Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Ettehän te nyt tosissanne noita ulkoa tuolla lailla muista. Eipä tule käytyä naurettavan tilausprosessin takia.
Muistan kuin muistankin. Otan aina samaa, se helpottaa.

Mä en oikein diggaa siitä juusto-oreganosta. Joku pistävä sivumaku, tai oikeastaan ensimmäinen suuhun iskevä maku siinä käntyssä.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Itsekin otan aina päivän subin. Paitsi perjantaisin. Päivän subien ulkopuolelta tykkään pulled chickenistä. Subi myös muokkaantuu sen mukaan, mikä subi on kyseessä. Lihan kanssa tulee yleensä otettua pippurijuusto ja jalopenot.

Mutta muutoin seuraava setti pulled chickeniin:
Täysjyvä, juustolla ja paahdolla toki
Kaikki tuoreet kasvikset
Ranch-kastike, ehkä mausteita fiiliksen mukaan

Muistaako jengi aikoinaan, kun oli kana pizziola melt? Oli muuten hyvää patonkia se.

P.s. Subi-Anni tekee maailman parhaat subit!
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Eipä ole ko. linjastosta koskaan tullut syötyä, kuten olen näemmä kirjoittanutkin.

Subwaysta on muuten hieno kokemus Lepran suunnalta. Allekirjoittanut ei koskaan ole ko. puljun tuotteita vielä maistanut, mutta vaimolle haettiin toissa kesänä subi Lappeenrannan toimipisteestä. Kokoamista seuratessa naurattivat lähinnä myyjäteinarit, jotka repeilivät keskenään:

- Katos tänne. Tekiskö mieli lihapullasubia? *avaa valmislihapullalaatikon*

- No hyi vittu!!!

- No entäs nää?!?

- Siis, hyi, vittu!
Jälkinmäinen boksi jäi valitettavasti arvoitukseksi mitä sisälsi ja muutoinkin jäi nyt herkkupatonki siltä kertaa ostamatta. Muutoin varmasti ihan mesta paikka.
Vaimolle noita tuli joskus haettua, mutta nyt on laittanut ne karenssiin syystä tai toisesta (toim. huom. "Liian limaisia"). Kai tuolla pitäisi käydä jatkuvasti, että osaisi jouduttaa sitä loputonta prosessia. Mikä leipä, paistetaanko, millä juustolla, mitkä kasvikset, mitkä mausteet, mikä kastike, tuleeko pippurilla, vedänkö mä shortseissa vai pitkissä housuissa, Crockseissa vai ilman, puolipitkät vai täyspitkä sukat, vihreät vai valkoiset, lippiksellä vai ilman. Anna nyt saatana se sämpylä!
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma vakio on:

Subway melt
-parmesan-oregano
-sillä mausteisella juustolla & paahdolla
-kaikki paitsi oliivi, joskus vähemmällä salaatilla ettei tule puolet tarjottimelle syödessä
-southwest-kastike
-kaikki litkut päälle
-satunnaisesti lisäksi pekoni ja/tai tuplajuusto

Viime aikoina olen tosin laajentanut repertuaaria ja ottanut usein päivän subin, oli se sitten mikä tahansa. Hyviähän ne on kaikki, tosin vegepihvi on aika surkea ja kananrinnoista näkee suunnilleen läpi.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ettehän te nyt tosissanne noita ulkoa tuolla lailla muista. Eipä tule käytyä naurettavan tilausprosessin takia.
Mitä naurettavaa siinä on? Eikö jaksa 2 minuuttia odottaa kun kestää koota se leipä kasaan ja samalla luetella pari kertaa mitä ottaa siihen subiinsa jne... On kyllä maailma mennyt vaikeaksi.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Kokeiltiin muutaman kerran, mutta minusta ei sitten kuitenkaan rooliini oikein ollut. Subini oli kyllä hyvä mutta minä masterina ajauduin hellittelyyn ja keskustelua haluamaan. Fokukseni karkasi, ei ole subi-juttu niin helppoa kuin elokuvissa. Odotan nyt, että Strömsössä tekevät kunnon ohjeet.
 
and hey, let's be carefull out there!

jugitzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
PePo HC ja Florida Panthers
Kananrinta:
- vaalea seesam
- pepper jack -juusto(paahto)
- kaikki tuoreet kasvikset paitsi tomaatti
- kevytmajoneesi ja/tai makeasipuli
- ei öljyä, etikkaa tahi mausteita

Kuitti mukaan ja ruokailun aikana täyttää netissä sen palautteen, kirjoittaa koodin kuittiin ja käy palauttamassa kassalle => ilmainen keksi jälkkäriksi
 
182. 83+100=183, 119

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kai tuolla pitäisi käydä jatkuvasti, että osaisi jouduttaa sitä loputonta prosessia. Mikä leipä, paistetaanko, millä juustolla, mitkä kasvikset, mitkä mausteet, mikä kastike, tuleeko pippurilla, vedänkö mä shortseissa vai pitkissä housuissa, Crockseissa vai ilman, puolipitkät vai täyspitkä sukat, vihreät vai valkoiset, lippiksellä vai ilman. Anna nyt saatana se sämpylä!
Eipä tule käytyä naurettavan tilausprosessin takia.
Silloin kun Subi tuli Suomeen niin ei tainnut olla ollenkaan niitä tiskin tarroja (1-5), joita seuraamalla tilaus nopeutuu, vaan kaikki piti kysellä ja kun kaikki oli uutta, niin kyllä kesti. Silloin tulikin joskus otettua "sama kuin edellinen" kun ei jaksanut alkaa kyselyleikkiin ja sitten jännityksellä venasi mitä sieltä tulee.
Täällä Subi on siitä hyvä, että yksi on auki 24h, niin voi lepakkovuorotreenienkin jälkeen noutaa sen halvimman Spicy Italian'in, joka on kyllä mielestäni paras.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tonnikala on ainoa poissuljettuvaihtoehto, kun en sellaisesta purkkimössöstä tykkää missään yhteydessä. Leipänä kokojyvä, hunajakaura tai joskus harvoin juusto-oregano. Vaalea on ihan turha tapaus.

Varmaan kana-teriyaki tai Subway melt on suosikki, mutta aika lailla vaihtelen - päivän subi tulee otettua usein, mutta nuo kaksi eivät ole koskaan sellaisia. Kastike/kastikkeetkin vaihtuvat tapausten mukaan. Steakhouse meltin kanssa BBQ+valkosipuli toimii hyvin, mutta harvassa muussa.
 
Olet edelleen HIFK Fotboll Ab:n osakkeenomistaja

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
12'' Hertz.

Jaaniinjoo nyt olikin kyse niistä öö.. erinäköisillä täytteillä olevista sämpylöistä/patongeista. Todennäköisesti väliin tulis jotain lihaisaa vahvasti maustettuna.
 
No mistään kauneuskilpailustahan täs ei ole kyse, mutta elämässä on niin että saa helpommin uuden muijan kun kunnon kaverin! - Simo "Sörsselssön" Salminen kiteyttää elämän tosiasiat Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle - elokuvassa
CAN - FIN 55:54 1-3 Pesonen (Tyrväinen, Hakanpää)
Sosiaalisten tilanteiden jännittäjille lataukseen Wolt, mistä voi naputella ne patonkinsa speksit, sitten tiskiltä haetaan valmis subi, kunhan uskaltaa oman nimen lausua.

Jonkun kanasubin mä yleensä otan. Ärsyttää, kun joskus jotkut myyjät pursuttaa sitä Southwestiä esim. ihan perkeleesti siihen leipään.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
Kananrinta
Hunajakaura
Pippurijuusto paahdettuna
Kaikki kasvikset paitsi ei jalopenoja
Hunajasinappi
Mausteet (ei öljyä/etikkaa)

Kana teriyaki, Subway Club, Pulled Chicken myös hyviä. Oikeastaan ne on kaikki hyviä.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Silloin harvoin kun poikkeaa Subwayssa nii yleensä Italian BMT, normaali juusto, salaatti, tomaatti, majoneesi ja oregano. Leipä ihan fiiliksen mukaan. Muihin vastaaviin ravintoloihin en ole suomessa törmännyt ja kotona ei tule tämän tyylisiä leipiä tehtyä, monenlaista muuta kyllä.
 
I'm just here so I won't get fined.

Järvenpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Wild, Suomalaiset NHL:ssä
Voithan avata ketjun "Subbarisi". Ei kai kukaan subbaria subiksi kutsu?
Kyllä kutsuu. Tai no. On ainakin paljon kutsuttu.
Hassua. Jouduin oikein muistelemaan, milloin olisin viimeksi edes kuullut puheessa sanan "subbari", tai muu nimitys bassokaiuttimelle. En muista. Olen varmaan liian vanha.

Topikin aiheen sen sijaan muistan:

-BMT kokojyvällä
-Pepper Jack, paahdetaan
-salaatti, tomaatti, tuorekurkku, jalopeno
-pienet siivut southwestiä, kevytmajoa, bbq. Ei saa uittaa.
-kaikki lisämausteet (täällä päin suola, pippuri, oregano)
Kyytipojaksi puolenlitran zero kokkola

Nälän se taas teki.
 
Porin Ässät - Suomenmestari 2013

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mitä naurettavaa siinä on? Eikö jaksa 2 minuuttia odottaa kun kestää koota se leipä kasaan ja samalla luetella pari kertaa mitä ottaa siihen subiinsa jne... On kyllä maailma mennyt vaikeaksi.
Eihän se ajan käytöstä ole kiinni vaan miksi harjoittaa tuota sekoilua. Miten sitä voi edes tietää mitä nuo eri vaihtoehdot ovat? Muutenkin pitäisi nopeasti päättää. Ei sillä, että kyllähän sitä useinkin tulee tilattua varsinkin ulkomailla jotain mistä ei ole mitään tietoa mitä se on.

Tilaan mielummin ruokani: "Terve, mä otan ton seiskan ja laita paljon valkosipulia ja sitten kolmostuoppi." Maksu, tuoppi mukaan ja hetkeksi pöytään odottamaan päivän lehden kanssa.

Kyllähän nyt joku R-kioskillakin asiointi vituttaa ihan yhtä lailla, vaikka siinäkään ei aina mitään kymmentä minuuttia mene. Hirveä jono ja kaikki vain säätää jotain ja tilaa ties mitä, kun on niin paljon vaihtoehtoja.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Ralph

Jäsen
Kai tuolla pitäisi käydä jatkuvasti, että osaisi jouduttaa sitä loputonta prosessia.
Onko tosiaan jollekin vaivaa parista hassusta kysymyksestä? On se kamala "prosessi", kun kysytään neljä viisi yksinkertaista ja helppoa kysymystä. Parempi näin kun tilaukset tyyliin "juustohampurilainen ilman suolakurkkua".

Miten sitä voi edes tietää mitä nuo eri vaihtoehdot ovat?
Jos esimerkiksi katsoisi omilla silmillään, että mitä siellä on tarjolla.

Kun menet kebabille, niin mistä tiedät, mitä vaihtoehtoja on siellä? Aivan.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Onko tosiaan jollekin vaivaa parista hassusta kysymyksestä? On se kamala "prosessi", kun kysytään neljä viisi yksinkertaista ja helppoa kysymystä.
Jaa-a, kyllähän se siinä mielessä aika tönkköä on, kun jengi jäkittää rivissä katsellen leivän kokoamista, varsinkin ruuhka-aikaan melko pitkäänkin. Siis jos vaihtoehtona on nopea tilaus, vaikka sitten isommastakin listasta vaihtoehtoja, ja sitten joko noutaa se tai odottaa pöydässä. Eikä siinä, toiset tykkää toiset ei, dr. Pepper, GoldenAwe.

Parempi näin kun tilaukset tyyliin "juustohampurilainen ilman suolakurkkua".
Kui?
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Krää. Jos puljun liikeidea on "rakenna oma känttysi", miksi pitää arvostella nimenomaan sitä pointtia, että joutuu ihan oikeasti valitsemaan siihen känttyyn niitä komponentteja?
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Krää. Jos puljun liikeidea on "rakenna oma känttysi", miksi pitää arvostella nimenomaan sitä pointtia, että joutuu ihan oikeasti valitsemaan siihen känttyyn niitä komponentteja?
Liikeideahan näyttää olevan mitä mainioin ja nuo päivän subit, mitä en ole koskaam syönyt, varsinkin vaikuttavat olevan erittäin suosittuja.

En ole itse vain kiinnostunut rakentamaan omaa känttyäni, mutta ovathan ne jotkut ihan hyviä ja jos niitä saisi helposti tilattua, niin miksipäs ei voisi joskus käydäkin.

Tekisivät listan suosituimmista ja myisivät niitä numeroilla ja kysyisivät pelkät salaatit. Luulisi kelpaavan muillekin. Paitsi se ei tosiaan sopisi liikeideaan.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Voehan helkatti, näköjään kokojyväleipä vaihtunut johonkin "9 viljaa" vaihtoehdoksi ja selkeästi pahemmaksi. Maistuu joltain Cittarin grahamsämpylältä.
 

Masentaja

Jäsen
Kokonainen kokojyvä
Tonnikala
Pippurijuusto
Pekoni
Reilu paahto
Vähän salaattia
Molemmat kurkut
Sipuli
Paprika
Kastikkeet: Valkosipuli ja Hunajasinappi

Aika hyvä.
 
"Jotenkin tulee aina turvallinen olo kun Rantala ja Fonselius on tuomareina, tulee johdonmukaisia päätöksiä ja linja pysyy koko pelin." -Tomek Valtonen

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tein juuri neljä leipää itselleni mihin sain laittaa omat täytteet ilman, että kukaan kyseli mitään.

Laitoin kaksi niistä jääkaappiin odottamaan aamua.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy