Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Suklaalevyjen kuningas

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana scholl, 10.11.2005 klo 01.47.

?

Mikä on suklaamerkkisi?

  1. Fazer

    173 ääntä
    54,7%
  2. Marabou

    84 ääntä
    26,6%
  3. Toblerone

    25 ääntä
    7,9%
  4. Milka

    11 ääntä
    3,5%
  5. joku muu

    23 ääntä
    7,3%
  1. scholl Jäsen

    Kopioidaan suklaapötköidea ja kysytään suklaalevyistä.

    Jos pitää syödä paljon suklaata niin mitä ostat?

    Nuorempana tuli syötyä lähinnä Fazerin sinistä, Maraboun maitosuklaata ja isoja Tobleroneja.

    Sittemmin suklaan kulutus on vähentynyt ja silloin, kun syön, on valinta yleensä Milka Alpenmilch.

    p.s. kyllä Toblerone ei näytä levyltä, mutta ajaa saman asian
     
  2. Uleåborgir Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
    Äänestin Fazeria noin kokonaisuutena.

    Paras suklaalevy mielestäni kuitenkin on Maraboun minttukrokantti! Ah auvoa!
     
  3. Ted Raikas Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    SaiPa, HIFK
    Lainaus:
    Fazerin sinistä. Joko se peruslevy, tai sitten pähkinöillä... niillä kokonaisilla, olikos se nyt schweizernöt? Se uutuus, eli crisp on myös herkkua.

    Joo, parempi olla ajattelematta. Herää muuten himot näin yömyöhään... siis suklaahimot.

    Edit: Maraboun pähkinäsuklaa on myös todella hyvää.
     
  4. Jindebyne Jäsen

    Kyllä meikäläiseen Toblerone iskee kaikken koviten, varsinkin laivalta niitä tulee aina pari ostettua mukaan kotiin. Näistä "perinteisistä" ostan Maraboun tekelettä jossa on niitä keksinpaloja seassa, taivaallista sekin :)
     
  5. mauri Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HPK
    Marabou - ovat tuoneet markkinoille mustan suklaan, joka on laktoosi-intolerantikkoystävällinen tuote! Ja ei todellakaan äkki-imelä kuten suklaatit usein on.
     
  6. Jii Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    musta & valkoinen
    Joku oikein kunnon 70-80% tumma sukulaati. Merkillä ei nin väliä.

    Näistä perinteisistä makeista levyistä sanoisin, että Tarragona (olisikohan se Cloettan tekemä). Pienenä natiaisena sitä aina osti ruotsinlaivoilta. Hyvää se ainakin silloin oli. Parempaa kuin marabuut tai fatserit.
     
  7. kissankarva Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves
    Ei niinkään se merkki, vaan se, mitä levy pitää sisällään.
    Maraboun minttukrokantti, Fazerin Marianne-levy ja kahvisuklaalevy, pähkinäsuklaat, chilisuklaa.
     
  8. Alamummo Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
    Se Fasun pieni kultakuorinen tummasuklaa.
     
  9. eh Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Frank Turner Hockey Club
    Kyllähän se on selkeästi virolainen Kalev. Hasselpähkinää ja tummaa suklaata, ah.
     
  10. salla Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ciccobuccit
    Fazer on kuningas. Hyvänä kakkosena toisinaan Maraboun kookos.
     
  11. teemu73 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ässät
    Fazerin vaalea maitosuklaa. Sitä voi pistellä menemään kuin leipää.
     
  12. bitnir Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HPK
    Fazer (keltainen, patukoista Maya) ja Suomessa myynnissä olevista Lindt (etenkin tumma appelsiinisuklaa). Trust me, normaali päiväannokseni on 200g suklaata.

    Btw, Mitä ihmettä joku Milka tällaisella listalla tekee? Sama kuin kutsuisi Budweiseria olueksi. Marabou noin niin kuin pääsääntöisesti sucks. Edit: Toblerone on erinomaista, joskin aavistuksen liian makeaa, jotta pystyisi syömään itseään suklaahumalaan.
     
  13. sampio Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Menestyvin, sympatiat muille hyville.
    Hah, ei tarvitse paljon miettiä: Fazerin Sininen jääkaappikylmänä. Hyvänä kakkosena Fazerin Punainen jääkaappikylmänä. Hyvänä kolmosena kaikki toffeetäytelevyt, esim. Pandan. Ja jääkaappikylmänä, tarvinneeko mainita?
     
  14. Deke Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    perq
    Eiköhän se fazerin sininen ole parasta. Joskus olen myös alpenmilch suklaata syönnyt joka oli hintaansa nähden (40snt) aika hyvää.
     
  15. Pressiboxi Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
    Toblerone, tietenkin. Tumma putoaa hyvin ja vaalea myös. Varsinkin isona jöötinä.
     
  16. Jii Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    musta & valkoinen
    Lainaus:
    Jääkaappikylmänä? Sama kun joisit olutta kiehuvana.

    Suklaa on selkeästi parhaimmillaan huoneenlämpöisenä. Suklaa muuttuu jääkaapissa harmaaksi ja ikävän näköiseksi.
     
  17. flintstone Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
    Ei ole, eikä tule Fazerin Sinisen voittanutta.

    Fazerin Sininen on ehdottamasti suklaiden aatelia, ilman turhaa silkkipippelien prassailua mintuilla tai joillain muulla epäolennaisella. Toimii aina.
     
    Viimeksi muokattu: 10.11.2005 klo 14.49
  18. Lawless Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HIFK
    Kyllä se Maraboun kookos tai minttukrokantti on. Tai sitten Ritter Sport (joita on todella monenlaisia). Milka on myös hyvää. Tumma suklaa ei oikein ole mieleeni.
     
  19. sampio Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Menestyvin, sympatiat muille hyville.
    Lainaus:
    Ilmeisesti emme nauti samoista suklaatuotteista, nimittäin omat sokolaatini ovat pysyneet tasan yhtä ruskeina huoneenlämpöisinä ja jääkaappikylminä. Kyllä maitotuotteet nautitaan kylminä, se on yks mikä on ihan varma.
     
  20. Ted Raikas Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    SaiPa, HIFK
    Lainaus:
    Ilmeisesti meillä on samankaltainen mieltymys suklaan suhteen, nimenomaan siinä, että mikä sen kylmyysaste tulee olla. Mikään ei ole parempaa kuin jääkaapista otettu suklaa, joka on niin kovaa, että sitä saa kunnolla hampailla nakertaa. Makukin on aivan taivaallinen verrattuna pehmentyneen suklaan epämääräisene makuun. Kylmässä suklaan aromi säilyy parhaiten.

    Esim. Twix on mukava ottaa jääkaappikylmänä ja katkaista keskeltä poikki. Sisällä oleva toffee venyy mukavasti, eikä katkea heti. Lisäksi kuori on rapea. Ai että.
     
  21. Isorumailkeä Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Anonyymit kotikiusatut
    Kuten jo tuolla suklaapötköketjussa totesin, Fazerin Sininen on ehdoton ykkönen.
     
  22. KPL Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KooKoo, Q
    Se Fazerin Lila on parasta mitä löytyy. Eli se jossa on pieniä pähkinän palasia ja rusinoita.

    Toinen erityismaininnan ansaitseva on Maraboun Crisp tjsp. En ole syönyt sitä moneen vuoteen, mutta muistaakseni se oli tuon niminen. Sellaisia valkoisia juttuja siellä suklaan seassa oli.

    Fazerin siniset, Marabout ja Milkat on sitten ihan ok.
     
  23. bluefox Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Rauman Lukko
    Suklaa on hyvää ja melkein kaikki menee alas. Yksi on ylitse muiden Marabou appelssiinikrokantti, aivan loistavaa suklaata! Levyllinen menee ja vieläkin jää himo. Toinen hyvä on Fazerin lila eli rusinoita ja pähkinöitä.
    Vastasin Marabou appelssiinikrokantin takia, mutta Fazerin sininen on parempaa kuin Maraboun perinteinen. Maraboun maitosuklaa on jotenkin mautonta. Markkinoille haluaisin ehdottomasti Pätkis-suklaalevyn.
     
  24. RtSn Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Oulun Kärpät
    Kaikki menee silloin kun syödään. Perhanan hyvää se on, kun sitä ei syö liikaa - ja liian usein. Valkoinen suklaa entistä parempaa...
     
  25. Idän ihme Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    SaiPa, sympatiaa KalPalle
    Fazer on selkeä meikäläisen suosikki, jota tulee naposteltua hyvinkin useasti.