Su 23.5.2021 Otteluseuranta (3. kisapäivä)

  • 51 328
  • 985

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Sovitaanko, että vietiin Kazakeilta täydet pisteet ja Jenkeiltä napattiin se yksi? Näin kirjataan siis historian kirjoihin.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Siis mitä vittua? Joku kaljaliigan sählyporukka on vaan liikaa suomelle :D
Mitä nyt periaatteessa sama joukkue tahkonut yhdessä viime elokuusta lähtien, mutta okei.

En yllättynyt yhtään Barys... siis Kazakstanin sumpun tehokkuudesta. Sen sijaan suomalaisten laukaisuyritykset, halukkuus mennä maalille pl. Pakarinen lähinnä itketti. Better luck next time.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Olisin pistänyt rankipotkuihin kyllä Olkimuorin, se kun osasi ainakin eilen pitää edes ajoittain längit myös kiinni ja ylipäätään tekeminen ei ollut kuin hidastetusta filmistä.

Toki tuohon luokattomaan maalintekoyrittelyyn ei oikein keksi mitä olisi laittanut (paitsi toki Mörkön pitkine mailoineen).
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Jos joku olisi ennen kisoja sanonut, että Suomi voittaa eka pelissä USA:n ja häviää toisessa Kazakstanille, hänet olisi varmaan naurettu suohon. Mutta semmosta se on, kun joukkue on täynnä puukäsiä ja ripuliranteita. Siihen päälle vielä Säteriltä täydellinen floppaus rankkareissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös