Su. 29.5.2022 Suomi vs. Kanada (finaali)

  • 243 493
  • 4 402

Vatman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Pienehkö etu tulee olemaan Kanadan joukkueella olemaan 3vs3-pelissä. Mielessäni näen kuinka joku Pokka pysyy Barzalin ja kumppaneiden kyydissä.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kertoo paljon tästä turnauksesta kun tuollaiset tuomarivirheet on "good goal". Skodacup
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Tällä kertaa seeprat voikin viheltää jatkoilla Kanadalle jäähyn, jos on tarvetta. Vituttaa vieläkin viime vuosi…
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kohta hiljenee Tampere. Kyllä se oikeastaan olisi just oikea ratkaisu tämmösen ripulipaskan jälkeen mitä tuomaristo on kentälle kauhakuormaajalla kaatanut. Voisko vaikka kanadalainen ottaa heti aloituksesta kiekon käteen ja luistella sen kanssa maaliin? Sit maali hyväksytääm, hylätään ekan videon jälkeen, hyväksytään taas kun kanadalaiset haluaa, aloitetaan voitonjuhlat, hylätään maali taas kun puolet kultamitaleista on jo jaettu, ja sit taas hyväksytään kun ollaan alottamassa peliä uudestaan.

Paskaa.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Hienosti meni dumareilta pilli totaalisesti taskuun ja poikkarilla lenteli suomalaisia koko ajan kentällä tuon 3-1 maalin jälkeen.

Heiskanen nurin tuossa 3-2 maalissa, ja 3-3 tilanteessa Ohtamaa kaadettiin 2-3 kertaa ennen kuin vihdoin aukesi tilaa Comtoisille.

Mertarannan voisi laittaa eläkkeelle. Kuka vittu juhlii maailmanmestaruutta 3-1 tilanteessa, kun peliä on jäljellä joku 3 minuuttia.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tämä on suoraa jatkumoa Brind’ Amourin jalkakamppiin, Nashin läpiajoon, Robitaillen rankkariin, McDavidin voittomaaliin, Kontiolan suhmurointiin viime vuonna ja Dany Heatleyn puolen kentän roiskaisuun ohi Norosen.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
3v3 ratkaisu, jälleen lerran. Aivan kamalaa ja järkyttävää. Ei kuulu tällainen jääkiekon MM-finaaliin. Sataa täysin Kanadan laariin.
Sataisi täysin Kanadan laariin jos niillä ei olisi häkissä äijä, joka on torjunut tässä koko turnauksessa alle 1 erän ja 10 kutia.

Siinä on se meidän sauma.

Anttila on säästellyt vielä sitä maaliaan. Now's the time. Mörkö lyö sisään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös