Sulku ja Santala Jokereihin?

  • 9 520
  • 81

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Roby
Mike:Enpä ole heittänyt kiveä kaivoon vielä Santalankaan suhteen, vaikka tutut kevään merkit ovatkin ilmassa.Stuntti varmaan löytyykin, ehkäpä meidän oman Ison Mustan (Simicek) muodossa.Kyse onkin miten tehdä joukkueesta vielä parempi, eikä vain yhtä hyvä myös ensi kaudeksi.

Maalivahtikuviot menivät perseelleen Puurulan sairastuttua, potentiaalia Zedessäkin olisi varmaankin ollut.

-Tää oli varmaankin tarkoitettu mulle, edelliseen kirjoitukseeni viitaten. Veskarikuvio ei saa enää epäonnistua, mikäli Kerho haluaa taistella pytystä tosissaan. Se tiedetään Hämeenlinnassakin. Luonnollisesti Zenekissä oli potentiaalia vaikka muille jakaa, ihmettelen vieläkin mikä meni pieleen?? Onko veskarin homma -siis kokonaispanos valmentautumisineen arvostuksineen kaikkineen- varmasti tarpeeksi arvostettu perinteisesti loistavilla hyökkääjillä ja suurilla tehdyillä maaleilla ratsastavassa Kerhossa? Siis kysyn vaan ihan vilpittömästi. Olisiko tässä pientä kulttuurieroa esimerkiksi Tapparaan, joka varmistaa aina ensin mv-tilanteen ennenkuin funtsii muuta joukkuetta? Ja Tapparassa veskari on todella arvostettu, kuten Draperin lausunnoistakin on saanut lukea. Olisiko näin, että Kerhossa veskari ei ole tarpeeksi iso kingi joukkueen sisäisessä arvoasteikossa - ts. ei saa tarpeeksi suurta huomiota/glooriaa?
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Re: Mitähän tärkeää on tän illan pelissä?

Viestin lähetti flintstone
Sarjaykkösellä Tapparalla on 64 pistettä, sarjakakkosella HPK:lla on 62 pistettä ja sarjakolmosella Jokereilla 61 pistettä, kaikilla kolmella pelejä on jäljellä 11 eli voittajille pisteitä on jaossa vielä 22. Eli miten tämän illan peli on jotenkin erityisen tärkeä? Siksikö että Kerho voi voitolla nousta hetkeksi sarjakärkeen? Vai siksi että Jokerit voi voittamalla ohittaa Kerhon?
Miksi ottelut kärkijoukkueita vastaan ovat tässä vaiheessa kautta tärkeitä? Jokerit ei mahdollisesti häviä kovinkaan montaa ottelua enää tällä kaudella. Jos HPK saisi tässä vaiheessa 3 pisteen etumatkan, se "oikeuttaisi" vielä yhteen tappioon ja yhteen tasapeliin (jos maaliero on hyvä) vaikka Jokerit voittaisi loput ottelunsa. Tämä siis suhteessa Jokereihin. Jotkut puhuvat henkisestä yliotteesta play-offeja silmällä pitäen, mutta sen merkitysken saa jokainen arvioida itse.

Jussih: vaikka Santalan jääminen tietäisi kerholle 50 000 e:n lisäpottia, niin eikös miehen ensi kauden seura saisi sen saman rahan joka tapauksessa, ja voisi myös lisätä sen palkkaan?

Itse asiassa en näiden kolmen ex-Jokerin paluuseen usko. Kerhosta saattavat hyvinkin lähteä vaikka kaikki, mutta luultavasti ulkomaille - etenkin Sebastian. Jos sen sijaan joku näistä muuhun suomalaisseuraan lähtee, veikkaan Santala ja TPS. Jos Simicekin tulo tosiaan totetuu, niin ei Tommi halua kakkossentteriksi jäädä, vaan menee sentteripulaa potevaan TPS:aan. Tai sitten AHL-Antti palaa Turkuun ja Santala Antin paikkaajaksi. Edelleen veikkaan Teemu Aallon siirtyvän narripaitaan.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Re: Re: Mitähän tärkeää on tän illan pelissä?

Viestin lähetti Master God
Jotkut puhuvat henkisestä yliotteesta play-offeja silmällä pitäen, mutta sen merkitysken saa jokainen arvioida itse.

Menee nyt hieman ohi itse aiheesta, mutta kun nyt puheeksi tuli ja itselläni ei ole tilastoja käsillä, eikä niin hyvä muisti kuin ehkä pitäisi. Vastaisiko siis joku ystävällinen että onko HPK suostunut voittamaan Jokereita Hjalliksen Moskeijassa vielä kertaakaan?

Itselläni on vahva kutina, että näin ei olisi päässyt käymään.

Kiitos!
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Re: Re: Re: Mitähän tärkeää on tän illan pelissä?

Viestin lähetti Lapanen
Menee nyt hieman ohi itse aiheesta, mutta kun nyt puheeksi tuli ja itselläni ei ole tilastoja käsillä, eikä niin hyvä muisti kuin ehkä pitäisi. Vastaisiko siis joku ystävällinen että onko HPK suostunut voittamaan Jokereita Hjalliksen Moskeijassa vielä kertaakaan?
Edellinen voitto Jokereista Helsingissä on 5.1.1997. Ei tainnut olla Hjallis-areenaa silloin?
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sulku, Santala & Somervuori

Nyt se sitten näköjään alkoi. Itse epäilin, että tämä alkaisi vasta heti olympiatauon jälkeen, jolloin sillä olisi ollut ehkäpä vielä suurempi (mahdollinen) vaikutus. Peli avattiin kuitenkin jo hyvissä ajoin. HPK:n kannalta tässä on vain tällä kertaa yksi hyvä puoli, sillä tämä sopankeitto ei vaikuta joukkueen pelaamiseen. Santala ja Sulkuhan ovat molemmat poissa joukkueen vahvuudesta, Santala koko kauden.

Mitä sitten tulee itse näihin siirtoihin, niin Sebastian Sulun kohdalla siirto joko pääkaupunkiseudulle tai ulkomaille on enemmän kuin todennäköinen. Eikä tämä tule oikeastaan kenellekään HPK:n organisaatiossa yllätyksenä. Sululle tuskin edes tarjotaan jatkosopimusta. Itse veikkaisin, että Harkimo ja Salonoja kilpailevat miehestä. Sululla on nyt elämänsä tilaisuus rahastaa todellinen unelmasopimus. Miehen hyökkäyspään pelaaminen meni alkukaudella niin yläkanttiin, että joulukuun jälkeen miehen otteet ovat tuntuneet aika vaatimattomilta. Nyt on kuitenkin miehellä mahdollisuus lyödä kunnolla rahoiksi, joten kaveri varmasti myös sen tekee. Eikä siinä mitään, Sebastian ansaitseekin sen ison sopimuksensa.

Tapaus Santala onkin sitten jo mielenkiintoisempi. Jokereilla on riveissään useita senttereitä, jotka hamuavat peliaikaa. Antti Aalto, Petri Pakaslahti ja Tuomo Ruutu etunenässä. Mikäli Tommi ei nyt saa Atlantalta(kuten todennäköistä on) kunnon sopimustarjousta loukkantumisen vuoksi, niin miksi kaverin kannattaisi riskeerata mitään peliaikansa ja roolinsa vuoksi? Miehellä on optio HPK:hon, joka on valmis tarkistamaan jopa reilusti ylöspäin sopimuksen rahallista arvoa. Santalalla on myös permanenttipaikka HPK:n ykkösketjussa Antti Miettisen vieressä. Toisin sanoen hänelle on tarjolla takuuvarma peliaika sekä huipputehot, joilla Atlanta tarjonnee miehelle vuoden päästä yksisuuntaisen sopimuksen. Miksi miehen siis kannattaisi riskeerata tämä resepti? Muutaman tuhannen euron takia, jotka Harkimo voi kyllä miehelle tarjota? Mistään muusta Santala ei voisi takuuta saadakaan, sillä mistä sitä tietää miten paperilla hyvältä kuullostavat ketjut toimivat käytännössä. HPK:ssa tuota riskiä ei ole. Kaikki on valmiina.

Eero Somervuoreen sopivat lähes tulkoon samat sanat. Somervuori on nyt pelannut vuoden vastuullisessa roolissa sm-liigaa. Se ei loppujen lopuksi ole kovin paljoa. Miehen sopimus päättyy keväällä, mutta esimerkiksi miehen koulu on edelleen kesken eikä hän tämän kevään aikana saa valkolakkia vielä päähänsä. Koulu tulee kestämään vielä yhden vuoden. Aiemmin syksyllä Somervuori kertoi kuinka possuketju on paras yhdistelmä, jossa hän on ollut mukana. Tämä tulee varmasti painamaan vaakakupissa aika paljon, kun mies mietttii ensi kauden kuvioitaan. HPK tarjoaa hänelle peliajan, permanenttiketjun sekä ensi kaudeksi myös roiman palkankorotuksen. Myös koulukuvio olisi helpointa hoitaa kuntoon Hämeenlinnassa, toki kyllähän sen saa pienellä säätämisellä hoidettua varmaankin myös muualla. Mutta mitä sellaista mies voisi muualla saada mitä HPK ei voisi tarjota? Muutaman euron enemmän ja sen mukana tulevan riskipaketin? Ei mitään muuta. Tuskin Eerolla nyt niin kova kiire on pois. NHL-kortti on tietysti yksi mahdollinen vaihtoehto, tosin kaverilla ei kyllä ole mitään asiaa isoon liigaan, ei ainakaan vielä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ja soppaa sekasin!

Eli kyllä näkee, että Kerhon menestystä taas pelätään. Tällä kertaa mediasota aloitetaan sitten täältä jatkoajasta ja veikkaan, että seuraavien kuukausien aikana homma jatkuu myös iltalehtien, Helsingin- ja Turunsanomien, veikkaajan ja television välityksellä. Täytyy sanoa, että kyllä teille pääkaupunkiseudulla ja Turussa hommat osataan. Aina jos muualta joku uhkaa, niin huhut liikkeelle!

Näin käy pienille, esimerkkejä suunnilleen:

Kaudet: Tyyliin Media suoltaa --> HKI-TPS ostaa --> Tulos:

1990-1991: HPK on ostojoukkue
Seuraus: Ei vaikutusta, kai

1992-1993: Palo ja Laukkanen tappelevat
Seuraus: Ei vaikutusta, kai

1996-1997: Werner Malmö:hon, Hassinen Jokereihin
Seuraus: Loppuottelut meni, kun Werner petti

1998-1999: Nurminen ja Koivisto Jokereihin
Seuraus: Nurminen pettää

1999-2000: H-P-K kenttä rikki
Seuraus: Peli sekasin, oisko ollu mahiksia?

2000-2001: Korhonen Jokereihin
Seuraus: Ehe ehe, ei onnistunu, HYVÄ KÄRPÄT!

2001-2002: Santala, Somervuori, Sulku Jokereihin
Seuraus: .. .......!

Eli taas meitä koetellaan! Tsemppiä HPK:n pelaajille ja johdolle, älkää antako pakan seota ulkoisten asioiden vuoksi! Me uskotaan teihin ja teidän ammattitaitoon! Ja tsemppiä kerhofaneille ympäri maata ja muillekin pikkuseuroille (jopa Ilves ja Tappara!), ei laskeuduta tuolle tasolle, jossa pyritään voittoon keinolla millä hyvänsä!!!

Lisäys:
Kuznetsov puhuu asiaa jälleen, en voisi paremmin olla samaa mieltä tästä onnea onnettomuudessa teoriasta ja yleensäkin koko edeltävästä viestistä!
 
Viimeksi muokattu:
F

Flonaldo

Re: Ja soppaa sekasin!

Viestin lähetti Musta_Kyy
1992-1993: Palo ja Laukkanen tappelevat
Seuraus: Ei vaikutusta, kai

Aah, olinkin päässyt jo tämän unohtamaan. Tämähän oli yksi parhaista yrityksistä. Kyy ja Lelu tosiaankin tappelivat treeneissä, mutta tämän huhun levittely kyllä meni mönkään. Kavereillahan oli nimittäin tapana kaksistaan vääntää ilmeisesti harjoitusmielessä. Samalla kaudellahan oli "Palo Jokereihin", mutta sekin taisi jäädä merkityksettömäksi.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: Ja soppaa sekasin!

Viestin lähetti Flonaldo


Aah, olinkin päässyt jo tämän unohtamaan. Tämähän oli yksi parhaista yrityksistä. Kyy ja Lelu tosiaankin tappelivat treeneissä, mutta tämän huhun levittely kyllä meni mönkään. Kavereillahan oli nimittäin tapana kaksistaan vääntää ilmeisesti harjoitusmielessä. Samalla kaudellahan oli "Palo Jokereihin", mutta sekin taisi jäädä merkityksettömäksi.

Juu, toi oli säälittävin yritys. Poikia varmaan nauratti! Tuona vuonna mediakolttoset taisi käänää kelkkaa vain positiiviseen suuntaan.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Re: Ja soppaa sekasin!

Viestin lähetti Musta_Kyy
Eli kyllä näkee, että Kerhon menestystä taas pelätään. Tällä kertaa mediasota aloitetaan sitten täältä jatkoajasta ja veikkaan, että seuraavien kuukausien aikana homma jatkuu myös iltalehtien, Helsingin- ja Turunsanomien, veikkaajan ja television välityksellä. Täytyy sanoa, että kyllä teille pääkaupunkiseudulla ja Turussa hommat osataan. Aina jos muualta joku uhkaa, niin huhut liikkeelle!

Näin käy pienille, esimerkkejä suunnilleen:

Kaudet: Tyyliin Media suoltaa --> HKI-TPS ostaa --> Tulos:

1990-1991: HPK on ostojoukkue
Seuraus: Ei vaikutusta, kai

1992-1993: Palo ja Laukkanen tappelevat
Seuraus: Ei vaikutusta, kai

1996-1997: Werner Malmö:hon, Hassinen Jokereihin
Seuraus: Loppuottelut meni, kun Werner petti

1998-1999: Nurminen ja Koivisto Jokereihin
Seuraus: Nurminen pettää

1999-2000: H-P-K kenttä rikki
Seuraus: Peli sekasin, oisko ollu mahiksia?

2000-2001: Korhonen Jokereihin
Seuraus: Ehe ehe, ei onnistunu, HYVÄ KÄRPÄT!

2001-2002: Santala, Somervuori, Sulku Jokereihin
Seuraus: .. .......!

Eli taas meitä koetellaan! Tsemppiä HPK:n pelaajille ja johdolle, älkää antako pakan seota ulkoisten asioiden vuoksi! Me uskotaan teihin ja teidän ammattitaitoon! Ja tsemppiä kerhofaneille ympäri maata ja muillekin pikkuseuroille (jopa Ilves ja Tappara!), ei laskeuduta tuolle tasolle, jossa pyritään voittoon keinolla millä hyvänsä!!!

Lisäys:
Kuznetsov puhuu asiaa jälleen, en voisi paremmin olla samaa mieltä tästä onnea onnettomuudessa teoriasta ja yleensäkin koko edeltävästä viestistä!

Hieno kirjoitus. Etenkin itselleni, joka olen viime aikoina ollut huolissani siitä että SM-liigan seuraamisesta saadut fiilikset laimenevat, tuollaiset huomiot ovat lämmittäviä. Mikään ei nimittäin tunnu urheilufanista niin hyvältä kuin tuntea olevansa salaliiton uhri. Pienten puolella isoja ja pahoja vastaan taisteleva ritari on ehkä hienointa millaiseksi jonkinlaisen sydämen ja tunteet omaava ihminen haluaisi itsensä mieltää.

Pidemmän linjan IFK-fanit tämän muistavat, heitä kun takavuosina, etenkin W&S:n kaudella sorrettiin joka suunnalta, ja lujaa. Moisen sorron päälle kun voittaa mestaruuden, ei sellaista tunnetilaa voi kuin kadehtien kuvitella.

Yhtä kohtaa jutussasi hieman ihmettelin. En nimittäin muista että Korhonen olisi torjunut HPK:ssa viime kaudella, tai jos pelasikin Kärpissä, niin miten tämä HPK:ta vastaan suunnattu hyökkäys sitten meni HPK:n osalta mönkään, ja voittiko HPK sitten liigamestaruuden? Muuten kehitelmäsi olivat mainioita, vain pientä viilausta vailla.

Huhuja on liikkeellä runsaasti. On meistä itsestämme kiinni kuinka hyvät fiilikset niistä pystymme itsellemme kehittelemään.

Menestystä kaikille.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: Ja soppaa sekasin!

Viestin lähetti Lapanen


Yhtä kohtaa jutussasi hieman ihmettelin. En nimittäin muista että Korhonen olisi torjunut HPK:ssa viime kaudella, tai jos pelasikin Kärpissä, niin miten tämä HPK:ta vastaan suunnattu hyökkäys sitten meni HPK:n osalta mönkään, ja voittiko HPK sitten liigamestaruuden? Muuten kehitelmäsi olivat mainioita, vain pientä viilausta vailla.

JA

Mikään ei nimittäin tunnu urheilufanista niin hyvältä kuin tuntea olevansa salaliiton uhri. Pienten puolella isoja ja pahoja vastaan taisteleva ritari on ehkä hienointa millaiseksi jonkinlaisen sydämen ja tunteet omaava ihminen haluaisi itsensä mieltää.


Ensinnäkin:

Hmm, eikö esimerkkien alussa ollut jotakuinkin:

--------
Näin käy pienille, esimerkkejä suunnilleen:

Kaudet: Tyyliin Media suoltaa --> HKI-TPS ostaa --> Tulos:
---------

Ehkäpä asiavirheenä voidaan pitää sitä, ettei Kärpät nyt niin kovin pieni ole, toisaalta he harrastavat yleensä melko rehtiä politiikkaa.

Toisekseen:

Kuinka moni pienen seuran tai esim. HPK:n kannattaja on mielestäsi eri mieltä mainitsemistani faktoista? Olen kuitenkin melko jalat maassa tyyppi ja taipuvainen uskomaan, että niillä pelataan, mitä on! HPK:n organisaatio kokonaisuudessaan enemmän työllä ja taidolla vähemmällä rahalla, hieman mediapeliäkin. Jotkut muut enemmällä rahalla ja paremmilla "mediavaikutusmahdollisuuksilla" ja tietysti myös taidolla ja tiedolla, kuitenkin ehkä eri suhteessa.


Nyyh, elän mielikuvitusmaailmassa! :p
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Roby
Olisipa hienoa nähdä minkälaisiin ihmeisiin Lintumäki pystyisi esim. suhteessa samankokoisella budjetilla kuin Bluesilla tai Kärpillä.:)

Veikkaan itseasiassa, että ei kovin kummoisiin. Siinä paikkaa tulee helposti valittua se pehmeämpi polku ja värvättyä näitä "tunnettuja" pistemiehiä.
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Re: Kärpät#18

Viestin lähetti Birkku
Mikäli Myli ei ensi kaudeksi sopimuksesta huolimatta teille kelpaa, me toivotamme hänet tervetulleeksi tänne. Voisimme vaikka antaa vaihdossa erään R. Kallioniemen, joka on "vahva kuin biisoni", kuten joku julkaisu asian ilmaisi.

Hmjaa. En nyt oikein tiedä mitä K#18 tarkoitti heitollaan, ehkäpä yleisellä tasolla viittasi Junnon tapaan tuoda vahvistuksia Sveitsin divarista.

Muutta mutta, Mylihän on surkean (niin,kuten muullakin joukkueella) alkukautensa jälkeen parantanut otteitaan kuin sika juoksuaan. Minäkään en riemusta hyppinyt tuosta hankinnasta aikanaan kuultuani, mutta pyörrän mielipiteeni mieluusti.
 

#13

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jokerit matsissa Risto Korpela HPK.n toimitusjohtaja oli sanonnut klubitilaisuudessa, että Santalan kanssa neuvottelut ovat käynnissä, että Tommi on myös ensikaudella kerhossa. Et silleen. Sedu saa minun puolesta lähtee Jokereihin istumaan jäähyjä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti #13
Jokerit matsissa Risto Korpela HPK.n toimitusjohtaja oli sanonnut klubitilaisuudessa, että Santalan kanssa neuvottelut ovat käynnissä, että Tommi on myös ensikaudella kerhossa. Et silleen. Sedu saa minun puolesta lähtee Jokereihin istumaan jäähyjä.

HPK:n ja Santalan välillä käytiin neuvotteluja ja pitkään. Tänään sitten kuulimme, että Santala (ja mm. Somervuori ja Vujtek) saivat vihdoin sopimuksen HPK-paitaan. Hyvä että asiat saivat vähän vauhtia, sillä todellisuudessa HPK oli Santalan ja Somervuoren ykköskohde. Onneksi HPK:n ja sen kannattajien kannalta seura huomasi tähtiensä ympärille syntyneen todellisen kuhinan ja tarjosi aiempaa kohtuulisempaa sopimusta. Nopeasti.

Santala oli monien muidenkin seurojen kiikarissa ja täältä Helsingistä niitä löytyy kaksi eli Jokerit ja HIFK. Varsinkin jälkimmäinen pyrki hyvällä tarjouksella saamaan Santalan riveihinsä.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Hpk teki sitten tärkeitä jatkosopimuksia ja onnittelut niistä heille.
Ainoa asia mikä ihmetyttää on se kuinka noin pienellä budjetilla voidaan pitää ton tason pelaajia.Vaikka saihan esimerkiksi Miettinen vuonna 2000 peräti 100000mk kaudesta joten ei se ole tyhmä joka halvalla saa pelaajia vaan se joka ilmaiseksi pelaa.Tai sitten kaikkia tuloja ei verottajalle ilmoiteta.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Viestin lähetti mixu
Hpk teki sitten tärkeitä jatkosopimuksia ja onnittelut niistä heille.
Ainoa asia mikä ihmetyttää on se kuinka noin pienellä budjetilla voidaan pitää ton tason pelaajia.Vaikka saihan esimerkiksi Miettinen vuonna 2000 peräti 100000mk kaudesta joten ei se ole tyhmä joka halvalla saa pelaajia vaan se joka ilmaiseksi pelaa.Tai sitten kaikkia tuloja ei verottajalle ilmoiteta.

No eihän Antti lopulta viime kaudella niitä pisteitä ihmeemmin takonut, nyt se tähti vasta on syttynyt. Miettinen solmi viime kesänä kolmen vuoden sopparin, minkä yhteisarvon veikkaisin tuonne +- miljoonan korville, eli 300-350kmk/kausi. Ihan näin mutulta.

Ja mitä Santalan ja Somervuoren soppareista - on se vitun hienoa näyttää välillä, ettei Jokerit aina niitä tähtiä saa troolattua. Loistavaa!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti cobol


Santala oli monien muidenkin seurojen kiikarissa ja täältä Helsingistä niitä löytyy kaksi eli Jokerit ja HIFK. Varsinkin jälkimmäinen pyrki hyvällä tarjouksella saamaan Santalan riveihinsä.


Kuten aina olet hyvin informoitu asioista hra cobol. Paljonko ifk tarjosi Santalalle. Jokerit ei tietenkään tosissaan ollut mukana tässä kisassa. Teillähän on jo Aalto, Pakaslahti ja Tuomo Ruutu, eikä jokereiden tyyliin kuulu hankkia ylimääräisiä tähtipelaajia joukkueeseen. ;)
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niinpä niin

HPK:n nykyisistä sopimuksista umpeutuu ensi keväänä kaksi verrattain kallista paperia. Sillä sekä Nedvedin että Määttäsen sopimukset umpeutuvat ja siinä hommassa HPK:lta vapautuu noin 150-170 000 euroa. Tämä tietysti toi HPK:lle tiettyjä mahdollisuuksia satsata edullisilla sopimuksilla pelanneiden kavereiden tarkistettuihin palkkoihin. Sitä minä en ymmärrä, että joku todellakin olisi niin tyhmä, että maksaisi syksyllä 1999 19-vuotiaalle A-juniorille yli 100 000 mk. Onko 100 000 mk liian vähän A-juniorille, jolla ei ole mitään näyttöjä liigasta, onko Mixu?
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti mixu
Hpk teki sitten tärkeitä jatkosopimuksia ja onnittelut niistä heille.
Ainoa asia mikä ihmetyttää on se kuinka noin pienellä budjetilla voidaan pitää ton tason pelaajia.Vaikka saihan esimerkiksi Miettinen vuonna 2000 peräti 100000mk kaudesta joten ei se ole tyhmä joka halvalla saa pelaajia vaan se joka ilmaiseksi pelaa.Tai sitten kaikkia tuloja ei verottajalle ilmoiteta.

On se ihmeellistä miten se HPK huijaa, kun se ei maksa 18-vuotiaalle 13 liigaottelua elämänsä aikana 0+0 tehoilla pelanneelle omalle junnulleen ainakin miljoonaa??

Mutta vielä ihmeellisempää on se miten IFK pystyy tekemään plusmerkkistä tulosta, kun Hirsolle, Vihkolle, Viitaluomalle, Grünnille, Pikkaraiselle ja sun muille maksetaan jokaiselle miljoona per lärvi. Ja Pena sai ne vielä sentään halvalla. Ja vielä maksetaan kuudelle koutsille palkkaa sekä pelaajille ympäri maailmaa.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sehän on selvää

Koska HPK on Hämeenlinnan yhteisellä asialla, työskentelee sen koko organisaatio pelkällä talkoohengellä. Palkaksi riittää hyvä mieli, pullakahvit ja Vujtekin pelipaita (tietenkin nimmarilla varustettuna). Ja jos se ei riitä, niin palkan voi maksaa myös perunoina.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
ONNEA HPK uusista sopimuksista!!!

Taitaapi ottaa koville joillekin tzadilaisille nama meidan uudet sopimukset? KEUKEU VAAN! Nyt saa tuulettaa, JESS!!!
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin olen tosiaan hiukan yllättynyt / pettynyt , mutta se että Jokerit ei saa Santalaa / somervuorta / vujtekkii ei tarkota etteikö meille voitaisi ostaa kovia saman tason pelaajia jostain muualta...
Hpk ei ole ainut "pikkuseura" maailmassa jolta voimme "varastaa" heidän vähäiset tahtensä.. :P

Eli en usko että se että Jokerit eivät saaneet ketään heistä kaataa mitenkään Jokereiden ensikauden voitto mahdollisuuksia , se lisää Hpk:n se on totta mutta Jokereita se ei heikennä , koska eihän heistä kukaa edes mitenkää varmasti ollut edest tulossa meille päin .. joo no aika sama etc
 

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
Eilistä peliä katsellessa...

ei voinut tulla kuin siihen johtopäätökseen, että Sebun lähtö joukkueesta kauden päättyessä on molempien etu: mieshän on aivan pa*ka tätä nykyä ja taitaa kaivata kotihalliinsa lisää valoja, savua ja katosta laskeutuvia kummajaisia... vakka löytänee kantensa huhtikuussa - which was nice!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös