Su. 29.5.2022 Suomi vs. Kanada (finaali)

  • 243 432
  • 4 402

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Kun Jussi Olkinuora tuli SaiPasta JYPiin (pätkäsoppari päättyi!) kesken kauden 2016-17, niin en olisi uskonut kaverin olevan jonain päivänä MM-kisojen MVP ja kultamitalisti plus vielä olympiakullan voittaja.

Eliteprospectsin listaamista saavutuksista puuttuu kuitenkin se tärkein, nimikkosonni keskisuomalaisella maatilalla.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
"Siinä olisi moni joukkue taipunut, mutta tämä joukkue ei taipunut." - Kölli

Finland is not Sweden! Nousi voittoon vaikka Kanada tuli tasoihin.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Olisikohan ollut niin, että kumpainenkin Jalonen on tänään tilannut Br#79:ltä koulutuskeikat juuri toiselle erätauolle. Everybody fucking works!! Tehdään työtä!! Epäröinti ja odottelu pois!!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Köllillähän on kokemusta haastatteluistakin, antakaa sille nyt se Saarisen Jussin mikki käteen ja työntäkää pukukoppiin ni se näyttää miten homma hoituu.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kun Jussi Olkinuora tuli SaiPasta JYPiin (pätkäsoppari päättyi!) kesken kauden 2016-17, niin en olisi uskonut kaverin olevan jonain päivänä MM-kisojen MVP ja kultamitalisti plus vielä olympiakulta päälle.

Eliteprospectsin saavutuksista puuttuu kuitenkin se tärkein, nimikkosonni keskisuomalaisella maatilalla.
En olisi minäkään uskonut, kun niitä kevän 2017 playoffeja katselin. En mene väittämään että uskoisin vieläkään Olkinuoraan, mutta onneksi faktat ja näytöt puhuu jotain ihan muuta. Melkoinen ukko.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Sitten veikkauksia kehiin ketkä ovat tämän vuoden Tammi, Veikko Nieminen ja Jari Isometsä?
 

RockTheRink

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Kanadan kolmas erä oli hämmentävä, ihan kuin erätauolla olisi sovittu että nyt alkaa koukkiminen ja huitominen. Jokseenkin holtitonta peliä johtoasemassa. Pari kyseenalaista vihellystä nähtiin, mutta jäi noita viheltämättäkin. Et jos nyt kanukki-faneja tuomaritoiminta mietityttää, niin peli kaatui kyllä Kanada kurittomuuteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös