Suklaalevyjen kuningas

  • 11 988
  • 86

Mikä on suklaamerkkisi?

  • Fazer

    Ääniä: 174 54,9%
  • Marabou

    Ääniä: 84 26,5%
  • Toblerone

    Ääniä: 25 7,9%
  • Milka

    Ääniä: 11 3,5%
  • joku muu

    Ääniä: 23 7,3%

  • Äänestäjiä
    317

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Fazerin Sininen on kyllä sellainen perusvarma tapaus. Käy aina. Hyvänä kakkosena tulee Marabou maitosuklaa. Ja kylmänä tietysti, sitä on turha enempää pohtia.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kuinka nautin Maraboun minttukrokanttisuklaalevyä oikeaoppisesti

Ensinnäkin täytyy levyn kappaleita sulatella suussa jotta peilimäinen kiilto lähtee suklaasta pois. Tämän jälkeen, mikäli tahdonvoimaa riittää, annetaan levyn kappaleen sulaa suussa niin kauan, että vain krokantin kappaleet ovat jäljellä. Sitten purra murskitaan ne makoisat ja hunajaiset kappaleet ja ollaan onnellisia.

Sama pätee Fazerin keltaiseen, ruskeaan, violettiin, marianneen tai mihin tahansa missä suklaalevyyn on sijoitettu kiinteitä ja konkreettisia kappaleita.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Yleensä ostan Fazerin tuotteita kun suklaasta on puhe.

Levyistä parhaiten uppoavat Fazerin sinisen ohella suklaa-rusina ja tämä uutuus jossa on mariannerouhetta.

Harvemmin tulee ostettua Maraboun levyjä, niistä minttucrisp on todella hyvää. Sitten on tietty mainittava Toblerone, sitä on saatava vähintään kerran vuodessa - jouluna.

Tunnustan, syön suklaata aivan liikaa - useita satoja grammoja viikossa noin keskimäärin.

vlad.
 

Mokoma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Detroit Redwings, ManU.
Marabou on oma valintani, Fazer ei uppoa kauhean hyvin. Maraboussa on tietty pikantti maku, jota en maista muissa suklaissa. Jos taas haluaa jotakin mussuttaa nopeasti ja vauhdilla, niin Fazer on sitten parempi vaihtoehto, sillä Marabouta kannattaa säilyttää rauhallisempaan, nautinnollisempaan hetkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Gags kirjoitti:
Joku muu, mikä: La Maison du Chocolate on minun suklaamerkkini.

Myödäänkö tuota merkkiä Välivainion Siwassa?
 

Mitchner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Fazer ehdottomasti. Suosikkini on pähkinärouhesuklaa, mutta myös rusinaversio kelpaa hyvin.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Marabou on mun suosikki (Digestive, Appelsiinikrokantti ja Cocos). Fazerin Marianne on myös aivan loistava.

Myös ulkomaalaiset Hershey's ja Cadbury ovat hyviä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kallistun kyllä vetämään suklaiden kuningattaren eli Fazerin puolelle. Ei kahta sanaa. Tosin kyllä Toblerone ja Maraboun maitosuklaakin maittavat, mutta Fazerin sininen on suklaiden ykkönen.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Maraboun minttukrokantti on ihan ylivoimanen ykkönen.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ei ole Fazerin Sinistä voittanutta tullut vieläkään vastaan. Liki täydellinen levy niin kooltaan kuin maultaankin. Perinteisen Sinisen lisäksi myös Marianne-täytteinen, hasselpähkinäinen sekä vaalea levy maistuvat noin kerran kuussa.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Korkunovin venäläinen suklaa on mielestäni ollut vallan herkkua. Tosin venäläisten tuotteiden ostaminen vituttaa nykyään sen verran pahasti, että luultavasti Korkunov maistuisi pienesti leivänpalolta, jos siihen nyt ryhtyisin.

Milka tekee laadukkaita tuotteita. Fazerin sinistä ei käy aliarvioiminen, eikä tummaa. Belgiasta löytyy useampikin oiva tuottaja, ja melkeinpä kallistuisin belgialaisen suklaan suuntaan, merkistä riippumatta.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Fazerin lontoonrae- suklaalevy on kyllä paras. Marabousta en tykkää, se jää inhottavasti kitalakeen mohlimaan. Jääkaapissa on kolmatta viikkoa joku uusi M:n pähkinäsuklaalevy eikä uppoa kyllä yhtään.

Lapsena ostin aina karkkipäivänä K- kauppa Kipparista Royalin sellasen valkosuklaalevyn, jossa kolmio keskellä. Ei ole sen voittanutta.
 

PalloJofa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Kyllä se on Fazerin sininen ehdottomasti. Erityisesti se marjoilla höystetty uppoaa erityisen hyvin, ihmettelen kun ei ole kukaan aikaisemmin maininnut tätä kuninkaallista herkkua. Noin yleisesti tykkään tummasta suklaasta, valkosuklaa ei uppoa. Ja kyllä se suklaa aika hyvältä jääkaapista maistuu, harvemmin vain malttaa jäähdyttää jos ostaa.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Olen tässä ketjussa tuhansia vuosia sitten muka vastannut että Maraboun minttukrokantti voittaisi Fazerin sinisen. Kävin tässä välissä läpi oksennustaudin, jonka aikana laattasin Maraboun suklaata yhtätyönäisesti. Tarpeeksi sanottu.

Fazerin sinisessä on pyhä, hienostunut maku, eikä sitä voita mikään. Ei mikään. Ei edes käsin näpätty belgialainen suklaati. Tosin en ole sellaista syönyt, mutta maistamatta paskaa verrattuna Fazerin siniseen.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Jännä ettei vielä yhtään ääntä Lindt-suklailla, joita saa mm. Stokkalta. On kyllä pirun hyviä.

"Perinteisestä" valikoimasta parhaimmalta maistuu lienee Fazer, huoneenlämpöisenä toki.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Syön vain Mast Brothersin tekemiä suklaita. Nautin niitä yhdessä Brooklyn-oluen kanssa etenkin Flow-festivaalien aikaan.

Terveisin Valioyksilö... :D
Suklaa on ihan hyvää mutta todella harvoin tulee syötyä levyinä. Pandan minttusuklaa on jepa, koska minttu ja suklaa nyt vaan on ehkä maailman paras yhdistelmä.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Kaikki Maraboun levyt ovat hyviä. Itse ostan useimmiten sitä Daimia tai ihan vaan alkuperäistä.

Paras ikinä syömäni suklaalevy oli sveitsiläinen, käsintehty suklaalevy. Siis oikeasti levy, eikä mikään pikku palikka. Oli vajaa 90% kaakaota eli aika päinvastainen Maraboun levyihin verrattuna (imelyyden suhteen).
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Ei edes käsin näpätty belgialainen suklaati. Tosin en ole sellaista syönyt, mutta maistamatta paskaa verrattuna Fazerin siniseen.
Suklaalevyistä en tiedä käsintehtyä belgialaista, mutta muutoin kannattaisi maistaa, nimittäin on niissä eroa belgien hyväksi. Tosin ei tässä valmistusmaa sinänsä mitään sanele, koska on Suomessakin laadukkaita artesaanisuklaita. Laadukas suklaa ei jätä kitalakeen limaista fiilistä, vaan se sulaa suuhun, siis kirjaimellisesti. Maku on kaikinpuolin täyteläisempi. Ja tämä nyt sitten sellaisella reunahuomautuksella, että mulla menisi Fazerin Sininen tai Maraboun Dajm-levy vartissa, jos luvan itselleni antaisin. En anna, koska iho kärsii ja tulee fläsää.

Mutta markettikamasta iski kovaa viimeksi tämä: Discover Lindt Excellence Caramel Sea Salt

Ei uppoa perus maitosuklaafanille ehkä, mutta jos joskus aiemmin mainostamani tummasuklaa suolankiteillä upposi ja toffee iskee, niin tuo on jumalainen kombo. Muutoin en suosittele tuhlaamaan rahoja.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Humble brag -ketjuun päätymisen uhallakin vastaan itse tehty tumma chilisuklaa.
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Perus maitosuklaissa Fazerin Sininen on parasta. Mielisuklaani on kuitenkin Maraboun appelsiinikrokantti, ja yleensäkin appelsiini ja suklaa sopivat todella hyvin yhteen. Hyvin varustelluista karkkikaupoista saa appelsiinisuklaata puolikuun muotoisina paloina, ja se on myöskin parhautta suklaiden puolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös