Su. 29.5.2022 Suomi vs. Kanada (finaali)

  • 247 766
  • 4 402

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Muutama kysymys liittyen kultajuhliin:

- Tavataanko Tampereen vai Helsingin torilla?

- Lentääkö Leijonat Tampereelta Helsinkiin ja takaisin, jotta uutisista voidaan seurata "Kulta Leijonien lento on noussut ilmaan!"

- Onko Naton hävittäjät mukana saattamassa Leijonia?

- Suihkuttaako paloautot vettä bussin päälle jos ei lennetäkkään?

- Esiintyykö torijuhlissa JVG:n, Ellinooran, Gettomasan, Arttu Wiskarin ja Portion Boyssin lisäksi muita?

- Onko Sauli jakamassa Suomalaisen Työn - avainta?

- Vetääkö Cmore torijuhlat yhtä vihkoon kuin Discovery?
Matti ja Teppo tietysti!!
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Saa nähdä uskaltaako peliä katsoa. Ehkä vaan reloadaan Jatkoajan otteluseurantaa ja sitten jos muutamassa sekunnissa on tullut jotain viisi sivua viestejä niin tietää, että jotain hyvää on tapahtumassa.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Ruotsi sai Kanadan polvilleen, mutta viimeinen isku jäi antamatta kiitos hölmöilyjen. Tšekin jänne ei vuorostaan kestänyt, kun Kanada sai vyörynsä päälle. Näkemäni perusteella aika tyypillistä Kanada-kiekkoa odotettavissa; annetaan kovaa painetta, riistetään, kiekko ja miehiä maalille. Voi toki myös olla, että tänään nähdään täsmävalmennetumpi Kanada, ja he pelaavat esim. träppiä tavallista enemmän. Mielenkiintoinen ottelu tulossa, ja itselläni on luottoa siihen että Leijonat tämän hoitaa. Veikataan loppunumeroiksi samat kuin 3 vuotta sitten eli 3–1. Pesonen voisi jälleen kiskaista vinkuran.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No niin, matkalla kuppilaan peliä seuraamaan. Mukana hermoröökit ja muutama kymppi rahaa, näillä pelitellään tänä iltana.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Lindell 8n tähän asti pelannut vähän väärää peliä. Välierässä painoi muutaman tyhmän rännin ja huippuna ottelun lopussa, missä oli aikaa vaikka kahvit keittää, painoi lasiin ja siellä oli kolme vai neljä jenkkiä kiekkoa katkaisemassa.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Muistakaa nyt sitten, että jos Suomi voittaa, niin se on väärin voitettu mestaruus. Nämä ei ole mitkään kunnon kisat, Suomi ei voittanut kisoissa Ruotsia eikä Venäjäkään ollut mukana. Ja jalkapallo on isompi laji maailmalla.

Mukavaa finaali-iltaa kaikille!
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
"Meille kaikille outo tilanne, kotikisat ja Suomi mm-finaalissa".

OJ: "hold my mustaches"
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
Ai saakeli ku alkaa jännittää. Valitettavasti hopeaa tulee tänään. Päivän mittaan vaan vahvistunu fiilis että kanukit tän vie. No mieluiten sit Kanada jos Suomella ei riitä. Aina ollu Suomen jälkeen seuraava suosikki
 

1313

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nykyaikaisen mm-kisahistorian aikana vain kerran isäntämaa on napannut mestaruuden, kun Ruotsi voitti 2013. Eikä se sitä ennenkään erityisen yleistä ollut. Neuvostoliitto 86 ja jokusen kerran sitä ennen. Tsekkoslovakia 85.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pena ruudussa! Tämä on voitettu peli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös