksi.

Kaikkien ei tarvitse olla joka ainoasta asiasta jossain juoksuhaudoissa.
Sen perusteella mitä nyt olet yleensä täällä aiemmin kirjoitellut. En tietty kaikkea muista, eikä ole tarvekaan, muuta ehkä se sitten oli liian jyrkkä tulkinta.

Mä nyt kannatan yleisesti lakien mukaan toimimista ja yleisen järjestyksen pysyvyyttä, joten jos se on jossain juoksuhaudassa oloa, niin olkoon niin.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vaikka eroja Haaviston ja Stubbin välille moni nyt haluaakin, mielestäni suunnattoman arvokasta, että lukuisista kriittisistä kysymyksistä kahden ehdokkaan välillä on käytännössä 100% yhteisymmärrys. Tämän IS:n tentin "kaksintaistelutkin" muistuttivat allekirjoittaneen ja parin hyvän frendin värittelytuokioita Helsingin Old Irish Pubissa. Yhteiskuntamme polarisoituu ja poterot syventyvät, olkaamme iloisia, että 11.2 saamme viettää kansanvallan juhlaa hyvässä hengessä.

Me suomalaiset olemme omalaatuinen kansa. Kulmikas, omapäinen ja taustoiltaan yhä moninaisempi. Tietynlainen talvisodan henki meissä kuitenkin yhä elää, kaveria ei jätetä.



 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun mielestä nämä vaalitentit olisivat helvetin paljon nautittavampia, jos joku tekisi näihin bullshit-bingon. Bingokuponkia täyttäessä tulisi seurattua tenttiä paremmalla intensiteetillä. Lähtöspekseissä voisi olla molemmilta parikymmentä sanaa, joista sitten arvotaan kuponkiin 25, siis 5*5 taulukoon.
Bingosanoja olisivat esim. Ivalo, Ahtisaari, CMI, kolme pointtia, Condoleezza, NATO-presidentti...
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Pitkään oli tasaista vääntöä, mutta lopussa Alex hyytyi kuin IFK kolmannessa erässä. Pekka vei tämäniltaisen. Presidentin palkkiota ja linnanjuhlia koskevat vastaukset olivat Pekalla paljon parempia kuin Alexilla.
 

Jeffrey

Jäsen
Ei näistä kahdesta nyt oikein selkoa saa. Täten ehdotan, että tämä kilpailu ratkaistaan mies miestä vastaan 50 kilometrin perinteisen hiihdon kilpailulla Salpausselän maastoissa!
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Miettikää keskustelua boolimaljan luona:

"Ooksä vielä banneissa vai mikä on homman nimi?"
"Joo saatana, kuukausi napsahti henkilöllisyyden arvuuttelusta!"
Illan mittaan kerrataan pakolliset muistelot, kuten loundget, prevelit, vitosen setelit ja inttikaverit. Astialle saapuva Pekkakin kuulee ensi kertaa homohousuista ja saa makeat naurut.
 

Waluigi

Jäsen
Tasapeliksi laskisin, ja täten pelasi Stubbin eduksi. Odotin Haavistolta jotain irtiottoa tai yritystä, mutta taisi vastustaja kiekotella minuutit pois kellosta virheitä vältellen. Palkka-asiat ehkä ainoa, jossa vähän saattoi olla riskiä. Kommentit oli tosin Alexilla parempia kuin Pekalla, mutta vaati useamman peräkkäisen lauseen ymmärtämistä. "Palkkio verotettavaksi" on tarttuvampi.

Äänestys alkaa huomenna ja Stubbin johto on selkeä. Jokainen päivä vie Haaviston mahdollisuuksia, joten jostain olisi kaivettava pukukoppimaaliksi rinnastettava möläytys tai hyökkäys, jotta äänestäjät vielä jäisivät empimään. Tänään sitä ei tullut.

Haaviston kannalta voi olla nihkeää, että AY-liike häiriköi vaaleja lakollaan. Todennäköisesti torstai ja ainakin perjantai ovat hiljaisempia äänestyspäiviä, kun julkisilla ei pääse ja paikkojen aukiolokin on mysteeri. Mahdollisesti moni hoitaa asian jo huomenna. Tai sitten lykkäävät eteenpäin, mikä voi antaa lisäpäiviä. Jännä nähdä.

Illan isoin voittaja oli katsoja, joka saa nauttia kahdesta ehdokkaasta kahden tunnin ajan. Nyt ei ole erityisesti Li ja Hjallis huutelemassa tyhmyyksiä joka väliin ja kommentin päälle vaan pysytään asiassa.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Niin kato Stubbin vastaus ja sinun vastauksesihan on eri asia.
No shit? Kysyttiin ”kyllä vai ei” ja vastausta ei tullut.

Täytynee lisätä perustuslakiin, että presidentillä täytyy olla puoliso.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös