Suomen Big Brother 2006

  • 848 228
  • 3 663
Tila
Viestiketju on suljettu.

M77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koskenkorvan Urheilijat ,
Porin Ässät
MasaK kirjoitti:
Ja lisätään vielä tähän listaan Mirka.

Ops, pätki sitten mulla juuri sillä kohtaa lähetys kun Mirka nimettiin, Kiitos lisäyksestä...
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Silmäpussi-Tatu, B-Puoli Petteri Ahomaasta

Vetikö joku muukin kuin minä yhtäläisyysmerkkejä Tatun ja Petteri Ahomaan välille. Viina ei ole ongelma, mutta kun sitä käyttää, tulee ongelmia. Saman näköisiäkin ovat vähäsen. Lasten ja muijan täytyy olla ylpeitä Tatusta.

Hoitaja, antakaa tappava ruiske.
 

irGGu

Jäsen
Umm. Ihan mielenkiinnosta. Olisiko mahdollista avata 24/7 ohjelmaa seuraaville oma ketju? Pyrin välttämään BB:n nettisivujakin, enkä tahdo juonipaljastuksia muualtakaan etukäteen, mutta silti voisi jossain vaiheessa sarjasta jotain yrittää keskustellakin mutta täällä ei viitsi kun ei tahdo etukäteen näitä lukea..
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Eilen kun ensimmäistä kertaa näin nämä kilpailijat niin heti alkoi vituttaa nämä Mirka ja Mira. Varsinkin Mirka oli sen oloinen että voisi kuvitella hänen joutuvan kunnon sanaharkkoihin ja muihin. Kun Sari tuli taloon niin näytettiin oikein pariin otteeseen Heidin melkoisen hapanta naamaa. Muistaakseni mainitsi siinä esittelyhaastikessa haluavansa olla talon ainut blondi. No nyt niitä on kolme.
Karista taas tulee vähän Perttu mieleen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tavallaan tuosta porukan ulostamisesta pois talosta jää hiukan kaksijakoinen fiilis.
Haluaako ärsyttävät pois vai mitäänsanomattomat?
Ärsyttävät ärsyttää muitakin kuin katsojia ja jännite talossa tietysti nousee...
Mitäänsanomattomat taas on tässä vaiheessa neutraaleja katsojille ja ajan myötä paljastuu ne piirteet.

IrGGu tossa heittikin ihan hyvän pointin, eli jos pikkasen rajoittaa spoilaamista ja maltetaan edetä subin ohjelman tahdissa?
Ei se nyt maailmaa kaada että spoilataan joku äänestys, mutta joitakin se voi tietysti haitata.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minun puolesta tuon blondikaksikon (Sari, Heidi) voisi aivan hyvin ulostaa. Kumpikin toljottaa vaan tyhjin ilmein eteensä eikä oikein osallistu mihinkään. Näyttäisi että nuo tytöt ei ihan sieltä terävimmästä päästä ole. Vaikka esim. tuon Karin jutut rasittaakin niin ei noita ärsyttäviä tyyppejä pois sieltä kannattaisi äänestää. Sen sijaan pois tuollaiset mitäänsanomattomat tyhjäpäät.
 

jeke

Jäsen
Alushousurintama

Illan jaksoa odotellessa tein hiukan tutkimustyötä tyttöjen mukaan ottamista 'tavaroista'. Syvennyin erityisesti alushousuosastoon. Mikään yllätys ei ollut, että Sarilla on alushousuja kaikkein eniten mukanaan, peräti 30 kpl. Mutta mikä herättää huomion on se, että kaikilla muilla alushousujen lukumäärä on kerrottu paitsi Hannen osalta, kun todetaan vain, että "-alushousuja" muun litanian välillä.

Hannen mukaan ottaimien rintaliivien määrä on sentään kerrottu: vaivaiset kolme. Voisiko siis olla, että alushousuja Hannella on esimerkiksi vain kahdet, ja tuotantotiimi ei ole kehdannut tätä raisua faktaa tuoda julki? Muilla neitosilla kun on jokaisella kerrottu olevan mukanaan yli 20 alushousut, paitsi Heidillä, jolla ilmoitetaan olevan viikon tarpeet (8 kpl).

Erästä toista seikkaa ei myöskään voi olla huomioimatta. Nimittäin sitä, että alushousut on kaikilla yhtä lukuun ottamatta listattu kategoriaan ”vaatteet”. Sarin alushousut on listattu kohtaan ”asusteet”.
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Ohjelmaa seuraavissa henkilöissä on varmasti myös vedonlyönnistä kiinnostuneita. Nordicbetin voittajakertoimet:

Sulkemisaika Winner of Big Brother 2006 Voitto
31.08.2006 17:00 Kari 4.00
31.08.2006 17:00 Jenni 7.00
31.08.2006 17:00 Sari 8.00
31.08.2006 17:00 Mika 8.00
31.08.2006 17:00 Mira 9.00
31.08.2006 17:00 Tatu 9.00
31.08.2006 17:00 Hanne 9.00
31.08.2006 17:00 Kaarlo 9.00
31.08.2006 17:00 Henri 9.00
31.08.2006 17:00 Ari 13.00
31.08.2006 17:00 Heidi 13.00
31.08.2006 17:00 Mirka 20.00

Sulkemisaika Sex of the Winner of Big Brother 2006 Voitto
31.08.2006 17:00 Male 1.70
31.08.2006 17:00 Female 2.00

Kari on siis ainakin kyseisen puljun mielestä jopa selvähkö suosikki voittamaan kisan. Itse uskon, että Karin jutuilla mennään tiettyyn pisteeseen saakka jatkoon, mutta että voittoon...Eiköhän tämän kaverin vitsien ja turunmurteen mitta tule jo viimeistään parin kuukauden päästä aika helvetin monella niin täyteen, että kyseinen olio on pakko ulostaa talosta. Uskoisin voittajan löytyvän HMV-osastolta tyyliin Kaarlo, Henri tai Ari (mikä jätkä tämä Ari edes on, never seen never heard). Naisista uskoisin pitkälle menevän Hannen ja Jennin.

ps. NYT NIITÄ TISSEJÄ NÄKYVIIN.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Manboobs

Romppanen kirjoitti:
ps. NYT NIITÄ TISSEJÄ NÄKYVIIN.
Nythän niitä näkyi, mutta kieltämättä on vähän pettynyt olo. Vaikka ne Karin tissit isot olivatkin.

Voisiko tuo turkulainen showmies laittaa sen paidan päälleen?
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
SergeiK kirjoitti:
Nythän niitä näkyi, mutta kieltämättä on vähän pettynyt olo. Vaikka ne Karin tissit isot olivatkin.

Voisiko tuo turkulainen showmies laittaa sen paidan päälleen?

Jalat suusta. Sataprosenttisesti. Ja kun tuossa edellisessä viestissäni sanoin että parissa kuukaudessa, niin korjaan lausuntoani: parissa viikossa.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Asukkaat vaikuttavat jo näin parin jakson jälkeen mielenkiintoisimmilta ja eläväisimmiltä kuin viimevuotiset. Onneksi sitä lässynlässyn halailuakin on vähemmän.
 
Viimeksi muokattu:

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Antoiko siinä lopussa se kaveri sormikaasua sille mimmille?

Vaikuttaa tosiaan mielenkiintoisemmalta kuin viime vuonna. Viinaa heti alussa niin homma toimii ja näköjään peittokin heiluu. Peliveto Big Brotherilta antaa tenua heti.

On vielä vähän mielikuvat vähissä asukkaista, mutta Kari se jaksaa ärsyttää...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jouduin hirveänä asiana ilmoittamaan, että NIINKU-sana on pesiytymässä myös Suomen BB2:een. Ykkösessähän Iina ja kumppanit tekivät NIINKU termin viljelystä jo pakokauhua aiheuttavan välisanan ja nyt se saatana on tulossa taas.

Beagle Boy: Kyse oli ilmeisesti kuitenkin ainoastaan ei-seksuaalisesta hieronnasta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jippo kirjoitti:
Hassu juttu. Tuolta toisesta ketjusta olin huomaavinani, että olet humanisti. Olen aina uskonut, että itseni lisäksi myös muut humanistit nimenomaan pitäisivät BB:stä verrattuna muihin tosi-tv-sarjoihin.

Mä olen perustellut itselleni BB:n katsomiseni sillä, että ryhmadynamiikan muodostumista on hauska katsoa. Jokainen meistä lienee ollut tilanteessa, jossa on tavattu ryhmä uusia ihmisiä, joiden kanssa tulee oltua tekemisissä jatkossa pitkäänkin. Siis esimerkiksi opiskelujen alkaessa.

Useinhan käy niin, että joku on aluksi kovasti äänessä, kertoo koko vitsirepertuaarinsa heti ensimmäisenä päivänä, ja saa kovan seuramiehen/naisen maineen. Muutaman päivän päästä sama tyyppi saattaa nyhjöttää yksinään jossain, kun kaikki ovat kyllästyneet niihin samoihin vitseihin ja muutenkin kaverin yksioikoisuus on paljastunut. Joku toinen tyyppi saattaa samanaikaisesti nousta parrasvaloihin, vaikka olisikin hiljaisempi. Mun mielestä nuo ovat mielenkiintoisia prosesseja.

Ylipäätään on hauska havainnoida sitä, kuinka ihmiset yrittävät ottaa paikkansa ryhmässä, ja kuinka pienien eleiden perusteella ihmiset lokeroidaan tiettyihin kategorioihin, joista näiden on myöhemmin vaikea enää murtautua pois. Kuka ystävystyy kenenkin kanssa, ja mitkä ovat ne tekijät, jotka saavat ihmiset inhoamaan toisiaan. Toki myös alkoholin vaikutusta käytökseen on "hauska" analysoida mukaälyllisesti.

BB käy mun mielestä mainiona psykologisena ihmistuntemustreeninä itse kullekin. On hyvä osata asettua toisen ihmisen näkökulmaan ja yrittää ihan oikeasti pohtia, miltä toisesta tuntuu kulloisessakin tilanteessa. BB:ssä sitä voi tehdä kevyesti niin, ettei "erehtyminen" ole vaarallista. En siis tarkoita, että pitäisi tietää minkävärisiä kalsareita joku käyttää, vaan esimerkiksi jonkun toiminnan taustalla olevien motiviien kannalta.

Toki nykyään on muodissa olla niin väliinpitämätön muita ihmisiä kohtaan, etten ihmettele tätä "BB on paskaa"-koulukuntaa, joka leimaa ohjelman pelkäksi aivottomaksi tirkistelyksi. Sitähän se onkin, mutta on siinä silti älyllinen pohjavirekin, jos sen haluaa vain sieltä ottaa vastaan.

Joku sentään on tajunnut vähän syvempääkin olemusta tästä ohjelmasta ja se on helvetin hienoa.

On kyllä niin surullista lukea tätä topikkia, kun jotkut vaan odottaa jotain täysin merkityksetöntä tissien vilahtamista. Eikö tosiaan porukalla ole muuta elämää? Lisäksi on hälyttävää tuon ylettömän dissaamisen määrä, joka juuri tuntuu olevan se päälimmäinen asia tätä ohjelmaa katsottaessa ja analysoitaessa. Kuka on ärsyttävä ja paska milläkin tavalla. Haukutaan ja taas haukutaan ja livenä kyseiset nörtit eivät uskaltaisi sanoa yhtään mitään. Kai se mahdollisuus sitten normaalista elämästä puuttuu, että se pitää elää tämän ohjelman kautta.

Itse toki katson ohjelmaa, mutta lähinnä Jipon alustamasta näkökulmasta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Erittäin mielenkiintoiselta vaikuttaa näin parin jakson perusteella tämän vuoden BB. Sekoitus on mielenkiintoinen. Jotenkin tuntuu, että Mirka ja Heidi ovat vieläkin vittuuntuneita Sarin pääsystä taloon. Toivotaan nyt heidän antavan edes Sarille mahdollisuuden, vaikka seksikaupassa onkin töissä. Oikeastaan aika vittumaista oli Sarilla varmaan mennä taloon kun tiesi, että on ainut kilpailija, kenet muut kilpailijat ovat nähneet ja kuulleet. Sitten vielä ne parin blondin murhaavat katseet kun astui talon sisälle. Heidi ei ainakaan näissä Subin näyttämissä jaksoissa ole vielä mitään sellaista tehnyt, että ansaitsisi jatkaa talossa. Totisen oloiselta vaikuttava muija. Kaksi muuta äänestykseen joutuvaa - Mirka ja Mika - ovat sentään jotain antaneet ohjelmalle. Hanne ja Jenni ovat ainakin Subin koosteissa olleet aikamoisessa paitsiossa, mitä nyt Hanne kävi avautumassa päiväkirjahuoneessa.

Neutraalit pärjää alussa, mutta jyvät erottuu akanoista sitten kun 3-4 kilpailijaa on talosta häädetty. Mielenkiintoista nähdä, kuinka kauan Kari jaksaa tuota show'ta pitää yllä. Luulisi, että jokaiselle ihmiselle tulee se huono päivä jossain vaiheessa :).

Noilla Romppasen laittamilla kertoimilla pelaisin melkein Kaarlon puolesta tällä hetkellä. Vaikuttaa olevan jotenkin positiivisella tavalla pihalla kun katseli/kuunteli sen juttuja päiväkirjahuoneessa :). Ja on kuuleman mukaan myös talon ulkopuolella sellainen...

Edit: Vielä en ole havainnut pelureita, mutta olen valmis ilmoittamaan kun olen havainnut.

Edit 2: Tämä viesti muuten taitaa olla pituudeltaan viiden pisimmän viestin joukossa mun kirjoitushistoriassa.
 
Viimeksi muokattu:

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Beagle Boy kirjoitti:
Antoiko siinä lopussa se kaveri sormikaasua sille mimmille?

Itse ajattelin aluksi, että kyse oli viattomasta hartiahieronnasta, mutta kyllä se käsi sitten loppujen lopuksi tarkemman tutkailun perusteella muualla oli. Oli muuten varsin vittumaisen oloinen baarimikko tuo Mika Helsingin The Clubilla työskennellessään, kenties huono päivä kun tuli hänen kohdalleen osuttua juoman tilaus vaiheessa?
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Swift kirjoitti:
Itse ajattelin aluksi, että kyse oli viattomasta hartiahieronnasta, mutta kyllä se käsi sitten loppujen lopuksi tarkemman tutkailun perusteella muualla oli. Oli muuten varsin vittumaisen oloinen baarimikko tuo Mika Helsingin The Clubilla työskennellessään, kenties huono päivä kun tuli hänen kohdalleen osuttua juoman tilaus vaiheessa?

Ihan hierontaa se oli, 24/7 näytti paremmin tuon tilanteen.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jippo kirjoitti:
BB käy mun mielestä mainiona psykologisena ihmistuntemustreeninä itse kullekin. On hyvä osata asettua toisen ihmisen näkökulmaan ja yrittää ihan oikeasti pohtia, miltä toisesta tuntuu kulloisessakin tilanteessa.
Itse ainakin mieluummin treenaan tuota asiaa ihan elävässä elämässä, tai vaikkapa yrittämällä tajuta, mitä ihmiset täällä Jatkoajassa hakee.

Jatkoaika on itsessään n. tuhat kertaa mielenkiintoisempi erilaisten ja vähän vähemmän erilaisten, eli laumasielujen kokoontumispaikka.

Siinä jää kaikenlaiset BB:t ihan väistämättä toiseksi, tai kolmanneksi.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Beagle Boy kirjoitti:
Antoiko siinä lopussa se kaveri sormikaasua sille mimmille?

Vanhaksi olen tullut kun en tiedä mitä termi sormikaasu tarkoittaa, eli kertokaa niinku mulleki tiiäks? Onks se niinku sama ku sormip**lu, vai sormipeppu mihin niinku tiiäks gääs (=gas) viittais.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Swift kirjoitti:
Itse ajattelin aluksi, että kyse oli viattomasta hartiahieronnasta, mutta kyllä se käsi sitten loppujen lopuksi tarkemman tutkailun perusteella muualla oli. Oli muuten varsin vittumaisen oloinen baarimikko tuo Mika Helsingin The Clubilla työskennellessään, kenties huono päivä kun tuli hänen kohdalleen osuttua juoman tilaus vaiheessa?
Vähän veikkaan ettei kuitenkaan hartioihin koskettukkaan vaan kyseessä oli alaselkä/ristiselkä murjonta.
Ei muuten meinaa saada mitään tolkkua kaverin puheesta, lieneekö kuulossa vikaa?
Muillakin tuntuu tänävuonna olevan sen sortin artikulaatoita ettei tällainen puolikuuro saa selvää, varsinkaan noista murteista.

Mirkan puolustukseksi voisi sanoa että sillä on aika isot TISSIT.
Onhan se muutenkin sellainen perusrehevä päärynäperse, mutta se nyt on tätä päivää.

Noi paidattomat miehet alkaa kyllästyttämään, Kari ja Hena vetää jatkuvasti ilman paitaa.
Tulee sellainen fiilis että kattoisi jotain Samuli Edelmania ilman paitaa, joka ei tietenkään ole mikään mielyttävä juttu nähtäväksi näin lähellä nukkumaanmenoa.

Kari toivonmukaan vetäsee viikseen sitä saria, vaikkei se mitenkään oikeudenmukaista olisikaan olisi kiva nähdä kun joku ylittää itsensä, ikäänkuin suomi voittaisi brasilian fudiksessa jollain epäselvällä pilkkumaalilla ja brassit olisi paukutellut maalitolpat soikeaksi koko pelin ajan.

Jos ymmärrätte :)
 

Lorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU, Avs. Selänteen Teemu ja Anaheim.
Loistavaa viihdettä jälleen, Turun poika sekoilee ja ottaa pallon päähän, vähän jo pientä mus mus sex sex äksöniä ja viinaksia tarjoillaan ihan mukavasti talon asukkaille jotta tilanne kävisi mielenkiintoiseksi.

Eilen sai taas naureskella kun katteli BB:tä, hyvä näin. Oon jäänyt koukkuun ja haluun tonne taloon! :D
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
SergeiK kirjoitti:
Voisiko tuo turkulainen showmies laittaa sen paidan päälleen?
Voisikin. Ja se törppö tamperelainen voisi pitää housut jalassa.

Jos saisin päättää (en tietenkään saa) niin ensimmäisenä talosta lähtisi Mika. Heidi saa jäädä taloon, koska Sarin kanssa käytävää, nähdäkseni väistämätöntä blondisotaa ei olla vielä nähty. Mirka taas on niin ytimiä myöten ärsyttävä tyyppi, että aiheuttaa varmasti konflikteja. Mika on enimmäkseen harmittoman ja mitäänsanomattoman oloinen. Kivuton ensipoisto.

Havainnot tehty vain telkkarissa näytetyn perusteella, 24/7-addiktit tietävät varmasti paremmin mutta entäs sitten.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Gellner kirjoitti:
Ihan hierontaa se oli, 24/7 näytti paremmin tuon tilanteen.

Aika hyvin oli tuossa normaalissa Subin 22-23 lähetyksessä saatu tuo hieronta näyttämään hieman muultakin. Taas meitä vain Subin lähetyksen varassa olevia siis vedätettiin.

Mitä tulee nimeämisistä niin Mirka vaikutti minusta tuossa nimeämis hommassa siellä päiväkirjahuoneessa sellaiselta nipottajalta että ainakin allekirjoittaneen karvat nousi pystyyn. Ja näyttää tosiaan siltä että nuo molemmat blondit Mirka ja Heidi ovat ottaneet sen talon kolmannen blondin, Sarin, hampaisiinsa ja ilmeisesti he kokevat hoitsu-pornomyyjän Sarin omaksi uhakseen.

Nimetyiksi tuli kuitenkin siis Mika, Heidi ja Mirka joista en usko Mikan olevan edes uhattuna mutta Mirkan ja Heidin välillä en osaa vielä sanoa mitään. Heidi vaikuttaa, ainakin näin aluksi, hieman hiljaiselta (tosin tuo tyttö taisi olla porukan nuorin?) ja Mirka tuon päiväkirjahuoneen nimeämisen perusteella niuhottajalta joten ehkä tässä vaiheessa oma vaakani kallistuu sinne Mirkan suuntaan koska Mirka on tällä hetkellä ainut joka on kerinnyt jo näin lyhyellä otannalla hieman ärsyttämään, en silti yllättyisi vaikka se eka lähtijä olisikin Heidi.

Alku tällä kertaa on ollut hieman vauhdikkaanpi kuin edellisellä kertaa, tosin viinaksista ei ole ainakaan vielä ollut pulaa.

Designer kirjoitti:
Heidi saa jäädä taloon, koska Sarin kanssa käytävää, nähdäkseni väistämätöntä blondisotaa ei olla vielä nähty.

Kissatappelu. Nam.

Jep, siltä vaikuttaa että ainakin Heidi kokee Sarin uhaksi sen sijaan en ole yhtään varma että Sari edes olisi vielä havainnut tuota varauksellisuutta.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
flintstone kirjoitti:
Jep, siltä vaikuttaa että ainakin Heidi kokee Sarin uhaksi sen sijaan en ole yhtään varma että Sari edes olisi vielä havainnut tuota varauksellisuutta.

Tämän voisi varmaan tarkistaa jostain BB:n sivuiltakin, mutta menköön nyt ulkomuistista, eli minusta Sari antoi kaksi pistettä juuri Heidille. Eli eivät varmaan mitään ylimpiä ystäviä ole / tule olemaan.

Ja se Mirka todellä antoi varsin hyvän kuvan itsestään pystymällä analysoimaan niin vihamielisesti kanssakilpailijoitaan noinkin lyhyen yhdessä vietetyn ajan perusteella. Muutoinkin tuntui olevan räksytettävää siitä ja tästä. Parsakaali on se vihreä ja parsa on valkoinen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös