Su 26.5.2024 Otteluseuranta (Päätöspäivä)

  • 29 886
  • 943

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Mietin vaan miten Sveitsin ja Tshekin Jatkoajoissa illan ottelua pureksitaan.

Turha selvää asiaa on miettiä. Esiin nostetaan molemmissa Jatkoajoissa Juhani Tammisen maajoukkueuran huippuhetkiä ja niitä lukuisia ohjauspelejä, joita kuningas kuntoon laittoi.
 

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Toivottavasti Martin Frk pelaisi joskus mm-kisoissa. Olisi hauska kuulla miten suomalaisselostajat tuon nimen lausuisivat.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Kerrankin siitä kiva seurata finaalia, jossa Suomi ei pelaa, että kummankin joukkueen voi aidosti toivoa voittavan. Tsekki on ollut ilman mestaruutta pitkään, siinä missä sveitsiltä kulta vielä puuttuu ja nippu on sen verran kova että siihen on aidosti mahdollisuus. Kyllä tässä ihan oikeat joukkueet on finaalissa.

Silti ehkä himpun verran kallistun pankkisalaisuuksien ja linkkuveitsien puolelle, koska mestarikastin kasvattaminen olisi lajin (ja eurooppalaisen jääkiekkoilun) kannalta hyvä homma. Mutta jos takatukkien luvattu maa tulee ja vie silti, niin en pistä pahakseni.

Tää on pojat hyvää hokia.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Viasatin studiossa pukeudutaan tyylikkäämmin, siellä ei olla missään vitun tennareissa kun on puku päällä.
 

InterCity

Jäsen
Puhuipa Tomasek loistavaa englantia, onkin näköjään pelannut jo nuorena poikana useamman vuoden Amerikassa.
Ja oli mukavan erilainen ja kohtelias "esiintyjä" tuossa, kiinnitin huomiota tuohon "like we spoke last time" ja "see you guys". Siis veikkaan, että viittasi hänen ja haastattelijan edelliseen keskusteluun, plus tosiaan heipat. Vaikea sanoittaa toki tätä, mutta tuli mielikuva ihan vilpittömän kohteliaasta kaverista.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Huomasin vasta nyt, että Jan Rutta veti granlundit ja hankki hienosti pelikiellon turnauksen tärkeimpään matsiin. Varmaan on kiva fiilis istua katsomossa ja fiilistellä tätä matsia.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ruotsinkielisellä selostuksella ettei tarvi Nastolan ääliötä kuunnella. Miten 30 vuotta selostanu idiootti voi ymmärtää jääkiekosta noin vähän?

Onneks on Antti Mäkinen, Jussi Jokinen ja TÄYSIÄ HUUTAVA VILLE NIEMINEN vaihtoehtona.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Onneks on Antti Mäkinen, Jussi Jokinen ja TÄYSIÄ HUUTAVA VILLE NIEMINEN vaihtoehtona.

Nieminen on koko turnauksen vaikuttanut jotenkin siltä, että se muisti 3 päivää ennen kisoja että sillä on vielä soppari tähän homaan, teki nopeet googlaukset kaikista jengeistä ja lähti pubin kautta hallille. Tulee vanhat ilmaisutaidon improvisointiharjotukset mieleen ku mies vetää hihastaan termejä kuten "kattopalkkikarvaus" kun sen täytyy keksiä jotain sanottavaa mutta ne vuorosanat hukkuu.

No ei siinä mitään, näitä sattuu. Resilienssillä loppuun asti Ville, kyä se siittä!
 

Hukkakaato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна / Jokerit 1992-2013 / Jokerit 2023-
Siis tässä matsissa köyhien kanavan puolella ei taida olla minkään näköistä studiota? On kyllä, no, köyhää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös