Suomen Big Brother 2009

  • 1 139 615
  • 3 798

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Parin illan pika-analyysit porukasta:

Minna: Pieni arvoitus. Avaa pelikirjaansa vähän. Omaa paljon kokemusta ja näkemystä, mutta ei paljasta vielä korttejaan. Todennäköisesti avaa vihkonsa jollekkin heterolle. Neljännesfinaaleihin.

Tuija: Varsinainen Brodeur. Sisään ei mene millään. Vaikuttaa sosiaaliselta liideriltä, mutta on joukkuetovereiden mielestä pitemmän päälle ärsyttävä. Roikkuu mukana sääleihin, mutta tippuu jollekkin suosikille.

Lotta: Rookie, täysin vihreä tähän nippuun. Hakemassa kokemusta. Ei räisky kentällä ja esittää konkareille tyhmiä kysymyksiä. On kuitenkin useamman fanin todennäköinen suosikki tyhmyydellään. Neljännesfinaaleihin.

Kätlin: Paras virolainen mitä tähän jengiin on vuosien saatossa raahattu. Herttaisen oloinen nainen, voittajasuosikki mutta kestääkö paineet? Finaaliin.

Terttu: Joukkueen Chelios. Menttaali lepattaa iltaisin ja aamuisin. Puhuu joukkueelleen sekavia, koska on menettänyt kapteeninnauhansa nuoremmilleen. On jo liian hidas ja vanha joukkueeseen. Treidataan ennen syyskuuta muualle.

Dana: Boratin kasvatti, tuo Aasialaista syvyyttä porukkaan. On vähän nirppanokka ja ei ole tyytyväinen tällä hetkellä peliaikaansa. Omaa hyvän liikkeen ja siedettävän kropan. On turvassa aika pitkälle, kunnes noutaja tulee. Neljännesfinaaleihin.

Jelena: Muistuttaa kovasti viime vuoden floppi Minnaa. On kuitenkin peliälyltään astetta kahta kovempi peluri. Saattaa saunaillassa kompastua Esaan tai Samiin. Sääläreihin Tuijan kanssa, jonka jälkeen kotiin.

Aso: Iranin ihmelapsi, josta ei tiedä oikein kenen pussiin pelaa. Yrittää vakuuttaa jengille olevansa peluri, mutta tehot jäävät vajaiksi. Omaa potenttiaalia kyllä nousta tän kauden mustaksi hevoseksi. Neljännesfinaaleihin.

Nino: Joukkueen iloinen velikulta. On kokenut koviakin. Hillittömällä naurunremakallaan on ehdoton pukukoppipelaaja. Ei omaa kuitenkaan mahdollisuuksia voittoon. Tippuu välierissä.

Sami: Jengin musiikkivastaava, varakapteeni, josta kaikki pitävät. Homma kuitenkin kääntyy Samia vastaan humalassa, sillä mies yrittää laulaa kaikki suohon. Silti, finaalissa.

Ragnar: Nuori, mutta ei kokematon. Super-Gay, jonka massakausi on pahasti kesken. Ei kestä Gatoradea väkevämpää, mutta roikkuu silti varmasti kauden edetessä pitkällä. Pinkit puhelimet toimii, välieriin.

Sampo: Suosikki numero uuno. Käy samassa hammaslääkärissä kuin Pelicans Toivola. Kaikki tykkää nuoresta ja taitavasta laiturista. Fanipaitoja mennyt jo ennätysmäärä. Finaaliin ja todennäköinen voittaja.

Esa J: Hiljainen johtaja. Sai kapteenin nauhan ja pitää jengiä kasassa karismallaan. Saattaa kauden edetessä syttyä liekkeihin. Tällä hetkellä kuitenkin aika heikoilla hangilla. Voi edetä Välieriin, aikaisempi pudotus ei yllättäisi.

Esa A: Porukan aivot. Suomen Steven Seagal. Muut eivät ole kuitenkaan kentällä kaverin kanssa samoilla aaltopituuksilla ja joutuu nopeasti treidatuksi. Tertun jälkeen näemme viiltävän katseen kun mies äänestetään talosta ulos.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Voi kunpa jollain olisi tuolla talossa sikainfluenssa. Tiukkatussu-Tuija on kyllä vastenmielinen ihminen kaikinpuolin. Myös Ninon ämmämäisuus vituttaa. Oikea Niko vol. 2. En vaan voi käsittää, että vaikka ihminen on homo niin miksi pitää olla tuollainen hinttari. Ei vain ole ikinä näyttänyt luonnolliselta tuo homojen tyyli. Tiedätte mitä tarkotan.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Hahah. Sami mutisee paljussa: Esser ei oo varmaan ikäänsä saanut kunnon naista. Esa A vaan kylmästi tuijottelee toisella puolella :)

Edit: Jaa nyt Jelena meni PK-huoneen kautta sviittiin, valitsi Esa J:n mukaansa.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Onko bb-talossa muuten kauppaa? Aikaisemminhan siellä on ollut ainakin Siwa ja Ärrä. Itse en ainakaan huomannu kun Vappu ja homo taloa esittelivät. Luulisi ainakin sponsori löytyvän helposti.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Suvaitsevaisuus kunniaan taas Jatkoajalla. siinä tämän kauden BB-teema.

Tuolta puuttuu selkeästi pari piripäätä, pihlisläinen pössyttelijä, östermalmin manne, leijonakoruinen pullistelija, fiorellan kulutuspesuilla kruunattuja farkkuja pitävä kamankäytön kanssa pyristelevä irmeli, pari nappiverkkarijannua ja lisäkilpailijana muutama tapulikaupungin sekäkäyttäjää sekä yksi bomber.

Jengi poraa ja katsoo ohjelmaa joka tapauksessa. Rok on.
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko bb-talossa muuten kauppaa? Aikaisemminhan siellä on ollut ainakin Siwa ja Ärrä. Itse en ainakaan huomannu kun Vappu ja homo taloa esittelivät. Luulisi ainakin sponsori löytyvän helposti.

Ärrä ja Siwa ovat molemmat olleet sensuurin (vähemmän alkoholia ja seksiä talossa ) kannalla, joten niitä ei ole ikävä. Perinteinen tavarantilausmenetelmä on ollut liitutaulu, Afrikan Big Brotherissa oli kehittyneempi tietokonesysteemi.
 
Mensa-Esan perusilme on kuin mies olisi juuri sitruunan niellyt.


Kun hän katselee ympäröivää idioottilaumaa, niin en yhtään ihmettele:

-"Pussaa sitä, jota panisit."

-"emmä ainakaan syä päivän vanhaa makkaraa...se o iha sama ku ois tunkenu sen makkaran perseeseen."

-"ei noit voi syädä enää, ko niit ei oo pakattu suajakaasuu."

Kieltämättä Mensa-Esa voisi hivenen skarpata ja osallistua enemmän, vaikkakin ihmiset ympärillä ovat sellaisia kuin ovat.
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Koostelähetyksiä katsellessa on inhokkeja löytyny:

Aso-Osa: Jotenkin vastenmielinen äijä. Tulee jossain vaiheessa kännissä joko A)ahdistelemaan seksuaalisesti talon asukasta B)Saamaan turpaansa, ja pahasti C) sekä A että B. --->Ulos!

Terttu: Ihan hauska idea ottaa 61v raitis ja uskovainen karjalaismummo, nauratti 5min, sen jälkeen ärsyttää. ---> Ulos!

Suosikkeja ei ole oikeen vielä löytynyt. Ragnar on suureksi ylläriksi paljastunutkin melko jalat maassa tyypiksi. Ei onneksi mikään Niko2. Lotta, Sampo tai Sami tulee todennäköisesti voittamaan, sopis edellisten vuosien linjaan.

Nyt sinne taloon pitäis saada näiden neitien seuraksi joku 47v alkoholisoitunut armoton homofoobikko rahtariukko, joka vetää päivässä n 2.l viinaa, raapii persettään estottomasti, haisee saatanan pahalle, haastaa riitaa homojen kanssa ja sammuu kiukaan päälle. Saatais ainakin väriä taloon.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Dazzling Ladies ja Scandinavian Hunks taloon!

Tekisi mieleni käydä vaihtamassa pari sanaa formaatin ideasta "ydintiimin" kanssa.

Siis voi vittu.. Nyt menee jo ihan yli tää ulkolaisten vieminen taloon!

"Big Brother on tosi-TV-formaatti, jossa yleensä 12 kilpailijaa kerrallaan asuu 14 viikon ajan muulta maailmalta eristetyssä talossa" -Wikipedia-

Kuten joku jo mainitsikin, korkeintaan yksi vieras / tuotantokausi ja sekin vasta loppupuolella, jonakin voitettuna palkintona ja mahdollisesti vain osalle porukasta.
 

krobbe

Jäsen
Hieman tosiaan tuntuu oudolta tämän kauden meininki tuolla talossa. Viina on virrannut talossa, joka päivä, koskakohan porukka pudotetaan maan pinnalle? Viikkotehtävän on syytä olla helvetin rankka, että päästään pikku hiljaa asiaan!
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katsoin eilen tämän kauden ensimmäisen ja viimeisen jakson BB:tä. Muovi-ihmisiä kulisseissa ja viinaa kiduksiin, jotta ne sanoisivat edes jotain. Ei tollaisia Suomi-juntteja vaan pysty enää katsomaan. Olkoot.
 
Helvettiäkö tota Aitohoroa sinne taas laahataan? Vastenmielisempää ja turhempaa julkkista saa hakea kaukaa.

Kertaalleen se siellä jo oli ja lähti isoisän vuoksi. Epäilen tuonkin asian todenmukaisuutta. Ei vaan tainnut psyyke kestää.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Vastenmielisempää ja turhempaa julkkista saa hakea kaukaa.

Martinahan on paksuna, joten mielenkiinnolla odottelen showta... Yksi hyvä esimerkki tämän Martina_Esko-pariskunnan tyrkkyydestä/turhuudesta nähtiin H.gin Kaupunginteatterilla => ilmestyivät musikaali Maija Poppasen ensi-iltaan, patsastelivat/poseerasivat kuvaajille ja antoivat haastatteluita juorutoimittajille ennen ekaa näytöstä ja lähtivät tietty lätkimään heti puoliajalla. Kato kulttuuria pitää harrastaa kun joku näkee...
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Jelena: Muistuttaa kovasti viime vuoden floppi Minnaa. On kuitenkin peliälyltään astetta kahta kovempi peluri. Saattaa saunaillassa kompastua Esaan tai Samiin. Sääläreihin Tuijan kanssa, jonka jälkeen kotiin.

En ole juurikaan katsellut koosteita, eli vaikea sanoa millainen kuva niissä on Jelenasta annettu, mutta ensimmäisten vuorokausien perusteella tässä tytössä ja Minnassa ei taida sittenkään olla oikeastaan juurikaan mitään samaa.

Minna oli kokolailla sellainen perusitkijä ja negistelijä jolla oli aina kaikki päin vittua, kun taas tämä tyttö on ainakin tähän asti vaikuttanut reilulta, iloiselta ja yllättävän positiiviselta tapaukselta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihan samaa paskaa kuin pari edellistäkin kautta on tämäkin kausi näköjään tuotannon puolelta. Formaatilla ei ole mitään väliä kun tärkeintä on vaan saada mahdollisimman paljon sponsoreiden edustajia ym. porukkaa taloon. Onhan tuo nyt ihan perseestä että BB ei ole pyörinyt vielä viittä päivääkään ja talossa on ollut jo ylimääräistä porukkaa vaikka kuinka paljon. Ja kun koko formaatin idea pitäisi kuitenkin olla että eristetään ihmiset täysin ulkomaailmasta.

Samaa mieltä fewe0:n kanssa siitä että yksi-kaksi vierasta per kausi ja vasta ihan kauden loppupuolella olisi ihan sopiva määrä. Nyt Kasmasiini ja kumppanit roudaa suurinpiirtein yksi-kaksi vierasta päivässä tuonne. Aika tehokkaasti onnistutaan kyllä tämäkin hyvä formaatti vesittämään todella epäpätevällä tuotantoporukalla. Ensimmäinen kausi oli tuotannon puolesta hyvä, siitä eteenpäin on menty vaan kausi kaudelta huonompaan suuntaan. Saas nähdä kun häätöäänestykset alkaa mitä uutta paskaa on taas keksitty että saataisiin se viimeinenkin jännityksen ripe pois niistä äänestyksistä.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
En ole juurikaan katsellut koosteita, eli vaikea sanoa millainen kuva niissä on Jelenasta annettu, mutta ensimmäisten vuorokausien perusteella tässä tytössä ja Minnassa ei taida sittenkään olla oikeastaan juurikaan mitään samaa.

Minna oli kokolailla sellainen perusitkijä ja negistelijä jolla oli aina kaikki päin vittua, kun taas tämä tyttö on ainakin tähän asti vaikuttanut reilulta, iloiselta ja yllättävän positiiviselta tapaukselta.

No lähinnä ulkoinen habitus, nuuskan käyttö ja valtaisat tissit muistuttaa viime vuoden asukki-Minnasta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No lähinnä ulkoinen habitus, nuuskan käyttö ja valtaisat tissit muistuttaa viime vuoden asukki-Minnasta.

Ulkoinen olemus muistuttaa viime vuoden Minnaa, käytös muistuttaa sitä Sällylän tyttöä ja kielenkäyttö Paska-Mantaa.
 
Aika tehokkaasti onnistutaan kyllä tämäkin hyvä formaatti vesittämään todella epäpätevällä tuotantoporukalla. Ensimmäinen kausi oli tuotannon puolesta hyvä, siitä eteenpäin on menty vaan kausi kaudelta huonompaan suuntaan. Saas nähdä kun häätöäänestykset alkaa mitä uutta paskaa on taas keksitty että saataisiin se viimeinenkin jännityksen ripe pois niistä äänestyksistä.

Ensimmäisellä kaudella ei ollut vielä mukana Räisänen, kaveri joka sittemmin on alkanut käsikirjoittamaan ohjelmaa taskulaskimella. Ja kanavajohto on tyytyväinen.

Ja tuon äänestyksen voisi suorittaa rahan tulon maksimoiseksi tuttua gallup-kyselyä mukaillen, täysin samaa mieltä, jokseenkin samaa mieltä, en osaa sanoa, jokseenkin eri mieltä ja täysin eri mieltä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Formaatilla ei ole mitään väliä kun tärkeintä on vaan saada mahdollisimman paljon sponsoreiden edustajia ym. porukkaa taloon. Onhan tuo nyt ihan perseestä että BB ei ole pyörinyt vielä viittä päivääkään ja talossa on ollut jo ylimääräistä porukkaa vaikka kuinka paljon. Ja kun koko formaatin idea pitäisi kuitenkin olla että eristetään ihmiset täysin ulkomaailmasta.

Jos tällä pedataankin sitä viikkotehtävää? Alkuun asukkaille annetaan kuva, että elo talossa on pelkkää biletystä tai siitä toipumista. Ruokaa löytyy ja juomaa virtaa. Mietipä fiilistä, kun parikymppiselle bilehileelle iskee tajuntaan ilmaisen biletyksen loppuvan nyt, ja seuraava viikko asutaan vanerilavetilla sateessa. Siinä sitä tosi-televisiota sitten olisi.

Toivottavasti veikkaan oikein. Jos en, niin sitten olen samaa mieltä kanssasi.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos tällä pedataankin sitä viikkotehtävää? Alkuun asukkaille annetaan kuva, että elo talossa on pelkkää biletystä tai siitä toipumista. Ruokaa löytyy ja juomaa virtaa. Mietipä fiilistä, kun parikymppiselle bilehileelle iskee tajuntaan ilmaisen biletyksen loppuvan nyt, ja seuraava viikko asutaan vanerilavetilla sateessa. Siinä sitä tosi-televisiota sitten olisi.

Joo, en minä tuota biletystä, juomista ym. kritisoikaan vaan sitä että tuonne taloon tuodaan jatkuvasti ylimääräisiä ihmisiä. Kyllähän noita bileitä voi järjestää muutenkin kuin tuomalla koko ajan jotain vieraita taloon.
 

Mäyris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Mensa-Esa alkaa heittämään jo läpyskää:
"Mitä saadaan, kun yhdistetään Siperianhusky ja blondi? - Joko pakkasen kestävä huora tai vitun tyhmä koira."
 

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
Ja koko jengin valopää Lotta heitti tietokilpailukysymyksen: "Onko Japani saari?" johon muut tottakai vastasivat, että kyllähän se saari on, niin Lotta siihen että "ei todellakaan ole, se on Aasiaa"!
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja koko jengin valopää Lotta heitti tietokilpailukysymyksen: "Onko Japani saari?" johon muut tottakai vastasivat, että kyllähän se saari on, niin Lotta siihen että "ei todellakaan ole, se on Aasiaa"!
Eikös tämä Lotta ole myös parikymppinen parturikampaaja? Siis samaa osastoa kuin viime vuoden voittaja Anniina. Tyhmä kuin vasemman jalan saapas. Eli selkeästi BB-voittaja-ainesta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Joo, en minä tuota biletystä, juomista ym. kritisoikaan vaan sitä että tuonne taloon tuodaan jatkuvasti ylimääräisiä ihmisiä. Kyllähän noita bileitä voi järjestää muutenkin kuin tuomalla koko ajan jotain vieraita taloon.

Mä itseasiassa kritisoin myös tuota jatkuvaa biletystä, tämä ohjelma kun on mielestäni paljon muutakin kun kännissä örvellystä. Nyt ollaan saatu nähdä vain asukkaita bilettämässä ja ei tuosta biletyksestäkään päivä toisensa jälkeen vaan jaksa innostua (ainakaan näin katsojana). Toki tällä luodaan vähän perspektiiviä ensi viikon kahden kerroksen väki tehtävään mutta noihin asukkaisiin olisi parempi tutustua kun porukka olisi selvänä eikä jutut olisi vain jotain kännijuttuja. Eli tuota biletystäkin voisi vähentää, vaikka hemmottelua jatkettaisiinkin.

Ja en mä kyllä tuosta ulkopuolisten taloon tuomisestakaan tykkää, vaikkakaan näin alkuun niillä ulkopuolisilla ei ole vielä niin väliä kun se ulkomaailman elämä ei ole asukkaille vain kaukainen muisto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös