Suomen Big Brother 2006

  • 849 561
  • 3 663
Tila
Viestiketju on suljettu.

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
koukou kirjoitti:
Riehui kuin apina, paljussa oli kymmenen tyyppiä ja tämä hyppi "pommi"-hyppyjä paljuun muiden päälle, Mira sai ilmeisesti siinä hieman osumaa.

Kuulostaa niin tutulta. Opiskeluaikoina luokalla oli sellainen savolainen jässikkä, jolta ei välillä saanut sanaa suusta edes kysyttäessä. Mutta annahan olla kun kaveri sai viinaa. Siinä ei tanssilattia riittänyt, kun sälli leikki lentokonetta.

Mikakin on alusta asti istunut hiljaa nurkassa ja pienissä puuskissa sitten osallistunut johonkin. Pääosin keskittynyt näyttämään enemmän tai vähemmän tylsistyneeltä.

Ja kukkahattutätinä voisin todeta, että luulisi sinne saatavan niinkin mittavilla persoonallisuustesteillä ym. sellaista väkeä, joka saa vauhdin päälle myös ilman viinaa. Tuo jatkuva pakkosyöttö ja sitä seurava, koko ajan lisääntyvä kusipäisyys vie minusta jo terää koko ohjelmasta.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
polvipetteri kirjoitti:
Kuulostaa niin tutulta. Opiskeluaikoina luokalla oli sellainen savolainen jässikkä, jolta ei välillä saanut sanaa suusta edes kysyttäessä. Mutta annahan olla kun kaveri sai viinaa. Siinä ei tanssilattia riittänyt, kun sälli leikki lentokonetta.
Varsinkin kun juominkeina oli kolme kaljaa ja hieman viiniä niin kaveri oli siinä tilassa mikä itselläni vaatisi 12 kaljaa + muutamia jäykkiä päälle.
Kävi mielessä, että onko kaveri kuljettanut mukanaan jotain miestä vahvempaa taloon, koska sekoilu ei aivan alkoholilla aiheutetulta vaikuttanut.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
ipa rules kirjoitti:
Jumanklavita....roikkuva mela nähtiin heti ekassa lähetyksessä, mutta TISSIT ovat loistaneet poissolollaan.

Huono ohjelma.


vision kirjoitti:
Joko siellä on niitä tissejä näkynyt? Oikeasti ainoa asia mikä siinä ohjelmassa kiinnostaa. Kaiken maailman kaappihomot ja bisset ollaan nähty mutta missä viipyvät tissit kysyn vaan? Vai onko tullut näyttämättä jättämisestä päätös etteivät Hyssälät ja kumppanit vaadi televisiota pannaan koska siellä näkyy paljasta pintaa. Prkl. sentään nyt niitä tissejä. Mitään en ole ottanut.


Mikke73 kirjoitti:
Asiaan: eka kausi tuli seurattua suht tiiviisti, mutta nyt on alusta asti ollut sellainen olo, että noiden kilpailijoiden tekemiset ei kiinnosta yhtään. Paitsi tissit tietysti. Jos sellaisia näkyy.
Joku muu sanoi aiemmin saman asian mikä mulle tuli noista kilpailijoista heti mieleen: Baari II.

Arvostan tämänkaltaista rehellisyyttä. Nyt jumalauta oikeat rinnat esille muilta kuin siltä turkulaiselta villisialta. Vielä lisää viinaa, rinnat paljaaksi ja puukotappelu. Jos joku keksii vaikka aloittaa naida jyskyttää keittiön pöydällä niin aina vaan enemmän herkistää.
 

Kyylä

Jäsen
kausi kirjoitti:
Arvostan tämänkaltaista rehellisyyttä. Nyt jumalauta oikeat rinnat esille muilta kuin siltä turkulaiselta villisialta. Vielä lisää viinaa, rinnat paljaaksi ja puukotappelu. Jos joku keksii vaikka aloittaa naida jyskyttää keittiön pöydällä niin aina vaan enemmän herkistää.

Nimenomaan. Ilmoittakaa heti kun tissejä alkaa näkyä, niin minäkin hommaan BB:n digiboxiin. Ja sitäpaitsi sehän tämän ohjelman tarkoitus onkin. Totta puhuen kuka oikeasti jaksaisi innostua pelkästä tasapaksusta sohvaperunoista ja kilpailijoiden näköjään aika kapeasta maailmankuvasta? Suurin osa tämän ohjelman katsojista odottaa oikeasti vain niitä tissejä ja panemista. Turha on ohjelman tuottajien väittää muuta. Porukalle viinaa joka päivä kunhan vaan pitävät huolen, ettei kukaan telo itseään tai toisiaan. Parempi olisi vielä, että kilpailijoille maksettaisiin bonusrahaa paljaasta pinnasta, käteen vetämisestä ym. Saisi kansa mitä se haluaa nähdä!
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Kyylä kirjoitti:
Parempi olisi vielä, että kilpailijoille maksettaisiin bonusrahaa paljaasta pinnasta, käteen vetämisestä ym. Saisi kansa mitä se haluaa nähdä!

Muutama päivä ilman ruokaa, viinaa niin helvetisti ja sen jälkeen viikkotehtäväksi käteenveto komennuksesta ja voittajalle salami-aurajuusto-valkosipulikiekko. Turkulainen taitaisi kuitata kisan läpihuutona, mieshän on sillä saralla varsinainen konsultti. Harrastuksena muistaakseni tanskalaiset aistilliset elokuvat.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
PeZu kirjoitti:
K18: 715517

Epävirallisen tiedon mukaan ylläolevat kuuluisi Hannelle.

Eiköhän tämä tästä sitten vielä iloksi muutu. Pitää varmaan katsastaa illalla, jos mahdollista, näkyisikö hieman lisää.

Tätä me olemme pyytäneet, tätä me olemme kaivanneet ja tämän takia tätä ohjelmaa katsotaan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ei pahat ollenkaan, itseasiassa vitun terhakaan näköiset rinnat. Oliks tossa menossa joku sessio eli joku jampoista juuri nousemassa selkään?
 

er_bai_wu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, LOFC, JJK, NYR, S.S. Lazio, v. Sacher-Masoch
Mitä odotan jatkossa: Heteronaimista, juoppohullujen tappeluja, homoilua, lesboiluakin, Karin pippeli erektiossa, jonkun tissit jotta voin vetää samalla käteen, jne. Vitun pervot.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
kausi kirjoitti:
Arvostan tämänkaltaista rehellisyyttä. Nyt jumalauta oikeat rinnat esille muilta kuin siltä turkulaiselta villisialta.

Nimenomaan.

Kukahan nainen siellä on hoitamassa tuon 22-23 ohjelman kosteen leikkausta kun ne ohjelmassa nähdyt paljaat tissit on jääneet juurikin tuohon turkulaisen kaverin tissien vilkkumiseen ja ainut nakuileva kaveri on ollut se vieruskaverin olkapäätä nuoleskellut huonon viinapään omaava mikkihiiri.

Ja sitä viinanhuuruista sekoilua on siis taas luvassa, aika hyvin kun on vasta neljäs päivä menossa talossa niin jo kolmeksi illaksi on saatu aikaiseksi kännisekoilua. Kyllähän tuo tuollainen sekoilu jaksaa aluksi naurattaa mutta luulisi että sinne taloon voisi saada muutakin tekemistä aikaiseksi kuin pelkästään tuota.

No katsellaan nyt miten homma lähtee kehittymään, eli onko tuotantotiimin ideat tosiaan vain lisää viinaa ja katsotaan mitä tapahtuu vai jotain muuta.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Suomen ensimmäisen BB:n myötä allekirjoittanut on seurannut myös tätä toista tulemista, jossa mielenkiintoa kyllä riittää. Edellisvuoteen verrattuna taloon valitut naiset ovat kyllä keskimäärin hyvännäköisiä (viime vuoteen tuskin tarvitsee edes verrata). Naisista jonkinlaisiksi "suosikeiksi" ovat muodostuneet Mira ja Sari, Mirka puolestaan olisi omasta mielestäni vapaa lähtemään sunnuntaina. Jokin siinä puheessa vaan meinaa ärsyttää. Miesten puolella sitten taas Kari ja Henri ovat nousseet jokseenkin hieman muita enemmän esille. Kari vaikutti alusta lähtien olevan hyväntuulinen heppu, jonka puhetta kyllä jaksaa kuunnella, vaikka se välillä päähän meinaakin ottaa. Henan kootut Kummeli-sketsit puolestaan ovat pelkkää plussaa, saa nähdä mitä on tarjolla jatkossa.
 

krobbe

Jäsen
Edelliseen porukkaan verattuna tämä nykyinen villisikalauma on alkoholisoituneita sekopäitä ryyditettynä tasapäisillä seksuaalisesti vinksahtaneilla sössöttävillä tyhjänpäiväisyyksillä, vittu nehän tappaa toisensa kohta siellä. Käsittämätöntä, eihän BB saa sinne minkanlaista järjestystä, 2-3 viikkoa ja puolet porukasta on ulkona sieltä ja pahimmat höyrypäät joko linnassa tai lataamossa.

Sinne on nyt vaan valitettavasti valittu liian samankaltaista ja ikäistä tyhjäpäätä, ettei tuosta touhusta voi oikein muuta tullakaan. Henkilöjakaumaa olisi kannattanut harkita hieman tarkemmin. Pari "pentua" ja keski-ikäistä joukossa toisi hommaan aivan uudet ulottuvaisuudet.

Olen pitkään miettinyt kenen puhetta tuon pahimman idiootin (Kari) puhe m uistutta ja nyt sen oivallisen; englantilainen huumorisarja ja se isäntämies, joka on rakastunut renkiinsä, samanlaista narinaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
SergeiK kirjoitti:
Iina-henkinen nasalikimitys?

Älkääpäs kuulkaapas. Iina oli ihan eriluokan kissa kuin Mirka.

Mitä tulee Mirkaan niin tuo typy tuntuu näin lyhyellä otannallakin jo alkavan hieman ärsyttämään.

Jos suosikkeja nyt näin pikasesti pystyy sanomaan niin tyttöjen puolelta Mira vaikuttaa ihan mukavalta eikä tuo tyttö mene ihan heti puihin jos jutut alkaa menemään hurjiksi, eikä Miraa ole myöskään mitenkään epämiellyttävä katsoa. Poikien puolelta suosikki on tällä hetkellä Tatu.

Ja jos mennään ulkonäkötekniseen valintaan niin Sarilla on aika kivan näköinen peppu.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyylä kirjoitti:
Suurin osa tämän ohjelman katsojista odottaa oikeasti vain niitä tissejä ja panemista.

Tuota en allekirjoita. Itse en tunne ketään joka toivoisi näkevänsä ohjelmassa tissejä tai panemista. Itse toivon näkeväni talossa torailua, kieroilua, ihmissuhteiden kehittymistä ja yleistä rellestystä. Tissien ja paneskelun kyylääminen ei voisi vähempää kiinnostaa.
 

PinUp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viime vuonna vannoin etten kertaakaan katso BB:tä ja se lupaus piti. Tänä vuonna vannoin samaa mutta nyt oon jo lipsunu siitä lupauksesta. Meillä täällä töissä tulee BB:tä 24/7 ja tauoilla ja ruokkiksella on ihan pakko hilautua tv:n ääreen. Hetken jo mietin pitäiskö tilata kotiin toi BB...?

Mutta siis asiaan. Vertauskuvaa viime vuoden kilpailijoihin ei ole mut sellasen käsityksen oon sannu, et tänä vuonna on melko erilaista porukkaa, ainakin naisväen puolella. Tytöt on kovin kauniita (joskin tyhmiä, mut who cares) ja tää lienee tietoinen valinta kun kilpailijoita valittiin. Ja eipä miehissäkään pääsääntöisesti valittamista ole. Kari möhömahas kanssa on kyllä kaikkea muuta kuin kaunista mut pitää joukkoon yks tollanenkin valita. Siis sellanen, mikä suoltaa suustaan paskaa minkä kerkee. Porukan pelle punaisine aurinkolaseineen :)

Paljon kohua herättäneitä tissejä ei vielä ole näkynyt ( ainakaan mun silmään ) ja sehän on harmi. Omat tissit on mut ei niitä viitti kattella...Miehet vois kans "vahingossa" vilauttaa :) Joku kurppanen muna tais silti jo näkyä ekana yönä vai oliko se vaan näköharha...?
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Gellner kirjoitti:
Tuota en allekirjoita. Itse en tunne ketään joka toivoisi näkevänsä ohjelmassa tissejä tai panemista. Itse toivon näkeväni talossa torailua, kieroilua, ihmissuhteiden kehittymistä ja yleistä rellestystä. Tissien ja paneskelun kyylääminen ei voisi vähempää kiinnostaa.

Sitä varten tulee salatut elämät ma - to 19.30 mtv3.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
krobbe kirjoitti:
Oletko sä vrikidi?

En sentään. Jos tuota paneskelua tahdon nähdä, niin käännän Canalille. BB:ssä kun tuo paneskelun katsominen (siis peiton heiluminen) ei ole kovin palkitsevaa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Gellner kirjoitti:
Tissien ja paneskelun kyylääminen ei voisi vähempää kiinnostaa.

Niin, et varmaan myöskään hengitä tai käy paskalla?

Täältä tähän
 

Kyylä

Jäsen
Gellner kirjoitti:
Tuota en allekirjoita. Itse en tunne ketään joka toivoisi näkevänsä ohjelmassa tissejä tai panemista. Itse toivon näkeväni talossa torailua, kieroilua, ihmissuhteiden kehittymistä ja yleistä rellestystä. Tissien ja paneskelun kyylääminen ei voisi vähempää kiinnostaa.

No voi jessus. Siksihän tätä nimenomaan katsotaan. Vai onko mieleesi tullut muuta syytä, miksi kilpailijoiksi on valittu hyvännäköisiä nuorehkoja ja yhtä vaille sinkkuja? Tyypit mainostavat, kuinka ovat helppoja ja kuikna panettaa kun on olut selibaatissa. Ja yksi tykkää katella pornoa. Ja miksi heille jatkuvalla syötöllä juotetaan viinaa? (tai kyllähän he näyttävät ihan vapaaehtoisesti sitä vetävän) Panemiset on taatusti lööpeissä ja tissikuvat liikkuvat heti netissä kun niitä vaan alkaa tulla.

Ketä oikeasti kiinnostaa näitten tyhjäpäitten "keskustelut" tai ihmissuhteet?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kyylä kirjoitti:
No voi jessus. Siksihän tätä nimenomaan katsotaan. Vai onko mieleesi tullut muuta syytä, miksi kilpailijoiksi on valittu hyvännäköisiä nuorehkoja ja yhtä vaille sinkkuja? Tyypit mainostavat, kuinka ovat helppoja ja kuikna panettaa kun on olut selibaatissa. Ja yksi tykkää katella pornoa. Ja miksi heille jatkuvalla syötöllä juotetaan viinaa? (tai kyllähän he näyttävät ihan vapaaehtoisesti sitä vetävän) Panemiset on taatusti lööpeissä ja tissikuvat liikkuvat heti netissä kun niitä vaan alkaa tulla.

Ketä oikeasti kiinnostaa näitten tyhjäpäitten "keskustelut" tai ihmissuhteet?

Minua kiinnostaa tuokin puoli mutta en väitä etteikö tuo kyseisen ohjelman tirkistely aspektikin viehättäisi.

Tosin tuossa olen täysin Gellnerin linjoilla että BB:ssä tuo itse paneskelu tuskin on kovin palkitsevaa katseltavaa koska en edelleenkään usko että nuo talon asukit kovinkaan näkyvästi sitä suostuvat tekemään sillä sen verran tietoisia (ainakin tytöt) tuntuu olevan kameroiden suhteen. Ja kukapa tytöistä sitä haluaisi tuollaista julkisuutta - mieshän on tuolloinkin sankari, nainen sen sijaan jotain ihan muuta - eikö totta?

Eli parempaa ja nayttävämpää paneskelua näkee joko kääntämällä kanavan Canal+ puolelle tai siirtymällä sen turkulaisen Karin harrastuksen pariin eli hankkimalla alan leffoja.
 

krobbe

Jäsen
Miksei muuten 24/7 ei näytä noita päiväkirjahuonekäyntejä?

Tuossa taisin hieman kärjistää, kyllä minua kiinnostaa eniten tässä ohjelmassa ihmisten sosiaalinen kanssakäynti se eri kirjoissaan ja riemukkaat seuraleikit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös