Su 23.5.2021 Otteluseuranta (3. kisapäivä)

  • 51 328
  • 985

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Hävettävän ja huvittavan välillä on tuo Suomen esitys.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tätäpä ihmeteltiin mutta kun meidän kontrolliin kuuluu että se kiekko täytyy viedä omalle maalille asti.
Tämä vähän ihmetyttää kun eilen osasivat pitää paineen päällä ja jenkkejä ei päästetty vaihtamaan kun oli mahdollisuus peluuttaa ukot henkihieveriin (mikä toki helpottaa maalipaikkaa järjesteltäessä).
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kauhean negatiivista porukkaa täällä. Mestaruusjuna puksuttaa ihan oikeilla raiteilla ja parin viikon päästä juhlitaan torilla mestaruutta.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Siis mitä vittua? Joku kaljaliigan sählyporukka on vaan liikaa suomelle :D
Kyllä, puolustamalla voit voittaa yksittäisiä pelejä. Tosin Suomen äijillä muutamilla kyllä aivan hengetön esitys. Ruotsalainen, Karjalainen, Pokka ja Kaski. Aivan luokatonta tekemistä.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Sundia on varmaan muodikasta mollata kaikesta mutta onhan nuo ohtamaat ja kasket olleet ihan yhtä paskoja, ellei paskempiakin.

Mielestäni Koivisto on ollut ylivoimaisesti joukkueen surkein puolustaja. Häviää kaikki kaksinkamppailut ja sijoittuu miten sattuu. Kokeilisin Nousiaista tai Rindelliä hänen tilalleen.
 
Kyllähän tämä on täysin anteeksiantamatonta ja suurin syyllinen on Jukka Jalonen. Jalonen on aivan mitättömillä näytöillä saanut maajoukkueessa jumalan aseman, vaikka hyvät suoritukset ovat olleet suurimmaksi osaksi täysin tuuria. Jalosen tilalle pitäisi äkkiä palkata Juhani Tamminen, joka tunnetaan erinomaisena turnausvalmentajana ja tällaisissa peleissä loistavana momentumin hyödyntäjänä. Nyt tulisi toimia nopeasti, sillä myös Ruotsi on ollut hankaluuksissa ja siellä kyllä tunnetaan Tammisen meriitit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös