Suomen Big Brother 2009

  • 1 140 155
  • 3 798
Eikä tuo suhde kaikkinensa minullekaan ihan selvä ole ja kyllähän se Käpän flirttailu sellaista on että voi pelikirja kaveruuden/seksisuhteen välillä hämärtyä, varsinkin humalassa.

Kyllä se suhde on ihan päivänselvä. Jos Sami hiukankin avaa silmiään ja etääntyy, niin Kätlin lirkuttaa ja palauttaa Samin takaisin "ehkä"-vaiheeseen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Esa oli pistänyt puoli paratiisia lihoiksi värikuulasodassa, pisteet nousi taas.

BB-sivujen uutisten mukaan slummit tosiaan voitti kilpailun. Käpä oli ennen splattissotaa vedonnut Mensaan että pliis Esa voitetaan tää. Kätlin ja Dana halusivat lämpimään suihkuun pesemään "ne" ja Mensa olikin ollut ilmeisen hyvä tässäkin kilpailussa. Vaikka Mensa itse ehkä viihtyikin paremmin slummissa (tosin tän viikon tehtävät on siellä taas jo ohi ja perjantaina on uus jako) mutta ehkä Mensa ajatteli että Kätlin ja Dana ansaitsevat pääsyn takaisin paratiisiin. Tosin vaikka Mensa ei olisi ottanut tosissaan olisihan slummeilla siltikin ollut hyvät mahdollisuudet voittaa, no sitä ei tarvitse pohtia koska Mensa oli tehtävässä hyvä kuten olettaa sopikin reservin luutnantilta. Kokonaisuudessaan slummit oli täysin ylivoimaisia murskaten parasiitit ilman yhtään osumaa itseensä. Dana kehui Mensan olevan Rambo ja terminaattori, sen lisäksi Kätlin ja Dana huusivat kilpailun jälkeen riemuissaan "kiitos Esa!" ja hyppäsivät miehen kaulaan.

Saa nähdä miten talon pelimiehet kestävät sen että Mensa on nousemassa Kätlinin ja Danan silmissä aikamoiseksi sankariksi, harmi ettei tyttöjen sviitissä antamaa kehuvuodatusta Mensasta näytetty alakerran katsojille, siinä olisi pelimiehet voineet repiä peliverkkareitaan kun jäyhän asiallinen, hieman hiljainen nörtti, näyttää uivan kuin itsestään Kätlinin ja Danan suosioon. Mensa on mies jonka suuri sydän tulee esiin teoissa ja tämän Kätlin ja Dana on huomanneet, Mensa on paikalla kun on vaikeaa ja on lohduttamassa vaikka ei osaakaan välttämättä sanoa juuri niitä oikeita sanoja. Ja Kätlin taas eilen illalla nukkumaan mennessä piti huolta Mensasta, kyseli että onhan Esan hyvä nukkua siellä ja eikö tuo asento ole vähän epämukava. Mensa totesi että ei välttämättä nuku tuossa kyseisessä asennossa, mutta kiitti silti Kätliniä huolenpidosta. Kätlin vastasi siihen kehumalla Mensan pitävän muista niin hyvin huolta ja olevan aina niin herrasmies. Jatkan aiheesta, tällä hetkellä Kätlin ja Mensa leipoo yhdessä, tekevät korvapuusteja ja kääretorttua (Mensan toive). Sen lisäksi Käpä ideoi Mensan kanssa jos tehtäisiin joku suolainen piirakka. Kätlin sanoo että tekevät suolaisia ja makeita herkkuja, Mensa sanoo jos sanotaan vaan suolaisia ja makeita juttuja, Käpää sanoo siihen että eikun herkkuja. Kätlin on innoissaan kun saa leipoa ja hyvin tuo Mensa Kätlinin seurassa näyttää viihtyvän (kukapa ei). Leipovat kuulemma sydämellä.

Kisan jälkeen tilanne on seuraava,
parasiitit: Sami, Kätlin, Mensa, Aso, Dana, ja Toni
slummit: Sampo, Minna ja Marko

Kisan jälkeen paratiisissa on ollut tarjolla 20 tölkkiä mietoja alkoholijuomia, Kätlin ja Dana ilmeisesti joi yhdet lasilliset (lasi puolillaan) ennen kuin menivät vielä takaisin nukkumaan. Sami, Toni ja Aso joi sitten tyttöjenkin juomat. Danan mukaan tytöt joi yhteensä puolitölkkiä mutta tyttöjä ei kuulemma haitannut että pojat joi juotavat. Aso sai aamujuomingeissa itsensä sellaiseen kuntoon että joutui käymään oksentamassa. Toni ja Kätlin oli jo epäillyt että ovat kohta takaisin slummien puolella kun eivät olleet saaneet tavaroitaan slummista. Hetki sitten puolenpäivän maissa asukkaat sai tavaransa omille puolilleen, Kätlin oli iloinen että nyt pääsee sinne suihkuun. Kätlin on saanut käydyksi suihkussa oli kuulemma lähtenyt varmaan kilo likaa pois. Dana on tehnyt paratiisiin ruokaa joka ei ilmeisesti ihan onnistunut.

Ai niin Sami ja Käpä on jälleen samalla puolella, eroa kesti sunnuntai iltapäivästä keskiviikko aamuun, kohta saamme jälleen kuulla paratiisin puolella Kätlinin maagiset sanat "Samiiiii!", ja taas pelimiestä viedään. :D Tällä hetkellä tosin päällikkö on liian väsynyt tunnin yöunista ja aamukänneistä ja nukkuu kännejään pois. Tähän liittyen tulikin mieleeni että ainakin minua hymyilytti kun Sami viime viikolla kuulutettiin päälliköksi niin Kätlin kuulutti perään talon toisen päällikön olevan Kätlin. Johon Sami totesikin että eikös jokaisen suurmiehen taustalla olekin vielä suurempi nainen.

Harmi ettei eiliseen koosteeseen saatu tätä BB-sivuilla uutisoitua lämminhenkistä Mensan ja Kätlinin keskustelua, joka jälleen näytti hyvin kuinka nuo kaksi on talossa lähentyneet.

Asukkaat kuulutettiin sohvalle ja penkille, mitähän lienee luvassa? Ainakaan BB-sivut ei ennakkoon kerro että mitä nyt olisi luvassa. BB Plazan perusteella luvassa on saippukuplien puhalluskilpailu. Ööö, siis mikä? Tässä uutista tuosta kilpailusta. Kuplien puhaltelu ilmeisesti on jatkunut, ainakin Plazan mukaan slummit sai varastohuoneesta ämpärillisen saippuavettä.
 
Viimeksi muokattu:

Staffan

Jäsen
Suosikkijoukkue
DIF Hockey
Todella räikeä OT, mutta sallittakoon. Kiinnostaa vaan mikä tämä juttu on, kun siitä tuli radiorockillakin jotain vitsailua?

Tiivistetysti: Tommi oli aikoinaan ollut muiden soittajapoikien kanssa saunassa. Hieman liikuttuneessa mielentilassa Tommi oli avautunut pojille siitä kuinka hänellä on välistä _niin_ paha mieli kun on pieni pippeli.

Voi Tommi rukkaa...
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
BB nimesi Minnan, Markon ja Sampon häätöäänestykseen rangaistuksena slummin ja paratiisin rajan rikkomisesta. Näillä kolmella ei ole myöskään nimeämisoikeutta, eikä lupaa osallistua päällikkökisaan.

Tämä tarkoittanee sitä, että Markolle tulee lähtö. Voi olla että olisi muutoin jopa välttynyt häätöön joutumiselta.
 

J.Petke

Jäsen
Hauska nähdä kenet paratiisilaiset äänestävät keskuudestaan häätöäänestykseen. Kun Samia, Markoa, Sampoa ja Minnaa ei voi äänestää niin kaipa sinne lisätään vielä EsaA ja Kätlin tai Dana. Ainakin Toivola puhui siihen malliin extrassa että nimeämiset olisi vielä tiedossa.

Aika kova rangaistus mutta eiköhän tuolta Marko tule lähtemään kun nyt on ns. isot nimet vastassa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hauska nähdä kenet paratiisilaiset äänestävät keskuudestaan häätöäänestykseen. Kun Samia, Markoa, Sampoa ja Minnaa ei voi äänestää niin kaipa sinne lisätään vielä EsaA ja Kätlin tai Dana. Ainakin Toivola puhui siihen malliin extrassa että nimeämiset olisi vielä tiedossa.

Ei tosin maininnut että huomenna ilmoitettaisiin Extrassa nimetyt. Sami ei välttämättä ole enää päällikkönä, huomenna on uusi päällikkökisa. Silti ihan järjettömän pienestä porukasta se valinta joka tapauksessa pitää tehdä.

Tietämättä kuka on päällikkö, veikkaisin nimeämisiä koskien näin:
Dana - ei nimeä Kätliä
Toni - ei nimeä Samia eikä Asoa
Esa A - ei nimeä Kätliniä
Sami - ei nimeä Asoa eikä luultavasti Kätliniäkään
Kätlin - ei nimeä Samia eikä Danaa
Aso - ei nimeä Samia

Nimetyiksi veikkaan Tonia ja Esaa jos kumpikaan ei ole voittanut päällikkökisaa
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mikäli Minna nyt tippuisi sunnuntaina niin hänestä taitaisi tulla ensimmäinen BB-kilpailija joka tippuu häätöäänestyksessä ilman että on koskaan saanut yhtään nimeämispistettä.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mikäli Minna nyt tippuisi sunnuntaina niin hänestä taitaisi tulla ensimmäinen BB-kilpailija joka tippuu häätöäänestyksessä ilman että on koskaan saanut yhtään nimeämispistettä.
Eihän tuossa mitään ihmeellistä ole, sillä ohjelman idean mukaan BB voi laittaa kenet tahansa häätöön, vaikka henkilö olisikin suosittu muiden asukkaiden keskuudessa. Mutta todennäköisyys Minnan putoamisella on aika minimaalinen, ellei sitten yllättäin hänelle "satale miinuksia".
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eihän tuossa mitään ihmeellistä ole, sillä ohjelman idean mukaan BB voi laittaa kenet tahansa häätöön, vaikka henkilö olisikin suosittu muiden asukkaiden keskuudessa.

Enpä minä sitä mitenkään kritisoinutkaan, totesinpahan vaan että Minna olisi ensimmäinen joka putoaisi saamatta yhtään nimeämispistettä. Eli Minnalle saattaisi pahimmassa tapauksessa olla kallista paellaa ne muutamat lusikalliset mitä söi.

Eipä silti, en minä usko että Minna muutenkaan tätä kisaa voittaa, enkä usko että lähtee sunnuntaina. Kunhan vaan pyörittelin tällaistakin vaihtoehtoa mielessäni.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Omat suosikit ovat edelleen Kätlin, Sami ja jatkuvasti osakkeitaan parantava Aso. Ja näista jokavuotisista Flintin fanituksista sen verran, että onhan Käpä nyt aivan eri maata kuin Kadi tai Chipa. Soturiprinsessasta nyt puhumattakaan.

Minä en ainakaan löydä etsimälläkään pahaa sanottavaa Kätlinistä. Nätti ja mukavan oloinen flikka.

Itselleni tuo Kätlin ei kyllä tee minkäänlaista vaikutusta. Eipä se Kätlin kyllä ärsytä myöskään. Tänä vuonna talosta puuttuu särmää ja meno on ehkä liiankin leppoista. Katson ehkä liian vähän sitä, koska tulee seurattua vain jotain koostetta joskus, joten eihän tässä kenestäkään oikein mitään oikeata kuvaa saakkaan, mutta tätä täällä vellovaa keskustelua tulee seurattua enemmän.
 
Danalta niin tyypillistä vedätystä.
Ensiksi jauhaa Tonista selän takana paskaa, kun saa tietää Tonin tienneen, niin alkaa silotella asiaa ja Tonin osoitettua pieniä ärtymyksen merkkejä lähtee ulos itkemään ja hakemaan säälipisteitä ja esittämään marttyyriä.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Danalta niin tyypillistä vedätystä.
Ensiksi jauhaa Tonista selän takana paskaa, kun saa tietää Tonin tienneen, niin alkaa silotella asiaa ja Tonin osoitettua pieniä ärtymyksen merkkejä lähtee ulos itkemään ja hakemaan säälipisteitä ja esittämään marttyyriä.

Mitäs niin kamalaa se puhui Tonista siellä? Se, että Toni on kiinnostunut Kätlinistä? Eipä toi musta niin kamalaa ole, joten jos se oli vain tuota niin Toni kyllä omasta mielestäni ylireagoi. Siihen kun vielä yhdistää krapulan niin en pidä ihmeellisenä sitä, että tunteet tulee pintaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mitäs niin kamalaa se puhui Tonista siellä? Se, että Toni on kiinnostunut Kätlinistä? Eipä toi musta niin kamalaa ole, joten jos se oli vain tuota niin Toni kyllä omasta mielestäni ylireagoi.

Ei mitään pahaa. Vielä kun ottaa huomioon että vielä sunnuntaina tai maanantaina Toni sanoi Asolle slummin makkarissa että hänellä on nyt viikko aikaa iskeä Kätlin kun Sami ja Käpä oli eri puolilla. Ja ennen taloon tuloa annetussa haastattelussa Toni myös puhui Kätlinistä. Eli Danan huomio taisi olla ihan oikea, kiinnostusta siis oli mutta ei se mitään varsinaisia tekoja ole aiheuttanut. Toni ylireagoi, tiedä sitten oliko siinä kyse siitä ettei Toni halunnut Samin silmissä leimautua "kaverin naisen" tavoittelijaksi. Muut ei ole näyttänyt pitäneen tyttöjen puheita pahoina ja miksipä olisi kun siellä ei mitään pahaa edes puhuttu.

Päällikkökisan alkamisesta ei ole vielä mitään tietoa, itseasiassa Plazan mukaan 10:55 on tullut käsky pistää urheiluvaatteet päälle ja päällikkökisa on siis alkamassa. Päällikkökisana koripallon heittoa, 10 heittoa ja eniten koreja saanut on päällikkö. Edelleen väitän että tämäkin on miehiä suosiva päällikkökisa.

Tuloksia:
Kätlin 3/10
Mensa 2/10
Sami 5/10
Aso 1/10
Dana 2/10
Toni 3/10

Kätlin jälleen paras naisista ja hävisi miehistäkin vain Samille.
 
Viimeksi muokattu:

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämän viikon päällikkökisa: Koripallon heitto. 10 heittoa per asukas. Eniten koreja tehnyt asukas on uusi päällikkö. Tarvittaessa uusintakierrokset.

Kätlin aloitti ja sai kolme koria. Esan tulos, kaksi koria. Sami sai viisi sisään.
 
Viimeksi muokattu:
Mitäs niin kamalaa se puhui Tonista siellä? Se, että Toni on kiinnostunut Kätlinistä? Eipä toi musta niin kamalaa ole, joten jos se oli vain tuota niin Toni kyllä omasta mielestäni ylireagoi. Siihen kun vielä yhdistää krapulan niin en pidä ihmeellisenä sitä, että tunteet tulee pintaan.

Oman mutuilunsa pohjalta alkoi selittää Tonin olevan ihastunut Kätliniin. Pyrki siis vaikuttamaan Kätlinin suhtautumiseen. Kun Toni mainitsi, että toivottavasti nukkumajärjestys ei herätä ihastumisepäilyjä, niin Dana ulos vollottamaan ja sääliä hakemaan. Tunteiden kanssa sillä ei ollut mitään tekemistä. Pelkkää teatteria. Toni mokasi siinä kun osoitti Danalle millään tavalla, että asia häiritsee häntä.
 
Muut ei ole näyttänyt pitäneen tyttöjen puheita pahoina ja miksipä olisi kun siellä ei mitään pahaa edes puhuttu.

Tai muut eivät näytä sitä, kuten ei pidäkään. Kätlin puhui hyvin toisenlaista tarinaa sohvalla kuin sviitissä. Sohvalla Samin ja Justiinan toiminta ei haitannut. Sviitissä ei ollut halukas Samia jakamaan.
Eihän se tietenkään pahaa ole. Kyseisille neitokaisille se on vaan yhtä tunnusomaista kuin teatraaliset säälinkeruukyyneleetkin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kätlin puhui hyvin toisenlaista tarinaa sohvalla kuin sviitissä. Sohvalla Samin ja Justiinan toiminta ei haitannut. Sviitissä ei ollut halukas Samia jakamaan.

Vastataan nyt sit yhteen viestiisi, eli eipähän Kätlin itseasiassa sanonut ettei olisi halukas jakamaan Samia vaan että se olisi itsekästä jos näin olisi ja Kätlin ei halua olla itsekäs. Eli toisin kuin silloin suorana kuunnellessa kirjoitin, mutta olen nyt kuunnellut sen kohdan uudelleen. Voin kaivaa sinulle siitä videomateriaalia ja voin pistää sanatarkan lainauksen siitä mitä Kätlin sviitissä Danalle tuosta sanoo. Pystyn tekemään sen tosin vasta kotoa, joten se menee iltaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Sami voitti taas päällikkökisan.

Nimeämisten kannalta tuolla oli aika vähän merkitystä, en usko että Sami olisi ollut nimettynä ilman päällikkyyttään. Nyt kun päällikkö tiedetään niin veikkaan nimetyiksi Mensaa ja Tonia. Huomaa kyllä että on miehet ideoimassa päällikkökisoja, taitaa olla jo noin puolet kisoista olleen ihan miehille suunnattuja, eikä vieläkään ei ole yhtään naisille suunnattua kisaa nähty. Viimeksi Kätlin sanoi pk-huoneessa että oli miestenlaji (sukkulajuoksu) eikä ollut ihan reilu naisia kohtaan ja nyt Dana sanoi pettyneenä samaa slummeille, eli että tämäkin kilpailu oli jälleen enemmän miesten laji. Ilmeisesti Sami Aaltosesta koskemattomuutta nimeämisissä jaettaessa tasapuolisuus on perseestä.
 
Viimeksi muokattu:

ditrim

Jäsen
Nimeämisten kannalta tuolla oli aika vähän merkitystä, en usko että Sami olisi ollut nimettynä ilman päällikkyyttään. Nyt kun päällikkö tiedetään niin veikkaan nimetyiksi Mensaa ja Tonia. Huomaa kyllä että on miehet ideoimassa päällikkökisoja, taitaa olla jo noin puolet kisoista olleen ihan miehille suunnattuja, eikä vieläkään ei ole yhtään naisille suunnattua kisaa nähty. Viimeksi Kätlin sanoi pk-huoneessa että oli miestenlaji (sukkalajuoksu) eikä ollut ihan reilu naisia kohtaan ja nyt Dana sanoi samaa slummeille, eli että tämäkin kilpailu oli jälleen enemmän miesten laji.

Miten niin se kuulien etsiminen pusikosta ei ollut naisille suunnattu tehtävä? Taipuisammalla selällä ja tarkemmilla silmillä (naiset näissä yleensä miehiä parempia) niiden pallojen etsiminen oli varmasti helpompaa.

Keksi pari esimerkkikilpailua jotka eivät olisi sellaisia joissa miehiä suositaan. Se ei ole ihan helppoa. Kutominen tulee ensimmäisenä mieleeni, sitten meneekin jo vaikeaksi.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huomaa kyllä että on miehet ideoimassa päällikkökisoja, taitaa olla jo noin puolet kisoista olleen ihan miehille suunnattuja, eikä vieläkään ei ole yhtään naisille suunnattua kisaa nähty.
Ensi viikolla päällikkökilpailuna voisi olla sitten seiväshyppy. Korkeimmalta riman ylittänyt voittaa. Onhan flintin eräs naispuolinen idoli tässä lajissa lahjakas, joten miksei myös BB-tytöistä joku voisi siinä pärjätä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Keksi pari esimerkkikilpailua jotka eivät olisi sellaisia joissa miehiä suositaan. Se ei ole ihan helppoa. Kutominen tulee ensimmäisenä mieleeni, sitten meneekin jo vaikeaksi.

On niitä urheilulajejakin jotka sopivat naisille paremmin. Myös niitä urheilusuorituksia pitäisi arvioida jotenkin naisten ja miesten taulukon mukaan. Tämäkin koripallo olisi voitu pistää niin että naiset heittää vaikkapa vapaaheittoviivalta ja miehet kolmenpisteen kaaren takaa. Eli luonnollisia fyysisiä eroja tasoitettaisiin. Kimmoisuutta ja notkeutta vaativat lajit taas suosisivat naisia tai vaikkapa jotkut kotitalousjutut, mutta tällaisia ihan puhtaasti naisten lajejahan (vrt miesten laji sukkulajuoksu) ei ole nähty vielä yhtään.

Ja onhan niitä tasapuolisia kilpailuja jo nähty, näistä on myös saatu ainoat naisvoittajat (Dana tasapainoilussa ja Justiina kuulien etsimisessä) eli ei niitä ole mahdoton toteuttaa tai keksiä, naisia ei vain ole vielä missään kisassa suosittu kuten on tehty miesten osalta jo useammin. Äly, reaktionopeus, muistitestit vaikkapa jotain millaisia voisi kokeilla, tai kehon motoriikkaa ja hallintaa testaavat kisat.

Ensi viikolla päällikkökilpailuna voisi olla sitten seiväshyppy. Korkeimmalta riman ylittänyt voittaa. Onhan flintin eräs naispuolinen idoli tässä lajissa lahjakas, joten miksei myös BB-tytöistä joku voisi siinä pärjätä.

Itseasiassa tuo laji on niin vaikea teknisesti että se saattaisi olla jopa suhteellisen tasapuolinen, vaikka miehet voima- ja nopeusominaisuuksiensa takia paremmat lähtökohdat siihen saakin.

BB kuulutti Samin olevan päällikkökisan voittaja, BB-sivuilla muuten uutisoidaan että varsinaisia nimeämisiä ei ole ollenkaan vaan Sami valitsee sinne yhden asukkaan rankkuna äänestykseen joutuneiden seuraksi. Tässä tuo uutinen. Veikkaan Samin valinnaksi Mensaa tai Danaa, ehkä Dana. Kätlin ja Aso nyt ainakin lienee turvassa. Ja hyvä homma että vain yksi häädetään eikä keinotekoisesti tehty muka tilaa uusille, huonokin vanha on parempi kuin pussillinen uusia ihan ohjelman idean kannalta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös