Su. 29.5.2022 Suomi vs. Kanada (finaali)

  • 246 750
  • 4 402

Visku-17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Mika "Spede" Pyörälä #17
Pakko antaa jo tässä vaiheessa kehut (ja mahdollinen jinx) Kanadalle. Todella kovalla tasolla ovat tulleet pelaamaan jälleen tosipelejä. Vaaditaan lähes maksimaalista suoritusta Suomelta, jotta tästä noustaan. Luottoa Leijoniin löytyy kuitenkin yhä. Ei panikoida vaikka Mertsi sen eteen parhaansa tekeekin.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Aijaijaijaijai mitä siellä tapahtuu!! Suomi sai syötöt perille jopa erän lopussa. Enpä muista näin aseetonta leijonaa nähnyt hetkeen. No, kolmas erä vielä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Nyt Jalonen pyydät Tamin vetämään koulutuskeikan Suomen koppiin. Odottaminen loppuu! Epäröinti pois! Tehdään töitä! Four passes break any defense. Respect the blue lines!

Yhdellä kukolla Brother suostunee. Onhan hän 1995 maailmanmestari teoriassa Ranskan kanssa
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Suomi lamaantui takaiskun jälkeen, ja mikään ei onnistunut. Helpoista syötöistä tuli vaikeita, ja jokaiseen tilanteeseen löydettiin se huonoin ratkaisu. Erän loppua kohden otteet parani, mutta Kanada osaa pitää tuon hyökkäyksen pihdeissään.

Taitaa päättyä 2-0 Kanadalle.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Heiskanen - Pokka
Vatanen - Lindell
Heiskanen - Lehtonen

Ohtamaa, Hietanen, Friman, antaa huolivaihtoja tarvittaessa Lehtoselle ja Pokalle.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maistuisi, kun tällä hetkellä ollaan kumminkin tappiolla.
No juu, mutta ajattelin lähinnä siltä kantilta että jossain jatkoilla tai rankuilla häviäminen vituttaisi vielä enemmän ja pumppukin leipoisi kiinni.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Terveiset köyhien puolelta ja hyvästi herra Syylä.
 
Yleisö viheltää, tuomarit eivät.

Ihme itkua

Ilmeisesti täällä on väkeä, jotka olettavat, että jos olisi Ruotsi - Kanada-finaali, ja suomalaiset tuomarit, niin tuomarit päättäisivät ennen peliä kumpaa suosivat.

Aika sairas näkemys tuomaritoiminnasta.

Eiköhän tuomareilla ole aina fokus hoitaa hommansa niin, että tulee mahdollisimman vähän jälkipuinteja, ja jatkossa mahdollisimman hyviä vihellyskeikkoja.

Pakkohan se on olla tuomareiden vika, että Kanada johtaa 1-0...
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt vois koittaa vielä herättää. MG ja Pesonen vaihtaa paikkaa. Pesonen tuo vauhtia ja rouhintaa, MG pääsee rauhassa pelaamaan kun kaksi rouhijaa vierellä.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Tässä on hyvä verrata vuoden 2016 finaaliin, jossa Suomella ei siis ollut yhtään vaarallista maalipaikkaa ja Kanada pelasi kyynistä ja kokonaisvaltaista kiekkoa koko matsin puolustaen 1-0 -johtoaan. Hieman erilaisella sykkeellä ja tekemisellä on Suomi liikkeellä ja paikkojakin on vaikka muille jakaa. Kohta se pomppii sisään jonkun perseestä, jos tämä meno jatkuu.
Jeps, hyvältähän tuo alkoi jo paikoin näyttää, luisteltiin laidoilta kanadalaisista läpi ja tekivät säännöllisesti virheitä, kun eivät pystyneet enää pitämään prässiä samalla intensiteetillä. Se ensimmäinen erä näytti vähän siltä kuin 2016, mutta toinen erä ei enää yhtään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös